תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייח המחובר לראוטר של בזק. הראוטר הקודם היה rotal-rta 1025wשל בזק ולא הייתה בעיה להתחבר אליו ברשת אלחוטית עם מחשב נייד. החלפנו את הראוטר ל (wireless/N (netgear. כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד, אני מקבלת הודעה: windows אינו מצליח להתחבר לרשת, החלון עם בקשת הסיסמה אינו מופיע כלל. במחשב הנייד יש לי windows xp בעברית. מה צריך לעשות? בתודה, גילה. ???
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיה במחשב הוא נהיה איטי... זה התחיל בתקופה האחרונה לפני כן זה לא היה. האמת שאין לי אצבע על משהו שגרם על זה. אם אתם רוצים לדעת מה זה איטי... לפני שבוע הייתי מעביר לדיסק קשיח נייד במהירות 30MB\s והיום זה מעביר אולי על 1MB\s. הדיסק קשיח החיצוני נבדק במחשב אחר והוא תקין. גם כל תוכנה שצריכה גישה לדיסק קשיח עובדת לאט, הקטע שרוב הזמן המעבד על 0% כאילו הוא לא מתאמץ. יש לי חשד שמדובר בבעיה בהארד דיסק אז בינתיים החלפתי כבל SATA וגם חיבור SATA בלוח האם כדי לסנן את האופציות האלו. עשיתי CHECK DISK והוא תיקן כמה Bad Sector אבל לא עזר, כמוכן התוכנה של WD גם מצאה סקטורים פגומים ולא הצליחה לתקן. פירמטתי המחשב והתקנתי מחדש את הוינדוס גם לא פותר. הארד דיסק לא עושה רעש…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב i3 550 על לוח Gigabyte GA-H55M-D2H, זיכרון 2GB של קינגסטון.. והמחשב פשוט לא נדלק! אני לוחץ על הכפתור וכלום. שום תגובה. בדקתי את הספק והוא תקין, חיבורי הפאנל הקדמי ללוח נכונים, ניסיתי להוציא זיכרון או לנתק HDD וכלום, פשוט לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מוזר ומתסכל תודה למסייעים..
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהוי חומרה במחשב. קניתי מיקרופונים טובים שעובדים על מחשבים אחרים ורק המחשב שלי לא מזהה אותם . עכשיו זה לא קשור מושתק לא מושתק כי זה לא מזהה בכלל . מישהו יכול לעזור לי בבקשה. אני כבר ביררתי איפה שהוא ומישהו זרק לי דרייבר ... לא ממש הבנתי .
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנה משהו מעניין, מעבד: i3 2100 לוח אם: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 המחשב חדש (יומיים) הותקן עם Windows 7 כולל SP1 וכל העדכונים וכן דריוורים עדכניים של אינטל ועדכון לגרסת BIOS אחרונה. הבעיה היא כזאת, המחשב מתקשה להיכנס למצב BIOS - כלומר המסך שחור כמעט במשךכל ה-boot ורואים תמונה רק במסך ה-login של הwindows. אם לוחצים F2 (כניסה ל-BIOS) במהלך ה-boot המחשב לא מראה כלום (מסך שחור) ולא עולה ל-Windows. כמובן שבוצע CMOS CLR מספר פעמים לאחר שהמחשב לא עלה כלל. אם מחברים שני מסכים (טלויזיה ב-HDMI, ומסך ב-DVI) שניהם מושחרים והתמונה מופיעה מדי כמה זמן לשניות ב-DVI ונעלמת) כאשר windows עולה, בהגדרות מסך רואים רק מסך אחד ואין שום אפשרות להוסיף מסך שני גם דרך …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
"משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: בספק שלי יש מתג שאני יכול להקטין את המתח מ-230 ואט(כמו שנהוג בארץ) ל-115 וואט כמו שנהוג בארה"ב. מתג שלא אמורים לגעת בו, אבל אחי בטעות הוריד את המתג שהמחשב פעל וכתוצאה מכך מייד נשרף הספק, עכשיו שאלה שלי היא מה הסיכויי שגם הזכרונות והלוח אם הלכו ? ובאיזו דרך ניתן לבדוק את זה ?. (נ.ב המחשב נכבה מייד לאחר הורדת המתג) תפרטו לגבי הדרכים. ותודה לכולכם
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וזה נראה לי מקום רציני ביותר! תראו יש לי מחשב ישן ששידרגתי אותו הרבה והמפרט שלו זה: P3 600MHZ 320MB SDRAM 40GB WD 7200 RPM GEFORCE 2 64MB וככה הוא היה פעם: P3 600MHZ 64MB SDRAM 10GB FIREBOLT VOODOO 3 3000 16MB את השידרוגים עשיתי בהדרגות כעבור שנה בערך אחרי הכל המחשב שלי התחיל להתכבות בשלבי לחץ דוגמא: האימיול פועל האיסיקיו פועל הורדות פועלות הוונאמפ פועל ועוד... אז המחשב פשוט ישר נהיה מסך כחול לשניה ואז הוא מתכבה (אני משתמש ב xp) פתחתי את המארז והארתי אותו פתוח וזה לא עוזר הרכבתי מאוורר וזה לא עזר הרכבתי עוד מאוורר לכרטיס מסך וזה לא עזר... מה לעשות??? תודה מראש לכולם אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו בבקשה...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקלות\התרסקויות מצורפות בקובץ המצורף. מישהו יכול להגיד לי למה התקלות\התרסקויות קשורות ויכולות לגרום,ואיך אפשר לפתור אותן? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ולפעמים צריך לעשות לו איתחול ואז הלוח (??) עושה לי אזעקות כמו של משטרה. ואז אני מכבה אותו ומדליק ושוב הכל תקין עד התקיע הבאה. יש לי WINXP אטלון 2500MZH זיכרון A-DATA DDR 256MB לוח אם של EPOX
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אז כמו שכתוב בכותרת, האם תקלה חומרתית יכולה להשפיע על הפינג שלי בפועל? כי יש לי חשד בלוח-אם שלי או בז.פנימי. אם כן, אילו בדיקות אני יכול להריץ כדי לדעת איזה רכיב עם התקלה?... אם ברצונכם לראות מה זה עושה בפועל לאינטרנט שלי, כנסו לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474366.0 תודה לעוזרים מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , חזרתי אתמול מעבודה , הדלקתי את המחשב . המחשב התחיל לעלות ו"נתקע" על חלון שחור . חשבתי שאם אני אעשה system restore זה יעזור , עשיתי ולא עזר . אז ניתקתי הכל וניקיתי את המחשב (קודם כל שיהיה נקי מאבק) , התחלתי לבדוק חלק חלק . בסופו של דבר גיליתי שאחד הדיסקים הקשיחים הוא הבעייתי . הוא פשוט תוקע את המחשב , אין גישה לדיסק . קצת על החומרה המדוברת : מחשב בן 4: I5 , לוח gigabyte p55 ud3, זיכרון 8GB קינגסטון 1333 , כ.מסך HD 5850 , שלושה דיסקים קשיחים : WD 1 TB , Samsung 1TB , Samsung 2TB . הסמסונג של 1 TB הוא הבעייתי בסיפור . הדיסק לא מת כי הוא מזהה אותו בהפעלה , מה אפשר לעשות כדי לבדוק יותר לעומק ולתקן את הבעיה ? תודה רבה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דף אחד הכל תקין, בדף הבא בקושי אפשר לראות את הטקסט, משם ואלך אין שחור! הדפסה בצבע עדיין עובדת. אין שום אינדיקציה שנגמר הדיו. ליתר ביטחון, מאחר שאין לנו מחסנית שחורה ספייר, החלפתי אותה לצורך בדיקה במחסנית שחורה אחרת, ישנה, והמדפסת מיד זיהתה שהשניה ריקה. החזרתי את הראשונה והמדפסת לא התלוננה שאין דיו, אבל גם לא הדפיסה שחור. גם אם המחסנית התרוקנה ומשום מה המדפסת לא זיהתה את זה, המעבר משחור ללא מדפיסה בכלל דורש יותר מדף אחד, יש כמה דפים של אפור באמצע, אז כנראה שהבעיה אינה מחסור בדיו. הוצאתי שוב את המחסנית וניקיתי את החריץ שדרכו יוצא הדיו. לא עזר. הפעלתי את הניקוי הפנימי של המדפסת פעמיים, לא עזר. מה עכשיו? אני יכול לקנות מחסנית שחורה חדשה ולנסות, אבל אם …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה, בדפדפן האינטרנט שלכם שאני מנסה לצפות בסרטונים לא בשידור חי מאתרי אינטרנט מסויימים, למשל מהאתר אינטרנט של מאקו, אז בערך כל 10 שניות השידור נתקע וחוזר. אני התקנתי מחדש את הדפדפן,וקודם אני גם מחקתי את המידע הקודם שלו, והפעלתי במצב בטוח, והבעיה עדיין קיימת, מה עושים? אני ביקשתי מזה עזרה בפורום של דפדפן האינטרנט של פיירפוקס מוזילה ולא ענו לי על זה. במערכת ההפעלה אני בחרית באפשרות של תיקון וזה לא עזר, אני אפילו השתמשתי בתוכנת התיקון של של חברת tweaking, ואני סימנתי ב V את כל האפשרויות חיפוש ותיקון, והבעיה הזאת לא נפתרה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי המחשב הנ"ל : INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 DVD LG DVDRW GH- 24NS50 X24 - BLACK -SATA SEASONIC S12II 430W BRONZE -RETAIL SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM :HD103SJ Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black יש לי גם קירור למעבד ששכחתי בדיוק מה ..) Windows 8 , ה מעבד לא מתחמם יתר על מידה. לא משנה מה ניסיתי ,שאני מנגן סרטים ( גם לפעמים של 720 ) יש תקיעות /גימגומים ואני חשבתי שהבעייה שלי היא בכרטיס מסך, בגלל הסיבה הבאה לדוגמא: אני ניגנתי סרט דרך התוכנה Popcorn כאשר ניגנתי אותה לטלוויזייה דרך הכרטיס מסך Onboard הסרט גימגם לגמרי, וכאשר נ…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
lenono b560 6 giga ram ddr 3 פרמטתי את המחשב לאחר פירמוט התקנתי דריברים והמחשב ממשיך להיתקע בפיתאומיות יש משהו לעשות? חום תקיו נקי מאבק אגב מערכת ההפעלה 64 ביט, פורמט בפעם השנייה עם ויינדוס אחר גם 64 ביט המחשב הוא מחשב נייד אם יש קשר הוא מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה ומאוררים פועלים כראוי יש מהשהו שאפשר לעשות?::facepalm: תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני של DELL OPTIPLEX 3040 I5 6500 ,המחשב מגיע עם זכרון DDR3 4G של חברת SKYHNIX ניסיתי להוסיף לו עוד 4 גיגה זכרון של חברת TRANCED לא הציג תמונה ,ניסיתי גם עוד חברה לא זוכר את השם שלה גם לא הציג תמונה (חשוב להזכיר שאותה מהירות זכרון 1600 MHZ DDR3) רק שהוספתי 4 גיגה זכרון של חברת סמסונג הוא הציג תמונה מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה או מכיר את הבעייה הזאתי למה עם חברה אחת כן עובד ואחת לא תודה (:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר השידרוג האחרון של חלונות 10, פתיחה של פולדר (ולא משנה מהו) נתקעת למשך מספר דקות. בהמשך ניתן לפתוח פולדר אחר ללא בעיה. ACTION CENTER מודיע שהתוכנה לעיל לא עובדת עם הגירסה של חלונות, ואני לא יכול להיפטר מdameon tools pro. אשמח לעזרה בלי לחזור לגירסה קודמת של חלונות או חזרה לנקודה קודמת בזמן. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לאחי. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב ופתאום הופיעה לו הודעה "סייר ווינדוס הפסיק לפעול... מבצע הפעלה מחדש..". ההודעה הופיעה מיד אחרי הכניסה למשתמש בווינדוס. הוא ביצע את כל הדרכים שהיו רשומות באתר של מייקרוסופט אבל כלום לא עזר. עכשיו הוא ניסה לפרמט את המחשב, ולאחר שפירמט את המחיצה, במסך התקנת הווינדוס האחוזים תקועים על 0% ואז הופיעה הודעת שגיאה "windows cannot install required files make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x8007045d" מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי בעיית חומרה? איפה יותר סביר שתהיה הבעיה, בזיכרון או בהארדיסק? אשמח לשמוע הצעות לטיפול בתקלה, תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-