תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה: בספק שלי יש מתג שאני יכול להקטין את המתח מ-230 ואט(כמו שנהוג בארץ) ל-115 וואט כמו שנהוג בארה"ב. מתג שלא אמורים לגעת בו, אבל אחי בטעות הוריד את המתג שהמחשב פעל וכתוצאה מכך מייד נשרף הספק, עכשיו שאלה שלי היא מה הסיכויי שגם הזכרונות והלוח אם הלכו ? ובאיזו דרך ניתן לבדוק את זה ?. (נ.ב המחשב נכבה מייד לאחר הורדת המתג) תפרטו לגבי הדרכים. ותודה לכולכם
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנה ERD COMMANDER (סוג של מערכת הפעלה מדיסק ) אז חשבתי אולי אפשר להעתיק אותה על דיסק און קי ואז לעשות בוט מהדיסק או קיי אז כמה שאלות לי אליכם : 1 זה אפשרי לעשות BOOT מ דיסק או קיי ?? 2. אפשר לצרוב אימג' על דיסק און קיי 3. אם איפשר לצרוב אימג' על דיסק און קי אז אפשר איך אני יוצר BOOT על דיסק און קי? תודה והמשך יום מהנה...
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ולפעמים צריך לעשות לו איתחול ואז הלוח (??) עושה לי אזעקות כמו של משטרה. ואז אני מכבה אותו ומדליק ושוב הכל תקין עד התקיע הבאה. יש לי WINXP אטלון 2500MZH זיכרון A-DATA DDR 256MB לוח אם של EPOX
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המחשב לא נכנס למצב שינה באופן אוטומטי וזה דיי מחרפן אותי הרצתי בדיקה בCMD עם הפקודה POWERCFG-REQUESTS והוא אומר שהכרטיס קול אז ניסיתי בערך 100 פעם למחוק ולהתקין וכלום לא מצליח בסוף אשמח לעזרה בנושא כי אני כבר חסר רעיונות והדרך היחדיה שאולי המחשב ישן לפחות לפי הפקודה שהרצתי זה רק עם אני הופך את האוזניות והרמקולים למצב ''ללא זמין'' ופעם זה לא היה כך זאת התוצאה שהוא אומר לאחר הרצת הפקודה: SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_1462D817&REV_1003\4&2f4d5061&0&0001) An audio stream is currently in use.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .
-
יש לי סדק במחשב הנייד ואני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב i3 550 על לוח Gigabyte GA-H55M-D2H, זיכרון 2GB של קינגסטון.. והמחשב פשוט לא נדלק! אני לוחץ על הכפתור וכלום. שום תגובה. בדקתי את הספק והוא תקין, חיבורי הפאנל הקדמי ללוח נכונים, ניסיתי להוציא זיכרון או לנתק HDD וכלום, פשוט לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מוזר ומתסכל תודה למסייעים..
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חג שמחח יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100 אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום תודה רבה מראש=]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים, 1 של 160 ג"ב והשני 40 ג"ב לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב, ואחרי שהדלקתי אותו הכונן של ה160 ג"ב לא זוהה במחשב. איך אני מחבר שוב למחשב? תודה....
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, היו לי כמה בעיות במחשב, כמו זה שהמעבד התחיל להיות איטי וכו' וכו'.. החלטתי לבצע שחזור למחשב. המחשב עלה יפה לאחר השחזור, הותקנו כל העדכונים למערכת הפעלה 8, ואף עדכון למערכת הפעלה 1. עכשיו השאלה החשובה - ייתכן שהמערכת הפעלה שוקלת כ-50 Gb??? עקרונית המחשב שלי הוא עם אכסון מהיר של 120 Gb. בכונן נשאר לי 95 תמיד. ואחרי השחזור, עוד לפני שהוספתי קבצים למחשב נותרו לי 45 Gb.. יכול להיות? או שעשיתי משהו לא נכון בשחזור? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אודה למנוסים שביניכם במקרה הספציפי הבא, לקרוא עד הסוף בבקשה. אני כרגע עם SSD SATA SAMSUNG EVO 860 500GB. יש לי NVME M.2 EVO 960 500GB של סמסונג גם כן. ידוע לי שיש את הכלי של סמסונג למיגריישן בין הכוננים, אבל השאלה שלי היא אחרת, לפי מדריכים / יוטיוב וכו' זה נראה שהתכנה עושה העתקה רק עבור מחיצת C, ולמה אני שואל, כי כשאני מתקין ווינדוס חדש על SSD בדר"כ נוצרות עוד 2 מחיצות מערכת, למיטב זכרוני אחת EFI והשניה לשחזור. מה קורה איתן? הן לא חשובות בשביל עבודה תקינה של הווינדוס שהועתק לכונן אחר? מישהו יכול לשפוך בבקשה קצת אור בנושא? דבר שני, אחרי השכפול וההטמעה של ה-NVME ככונן ראשי, אני ארצה להשתמש ב-SSD כמשני, איך אני מפרמט אותו בצורה הכי טובה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1) כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיה במחשב הוא נהיה איטי... זה התחיל בתקופה האחרונה לפני כן זה לא היה. האמת שאין לי אצבע על משהו שגרם על זה. אם אתם רוצים לדעת מה זה איטי... לפני שבוע הייתי מעביר לדיסק קשיח נייד במהירות 30MB\s והיום זה מעביר אולי על 1MB\s. הדיסק קשיח החיצוני נבדק במחשב אחר והוא תקין. גם כל תוכנה שצריכה גישה לדיסק קשיח עובדת לאט, הקטע שרוב הזמן המעבד על 0% כאילו הוא לא מתאמץ. יש לי חשד שמדובר בבעיה בהארד דיסק אז בינתיים החלפתי כבל SATA וגם חיבור SATA בלוח האם כדי לסנן את האופציות האלו. עשיתי CHECK DISK והוא תיקן כמה Bad Sector אבל לא עזר, כמוכן התוכנה של WD גם מצאה סקטורים פגומים ולא הצליחה לתקן. פירמטתי המחשב והתקנתי מחדש את הוינדוס גם לא פותר. הארד דיסק לא עושה רעש…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שקיבלתי אתמול מהחנות. חלק מהמפרט: Intel i7 4790 Gigabyte GA B85m Radeon Sapphire R9 290 tri-X OC הבעיה היא קודם כל בדרייבר של הכרטיס מסך, כשאני מתקין את הדרייבר הכי חדש קאטליסט עדיין אומר לי לעדכן מאיזושהי סיבה. הבעיה השניה היא: המחשב שלי אמור להריץ משחקים כבדים על very high די בקלות, אבל בפועל אני מצליח להוציא בקושי 30 fps גם עם vsync כבוי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה: Fujitsu lifebook a544 I7 4702mq ושידרגתי אותו עם samsung 850 evo ssd לפי speccy הssd אמור לעבוד ב sata 3 אבל ב samsung magician הוא כותב שהדיסק עובד ב sata 2. מה יכולה להיות הבעיה? האם באמת הסלוט הוא sata 2 וspeccy טועה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי כרגע את המחשב החדש, הבוט עולה, כל הרכיבים מזוהים. שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס הוא מתחיל את הטעינה וברגע שהוא מסיים ואמור להעלות את מסך ההתקנה המחשב מרסט או נותן מסך כחול. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. I5 INTEL WG PNY 4GB 1333 PCP 750W ההארדיסק לא חדש והיה בשימוש במחשב הקודם.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מחזיק ברשותי כרטיס מסך HD5770 שמחוברים אליו שלושה מסכים בחיבורים להלן: DELL U2312HM - DVI DELL P2414H - DP HDTV 120Hz - HDMI כל המסכים עובדים על רזולוציה 1920x1080 @ 60Hz כשאני גולל את המסך למשל בדף אינטרנט או שהתמונה על המסך יש קריעה בקו מסויים במסך אחד מן המסכים. שמתי לב שאם אני בוחר בדרייבר שהמסך שיש את הקריעה "Make Preferred" אז הקריעה נעלמת מהמסך הזה ועוברת למסך האחר. אני בטוח שבגלל זה זה לא בעיה במסך עצמו כי הוא עובד תקין לגמרי מהרגע שאני עושה "Make Preferred", ככה שזה גם לא הכבלים עצמם. מחקתי והתקנתי באופן נקי דרייברים וניסיתי אפילו גרסאת בטא אבל הבעיה לא נפתרת. אני חושד שזה או הכרטיס מסך עצמו שכבר נמצא אצלי כמה שנים, או נקודה אחרת למחשבה היא שהקריעה התח…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקלות\התרסקויות מצורפות בקובץ המצורף. מישהו יכול להגיד לי למה התקלות\התרסקויות קשורות ויכולות לגרום,ואיך אפשר לפתור אותן? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-