תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז יש לי מסך מחשב דגם benq xl2420t המסך תומך קצב רענון של 144hz. יש לי כרטיס מסך מסוג rx580 ומחשב חדש. המסך מחובר באמצעות כבל dvi dual link למרות הכל איני מצליח להגדיר את המסך ל144hz. מערכת הפעלה ווינדוס 10 וגם בהגדרות תצוגה אין מעבר ל60hz תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי סריקה עם ADVCLEANE בוינדוס 7 היות והיה שמה לדעתי יותר מדי פרסומים ברוסית ובערבית אחרי שADVCLEANE עשה ריסטארט עליתי ל לוינדוס 10 וניסיתי לפתוח התיקיה שיש בכונן של וינדוס 7 אך לא פתח בגלל שגיאה לאחר מכן דורש הרשאה לפתוח את הכונן ניסיתי לחזור לוינדוס אל מקבל הודעה שגיאה לא פותח הווינדוס 7 זוהי מערכת הפעלה שהגיעה במקור באנגלית ועשיתי שינוי שפה ככה שאין לי תקליטור שיתן לי לתקן ניסיתי עם התקליטור האנגלי ולא נתן יש לי שמה קבצים מאוד חשובים של אופיס ודברים אחרים …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס גרפי gtx 1050 ti ואני לא יודע איזה ספק מתאים לכרטיס ואם יש סוגים שונים של חיבורים בלוח אם שאולי לא יתאימו לכרטיס. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש וחיברתי אליו את הכונן דיסקים מהמחשב הקודם. התקנתי ווינדוס 10. משום מה הכונן לא מזהה דיסק דרייבר של הלוח אם או של כרטיס המסך אבל כן קורא ומעלה בהצלחה דרייבר של ssd samsung evo 850 מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי HP Compaq 8300 MT, אני מעוניין להרכיב עליו כרטיס גרפי בסיסי ייעודי עם יציאת HDMI, רכשתי Geforce 210, כשאני מרכיב את הכרטיס הגרפי אין אות וידאו, לא דרך ה-Geforce ולא דרך הכרטיס הגרפי המובנה בלוח האם. אין צפצופי אזהרה והמחשב עצמו עולה ומגיע למערכת ההפעלה. זה הקישור למפרט של המחשב ובעיקר לוח האם - http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03612802 ביצעתי עדכון ל-Bios לגרסה החדשה ביותר וניסיתי לשנות בו הגדרות לפי המלצות שראיתי בגוגל (להפעיל מצב legacy) אך לא היתה לזה שום השפעה. אני מניח שהכרטיס מסך אינו מתאים אבל לא ברור לי למה, הוא מאוד בסיסי והדרישה שלו היא לספק כח של 300W ובמחשב יש ספק כח של 320W. האם יש למישהו רעיון? …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב הנייד שלי מסוג לנובו Lenovo ideaPad Z500 Touch סוג מודל 20221 יש בעיה, כשאני מדליק אותו מופיע לי מסך לבן, וזהו, משם הוא פשוט נשאר לבן... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אח שלי נעדר מזה 3 וחצי שבועות בחו"ל ומוגדר כנעדר במשטרה פה ובהולנד. ידוע לנו כי יש בידיו ipad ויש לנו את ה-serial number (לא התחבר לחשבון האפל שלו) כמובן שאפל לא ישתפו איתנו פעולה. אך האם יש מישהו שיודע לאתר מיקום לפי ה-sn? בנוסף, חושדים כי יצר יוזר פיקטיבי בטוויטר שגם אותו רוצים לבחון. האם אפשר לאתר את מיקום ההתחברות של היוזר? למי שיש רעיון אשמח לשמוע, תודה, לילך
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד ryzen 5 1600 לוח אם https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-10&ved=0ahUKEwi2iJmxweLTAhVEXiwKHVxwBJoQFggaMAA&usg=AFQjCNHKgunTAOMTagM3Cy2bYi8gGs_zYQ&sig2=JtSQUU0zlm0jjQKmvxTK3A זכרונות https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.corsair.com/en-gb/vengeance-lpx-16gb-2x8gb-ddr4-dram-3200mhz-c16-memory-kit-black-cmk16gx4m2b3200c16&ved=0ahUKEwij8c3EweLTAhXGCSwKHRAoDacQFggmMAE&usg=AFQjCNEGbEojPlxd2SGukyzj3463741Y_A&sig2=6hASdac1APrzVJVmC-tiYA מנסה ללא הצלחה להגדיר את הזכרונות למהירות 3200 mhz למרות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...אודה לכל המסייע!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רכשתי בשבוע שעבר טלויזיה הייסנס חדשה עם סמרט טיוי. חיברתי את הטלויזיה לרשת ה-WIFI הביתית והצלחתי בקלות לעשות מירורינג למכשיר הנייד. ברשותי מחשב נייח שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת חיצוני TP-LINK - TL-WN822N 2.0 שנרכש ב-2014 ועשיתי עדכון לדרייבר לפני כמה חודשים. המחשב נרכש באוקטובר 2016 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 אני רוצה לעשות מירורינג של מסך המחשב לטלויזיה אבל המחשב לא מזהה את הטלויזיה ראיתי סרטוני הדרכה לחיבור דרך ה- settings -----> add devices והמחשב לא מזהה את הטלויזיה. גם ב- display settings אין לי את האפשרות של connect to a wireless display (כמו שראיתי שקיים בסרטוני הדרכה). גם הטלויזיה לא מזהה את המחשב. בחלון …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אוזניית בלוטוס למחשב, ודרכה אני שומע מדיה פלאייר ועוד.הבעיה היא שלא את כל התוכנות המשדרות מוזיקה ניתן לשמוע.לדוגמא - אדובי אודישן לעריכת מוזיקה - אני שומע רק ברמקולים, ולא דרך האזניה. וכך עוד תוכנות, ואחת מהן הייתי שומע דרך האזניה של הבלוטוס, ולפני יומיים זה הפסיק. אני שומע רק דרך הרמקולים, הגם שהנגן הרגיל של חלונות עדיין משדר אכן מוזיקה דרך הבלוטוס.למישהו פתרונים??
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב יחסית זקן עם 4GB RAM והוא מתחיל לעבוד לאט עם כל הדברים שמותקנים עליו. לכן אני רוצה לקנות עוד 4GB של זכרון כדי שירוץ יותר חלק הבעיה שלי היא התאמת הזכרון ללוח אם. הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE P55A-UD3 ואני רוצה לקנות זכרון KINGSTON FURY 4GB 1866MHZ ( הוא פשוט ממש זול באינטרנט) ניסתי להסתכל קצת בנתונים של שניהם: הנתונים של הלוח אם הם: Intel® P55 Express Chipset Memory 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2200/1600/1333/1066/800 MHz memory modules Support for no…
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, יש לי את הלוח אם הבא:ASUS Z97 DELUXE. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מעבד:I5 - 4690K. מאוורר מעבד: מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U12S. אז ככה: כשאני נכנס לביוס של המחשב שלי,אז בפעם הראשונה - כל תצוגת הביוס קפואה,אין אפשרות לראות או לעשות/לשנות משהו בביוס - למה זה קורה?,האם זה תקין?. לכן אני צריך לעשות Restart ולהיכנס לביוס בפעם השניה, בפעם השנייה,אני רואה משהו מטריד: הCPU OPT FAN - מופיעה בצבע אדום.למה זה קורה,והאם זה תקין? איך אני מגדיר את הזיכרונות (4*DDR3 KINGSTON 8 GBׂׂ) שלי למצב:X.M.P? אשמח לעזרה. תודה רבה מראש. יוסי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להתקין את הדיסק כבר כמה פעמים וכל פעם הזה רושם לי את זה ואז פשוט מפסיק מה אפשר לעשות? ממש אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה). לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה. בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה. מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ? מדובר על lenovo e330. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את הלוח אם z270 mark 2 ואת המעבד i5 7600k ושתי זכרונות ראם. התקנתי הכל כמו שצריך לפי מה שלמדתי ובעזרת מדריך של tomshardware וההוראות שהגיעו איתו כמובן. מחבר הכל מדליק לפי ההוראות. הכל נדלק אבל אין דיספליי. 1. ניסיתי לחבר את הדיספליי בכל סוג חיבור אפשרי לכ. מסך וללוח אם ללא הצלחה. 2. אין שום סוג של ביפ במהלך ההדלקה ולא נראה שהמחשב מרסטר את עצמו 3. יש לו 4 נורות אינדיקציה ויש פטרן קבוע שהנורה של הראם דולקת ל5 שניות, כבה, היבוב לרגע של נורת המעבד ושוב 5 שניות של הראם וחוזר חלילה. התייאשתי מלקרוא ברשת ותאמינו לי שקראתי כל דבר אפשרי. מבעיות בספק הכוח ועד לכל דבר אחר. תודה רבה בכל מקרה Asus FUT Z270 Mark…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי חברים יש לי את הכרטיס מסך 6970 http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/6000/6970 ברצוני ליראות במסך במחשב וגם בטלויזיה במקביל האם ניתן? שמתי לב שיש בכרטיס מסך הנ"ל רק hdmi אחד ויש שמה dvi ואני רוצה ליראות בhd אז צריך לקנות מפצל בכל מקרה איך אני עושה שאני רואה בשתי מסכים במקביל תודה לעונים עצמאות שמח
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים בטלויזיה,החיבור נעשה דרך כבל HDMI ,עכשיו הבעיה שהכרטיס קול (ההתקני שמע)לא מזהה את האודיו של הטלוויזיה (וגם לא את הרמקולים של המסך מחשב) בכדי שהם יפעלו צריך לעשות ריסטרט למחשב ואז שנייהם מופיעים (גם החיבורים של הטלוויזיה וגם של הרמקולים במחשב) אבל מה,אחרי כמה ימים שניהם נעלמים ואז צריך לעשות שוב ריסטרט למחשב,איך מקבעים את שני החיבורים האלה שלא יעלמו מהמחשב ? קיים אצלי גם חיבור לרמקולים למחשב שמחובר כמובן למחשב והחיבור אף פעם לא נעלם. אשמח לעזרה,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי החבר'ה אחי הקטן נעל בסיסמה את המחשב שלי (מחשב של לנובו) והוא לא זוכר את הסיסמה מה אני יכולה לעשות כדי לפתוח את המחשב שוב?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
Gigabyte ga-z970x-sli Radeon r9 290 Intel i7 4970k (ללא oc Seasonic 620 bronze נתחיל בזה ש עדכנתי את המחשב ל win 10. לאחר מכן נסיתי לחזור ל win7 וגיליתי שאני לא מצליח להכנס לביוס . שהמחשב עלה היה סימן של הלוח אם אבל שום קומבינציה של מקשים לא הכניסה אותי לביוס. שלחצתי על F12 המחשב נכנס למסך שחור עם מצביע של עכבר גדול ו זהו...ניסתי לעשות ריסט לביוס ..הוצאתי את הבטריה ל 10 דקות -30 דקות -וגם שעה... אחרי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי ..אותו דבר רק תמונה של הלוגו של גיגביט ולאחר כמה שניות ומסך שחור בלי שום אופציה ... בלוח אם שלי אין ג'אמפר רק 2 פינים שהבנתי שצריך לגעת בהם עם מתכת כול שהיא..חושב לציין שאחרי שניסיתי את זה במחשב רק עו…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אעדכן אתמול המחשב עבד, היום הוא לא נדלק בכלל כאילו אין לו חשמל. יש משהו לעשות לפני שאני מחליף ספק כוח והאם זה בהכרח ספק כוח. החלפתי חוט וזה עדיין לא נידלק
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-