תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
דגם לוח האם:ASUS z170 דגם המעבד:I7 6700 דגם כרטיס המסך:NVIDIA GTX 760 4RAM מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: הספק ספק הכח של המחשב:750 טרמלטאק כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב, והאם אתה שומע צפצופים ארוכים או קצרים: כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:שנה וחצי מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק:הרבה זמן עבר תיאור התקלה:לפעמים הבעיה קוראת פעם ב....שאני מדליק את המחשב ופתאום מופיע המסך הכחול הזה אם האחוזים ואז צריך לרסט ללחוץ על הכפתור במארז.ויש תקופה שזה הרבה זמן לא קורה.בכול מקרה דרייבר של כרטיס מסך מעודכן.מערכת הפעלה וונדוס 10 64 BIT וכול מה שנדרש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה דיי מוזרה , אנסה לתמצת , יש לי מחשב לפטופ של DELL E7440 ועליו מותקנת מע' הפעלה חוקית ENTERPRISE , קניתי מקלדת גיימרים פשוטה : Sharkoon Skiller Pro + אבל היא לא פועלת כשאני מחבר אותה למחשב , המחשב מוצא שיש USB KEYBOARD אבל לא מצליח להתקין אותה , מה שלא קרה לי כשחיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים כשאני מחבר ללפטופ הזה מקלדות פשוטות של MICROSOFT או DELL או LOGITECH הם פועלות בלי בעיה , רק המקלדת הזאת לא עובדת עם המחשב הזה ... התקנתי את התוכנה של המקלדת SKILLER החדשה שלי ועדיין ברגע שאני מחבר אותה למחשב היא לא פועלת , דבר מוזר נוסף - כשאני עושה ריסט למחשב בזמן שהמקלדת מחוברת היא נדלקת לי ועובדת כמו שצריך , …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שדרגתי מ 8.1 ל 10 ( ב 8.1 הבעייה לא הייתה קיימת ) . אני מגביל את ה CPU ל 80% לדוגמא דרך : Control Panel > Hardware and sound > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Processor power management > אבל הוא עדיין מגיע ל 100% בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ישלי בעיה במחשב אני משחק משחק רשת עכשיו המחשב עצמו בסדר מחוץ למשחק הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני משחק כמה זמן במשחק המסך שלי נכבה ועובר אליו חשמל (נורה אדומה מהבהבת כרגיל כמו שהמסך מכובה בעת שהמחשב מכובה ) אבל המחשב ממשיך לפעול וכדי לתקן את הבעיה אני צריך להדליק מחדש את המחשב ואי אפשר לשחק ככה יש למישו רעיון ?ד.א. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין לא עזר הכרטיס מסך זה NVIDIA GeForce GT 430
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי שלום קוראים לי כלנית ויש לי בעיה ברשת האלחוטית במחשב ניסיתי הכול מלכבות את המחשב על לנתק את המתאם אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לתשומת ליבך! MAJER יש לך 1 הודעות פרטיות שלא קראת, לחץ כאן כדי לראות. × שלום לחברי הפורום בצעתי הפעלה מחדש למחשב וקבלתי הודעה הבאה "This driver release to failure" מה עלי לעשות לתיקון הבעיה בברכה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, המעבד שלי: i5-4690k. מאוורר המעבד שלי:Noctua NH-U12S. האם מאוורר המעבד שלי טוב?, איך ולפי מה נקבעת מהירות מאוורר מעבד זה?,איך ולפי מה הוא פועל? לפי מה נקבעת מהירות המאוורר של המעבד?,האם היא משתנה באופן עצמאי לפי הטמפרטורה של המעבד? על כמה עומדת (מהו הטווח - סיבובים לדקה) מהירות תקינה - של מאוורר המעבד במנוחה/בעומס? האם מהירות מאוורר מעבד במנוחה,אשר פחותה מ600 RPM - היא תקינה (ככה זה אצלי,אבל טמ"פ המעבד 30-40 מעלות)? בבקשה - הגדילו את הידע שלי בנושא... תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. דרייבר כרטיס המסך שלי מותקן כבר. אך בעדכון אופציונאלי של Windows 7 מופיע לי עדכון לכרטיס המסך. זהו דבר שאף פעם לא הבנתי. האם עלי לעדכן? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול הפעלתי סריקה עם ADVCLEANE בוינדוס 7 היות והיה שמה לדעתי יותר מדי פרסומים ברוסית ובערבית אחרי שADVCLEANE עשה ריסטארט עליתי ל לוינדוס 10 וניסיתי לפתוח התיקיה שיש בכונן של וינדוס 7 אך לא פתח בגלל שגיאה לאחר מכן דורש הרשאה לפתוח את הכונן ניסיתי לחזור לוינדוס אל מקבל הודעה שגיאה לא פותח הווינדוס 7 זוהי מערכת הפעלה שהגיעה במקור באנגלית ועשיתי שינוי שפה ככה שאין לי תקליטור שיתן לי לתקן ניסיתי עם התקליטור האנגלי ולא נתן יש לי שמה קבצים מאוד חשובים של אופיס ודברים אחרים …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס גרפי gtx 1050 ti ואני לא יודע איזה ספק מתאים לכרטיס ואם יש סוגים שונים של חיבורים בלוח אם שאולי לא יתאימו לכרטיס. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אח שלי נעדר מזה 3 וחצי שבועות בחו"ל ומוגדר כנעדר במשטרה פה ובהולנד. ידוע לנו כי יש בידיו ipad ויש לנו את ה-serial number (לא התחבר לחשבון האפל שלו) כמובן שאפל לא ישתפו איתנו פעולה. אך האם יש מישהו שיודע לאתר מיקום לפי ה-sn? בנוסף, חושדים כי יצר יוזר פיקטיבי בטוויטר שגם אותו רוצים לבחון. האם אפשר לאתר את מיקום ההתחברות של היוזר? למי שיש רעיון אשמח לשמוע, תודה, לילך
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז יש לי מסך מחשב דגם benq xl2420t המסך תומך קצב רענון של 144hz. יש לי כרטיס מסך מסוג rx580 ומחשב חדש. המסך מחובר באמצעות כבל dvi dual link למרות הכל איני מצליח להגדיר את המסך ל144hz. מערכת הפעלה ווינדוס 10 וגם בהגדרות תצוגה אין מעבר ל60hz תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש וחיברתי אליו את הכונן דיסקים מהמחשב הקודם. התקנתי ווינדוס 10. משום מה הכונן לא מזהה דיסק דרייבר של הלוח אם או של כרטיס המסך אבל כן קורא ומעלה בהצלחה דרייבר של ssd samsung evo 850 מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד ryzen 5 1600 לוח אם https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-10&ved=0ahUKEwi2iJmxweLTAhVEXiwKHVxwBJoQFggaMAA&usg=AFQjCNHKgunTAOMTagM3Cy2bYi8gGs_zYQ&sig2=JtSQUU0zlm0jjQKmvxTK3A זכרונות https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.corsair.com/en-gb/vengeance-lpx-16gb-2x8gb-ddr4-dram-3200mhz-c16-memory-kit-black-cmk16gx4m2b3200c16&ved=0ahUKEwij8c3EweLTAhXGCSwKHRAoDacQFggmMAE&usg=AFQjCNEGbEojPlxd2SGukyzj3463741Y_A&sig2=6hASdac1APrzVJVmC-tiYA מנסה ללא הצלחה להגדיר את הזכרונות למהירות 3200 mhz למרות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, למחשב הנייד שלי מסוג לנובו Lenovo ideaPad Z500 Touch סוג מודל 20221 יש בעיה, כשאני מדליק אותו מופיע לי מסך לבן, וזהו, משם הוא פשוט נשאר לבן... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש ברשותי HP Compaq 8300 MT, אני מעוניין להרכיב עליו כרטיס גרפי בסיסי ייעודי עם יציאת HDMI, רכשתי Geforce 210, כשאני מרכיב את הכרטיס הגרפי אין אות וידאו, לא דרך ה-Geforce ולא דרך הכרטיס הגרפי המובנה בלוח האם. אין צפצופי אזהרה והמחשב עצמו עולה ומגיע למערכת ההפעלה. זה הקישור למפרט של המחשב ובעיקר לוח האם - http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03612802 ביצעתי עדכון ל-Bios לגרסה החדשה ביותר וניסיתי לשנות בו הגדרות לפי המלצות שראיתי בגוגל (להפעיל מצב legacy) אך לא היתה לזה שום השפעה. אני מניח שהכרטיס מסך אינו מתאים אבל לא ברור לי למה, הוא מאוד בסיסי והדרישה שלו היא לספק כח של 300W ובמחשב יש ספק כח של 320W. האם יש למישהו רעיון? …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רכשתי בשבוע שעבר טלויזיה הייסנס חדשה עם סמרט טיוי. חיברתי את הטלויזיה לרשת ה-WIFI הביתית והצלחתי בקלות לעשות מירורינג למכשיר הנייד. ברשותי מחשב נייח שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת חיצוני TP-LINK - TL-WN822N 2.0 שנרכש ב-2014 ועשיתי עדכון לדרייבר לפני כמה חודשים. המחשב נרכש באוקטובר 2016 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 אני רוצה לעשות מירורינג של מסך המחשב לטלויזיה אבל המחשב לא מזהה את הטלויזיה ראיתי סרטוני הדרכה לחיבור דרך ה- settings -----> add devices והמחשב לא מזהה את הטלויזיה. גם ב- display settings אין לי את האפשרות של connect to a wireless display (כמו שראיתי שקיים בסרטוני הדרכה). גם הטלויזיה לא מזהה את המחשב. בחלון …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...אודה לכל המסייע!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אוזניית בלוטוס למחשב, ודרכה אני שומע מדיה פלאייר ועוד.הבעיה היא שלא את כל התוכנות המשדרות מוזיקה ניתן לשמוע.לדוגמא - אדובי אודישן לעריכת מוזיקה - אני שומע רק ברמקולים, ולא דרך האזניה. וכך עוד תוכנות, ואחת מהן הייתי שומע דרך האזניה של הבלוטוס, ולפני יומיים זה הפסיק. אני שומע רק דרך הרמקולים, הגם שהנגן הרגיל של חלונות עדיין משדר אכן מוזיקה דרך הבלוטוס.למישהו פתרונים??
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חשבון הGMAIL שלי מוגדר לקבלת פקסים ממספר בזק. קבצי הפקס מגיעים כקבצי PDF אך לא ניתן להציג אותם בתצוגה מוקדמת בתוכנת האאוטלוק 2010 עקב שגיאה בסוקר PDF PREVIEW HANDLER חשוב להדגיש כי קבצי PDF רגילים כן ניתן להציג. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-