תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לי יש מעבד amd ryzen 5 1600 עם לוח אם asus x370 prime pro טמפרטורת הלוח מראה 31 מעלות , טמפרטורת chipset היא סביב 50 מעלות רציתי לדעת האם זה נורמלי או גבוה מדי והיא טמפרטורת המקסימום נורמלית ל chipset
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של לנובו מסדרת ThinkPad מדגם E540. הסוללה של המחשב החזיקה לי עד אתמול כ4 שעות בלי בעיה. אתמול קבלתי הודעה כי הסוללה נהרסה כתוצאה מבלאי טבעי, וברגע שאני מנתק את המחשב מהמטען הוא נכבה. לא לפטוןפ ראשון שלי, ותמיד שהסוללה עמדה להרס זה היה תהליך ארוך (מחזיקה מהטענה להטענה פחות זמן) והפעם זה היה פשוט ברגע. דגם הסוללה l11m6y01. אני מטעין אותו במטען חלופי שקניתי ממוכר בריטי באיביי. עברתי עם המטען הזה שנה יש לציין, ואני מטעין איתו באופן יום יומי. מה ניסיתי? לנתק את הסוללה לנקות את המגעים להשאיר אותה מנותקת לילה שלם. בנוסף התקשרתי לשירות הלקוחות וענתה לי אישה שרק חיפשה לסיים את השיחה, הייתה דוחה גסת רוח וכמובן שלא ניסתה בכלל לעזור.…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במסך LG OLED שחובר אחר כבוד דרך רסיבר למחשב. הלוח בקרה של נווידיה מזהה שזה מסך LG אבל לא דגם מדויק ומנהל ההתקנים של המחשב בכלל מזהה אותו כמסך ג'נרי, מה שכמובן מוביל לכך שהמחשב לא יודע להוציא אליו אות 4K. אני יודע שאפשר להגדיר רזולוציות ידנית, אבל הייתי רוצה לגרום למחשב לזהות את המסך אוטומטית ולא ידנית. חיפשתי ברשת דרייברים (והרצתי חיפוש גם דרך מנהל ההתקנים) ללא הועיל. המסך הן 65CY אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחול סוללה ניידת של אסוס שאמורה להיות 45,000 mwh אבל בתוכנה מסויימת רשום שהיא שווה MWH 42,700 אחרי יום אחד של שימוש היא ירדה ל42,225 האם אפשר לומר שהבטרייה מזוייפת? האם יש אפשרות לדעת אם הסוללה שייכת לASUS?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב. עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת. מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר. עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד.... נתוני המחשב: core i5-7500 קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo win 10 אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב.עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת.מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר.עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד....נתוני המחשב:core i5-7500קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo אשמח לעזרה תודה מראש
-
העתקתי מהפלא (LG 3) סרטונים למחשב ובמחשב זה מראה קטוע..אני לא מבין למה זה ככה #בפלא הסרטונים צולמו ושם הם לא קטועים ומסונכרנים השמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מחשב נייח, המחשב לא באחריות,אין אבק בכלל אני מקפיד על זה , הזיכרון מספיק,והאנטי וירוס לא מוצא כלום. באמצע גלישה או סרט ,פתאום המסך קופא וגם העכבר והמקלדת לא זזים או מגיבים ,ולא משנה מה עושה הוא נישאר תקוע, המחשב לא מתחמם בדקתי, והאפשרות היחידה להוציא אותו מהתקיעה, זה לנתק מהחשמל (כי באותו רגע לא מגיבים הכפתורים)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהורדתי והתקנתי את המשחק (WATCH DOGS2) ואני מנסה להפעיל אותוזה מה שהוא כותב לי:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ASUS ROG G551VW. הוא נמצא ברשותי בערך חצי שנה ואני רוצה לנקות אותו. אני מפחד לפתוח אותו לבד כי אני לא מבין בזה, השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעושה דברים כאלה. אם טכנאי יכול להגיע אליי או שאני אביא את המחשב לאיזה מעבדה. אני נמצא באיזור תל אביב יפו. בדקתי בגוגל כבר כמה מקומות אבל הבעיה היא שאין חוות דעת על אף אחד מהם, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיון אישי שלו זה יהיה נהדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאני מכבה את המחשב, האור הירוק במסך ממשיך להיות דולק, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי רסיבר קרדון 142 ואני מעוניין לחבר למחשב הנייד וטלוויזיה .כרגע המחשב מחובר לטלויזיה רק . מה צריך ואיך עושים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת די מסבירה את הכל אבל אם לפרט קצת אז אני מתכוון לקנות את הכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265&iszap=1 או בעצם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17000&iszap=1 (לא ממש החלטתי אבל לא ניראה לי שזה כל כך משנה). בכל אופן, כמו שכתבתי, לפני די הרבה שנים, קניתי "מזוודה" לדיסק קשיח מ-deal extreme. והוא משרת אותי היום עם כונן של 1 טרה של סמסונג. אני מניח שהמזוודה הזו היא בתקן sata ישן יותר מהתקן של שני הדיסקים הקשיחים הנ"ל. השאלה היא האם הם יעבדו לי כמו שצריך כאשר אכניס אותם למזוודה הזו ואחברה למחשב בכבל USB? גם אם יעבדו לי במהירות נמוכה יותר זה בסדר, מה שחשוב זה שאני אוכל להשתמש במזוודה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון הוא מהיר אבל לעיתים חלה איטיות בעבודה השותפת, ואני לא מדבר על משחקים. למשל כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן אז חלה איטיות לעיתים.. אני חושב שהמעבד כבר מתיישן והגיע הזמן להחליפו? i3 2100 8GB RAM Samsung 840 EVO 120GB SSD - הבנתי שמדובר בדגם בעייתי, אולי זאת הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. שאלה באמת באמת מוזרה. נתחיל עם מפרט קודם: I5 6500 B150 Pro D3 Asus 16GB ram (2X8GB) RX480 8 GB SEASONIC 650W BRONZE AOC G2460PF 144Hz כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ולא נדלק. אבל אם אני מנתק את הכבל של הDISPLAY PORT מהכרטיס מסך הוא כן נדלק. הכוונה שאם הכבל מחובר פשוט לא קורה כלום, לא עובר חשמל בלוח ושום דבר לא נדלק. איך שאני מנתק את הכבל מהכרטיס מסך ומנסה שוב להדליק את המחשב פתאום הוא נדלק ואז אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך והוא פשוט עובד. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? אני פשוט לא רוצה להמשיך לעשות את הקומבינה הז…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב נייד לנובו מהסידרה G50 מע הפעלה WIN 7 האיטרנט פסק ונוצר X אדום על הwif הרדיו של האינטרנט לא פועל ,אין לי אפשרות להפעל את הרדיו , או להפתר מ-X האדום . כיצד אני מעלים את הX האדום ומפעיל את האינטרנט התקנתי את הדרייבר לא עזר. תודה מראש לעזרתכם .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה. ייתכן והכניסה שאליה מתחבר הכבל של הטלוויזיה בכרטיס מסך לא כל כך טובה/ רופפת או שיש בעיה כלשהי בכרטיס מסך, שכן כאשר שני המסכים מחוברים אחת לכמה זמן נהיה מסך שחור לשניה ולאחריו הדברים משודרים על מסך המחשב בלבד, וכעבור דקה שתיים זה חוזר לשדר גם על מסך המחשב וגם על מסך הטלוויזיה. האם ייתכן שצריך להחליף כרטיס מסך? פרטים על המפרט: Intel E8400 Gigabyte P43 Geforce 260GTX תודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 כניסות usb קדמיות במחשב. השמאלית כלל לא קולטת את הדיסק און קי שלי, והימנית מזהה שחיברתי משהו אבל לא מזהה בדיוק מה זה וחלון המחשב שלי סוג של נתקע. לעומת זאת הג׳ויסטיק הגה שמתחבר לכניסות אלו עובד בחיבור לכניסה ימנית. הדיסק און קי שלי מזוהה מצוין בחיבור לכניסות usb של מחשב אחר. איך ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-