עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מקבל הודעה שגיאה בעת פתיחת Chrome ומצליח להכנס רק דרך פותר בעיות תאימות

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by hagay,

לפעמים המסך עושה כזה צליל של "טיק" והמסך קופץ ... וקטן ואז תוך שניה הוא חוזר לגודל הרגיל... מדוע???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Spotnik,

יש לי מחשב חדש שקיבלתי אתמול מהחנות. חלק מהמפרט: Intel i7 4790 Gigabyte GA B85m Radeon Sapphire R9 290 tri-X OC הבעיה היא קודם כל בדרייבר של הכרטיס מסך, כשאני מתקין את הדרייבר הכי חדש קאטליסט עדיין אומר לי לעדכן מאיזושהי סיבה. הבעיה השניה היא: המחשב שלי אמור להריץ משחקים כבדים על very high די בקלות, אבל בפועל אני מצליח להוציא בקושי 30 fps גם עם vsync כבוי. תודה מראש לעוזרים.

4. Started by ברק2000,

היי לכולם כשאני נכנס למנהל התקנים הוא אומר ש2 הכוננים שלי עובדים בצורה תקינה והוא גם מזהה אותם והכל. אבל אף אחד מהם לא מצליח לקרוא דיסקים. בדקתי את הכבלים מאחורי הכונן וכמו שאמרתי מנהל התקנים אומר שהם עובדים בצורה תקינה. יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by arik100,

אהלן מחשב נייד של500 LENOVO YOGA מרעיש לאחר כחצי שנה שימוש - תמיד הרעיש בתכלס (I7 8GB 1TB + 8GBSDD NVIDIA 940M ) שלחתי אותו לתיקון - החליפו את הקשיח ועדיין הוא מרעיש אבל איכשהו למדתי לחיות עם זה כי זה היה בתכיפות דיי נמוכה הקטע הוא שבחודש האחרון התופעה שוב התעצמה והרעש הזה קיים רוב הזמן, הבעיה היא שהוא לא רק מרעיש אלא גם אני לא מסוגל לנגן סרטים באבחנה גבוהה 1080P, הם פשוט מקרטעים!!! האחריות נגמרה (המחשב כשנה וכמה חודשים אצלי), למרות שאני לא מבין למה קשיח של 1TB + 8GBSDD לא מסוגל לנגן סרטי HD בצורה נורמלית, ובכלל לשמור על רעש ברמה סבירה השאלה היא לאן אני הולך מכאן? מנסה עדיין לממש אחריות מול LENOVO לפתרון התקלה? או שאני בעצם מחליט שזה בעיי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by nore0,

http://img201.imageshack.us/img201/4751/svchostyz8.jpg אין ווירוסים או SPYWARE בדקתי עם Memtest והזיכרון תקין וכשאני עושה סיים תהליך ל-SVCHOST המחשב מגיב כרגיל ואין שימוש ב-100% CPU מה זה יכול להיות אולי משהו שקשור לעידכונים של הווינדוס ? יש גם את התהליך wuauclt גם לו אני עושה סיים תהליך http://img174.imageshack.us/img174/6708/wuaucltdt1.jpg והנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:39:01, on 20/04/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ariel007,

שלום, יש לי מסך מחשב ישן יחסית 22" של LG. המסך היה מחובר תמיד בחיבור DVI, אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמסך מחובר בחיבור HDMI. הבעייה שכל פעם אם המסך נכבה לפי ההגדרות בצריכת חשמל, יש צליל מהמחשב כמו של ניתוק התקן. כשהמסך נדלק מחדש יש צליל כמו חיבור התקן ולמסך לוקח כ-10 שניות להתעורר. זה קורה גם בהתעוררות ממצב שינה. מה אפשר לעשות? זה קשור בחיבור HDMI? תודה לעונים

8. באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Shalev Abuhatzeira,

שלום חברים, אודה למנוסים שביניכם במקרה הספציפי הבא, לקרוא עד הסוף בבקשה. אני כרגע עם SSD SATA SAMSUNG EVO 860 500GB. יש לי NVME M.2 EVO 960 500GB של סמסונג גם כן. ידוע לי שיש את הכלי של סמסונג למיגריישן בין הכוננים, אבל השאלה שלי היא אחרת, לפי מדריכים / יוטיוב וכו' זה נראה שהתכנה עושה העתקה רק עבור מחיצת C, ולמה אני שואל, כי כשאני מתקין ווינדוס חדש על SSD בדר"כ נוצרות עוד 2 מחיצות מערכת, למיטב זכרוני אחת EFI והשניה לשחזור. מה קורה איתן? הן לא חשובות בשביל עבודה תקינה של הווינדוס שהועתק לכונן אחר? מישהו יכול לשפוך בבקשה קצת אור בנושא? דבר שני, אחרי השכפול וההטמעה של ה-NVME ככונן ראשי, אני ארצה להשתמש ב-SSD כמשני, איך אני מפרמט אותו בצורה הכי טובה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by hotshot,

שלום לכולם, אתמול ביצעתי מעט תחזוקה למחשב הישן שלי (המחשב הישן ב"מפרט מחשב" שבלינק בצד). קצת ניקוי, מריחת משחה טרמית (לפי המדריך באתר) והחלפת ספק (בחזק יותר). כשהדלקתי אותו אז הוא נכבה לי לאחר כמה שניות. ניסיתי כמה פעמים והתופעה חזרה על עצמה. החלטתי להחזיר את הספק הישן, אך ללא הועיל, המחשב עדיין נכבה מספר שניות לאחר ההפעלה (לפעמים לאחר 2-3 שניות ולפעמים אחרי 10-15 כבר כרואים את הלוגו של Windows). יש למישהו מושג מה זה יכול להיות (אני מקווה שלא הלך לי הלוח כי לפני כחודש התחילה תופעה דומה במחשב של חבר ובסופו של דבר הלך לו לוח האם למרות שאצלו היה ניתן בוודאות לזהות קבלים שרופים ואצלי לא, אולי מעט נפוחים אבל לא שרופים).

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Gute,

שלום לכלום, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 . הבעיה שיש לי היא די מורכבת,רכשתי עכבר (Ebay) שנועד למשחקים הכל עבד כמו שצריך עד שהמחשב לא זיהה אותו פתאום וקפא. עכשיו בכל פעם שאני מחבר אותו המחשב "קופא" וצריך לבצע ריסטארט. החלפתי עכבר והכל הסתדר אך הבעיה הנוספת שצצה היא כאשר במצב צריכת החשמל המסך נכבה (הכוונה היא שאם מוזיזים את העכבר המסך נדלק) אז כשאני מנסה לחזור ממצב ה"שינה" המסך נדלק והרקע שחור כלומר לא רואים את שולחן העבודה . לאחר מכן אני צריך לבצע ריסטארט ואז המחשב מראה לי מסך כחול ורשום Recovery ושום מקש לא עובד ולפעמים את הבעיה של Crl+Alt+Del To Restart והמחשב עושה הפעלה מחדש בלופים. אשמח לפתרון מועיל בבקשה אני משתגע כבר . נ.ב אם אני מתקים מחדש את הווינדוס ובוחר לשמור…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Bishop1,

אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by piniz,

רציתי לנקות תמחשב והוצאתי תזיכרונות והכל , אני בא להחזיר כבר כמה פעמים שאני מחזיר ומוציא ורשום לי במחשב זיכרון מותקן RAM : 8 GB , אבל רק 3.99 GB ניתנים לשימוש אלה הזיכרונות שיש לי G skills 2x2GB 1600MHZ 7-8-7-24 G skills Ripjaws 2x2GB 1600MHZ 7-7-7-24 duel channel בביוס זה מזהה רק 4 GB וזה הדגם של הלוח אם GIGABYTE P55A UD3 אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא ,אם הזיכרונות לא היו תקינים אז הייתי יודע אבל מכיוון שנראה לי שהכל תקין אז אין שום סיבה שלא יהיה 8 GB ..פשוט

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by avi chezi,

יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by gal426,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב לא נכנס למצב שינה באופן אוטומטי וזה דיי מחרפן אותי הרצתי בדיקה בCMD עם הפקודה POWERCFG-REQUESTS והוא אומר שהכרטיס קול אז ניסיתי בערך 100 פעם למחוק ולהתקין וכלום לא מצליח בסוף אשמח לעזרה בנושא כי אני כבר חסר רעיונות והדרך היחדיה שאולי המחשב ישן לפחות לפי הפקודה שהרצתי זה רק עם אני הופך את האוזניות והרמקולים למצב ''ללא זמין'' ופעם זה לא היה כך זאת התוצאה שהוא אומר לאחר הרצת הפקודה: SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_1462D817&REV_1003\4&2f4d5061&0&0001) An audio stream is currently in use.

17. Started by OmriF,

חברה, אני יודע שתגידו לי להריץ חיפוש, אז לפני פתיחת האשכול כבר הרצתי חיפוש, וניסיתי להבין מי נגד מי בתשובות של אנשים, מיותר לציין שדיברתי עם נציגת תמיכה של מייקרוסופט שניסתה לעזור לי במשך שעה בכתיבת כל מיני פקודות בדוס עם הכנסת דיסק הווינדוס והגעת לRecovery Mode, שום דבר לא עזר, כל פעם אחרי שהוא מריץ את זכרון הRAM, עולת השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl + alt + del to restart הנציגה טוענת שיש בעייה חומרתית ככל הנראה והבעייה היא לא בהרד דיסק, האם יכול להיות ששגיאה שכזאת תנבע במבעיה חומרתית בלוח אם לא תקין? אני אנסה עוד שעה לבקר אצל חבר ולהרכיב את הארד דיסק אצלו כ-ראשי, במידה והווינדוס יעלה כראוי אז הבעייה היא לא בהארד - דיסק אני מניח? במידה והבעייה אכן תופיע אז מן ה…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Imtheman,

אני משתמש הרבה בתוכנה ERD COMMANDER (סוג של מערכת הפעלה מדיסק ) אז חשבתי אולי אפשר להעתיק אותה על דיסק און קי ואז לעשות בוט מהדיסק או קיי אז כמה שאלות לי אליכם : 1 זה אפשרי לעשות BOOT מ דיסק או קיי ?? 2. אפשר לצרוב אימג' על דיסק און קיי 3. אם איפשר לצרוב אימג' על דיסק און קי אז אפשר איך אני יוצר BOOT על דיסק און קי? תודה והמשך יום מהנה...

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. ולפעמים צריך לעשות לו איתחול ואז הלוח (??) עושה לי אזעקות כמו של משטרה. ואז אני מכבה אותו ומדליק ושוב הכל תקין עד התקיע הבאה. יש לי WINXP אטלון 2500MZH זיכרון A-DATA DDR 256MB לוח אם של EPOX

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by yagelk,

אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by compman112,

AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Oranl,

היי, הרכבתי מחשב i3 550 על לוח Gigabyte GA-H55M-D2H, זיכרון 2GB של קינגסטון.. והמחשב פשוט לא נדלק! אני לוחץ על הכפתור וכלום. שום תגובה. בדקתי את הספק והוא תקין, חיבורי הפאנל הקדמי ללוח נכונים, ניסיתי להוציא זיכרון או לנתק HDD וכלום, פשוט לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מוזר ומתסכל תודה למסייעים..

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by יוני99,

לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני מנסה לעזור לאחי. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב ופתאום הופיעה לו הודעה "סייר ווינדוס הפסיק לפעול... מבצע הפעלה מחדש..". ההודעה הופיעה מיד אחרי הכניסה למשתמש בווינדוס. הוא ביצע את כל הדרכים שהיו רשומות באתר של מייקרוסופט אבל כלום לא עזר. עכשיו הוא ניסה לפרמט את המחשב, ולאחר שפירמט את המחיצה, במסך התקנת הווינדוס האחוזים תקועים על 0% ואז הופיעה הודעת שגיאה "windows cannot install required files make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x8007045d" מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי בעיית חומרה? איפה יותר סביר שתהיה הבעיה, בזיכרון או בהארדיסק? אשמח לשמוע הצעות לטיפול בתקלה, תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים