תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב פנטיום 3 עם מע' הפעלה חלונות XP PRO. המחשב עובד מצויין למעט בעייה מעט מטרידה - הכיבוי. כאשר עושים כיבוי דרך החלונות מופיעה הודעה שכעת המחשב במצב בטוח לכיבוי וכעת אפשר לכבות את המחשב. המחשב לא נכבה אוטומטית כנראה מסיבה אחרת של בעיית חומרה או בעייה של אי תאימות של הספק. אינני יודע מהי הבעיה ומדוע זה לא נכבה אוטומטי אך מה שמוזר - גם הכיבוי הידני דרך כפתור POWER לא עובד! אין בעיה עם הכפתור מכיוון שההדלקה עובדת בסדר גמור. פתרון זמני שמצאתי לבעיה היא ללחוץ RESET ואז מיד תוך שניה ללחוץ על כפתור הכיבוי על מנת "להצליח" לכבות את המחשב וזה עובד בינתיים. למי יש פתרון אחר טוב יותר לבעיה זו?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלת אינטרנט ממש מוזרה... כאשר אני מחובר לראוטר שלי בבית עם המחשב הנייח החיבור לאינטרנט מתחבר ומתנתק כל שניה , אני רואה את זה במנורה של הכרטיס רשת שהוא משתולל וגם שמופיע איקס לשניה ונעלם וחוזר כל שניה על חיבורי הרשת שלי. וכמובן שאני לא מצליח לגלוש. אם אני מחבר מחשב נייד לאותו כבל רשת- זה עובד מצויין.(מזה יוצא שיש בעיה במחשב) לקחתי את המחשב לחבר ואצלו המחשב מתחבר ללא בעיה לאינטרנט ונשאר מחובר לכמה שעות טובות. מזה יוצא שאין בעיה במחשב וגם לא באינטרנט שלי בבית... אז איפה הבעיה? למה הנייח שלי לא עובד בבית שלי? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה USB2.0 מה זה,זה חדש? מה זה עושה עוזר במשהו?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה חמורה לאור הפסקת חשמל אשר פגעה לי בכניסת הכרטיס רשת על לוח האם (gigabyte p55m-ud2 נאלצתי להפעיל את האחריות על לוח האם. הבעיה היתה שבחברה אמרו לי שאני צריך להביא את הלוח האם מפורק לגמרי ולקבל במקומו חדש וכך היה . אני פירקתי את כל החומרה והכבלים ולאחר ההחלפה גם חיברתי בעצמי. הבעיה היא שעכשיו לאחר שהווינדוס 7 עולה והכל נדמה שבסדר, לאחר כ-2 דקות המחשב נתקע לי התמונה מוקפאת ולמעשה זהו אין לי אפשרות לעשות שום דבר למעט RESTART או כיבוי דרך הכפתורים של המחשב. אציין, כי טרם שהמחשב נתקע אני מספיק ללכת למנהל ההתקנים ושמה הכל תקין. כלומר אין סימני שאלה ו/או קריאה. האם הבעיה יכולה להיות מהעובדה שכרטיס המסך אינו יושב טוב או המעבד לא הוכנס בכיוון הנכון ? האם יש אפשרות…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך 580 GTX שכרגע מחובר לשני מסכים בDVI יש לו עוד יציאה של מיקרו HDMI אבל כשאני מחבר את שלושתם זה מזהה את שלושת המסכים אבל יש אפשרות להציג רק ב שני מסכים יש אפשרות לחבר את המסך השלישי? אולי גם עם מתאם או משהו כזה? תודה ענקית לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדאוס מקורי, איך אני מפרמט את המחשב ומתקין אותו מחדש?(והווינדאוס המקורי שלי זה 8.1 פרו שבא עם המחשב, ובזמנו שידרגתי ל10 ואני רוצה לחזור ל8.1 בכל מקרה אם אפשר או אם כן אפשר, אשמח לדעת איך אני מפרמט ומתקין מהתחלה. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היתה לי בעיה פתאומית במחשב, התחלתי לקבל מסכים כחולים. הנחתי לעצמי שזה קשור לאבק, והוצאתי את כל החלקים; מאווררים, זכרונות, כ.מסך וכו' וניקיתי אותם יפה מאבק. בנוסך החלפתי משחה טרמית למעבד. מה שקורה כרגע, זה שהמחשב עובד, אך המסך לא נדלק, רק נורת ההדלקה שלו מהבהבת, וזהו. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק מחדש-הוא כותב לי "No signal" וכעבור כמה שניות חוזר להיות שחור. ניקיתי מגעים, ניסיתי להחליף זכרון, ניתקתי את הכ.מסך מהמחשב וחיברתי את המסך ללוח אם...שום דבר מזה לא הועיל. אני אובד עצות, אשמח לעזרה. תודה רבה מראש! אליסף
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 4 בערך אך הכונן הקשיח הרבה יותר זקן, הוא בן 6 בערך. הנה המפרט : אני חושב שהבעיה היא בהארד דיסק ובראם, גם כשהמחשב במנוחה השימוש בראם ממש גבוה בלי סיבה נראית לעין. הנה תצלום של צג המשאבים : מצורפת תמונה מhdtune : אנא עזרו לי כי אני כבר נואש. רוצה לציין שהמחשב נמצא במזגן באופן קבוע.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה קיבוץ הכי כדאי לעשות לקובץ IMAGE- מהיר? גבוהה?או ללא קיבוץ? כמה מגה שעל ארד דיסק יכולים להכנס לIMAGE בקיבוץ גבוהה של 700MB? איך אני עושה שיהיה לי BOOT מCD והוא יכנס ישר אל התוכנה ואל הIMAGE שעשיתי?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים נפלאים אני משתמש עם עוד שניים באותו מחשב ואחד מאיתנו רשום כמנהל מערכת ושכח השם והסיסמא שלו כעת עדיין אנו משתמשים כל אחד תחת החשבון שלו אך כשרוצים להתקין תוכנה חדשה לדוגמא מבקש אישור {לשנות הגדרות} ורוצה שם וסיסמא ואין לנו וכעת יש לי שני שאלות 1]האם אפשר לשחזר א"ז בקלות אף ללא המנהל הקיים אלא ע"י משתמש אחר שיכנס תחת השם שלו ויבצע שינוי? 2] מה כן אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש עם WIN XP PRO ונדמה לי לאחר שהתקנתי את הדרייברים לכרטיס קול LIVE התחילו להופיע ריסטים סתם ככה. אז פרמטתי אבל מה שלא ידעתי שזה ממשיך גם אחרי פרמוט. לפעמים נתקע עוד לפני שהוא מציג את ההארדיסקים וגם הרבה פעמים באמצע התקנות של ווינדואז. אז לאחר FDSIK מליון פורמטים והתקנות שונות הדרך היחידה להגיע ליציבות היא להתקין קודם XP על כונן D (מחיצה של אותו הארדיסק) ולאחר מכן להתקין בC. ככה שיש לי כרגע דואל בוט (שבכלל מחקתי את הווינדואז השני מD ואני לא יודע איך לבטל את הבחירה כשמפעלים את המחשב) ולאחר כמה זמן וכמה התקנות של תוכנות (שאת כולם הורדתי במיוחד רק כאלה שתומכות בXP הריסטים חוזרים לפעמים. קצת באמצע ניגון של הווינאמפ, קצת כשמפעילים את המחשב ולא נוגעים בו כל כך ולפעמ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of range שנע בכל המסך...... הבעיה נגרמת כמה שניות לאחר שאני מתחיל לשחק והיא לא נגרמת לעולם עבודה בדסקטופ או עם תוכנות..... חשבתי אולי זה הדריברים של הכרטיס מסך, אולי להתקין שוב אני רוצה להתקין את אותם דריברים של Nvidia, אז שאלתי השנייה היא אם פשוט מתקינים שוב? אשמח לכל תגובה ועזרה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב, מתוחזק. לפני שבוע הוא לא נדלק- כלומר לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת נכבה כליל בפתאומיות לאחר שניקיתי את הספק מאבק- עבד מספק ימים ברצף, בבדיקת חום- הכל נראה תקין. היום שוב לא עולה כמו שצריך (היה הפסקת חשמל, יש לי ups... ) או תוך כדי עליה נכבה ואני צריך להדליק אותו שוב, או לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת. הלוח אם נראה תקין , גם שהמחשב נכבה- עדיין מקבל זרם חשמל,פירקתי כרטיס מסך, כוננים חיצוניים - עדיין נכבה לאחר שניות עד מספר מועט של דקות. כרגע אני נוטה להאמין שהבעיה בספק (750w)...אבל הוא בן 5-4 שנים.... רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת חלונות XP כשהמחשב עולה ברוב הפעמים הוא עולה ללא שום אייקון על שולחן העבודה. אני מפעיל מחדש את המחשב לוחץ F8 ולוחץ Last Known Good Configuration ולאחר מכן הוא עולה כרגיל. מה לדעתכם הבעייה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי כרגע את המחשב החדש, הבוט עולה, כל הרכיבים מזוהים. שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס הוא מתחיל את הטעינה וברגע שהוא מסיים ואמור להעלות את מסך ההתקנה המחשב מרסט או נותן מסך כחול. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. I5 INTEL WG PNY 4GB 1333 PCP 750W ההארדיסק לא חדש והיה בשימוש במחשב הקודם.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל להיות ממש איטי, הרצתי כבר פעמיים את תוכנת האנטי וירוס NOD 7 וגם את CCLEANER עשיתי ריסטרט ושום דבר לא עוזר, ה iexplorer כמו שאפשר לראות בתמונה נפתח כמה פעמים ויש עוד כל מיני קבצי רוגלות שמשום מה לא נמחקים בהפעלת ה CCLEANER וכל אלה כנראה גורמים לאיטיות של המחשב. יש למישהו אולי פתרון?? http://up402.siz.co.il/up2/mqmzznmdguxy.png' alt='mqmzznmdguxy.png'>
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה הספק שיש לי כרגע 500W Xigmatek X-Calibre P ואני מעוניין להחליף אותו,מצאתי מישהו שמוכר את הספק הזה אבל אני לא מוצא עליו שום פרטים באינטרנט זה השם שלו Zalaman zp 550watt gw מישהו יכול לעזור לי לגבי כמה הוא שווה יד 2 וגם להגיד לי אם זה ספק כח טוב. מעריך מאוד את מי שיוכל לעזור וגם את מי שלא
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא מצליח להפעיל את המערבל.. צפיתי במדריכים ביוטיוב ועשיתי בדיוק את אותו הדבר, הבעיה שאין לי את האופציה הזו, אולי כרטיס הקול שלי לא תומך בה? מה אפשר לעשות? תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנלא מבין כל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZE אני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5% עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ?? הרי אין שום OVERCLOCK ואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLE מה לעשות ???
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה הלוח שקניתי ga-g33-ds3r יש לו 6 יציאות SATA רגילות בצבע צהוב ועוד 2 יציאות בצבע סגול בספר של הלוח כתוב שזה בקר סאטא של ג'יגהביט (וכן באתר של החברה, כתוב 6 יציאות סאטא, ו 2 יציאות "GIGABYTE SATA2") חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הבקר סאטא הרגיל לזה של ג'יגהביט. מישהו יודע? דבר שני, כדאי לי לחבר את הדיסק קשיח לחיבורים הרגילים הצהובים או לסגולים? יהיה הבדל בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח של 200GB כשהוא מחולק לשני מחיצות C-D כהווינדוס כמובן מותקן על C ומוקצה בו רק 40GB. עכשיו ריציתי להרחיב את המחיצה של C כי הגודל שלו ממש קטן בשביל הווינדוס וכל ההתקנות. ניסיתי כבר שעות להתעסק עם התוכנות acronis וparagon והכי רחוק שהגעתי זה לעביר את C ו-D לכונן של ה2000G כשלפני זה הם היו על כונן של 150GB ואיכשהו זה הגדיל את C ב10GB מ30 ל-40. יש אפשרות בעזרת התוכנות הנ"ל או אחרות לעביר את הווינדוס לכונן שקבעתי לו גודל מראש או להרחיב את הכונן? בעזרת פרגון אני לא מצליח והוא פשוט לא נותן לי אופציה להעביר גודל שלא הוקצה. אם אני מוחק לגמרי את D ומנסה לבחור באופציה move/resize partition זה לא מראה את החלק שלא הוקצה וגם כשהוא מוקצה ומפורמט הוא לא נותן. תודה …
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי יותר מידי זמן שלא ניקיתי את המחשב החלטתי שהגיע הזמן לנקות אותו אז פרקתי אותו מהחשמל ומכל הכבלים (כשהוא היה מנותק מהחשמל לחצתי על כפתור ההפעלה מס' פעמים כדי לפרוק מתח) ואז פתחתי אותו והשתמשתי בספריי לחץ אוויר בשביל לנקות אותו, השתמשתי המון בספריי כי המחשב היה ממש מלא באבק. לאחר הניקוי, חיברתי את כל הכבלים וכשבאתי להכניס את הכבל של החשמל (כשהתקע כבר בחשמל עצמו) החשמל קפץ, אותו דבר קרה בניסיון השני, אז ניסיתי הפוך, הוצאתי את התקע מהשקע, חיברתי למחשב ורק אז הכנסתי לחשמל ואז לא קפץ החשמל, אבל עדיין לא ראיתי חשמל במארז (יש אצלי אור כתום כזה בתוך המארז כשהוא מחובר לחשמל) רק אחרי טיפה זמן נדלק האור במארז ורק אז הצלחתי להפעיל את המחשב. כשהו…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-