עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by galgul,

על המהירות שלהם...

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. Started by mp91,

הורדתי את ה 1.32. ה ISO... עכשיו איך אני משתמש בזה? זה לא מאפשר לי לצרוב את זה

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by 114508534,

????????????????????????????????????

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. איך אני מתקין דרייברים למחשב נייד ibm thinkpad? איך עושים התקנה נכונה של כל הדרייברים שאמורים להיות למחשב? האם זה יכול לגרום לנזק למחשב אם לא מתקינים את הדרייברים? התקנתי windwos מדיסק וזוהי התקנה שלא כוללת דרייברים. למשל חסר החלק שמציג כמה בטרייה נשארה מלאה.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by aldema,

קניתי DVD חדש של LG ואני לא יודע איזה כבלים של המחשב (היה לי כבר DVD והוא מת) אני אמור לחבר אליו ועכשיו אחרי שניסתי לחבר אותו גם הצורב לא עובד צריך עזרה דחוף aldema_@walla.co.il 0524399042

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by kong5,

פשוט לחבר לאן שצריך וזהו?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by carmel6,

אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

יש לי ISO והוא CURROPTED, עכשיוו אני רוצה לתקן אותו כי אין לי מאיפה להשיג אותו. האים זה אפשרי? (יש לי את התוכנה WINISO). תודה רבה, יאיר.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by levy.mor,

שלום. אני בבעיה רצינית המחשב שלי היה מלא עד אפס מקום וכנראה העלה הודעה האם לאפשר כיווץ של הכונון עם מערכת ההפעלה ואחד האחים שלי לחץ "כן" עכשיו המחשב בקושי עולה... (כל הכונן מכווץ כי הוא עשה את זה לפני יומיים והמתין עד שהתהליך הסתיים) איך אני מבטל את זה? האם הוא כיווץ גם את הקבצים של מערכת ההפעלה ואם כן אין אני יכול לפתוח את כולם מכיווץ? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Shadowman,

יש רק הארד אחד... וינדווס אקס פי מערכת קבצים FAT32 (לא תומכים ביותר מ 4 גיגה קובץ) עכשיו איך אני עובר ל NTFS בלי לפרמט את המחשב? תוכנה ?דיפרגמנט? משהוא?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by Xilver,

אני צריך לצרוב את התוכנה Gparted כboot disk (משהו כזה). עשיתי את זה עם NERO על ידי כך שצרבתי אותו ככה (יש אפשרות כזו), הבעיה היא שזה לא עובד. זה פשוט רושם רק זכויות יוצרים ואח"כ לא זז... מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. הכל בכותרת תודהה מראש! עריכה: זה המידע שהוצאתי דרך התוכנה CPU- Z www.karavila.net/cpuz.htm

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wow,

נראה לי שהלוח שלי תומך בזה,יש לי אסוס P5K DELUXE ו-2 הארד דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כ"א. מה אני אמור לעשות ואיך והאם אני יכול לשמור את המידע שיש לי על אחד מהכוננים ? (יש עליו רק סרטים בתיקיה הראשית ללא מערכת הפעלה),אגב השני חדש וריק. תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת WINDOWS. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי קובץ GHOST ואני רוצה לפעיל אותו בשיחזור באופן אוטומטי בלי שום הקשה אנא עזרו לי דחוף

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  17. אני רוצה לעשות מחיצה לשתיים אחד 50 GB לכל מניי אחסון שטויות והשני 200GB ווינדוס וכו' ושאלה אני יכל לבחור פרמוט מחיצה אם כן איך

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לשתף גם אותו באינטרנט איך אני עושה את זה כשיש לי רק מודם אחד וחיבור אחד?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. היי, יש לי לוח abit IB9 ומעבד E6300... איך אני עושה שבעת האתחול זה יקרא מהדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. הלוח שלי כביכול לא תומך בUSB 2 יש דרך לגרום לו שהוא כן יתמוך ? הנה הדגם של הלוח http://www.motherboard.cz/mb/octek/i845a4p.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  21. שלום עברתי היום לטלוויזיה של פרטנר ואז הבנתי שהיא עובדת בעיקר על אינטרנט ושאין לי מספיק גם לטלוויזיה וגם למשחקים יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב יקבל עדיפות על הטלוויזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by new!!!!,

אני מתחיל לצרוב מלא סרטים שייש לי במחשב איך אני עושה שאני מכנס את הדיסק ואוטמטי הסרט פועל ? או שאני לוחץ על הכונן שייש בו את הסרט וישר הוא פועל איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by rrroonnii,

יש לי XP 64 באנגלית. תודה

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by adirnasri,

*כותרת* זה דחוףףףףףףף תודה לעוזרים

25. Started by adirnasri,

אני צריך לדעת איך עושים שחזור מערכת תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות