תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חג שמחח יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100 אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום תודה רבה מראש=]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיים ברשותי מחשב לנובו 80QQ התקנתי דרייבר מתאם רשת אלחוטי והWIFI לא מופיע כלל במחשב . הסרתי והתקנתי מספר פעמים ולא הועיל. יש למישהו כיוון בנושא? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1) כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב נתקע לי איזה 6-7 פעמים באותה צורה, פעם ראשונה שזה קורה לי: אני משחק XIII, ופתאום out of the blue המסך כזה עובר לסטנד ביי (כאילו שכיביתי את המחשב), אבל המחשב עדיין עובד... ברוב הפעמים האלו הסאונד (צליל רקע, נגיד מים אוו משהו...) המשיך כרגיל, אבל המחשב תקוע! שום דבר לא עובד (מקלדת / עכבר), וכשאני מנסה לשחק קצת עם היציאה של המסך על הכרטיס הסאונד נתקע לגמרי (הצליל מתחיל לטרטר...). הדרך היחידה לצאת מזה-ריסט. המחשב כבר נתקע לי בהרבה צורות ודרכים, אבל כזה עוד לא קרה לי.... ואם אני זוכר נכון, זה קורה רק בשמן המשחק-למרות שחבר שלי אמר לי שמשהו כזה קרה לו גם בעבודה שוטפת בווינדוס. ??? לפי מה שבדקתי, זה לא ווירוס או משהו כזה. למישהו יש רעיונות? :-\ תודה מראש.…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ללא ווינדוס, הורדתי את הווינדוס דרך אתר של מייקרוסופט ושמתי אותו על usb, חיברתי למחשב וההתקנה רצה, ההתקנה הסתיימה והווינדוס עולה אומר לי לבחור אזור שם של המחשב סיסמה ואז נתקע המחשב וכלום לא קורה לאחר מכן, לפעמים יוצאת שגיאה כמו בתמונה שצרפתי. נסיתי 100 פעם להתקין מחדש בנוסף להוריד מחדש את הווינדוס ולהתקין שוב על הusb, כלום לא עוזר לי חייב עזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, נעלמה לי תצוגה מקדימה של תמונות, ואפילו של הסמלים. הקבצים נראים כמו ריבוע לבן. מה עושים? בדקתי כבר את הגדרות התצוגה ושם הכל בסדר. אשמח לעזרה . תודה:) מצרפת דוגמה של איך זה נראה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת חדשה בת בערך שנה- מעבד I5 2400 יחד עם GTX760 ו8GB RAM אני רץ עם מערכת הפעלה של חלונות 7 לא רשומה. אחת ליום אני מקבל מסך כחול- עם הודעת שגיאה(במסך הכחול רצה איזשהי בדיקת זכרון), ובסיומו המחשב מאותחל. קורה בעיקר כשהמחשב "עמוס" יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בבעיה קטנה ואשמח לעצה אם תוכלו לעזור. שמתי לב שאחרי שאני משחק במחשב במשחקים ויוצא מהם המחשב שלי ממש זוחל במשך כמה דקות עד שהוא חוזר למצב נורמלי, בזמן המשחק הכל עובד חלק. בנוסף, גם אם אני ממזער את החלון ורוצה לעשות משהו תוך כדי שהמשחק פועל המחשב שוב זוחל ואני רוצה להבין למה. המפרט של המחשב שלי: cpu- intel icore I7 4790 motherboard- gigabyte z97m-ds3h memory- 8gb ddr3 graphics- nvidia geforce gtx970 4gb gddr 5 מערכת הפעלה של ווינדוס 7 ultimate 64 אם צריך עוד פרטים אני אשמח לספק, בינתיים כל תשובה או עצה תעזור. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית שעבד טוב ופשוט יום אחד החליט לא להידלק יותר הוא היה נדלק ומיד נכבה עכשיו החלפתי לוח אם והמחשב נדלק לדקה אין צפצופים ואז נכבה ניסיתי כל דבר אפשרי ניסיתי עם מעבד אחר עם קירור אחר עם זכרון אחר ובלי זיכרון ניסיתי לאפס ביוס ניסיתי להדליק אותו בלי כרטיס מסך דיסק קשיח והכול ניקיתי מאבק המחשב לא עולה פשוט ונכבה כל המאוורים עובדים והמנורות אני לא חושב שזה הספק כי הוא חדש של seasonic 520w שהשתמשתי בו כמה חודשים רק אני כבר אובד עיצות.. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לחשוד בכשירותו של הדיסק הקשיח שלי והרצתי מספר בדיקות: 1) דיווח הSMART מאת CRYSTALDISKINFO- (ה PENDING SECTOR COUNT הוא היחיד שסומן כבעייתי) 2) בדיקת READ של HDDSCAN- 3)בדיקת MHDD מס' 1- 4) בדיקת MHDD מס' 2- 5) בדיקת MHDD מס' 3- הבעיה היא שאני לא יודע כיצד לתרגם את התוצאות הנ"ל לתקינותו של הדיסק. מה מצבו עכשיו ולמה עלי לצפות בעתיד? (הקשיח הוא של טושיבה ולכן אין לו תוכנה יעודית). תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי כרגע את המחשב החדש, הבוט עולה, כל הרכיבים מזוהים. שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס הוא מתחיל את הטעינה וברגע שהוא מסיים ואמור להעלות את מסך ההתקנה המחשב מרסט או נותן מסך כחול. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. I5 INTEL WG PNY 4GB 1333 PCP 750W ההארדיסק לא חדש והיה בשימוש במחשב הקודם.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המסך (הייתי מאשים את הכרטיס מסך?) נגיד אני רואה סדרות / משחק (סתם גולש באתרים הכל טוב) יש באמצע המסך פס כזה שעובר עד למעלה ונעלם, ואיפה שהוא עובר הוא מטשטש את המקום (כשהוא ממשיך לעלות המקום חוזר לרגיל ואיפה שהוא נמצא מטושטש)... באמצע סרטים ומשחקים זה ממש מעצבן ומוציא מריכוז. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? כרטיס מסך HD7970, מסך SyncMaster2333
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מערכת ווינדוס 7 כרטיס gtx 260 יש לי בעייה של שינוי בהירות מסך לפי רמת הכהות בתצוגה זה מופיע גם בניגון סרטים אך בעיקר במחינת מורגשות בזמן גלישה ברקע כהה בהירות המסך יורדת אני מניח שזה משהו בהגדרות אבל לא מצאתי איפה אפשר לבטל את זה אם מישהו יכול לעזור אז תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן (סלרון 2.4 סוקט 478 עם 512 זיכרון וכרטיס ONBOARD) על מנת לצפות בתכני NBA (דרך league pass) בטלויזיה בסלון. האפליקציה שרצה היא דפדפן ומה שמנגן זה פלאש. בעת סטרימינג נתקלתי בגמגומים קשים והמעבד מגיע ל 100%. אז כמה שאלות. א. האם צוואר הבקבוק שלי הוא המעבד או חוסר כרטיס גרפי? ב. מהן האופציות שלי על מנת שהדבר הזה יעבוד. בתודה מראש אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה כרטיס Sapphire 7950 לאחר התקנה, רנדומלית המסך נכבה תחת עומס. המסך נכבה == המסך מאבד את האות מכרטיס המסך ונכנס ל Sleep Mode. יש לציין שהתופעה קוראת באופן רנדומלי, אין חוקיות מסויימת. OCCT עובד חלק שעה וחצי ולעומת זאת 10 דקות במשחק (לדוגמא Rome Total War 2) והכרטיס קורס. ניתן לראות את המפרט בפרופיל מצד ימין. מישהו מכיר / נתקל בתופעה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי עכבר אלחוטי לייזר של Teac ב200 שקל עם מטען. בקיצור חיברתי את העכבר ( את הסטנד שהוא גם המטען) ואז הכנסתי לתוך העכבר את הסוללות ולא קורה כלום - ניסיתי לחבר אותו למתאם (מטען) ע''י לחיצה על connect על העכבר וגם על הכפתור שעל הסטנד,פעם אחת ניסיתי אבל אז הקשר אבד,נראה לי זה בעיה בסוללות - כי מתי שאני מכניס אותם העכבר לא מגיב. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברה, אני יודע שתגידו לי להריץ חיפוש, אז לפני פתיחת האשכול כבר הרצתי חיפוש, וניסיתי להבין מי נגד מי בתשובות של אנשים, מיותר לציין שדיברתי עם נציגת תמיכה של מייקרוסופט שניסתה לעזור לי במשך שעה בכתיבת כל מיני פקודות בדוס עם הכנסת דיסק הווינדוס והגעת לRecovery Mode, שום דבר לא עזר, כל פעם אחרי שהוא מריץ את זכרון הRAM, עולת השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl + alt + del to restart הנציגה טוענת שיש בעייה חומרתית ככל הנראה והבעייה היא לא בהרד דיסק, האם יכול להיות ששגיאה שכזאת תנבע במבעיה חומרתית בלוח אם לא תקין? אני אנסה עוד שעה לבקר אצל חבר ולהרכיב את הארד דיסק אצלו כ-ראשי, במידה והווינדוס יעלה כראוי אז הבעייה היא לא בהארד - דיסק אני מניח? במידה והבעייה אכן תופיע אז מן ה…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: כאשר פתחתי במחשב של אמי, את PC Wizard, כדי לבדוק איזה מתאם רשת וקול מותקנים בלוח האם שלה כדי לעדכן דרייברים, נחרדתי לגלות במקרה, כי טמפרטורת כרטיס המסך שלה, nVidia Geforce 9500 GT, היא בגבול של 80 מעלות (ראו תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה, כרגע במחשב יש לי SSD M4 וכונן קשיח 1TB של WD Caviar Blue משום מה, Windows 8 לא מכבה את הכונן המשני, הוא תמיד מסתובב גם אם אני מגדיר לו להכבות אחרי 20 דקות ב Power Options. וידאתי שאין Page File או שום פרוסס שרץ על הכונן המשני. אצל חבר שלי עם אותו כונן אין את הבעיה הזו, אחרי תקופה שהכונן לא פעיל הוא נכבה וכשניגשים אליו הוא מתחיל שוב להסתובב. יש למישהו מושג?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לסגור את הדלת של המארז. יש שם יותר מדי חוטים בצד השמאלי. הצעות?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-