עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by saarxee,

שלום, אני לא מצליח להפעיל את המערבל.. צפיתי במדריכים ביוטיוב ועשיתי בדיוק את אותו הדבר, הבעיה שאין לי את האופציה הזו, אולי כרטיס הקול שלי לא תומך בה? מה אפשר לעשות? תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by zoriza,

הבאתי לפני כ-3 שבועות את המחשב לתיקון לאחר מספר רב של פעמים שהופיע מסך כחול . הם טענו שמקור הבעיה היה מכיוון שמערכת ההפעלה Vista אינה פועלת עם צורב DVD SATA וטענו לטענתם שהתקנתי בפוקס את Vista ולכן הם החליפו לי צורב . חזרתי הביית ומייד מגלה שוב מסך כחול תוך כדי הפעלת המערכת . פניתי אליהם שוב , ובסופו של דבר החליפו מעבד , כמובן שגם זה לא עזר . הם טענו שהם עשו את כל הבדיקות ( מאמץ , זיכרון , דיסק קשיח וכו' ) וטענו שלא היית שום תקלה . amd d.c 4600 2.4 4*512 ocz 667 300gb hitachi gefroce 8500 512mb msi 9kn ultraf 570 ניסיתי מגוון גרסאות של מערכות הפעלה והרצתי אינספור בדיקות זכרון אך לא התגלו שום שגיאות . במצב בטוח לא הופיע מעולם מסך כחול , מידי פעם היית שגיאה 00.....ובסוף הס…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום חברים. לפני שאני קונה הארד דיסק חיצוני לצורך הרבה פירמוטים שיוצא לי לעשות לאנשים רציתי לשאול שאלה: האם אפשרי לקחת הארד דיסק חיצוני, לעשות לו לצורך העניין 2 מחיצות\כוננים, במחיצה\כונן אחד לשים את כל הדברים שאני צריך לעבוד איתם, ואת השני לעשות bootable ע"י רופוס או משהו כזה. או שחייב שכל ההארד דיסק הפיזי יהיה bootable עם מחיצה אחת דווקא. תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. כל דפדפן שאני מגדיר כברירת מחדל קופצות פרסומות עם תכנים לא ראויים לבד. איך אני מסיר אותן? ניסיתי עם מאלוורבייטס אדוור מאלוורבייטס והיטמן פרו הסרתי את מה שמצאו ועדיין הפרסומת קופצת. יש לי כתובת של האתר שנפתח אבל אני לא רוצה לעבור על החוקים ולכתוב אותו.

5. Started by shimi g,

המסך של המחשב נייד שלי הלך אבל המחשב עדיין עובד (ככה נראה לי) מה שאני רוצה זה לחבר אותו למחשב הביתי ולהעביר את כל הנתונים למחשב הביתי אין לי שום דרך לשנות את הIP של המחשב נייד כדי לחבר אותם עם כבל רשת וכן לחבר אותם בעזרת שליטה מרחוק האם יש דרך אחרת ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Aviad56,

היי, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המסך (הייתי מאשים את הכרטיס מסך?) נגיד אני רואה סדרות / משחק (סתם גולש באתרים הכל טוב) יש באמצע המסך פס כזה שעובר עד למעלה ונעלם, ואיפה שהוא עובר הוא מטשטש את המקום (כשהוא ממשיך לעלות המקום חוזר לרגיל ואיפה שהוא נמצא מטושטש)... באמצע סרטים ומשחקים זה ממש מעצבן ומוציא מריכוז. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? כרטיס מסך HD7970, מסך SyncMaster2333

7. שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Apple inc,

קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. שלום חברי פורום יקרים! לאחרונה נתקלתי בבעייה סבוכה ומאתגרת ואני מקווה שתוכלו קצת לכוון אותי לפיתרון. ברשותי HTPC (המפרט המדוייק נמצא בתחתית העמוד) והוא מחובר ב- HDMI דרך רסיבר לטלוויזיית LCD (כבר 4 שנים ). כרטיס המסך הוא On Board והוא מוציא VGA, DVI ו- HDMI. לאחרונה התחילו להופיע בעיות לא קונסיסטנטיות של שיבוש באות הוידאו. זה בא לידי ביטוי בשני מישורים: 1. לעיתים קרובות אות משובש של ה- VGA (כשניסיתי לחבר חיבור אנלוגי בכבל VGA). כאן התמונה זזה בצורה מטושטשת כאילו יש רעש כלשהו. 2. לעיתים קרובות אין אות וידאו כלל. שלוש נקודות חשובות ששמתי לב: 1. כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי מספר פעמים הבעייה נעלמת. ואז אחרי כיבוי והפעלה מחודשת היא חוזרת שוב. 2. כשהבעייה מופי…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם! רקע כללי על המחשב: יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר. תיאור הבעיה: אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה. כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד. עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו: Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt: system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting window…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by naorca,

היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Bentel,

בס"ד רציתי לדעת איך אפשר לבטל גישה לאינטרנט (מחשב לילדים)?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ronto,

יש לי מחשב ישן יחסית שעבד טוב ופשוט יום אחד החליט לא להידלק יותר הוא היה נדלק ומיד נכבה עכשיו החלפתי לוח אם והמחשב נדלק לדקה אין צפצופים ואז נכבה ניסיתי כל דבר אפשרי ניסיתי עם מעבד אחר עם קירור אחר עם זכרון אחר ובלי זיכרון ניסיתי לאפס ביוס ניסיתי להדליק אותו בלי כרטיס מסך דיסק קשיח והכול ניקיתי מאבק המחשב לא עולה פשוט ונכבה כל המאוורים עובדים והמנורות אני לא חושב שזה הספק כי הוא חדש של seasonic 520w שהשתמשתי בו כמה חודשים רק אני כבר אובד עיצות.. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. הרכבתי מחשב חדש עם לוח אם asus h87 אני משתמש בכרטיס קול של הלוח אם אבל לא מצליח לשמוע כלום כאשר הרמקולים מחוברים מאחור וכשאני מחשב אותם מקדימה ליציאה של המארז שומעים רק ברמקול אחד יש לציין שהדריברים מותקנים ב100% (אין לי שום דבר לא מותקן במנהל ההתקנים) ניסיתי עם כל גרסה אפשרית הרמקולים טובים ב100% בדקתי אותם על האיפון ניסיתי יציאות שונות של קול דרך מאפינים והגדרות שונות האם יש לכם עוד איזה רעיון שאני צריך לבדוק או לעשות או שהלוח אם לא תקין? ניסתי כבר המון זמן להפעיל ולא קורה כלום תודה בכל מקרה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Edi Maingard,

אהלן, ממש אין לי מושג במחשבים/תוכנה ואשמח לעזרתכם. הורדתי קובץ ISO של ווינדוס 8 לדיסק און-קי, אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על המחשב, יש לי את הkey של התוכנה. כרגע יש לי את הקובץ ואני תקוע משם. אם מישהו יוכל להסביר מה השלבים הבאים אני אודה לו מאד. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by liav12,

אהלן, הרכבתי את המעבד הנ"ל לפני כמה ימים, שמתי לב שהמאוורר דינמי אבל הוא מעט מרעיש, ברגע שהמעבד עולה 5 מעלות +- גם כן המאוורר מתחיל להסתובב בהתאם, ויש רעש קצת מעצבן ממנו. האם הדבר לגיטימי ואמור להיות ממעבד חדש כזה? המעבד נקנה מאמזון. נ.ב הדבר קורה בעיקר במהירות נמוכה.

20. Started by שחר24,

שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תעזרו לי. אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. כשאני מחבר את הכבלים בין המסך לטלוויזיה ומנסה לראות במצב שכפול או DUALVIEW זה לא מראה לי כלום בטלוויזיה, ולפעמים רואים את המחשב שניה וזה נעלם. ניסיתי את כל האפשרויות שיש ועדיין לא רואים בטלוויזיה, קניתי 2 כבלים חדשים וזה עדיין לא עוזר. החיבורים בין המחשב לטלוויזיה מחוברים בצורה טובה, ורק כאשר אני מנתק את המסך מהמחשב ומפעיל את המחשב מחדש, פתאום רואים את המחשב בטלוויזיה, אך רק בטעינה המוקדמת שלו. כלומר רואים את מסך הטעינה של ה-WINDOWS אך ברגע שהWINDOWS עצמו עולה לא רואים כלום בטלויזיה. הכרטיס מסך שלי זה 8400GS. אני רגיל כבר שנים לראות מהמחשב לטלוויזיה אך לאחרונה החלפתי מחשב והכרט…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by hirs,

קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 2X…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ccc,

שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by shaohad,

אהלן , המחשב שלי לא נידלק ואין שמץ של מושג למה אשמח לעזרה מה בדקתי: כיבתי את המחשב למיטב זיכרוני פשוט הוצאתי את כאבל החשמל מהספק בכד לסדר כאבלים ומאז המחשב לא נידלק , חשוב לי להגיד שעל הלוח אם שלי יש שני כפתורים אחד של RESTART ואחד של POWER שי הכפתורים האילו דולקים (ככה זה היה גם כשהמחשב עבד ודלק) וגם כשאני לוחץ על הלחן כיבי \הדלקה של המחשב לא קורה כלום והמחשב ל נידלק וגם כשאני לוחץ על הכפתור כיבוי \ הדלקה על הלוח אם לא קורה כלום בדקתי שהכל מחבור והכל מחובר בצורה תקינה מערכת : מעבד i7 920 לוח אם p6t זיכרונות 9 GB patriot 1333 & ocz1066 ספק כוח aspire 550W דגם atx-550wtn כרטיס מסך : ati 5830 דיסק קשיח : WD 1tb מערכת הפעלה : win 7 תודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by UrielZ,

יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים