תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי לפטופ ASUS ROG G551VW. הוא נמצא ברשותי בערך חצי שנה ואני רוצה לנקות אותו. אני מפחד לפתוח אותו לבד כי אני לא מבין בזה, השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעושה דברים כאלה. אם טכנאי יכול להגיע אליי או שאני אביא את המחשב לאיזה מעבדה. אני נמצא באיזור תל אביב יפו. בדקתי בגוגל כבר כמה מקומות אבל הבעיה היא שאין חוות דעת על אף אחד מהם, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיון אישי שלו זה יהיה נהדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאני מכבה את המחשב, האור הירוק במסך ממשיך להיות דולק, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי דיסק קשיח חיצוני "3.5 בנפח 2 טרה של seagate. לאחר חיבור ב-USB למחשב עם מערכת הפעלה XP sp3 , מופיעה הודעה שנמצאה חומרה חדשה והיא מוכנה להפעלה. אבל בפועל הדיסק לא מקבל אות כונן ולא מופיע תחת המחשב שלי. כשצריך לבצע הוצאת חומרה הוא כן מופיע אבל בלי אות כונן. אגב בחלונות 7 מופיע באופן תקין כולל אות כונן. שאלתי : האם לXP יש מגבלת נפח ( כללית או לכל דיסק בנפרד ) ואם כן, האם יש פתרון ? תודה אשמח לתשובה. אריה.
-
- 41 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. שאלה באמת באמת מוזרה. נתחיל עם מפרט קודם: I5 6500 B150 Pro D3 Asus 16GB ram (2X8GB) RX480 8 GB SEASONIC 650W BRONZE AOC G2460PF 144Hz כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ולא נדלק. אבל אם אני מנתק את הכבל של הDISPLAY PORT מהכרטיס מסך הוא כן נדלק. הכוונה שאם הכבל מחובר פשוט לא קורה כלום, לא עובר חשמל בלוח ושום דבר לא נדלק. איך שאני מנתק את הכבל מהכרטיס מסך ומנסה שוב להדליק את המחשב פתאום הוא נדלק ואז אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך והוא פשוט עובד. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? אני פשוט לא רוצה להמשיך לעשות את הקומבינה הז…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קיבלתי רסיבר קרדון 142 ואני מעוניין לחבר למחשב הנייד וטלוויזיה .כרגע המחשב מחובר לטלויזיה רק . מה צריך ואיך עושים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת די מסבירה את הכל אבל אם לפרט קצת אז אני מתכוון לקנות את הכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265&iszap=1 או בעצם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17000&iszap=1 (לא ממש החלטתי אבל לא ניראה לי שזה כל כך משנה). בכל אופן, כמו שכתבתי, לפני די הרבה שנים, קניתי "מזוודה" לדיסק קשיח מ-deal extreme. והוא משרת אותי היום עם כונן של 1 טרה של סמסונג. אני מניח שהמזוודה הזו היא בתקן sata ישן יותר מהתקן של שני הדיסקים הקשיחים הנ"ל. השאלה היא האם הם יעבדו לי כמו שצריך כאשר אכניס אותם למזוודה הזו ואחברה למחשב בכבל USB? גם אם יעבדו לי במהירות נמוכה יותר זה בסדר, מה שחשוב זה שאני אוכל להשתמש במזוודה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון הוא מהיר אבל לעיתים חלה איטיות בעבודה השותפת, ואני לא מדבר על משחקים. למשל כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן אז חלה איטיות לעיתים.. אני חושב שהמעבד כבר מתיישן והגיע הזמן להחליפו? i3 2100 8GB RAM Samsung 840 EVO 120GB SSD - הבנתי שמדובר בדגם בעייתי, אולי זאת הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב נייד לנובו מהסידרה G50 מע הפעלה WIN 7 האיטרנט פסק ונוצר X אדום על הwif הרדיו של האינטרנט לא פועל ,אין לי אפשרות להפעל את הרדיו , או להפתר מ-X האדום . כיצד אני מעלים את הX האדום ומפעיל את האינטרנט התקנתי את הדרייבר לא עזר. תודה מראש לעזרתכם .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה. ייתכן והכניסה שאליה מתחבר הכבל של הטלוויזיה בכרטיס מסך לא כל כך טובה/ רופפת או שיש בעיה כלשהי בכרטיס מסך, שכן כאשר שני המסכים מחוברים אחת לכמה זמן נהיה מסך שחור לשניה ולאחריו הדברים משודרים על מסך המחשב בלבד, וכעבור דקה שתיים זה חוזר לשדר גם על מסך המחשב וגם על מסך הטלוויזיה. האם ייתכן שצריך להחליף כרטיס מסך? פרטים על המפרט: Intel E8400 Gigabyte P43 Geforce 260GTX תודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך טלויזיה שאני מעוניין לחבר אותה למחשב. כרטיס מסך: GTX 660 יש לי חיבור HDMI לטלויזיה ולמחשב. חיברתי זכר ונקבה אבל בטלויזיה מופיע NO SIGNAL. ניסתי להחליף כבל ועדיין לא עובד. ניסתי במחשב אחר וזה עובד. הבעיה היא במחשב שלי ואין לי מושג מהי. המחשב פשוט לא מזהה את המסך השני גם כשאני נכנס ל Screen resulotion ובוחר ב Detect. ׁׁ(המחשב הריץ לי שני מסכים בעבר אז לא רואה איפה הבעיה). בנוסף, יש במסך הטלויזיה חיבור VGA וגם במחשב אבל החיבור הזה לא עובד לי. *הכרטיס מסכך מעודכן. *המסך טלויזיה תקין. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 2 כניסות usb קדמיות במחשב. השמאלית כלל לא קולטת את הדיסק און קי שלי, והימנית מזהה שחיברתי משהו אבל לא מזהה בדיוק מה זה וחלון המחשב שלי סוג של נתקע. לעומת זאת הג׳ויסטיק הגה שמתחבר לכניסות אלו עובד בחיבור לכניסה ימנית. הדיסק און קי שלי מזוהה מצוין בחיבור לכניסות usb של מחשב אחר. איך ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לבצע הפעלה מחדש סתם ככה בלי סיבה. בהתחלה זה היה די נדיר...ועכשיו אי אפשר להדליק את המחשב ליותר מ3-4 דקות מבלי שזה יקרה הרצתי את הבדיקה של הביוס...לפי התוצאות הכל תקין (מעבד, זיכרון, דיסק קשיח) חשבתי שאולי הבעיה היא וירוס או תוכנה זדונית...אבל גם הסריקה לא הראתה שום דבר חריג. ניסיתי לפרמט אבל גם באמצע הפרמוט זה קרה ועכשיו גם ווינדווס אי אפשר להתקין. הביוס מעודכן, המחשב נקי מאבק (אז לא נראה לי שזאת בעיה של התחממות). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המחשב (hp pavilion a6450) ישן מאוד. אבל מתוחזק בצורה טובה ולא עשה בעיות מהיום שקניתי אותו. תודה
-
- 14 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ כפי שציינתי בכותרת שנקנה לפני כמה חודשים. באתר של לנובו היו כמה פעמים עדכונים לביוס אבל הם היו מיועדים לפתור בעיות שלא היו אצלי ולכן לא התקנתי אותם. לפני כמה ימים הם העלו לאתר עדכון ביוס שמעדכן קוד : 3. Modified 1) Update MCU code to 0x5E. השאלה שלי אם במקרה הזה כדאי לעדכן את הביוס. קישור לקובץ ה-readme של העדכון ביוס: https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/3jcn29ww.txt
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4k ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M660, באתר של NVIDIA הכרטיס אמור להוציא 4k http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-660m/specifications כמובן שקניתי כבל HDMI 4k בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב4k ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite p50-b-103.לאחר עדכון של ווינדוס 10 נפגם הדרייבר של הכרטיס קול(או הכרטיס עצמו), כמובן מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר, להוריד את הדרייבר המתאים מהאתר של טושיבה ולהתקין. כמובן שגם עשיתי roll back לעדכון של ווינדוס וחזרתי אחורה למה שהייתי איתו לפני העדכון. זה לא פתר את הבעיה, למישהו יש כיוון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 4 יציאות של USB 3 במחשב, על שניים מהם רשום SS מה זה אומר?
-
- 9 תגובות
- 12.2k צפיות
- 2 followers
-
-
איך מעתיקים דיסק DVD לHard disk (וביטול התלות ב DVD בעת צפייה וכו...) איזה תוכנה צריך - מכיין שלא ניתן לעשות את זה בצורת העתק הדבר סטנדרטי תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-