עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Apple inc,

קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Imtheman,

אני משתמש הרבה בתוכנה ERD COMMANDER (סוג של מערכת הפעלה מדיסק ) אז חשבתי אולי אפשר להעתיק אותה על דיסק און קי ואז לעשות בוט מהדיסק או קיי אז כמה שאלות לי אליכם : 1 זה אפשרי לעשות BOOT מ דיסק או קיי ?? 2. אפשר לצרוב אימג' על דיסק און קיי 3. אם איפשר לצרוב אימג' על דיסק און קי אז אפשר איך אני יוצר BOOT על דיסק און קי? תודה והמשך יום מהנה...

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by AvlK,

פירמטתי את המחשב ויש שני דברים שמציקים לי מאז: 1. as ssd מראה תוצאות נמוכות בחצי ממה שהיה (300+ במקום 600+). 2. hwmonitor מראה רק כרטיס מסך אחד במקום שניים. מפרט: i7 960 asus rampage iii extreme mushkin copperhead 3x2gb1600mhz 6970cfx crucial 128gb m4 samsung 1tb spinpoint לגבי ה ssd בדקתי וה trim אכן עובד וגם בביוס בקר ה sata 6g מוגדר כ ahci. צריך עזרה חברה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. מחשב נייח בן כ 4 שנים. משמש למשחקים לילד בן 10. לפני חצי שנה הוספתי לו כרטיס מסך sapphire rx580 לפני כשבוע באמצע הדלקה קרס, אתחל את עצמו, קרס שוב לפני ה ווינדווז. מאז הוא נדלק, אבל אפילו לא רואים תמונה של התחלה של אתחול/בוט. המארז נדלק, והאורות על כרטיס המסך נדלקים. אבל אין התחלה של בוט שנראה על המסך. אפילו לא אפשרות להכינס להגדרות הראשוניות. לקחתי מחשב אחר והעברתי אליו את כרטיס המסך והכל טוב. כרטיס המסך בסדר גמור. והמסך גם בסדר גמור עולה עם המחשב השני. מה אפשר לבדוק? יש דרך לדעת אם הלוח הלך או לא? בעיה אחרת? אשמח לתובנות הצעות לבדיקה. :-)

5. Started by etal,

קניתי מחשב חדש i5, העברתי אליו את ה-SSD עם מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם והחלפתי את כל הדריברים הבעיה שהמחשב מדי פעם נתקע, המסך הופך לבן ושום דבר לא מגיב, האופציה היחידה היא לכבות את המחשב. - לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה ולפעמים אחרי 5 שעות עבודה, לפעמים זה בזמן גלישה בדפדפן, לפעמים בזמן עבודה בוורד ולפעמים סתם כשהמחשב דלוק וה-screen saver רץ, לא הצלחתי למצוא משהו עקבי שגורם לזה - הרצתי תוכנות stress test שונות, כל המבחנים עוברים בלי שום בעיה אפילו 24 שעות רצוף - שדרגתי מוונדוס 8 ל-10, הבעיה ממשיכה גם במערכת החדשה יש המלצות מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by danezeq,

כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by iziksas,

שלום, המחשב התחיל להיות ממש איטי, הרצתי כבר פעמיים את תוכנת האנטי וירוס NOD 7 וגם את CCLEANER עשיתי ריסטרט ושום דבר לא עוזר, ה iexplorer כמו שאפשר לראות בתמונה נפתח כמה פעמים ויש עוד כל מיני קבצי רוגלות שמשום מה לא נמחקים בהפעלת ה CCLEANER וכל אלה כנראה גורמים לאיטיות של המחשב. יש למישהו אולי פתרון?? http://up402.siz.co.il/up2/mqmzznmdguxy.png' alt='mqmzznmdguxy.png'>

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by hotshot,

שלום לכולם, אתמול ביצעתי מעט תחזוקה למחשב הישן שלי (המחשב הישן ב"מפרט מחשב" שבלינק בצד). קצת ניקוי, מריחת משחה טרמית (לפי המדריך באתר) והחלפת ספק (בחזק יותר). כשהדלקתי אותו אז הוא נכבה לי לאחר כמה שניות. ניסיתי כמה פעמים והתופעה חזרה על עצמה. החלטתי להחזיר את הספק הישן, אך ללא הועיל, המחשב עדיין נכבה מספר שניות לאחר ההפעלה (לפעמים לאחר 2-3 שניות ולפעמים אחרי 10-15 כבר כרואים את הלוגו של Windows). יש למישהו מושג מה זה יכול להיות (אני מקווה שלא הלך לי הלוח כי לפני כחודש התחילה תופעה דומה במחשב של חבר ובסופו של דבר הלך לו לוח האם למרות שאצלו היה ניתן בוודאות לזהות קבלים שרופים ואצלי לא, אולי מעט נפוחים אבל לא שרופים).

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by infrequent,

שלום ! אני מחזיק ברשותי כרטיס מסך HD5770 שמחוברים אליו שלושה מסכים בחיבורים להלן: DELL U2312HM - DVI DELL P2414H - DP HDTV 120Hz - HDMI כל המסכים עובדים על רזולוציה 1920x1080 @ 60Hz כשאני גולל את המסך למשל בדף אינטרנט או שהתמונה על המסך יש קריעה בקו מסויים במסך אחד מן המסכים. שמתי לב שאם אני בוחר בדרייבר שהמסך שיש את הקריעה "Make Preferred" אז הקריעה נעלמת מהמסך הזה ועוברת למסך האחר. אני בטוח שבגלל זה זה לא בעיה במסך עצמו כי הוא עובד תקין לגמרי מהרגע שאני עושה "Make Preferred", ככה שזה גם לא הכבלים עצמם. מחקתי והתקנתי באופן נקי דרייברים וניסיתי אפילו גרסאת בטא אבל הבעיה לא נפתרת. אני חושד שזה או הכרטיס מסך עצמו שכבר נמצא אצלי כמה שנים, או נקודה אחרת למחשבה היא שהקריעה התח…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אוקיי יש לי בעיה חמורה לאור הפסקת חשמל אשר פגעה לי בכניסת הכרטיס רשת על לוח האם (gigabyte p55m-ud2 נאלצתי להפעיל את האחריות על לוח האם. הבעיה היתה שבחברה אמרו לי שאני צריך להביא את הלוח האם מפורק לגמרי ולקבל במקומו חדש וכך היה . אני פירקתי את כל החומרה והכבלים ולאחר ההחלפה גם חיברתי בעצמי. הבעיה היא שעכשיו לאחר שהווינדוס 7 עולה והכל נדמה שבסדר, לאחר כ-2 דקות המחשב נתקע לי התמונה מוקפאת ולמעשה זהו אין לי אפשרות לעשות שום דבר למעט RESTART או כיבוי דרך הכפתורים של המחשב. אציין, כי טרם שהמחשב נתקע אני מספיק ללכת למנהל ההתקנים ושמה הכל תקין. כלומר אין סימני שאלה ו/או קריאה. האם הבעיה יכולה להיות מהעובדה שכרטיס המסך אינו יושב טוב או המעבד לא הוכנס בכיוון הנכון ? האם יש אפשרות…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by pro.surfer,

שלום, יש לי שתי כניסות מסוג ESATA במחשב בנייח ועד לאחרונה מעולם לא הייתי צריך אותם. עכשיו כשאני צריך אותם אני מגלה ששתיהם לא עובדות יש לי לוח אם מסןג P5Q DELUX של ASUS וכל הדרייברים מותקנים. אשמח לעזרה איך אני יכול לבדוק מה לא בסדר ואיפה ? תודה מראש טל.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by zahi gur,

בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by RONEN1N,

שלום יש לי מחשב שאחרי שעתיים עבודה בערך הוא מראה מסך כחול ונכבה ואני לא מצליח לפתור את הבעיה הנה הדמפים והמסכים הכחולים האחרונים: http://www.mediafire.com/download/jtsatica6ub50aa/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.zip

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by temp5943,

היי, בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי (AVG חינמי) כל הזמן מתריע לי על וירוס Adware Generic7.CASB. אני מדליק את המחשב ואז במשך כמה ימים הוא כל כמה דקות מתריע לי שהוא מצא אותו, ואני לוחץ על "remove threat" הוא כותב לי שהוא טיפל בו ואז אחרי כמה דקות מופיע עוד אחד ובשם המלא שלו (הכוונה c:/Users/user...) הם טיפה שונים. ואם אני לא לוחץ על "remove threat" הוא פשוט צובר לי הרבה כאלה עד שאני אומר לו לטפל בכולם. אחרי כמה ימים זה פתאום מפסיק, לא ברור לי למה, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה חוזר... לא הרגשתי השפעה על התפקוד של המחשב אבל זה מציק.... מישהו פה יודע מה לעשות?? שאלה נוספת שאני לא בטוח שקשורה לפה, אם לא אז תגידו, על איזה אנטי-וירוס חינמי אתם…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by 34N1A1N79,

יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by hirs,

קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 2X…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by airforce,

שלום רב, מהבוקר אני שומע צליל של כניסת USB למרות שאיני מנסה להוציא או להכניס כל התקן USB בדקתי בDevice Manager הכל תקין, בצעתי סריקה באנטי וירוס/רגלות נקי. עשיתי שחזור מערכת שום דבר לא עוזר. הסרתי את כל החיבורים והחזרתי לא עזר גם שלא היה שום חיבור היה עדיין צליל של כניסת USB. הטפרטורות בסדר (המעבד מחובר לתקן קירור מים). ברשותי מחשב נייח מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Gigabyte G1 Assassin 2 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB יש לי אותו כמעט שלוש הכל מעודכן מעדכוני מערכת ההפעלה ועד הדרייברים. אנא סייעו לי לפתור את זה כי זה לא מספיק! כל טוב ותודה ברשותי Windows 7

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by gal426,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב לא נכנס למצב שינה באופן אוטומטי וזה דיי מחרפן אותי הרצתי בדיקה בCMD עם הפקודה POWERCFG-REQUESTS והוא אומר שהכרטיס קול אז ניסיתי בערך 100 פעם למחוק ולהתקין וכלום לא מצליח בסוף אשמח לעזרה בנושא כי אני כבר חסר רעיונות והדרך היחדיה שאולי המחשב ישן לפחות לפי הפקודה שהרצתי זה רק עם אני הופך את האוזניות והרמקולים למצב ''ללא זמין'' ופעם זה לא היה כך זאת התוצאה שהוא אומר לאחר הרצת הפקודה: SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_1462D817&REV_1003\4&2f4d5061&0&0001) An audio stream is currently in use.

20. Started by chaim85,

יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Spotnik,

יש לי מחשב חדש שקיבלתי אתמול מהחנות. חלק מהמפרט: Intel i7 4790 Gigabyte GA B85m Radeon Sapphire R9 290 tri-X OC הבעיה היא קודם כל בדרייבר של הכרטיס מסך, כשאני מתקין את הדרייבר הכי חדש קאטליסט עדיין אומר לי לעדכן מאיזושהי סיבה. הבעיה השניה היא: המחשב שלי אמור להריץ משחקים כבדים על very high די בקלות, אבל בפועל אני מצליח להוציא בקושי 30 fps גם עם vsync כבוי. תודה מראש לעוזרים.

23. Started by The Modder,

אהלן חבר'ה. יש לי הארד דיסק IDE שאיתו הכל בסדר והוא מהווה את כונן C, הארד דיסק הזה עבר פירמוט. עכשיו כשחיברתי את הכונן SATA כשהמחשב עולה אני רואה שהוא מופיע והוא עולה, הכוונה בכמה שניות של העלייה של המחשב הוא קורא את ה-SATA זה במסך השחור בהתחלה, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא לא מופיע שמה, מופיע רק הכונן עם החיבור IDE. איך אני אוכל לראות את הכונן של ה-SATA במחשב שלי? תודה לעוזרים. חג שמח.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. ניסיתי לנקות את כל הקבצים הזמניים למינהם עשיתי סריקת דיסק מאחה דיסק כתב שאין צורך לאחות את הכונן ניקיתי ספייוורים כלום לא עוזר, המחשב צולע בטירוף גם שהורדתי את האוברקלוקינג הוא פועל באיטיות יתר (ממש משמעותי, לא מתקרב אפילו למהירות שהוא צריך לעבוד בסטוק) חימום זאת לא הבעיה.. זה פשוט מתבטא בהכל האקספלורר עולה לאט הסל מחזור גם אפילו לטעון את הקבצים בנרו לצריבה לוקח הרבה זמן גם שאני עובר מתמונה לתמונה לוקח זמן נראה לי שבימים האלה זה קרה גם במחשב השני שלי..אבל אני לא סגור על זה (המחשב השני נמצא סנטימטר מזה)

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.