עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברים, אתמול רציתי לצרוב דיסק, ניסיתי לפתוח את הצורב והוא לא נפתח. פתחתי אותו עם סיכה לתוך החור והכנסתי דיסק. הצורב לא קרא את הדיסק והבנתי שאין ברירה - צריך צורב חדש. העניין הוא שהמחשב שלי ישן ואני לא יודע אם צורב חדש (למשל, זה: http://ksp.co.il/?select=.37..1039.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=8908&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= ) יתאים לחיבורים שיש לי בלוח אם. זה הדגם של לוח האם שלי: GA-945GCMX-S2 (קישור לעמוד שלו באתר ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-945GCMX-S2-rev-66#ov ) האם חיבור צורב חדש יתאים ללוח? אודה לעזרתכם כמה שיותר מהר,…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום. מדובר במחשב מדגם lenovo yoga 300 המחשב ללא מערכת הפעלה כלל. הכנתי בוט של ווינדוס 10 על מנת להקין עליו. אבל משום מה כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ככונן הקשיח שלו ואין עוד שום כונן אחר שמזוהה. כך גם בהתקנת הווינדוס כשאני מגיע לשלב שבוחרים כונן להתקין עליו הוא מזהה רק את הדיסק און קי של הבוט. לא מצאתי שום דרך לזהות אותו דרך הביוס או להגדיר אותו מחדש מישהו יודע איך לעשות זאת?

3. יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  4. שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by פולי הקנטאור,

יש לי לפטופ חלונות 10 של HP והוא רוצה לעשות עדכון BIOS. יש איזשהו סיכון לקבצים או לכל דבר על המחשב? הדגם הוא HP ProBook 440 G4.

6. Started by maxth,

האם מותר למחשב נייד להיות תמיד מחובר לחשמל או שעדיף להשתמש בסוללה ולהטעין כל פעם ? תודה

7. Started by Cupid Me,

שלום לכולם יש לי רסיבר תומך דולבי אטמוס שמחובר ב-HDMI למחשב ומשום מה אני לא יכול לבחור בהגדרות השמע תחת spatial sound את הדולבי אטמוס אני משתמש ב-Windwos 10 64bit תודה

8. יש לי מחשב שמחוברים אליו 2 מסכים (מוגדר כמסך מורחב), אחד מסך מחשב רגיל ואחד טלויזיה. שניהם מחוברים עם כבל HDMI. האם ישנה אפשרות שאני יכול להגדיר רק את אחד מהמסכים למצב שינה? ואם כן, איך ניתן לעשות זאת בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, מחשב שרץ כבר כמה שנים >> מערכת הפעלה 7, 64 BIT. בימים האחרונים המחשב קופא כאשר הוא בשולחן העבודה, בצורה רנדומאלית. ניתקתי שומר מסך \ והגדרות כיבוי, לא עזר. התקניתי חלונות מחדש לא עזר. החלפתי HD והתקנתי שוב חלונות לא עזר. DXDIAG >> ספויילר ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/1/2017, 11:16:58 Machine name: 800D-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Tec…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Doron Amzaleg,

שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!

12. Started by saharmal,

אהלן, בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לבצע הפעלה מחדש סתם ככה בלי סיבה. בהתחלה זה היה די נדיר...ועכשיו אי אפשר להדליק את המחשב ליותר מ3-4 דקות מבלי שזה יקרה הרצתי את הבדיקה של הביוס...לפי התוצאות הכל תקין (מעבד, זיכרון, דיסק קשיח) חשבתי שאולי הבעיה היא וירוס או תוכנה זדונית...אבל גם הסריקה לא הראתה שום דבר חריג. ניסיתי לפרמט אבל גם באמצע הפרמוט זה קרה ועכשיו גם ווינדווס אי אפשר להתקין. הביוס מעודכן, המחשב נקי מאבק (אז לא נראה לי שזאת בעיה של התחממות). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המחשב (hp pavilion a6450) ישן מאוד. אבל מתוחזק בצורה טובה ולא עשה בעיות מהיום שקניתי אותו. תודה

• 14 תגובות
    • 9.4k צפיות
  13. שלום לכולם. אני חייב 3 יציאות "אוזניות שייתחברו ל3 מגברים שונים ואני חייב שהם יחוברו ביחד ויעבדו יחד. באתר בKSP רשום שיש 3 יציאות אבל לא אם הם יכולים לעבוד יחד: "3 x Audio jack(s" לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=37206&select= מישהו יכול לברר לי את העניין? כי אם לא הם ירכיבו לי אותו מחר-מחרתיים ולא אוכל לשנות..... אשמח לעזרה תודה וחג שמח לכולם!

14. איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.

15. Started by Motix,

קניתי את המפרט הבא כרגע ואני רק רוצה לוודא שווינדוס 7 יעבוד עליו. זה המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח מציאון ועודפים Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 500W VP500P 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec…

16. שלום. קיבלתי דיסק קשיח חיצוני "3.5 בנפח 2 טרה של seagate. לאחר חיבור ב-USB למחשב עם מערכת הפעלה XP sp3 , מופיעה הודעה שנמצאה חומרה חדשה והיא מוכנה להפעלה. אבל בפועל הדיסק לא מקבל אות כונן ולא מופיע תחת המחשב שלי. כשצריך לבצע הוצאת חומרה הוא כן מופיע אבל בלי אות כונן. אגב בחלונות 7 מופיע באופן תקין כולל אות כונן. שאלתי : האם לXP יש מגבלת נפח ( כללית או לכל דיסק בנפרד ) ואם כן, האם יש פתרון ? תודה אשמח לתשובה. אריה.

17. Started by Daniel Shteren,

שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by ben672,

ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ירדן שמע-ציון,

שלום אני לאחרונה קניתי מעבד core i5 7th gen (המעבד מגיע עוד שבועיים) ואני לא יודע אם הוא מגיע עם מדבקה\ משחה טרמית (אם צריך לקנות או לא). תודה לעוזרים

20. שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…

21. היי, אני לא אוהב את השליטה של דל במאוורר במחשב הנייד (הם נותנים למחשב לתחמם לפני שהמאוורר פועל על מנת לחסוך סוללה, שזה בסדר לפעמים). ראיתי שתוכנת SpeedFan ממומלצת, אבל אני לא מצליח לשנות את הערכים כך שהמאוורר יפעל תמיד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.

23. אהלן, יש ברשותי מצלמת רכב עם כרטיס מיקרו SD שכל הסרטונים נשמרים עליו. ברגע שאני מנסה להפעיל את הוידאו על המחשב בחלק מהסרטונים הוא מוציא לי שגיאה ובחלקם לא. כמו כן הפורמט של הסרטונים הוא MOV (למקרה וזה חשוב). יש פתרון לזה? (זה מאוד חשוב בגלל שאתמול עשיתי תאונה ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול, הורדתי כמה תוכנות לתיקון קבצי MOV פגומים והצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה הייתה חינמית (GRAU GMBH)) מאוד הודה לכם אם תעזרו לי בזה כי אני חייב למשוך את הסרטון. הנה תמונה של השגיאה: תודה רבה רבה!

24. Started by Bar Naftali,

שלום, כמה חשיבות יש למסך? אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים ברמה קלה (3300₪) ואני לא בטוח אם יש צורך להחליף מסך. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dudu1212dhsh,

טוב אז הלפטופ שלי עבד איטי מהרגיל, נכנסתי למנהל המשימות וקלטתי שהדיסק עומד על100٪ גם כשאני לא מריץ כלום.אז חיפשתי בגוגל את הבעיה והיה כתוב לעצור בשירותים אתSuperfetch וwindows searchעצרתי את שניהם, עשיתי ריסטר אבל עכשיו המחשב איטי הרבה יותר, לא מאפשר לי לפתוח כלום אפילו לא על התחל, רק מנהל המשימות. ניסיתי להתחיל שוב את הsuperfetch כלום

דיונים חדשים בפורומים