עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, לפני מספר חודשים רכשתי מדפסת מדגם - brother - mfc-g480dw והיא אטית מאוד מאוד. 4 דקות הדפסה לעמוד!! מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות/ לבצע הלכה למעשה כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה מאוד מפורטת כי הידע שלי דל. תודה רבה אורית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by איתמר בן עזרי,

שלום יש לי מחשב דל lattitude E7450 והוא מתחמם, לא כל כך אבל יוצא לו אוויר חם מהמאווררים, יש דבר שקוראים לו windows moudler insteller שהוא גורם ל CPU להיות על 35% ולזיכרון שלי להיות על 45%, זה קורה בערך לרבע שעה ואז יורד לנורמאלי ולא מתחמם בכלל.(דרך אגב יש לי משטח קירור וכוליי

3. שלום, דיי במצב חירום... ביצעתי הורדה של הכלי של WINDOWS 10 ליצירת קובץ BOOT מכונן FLASH והתקנתי את הכלי שלהם. התוכנה לא התריעה לגבי פרמוט הכונן ופשוט הפכה את הכונן מ-1 TB לכונן של 32 GB עם קובץ ה-BOOT. האם יש דרך לשחזר את כל הקבצים ולהחזיר את הכונן לנפחו הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by wbcsi95,

היי, מדובר במחשב נייד מחברת ACER מעבד I3 מערכת הפעלה ווינדוס 7 פרימיום(תקנית- הגיעה עם המחשב) המחשב בין יותר מחמש שנים. אתמול התחילה בעיה שלא קרתה מעולם בעבר, המחשב נתקע במסך העלאת ווינדוס- צירפתי תמונה. הוא תקוע במסך הזה ולא זז ממנו שעות. הדרך היחידה לכבות את המחשב הוא דרך כפתור הכיבוי הפיזי. וגם לאחר מכן הוא חוזר לאותה הודעה . יש למישהו רעיון איך אני יוצא מזה??? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב: כבר שנים שיש לי את הבעייה הבאה כאשר שולחן העבודה של Windows עולה בעת הדלקת המחשב או הפעלתו מחדש: ממה נגרמת הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  7. Started by ilanb0,

אחרי שחוויתי בעיות רבות עם האאוטלוק 2010 שלי, התחברו אליי ממיקרוסופט והפתרון היה הקמת משתמש נוסף במערכת ושם להתקין את ההאוטלוק מחדש . עכשיו, מזה מספר חודשים, האאוטלוק והכל עובד תקין דרך שם המשתמש החדש שפתחו לי. עם זאת, נותר שם משתמש אחד שלא בשימוש ו"מאחוריו" מידע רב ששמור על שולחן העבודה. נניח שאיני צריך את המידע של המשתמש הזה - איך אני מוחק אותו ואת כל התוכן שצמוד לו? אני חושב שזה תופס לי סתם נפח בדיסק, נפח שדרוש לי. האם המחיקה הזו עלולה לגרום לי בעיות בשימוש עם שם המשתמש השני, זה שאני עובד אתו באופן תקין כבר כמה חודשים? דרך אגב, הקיצורים על שולחן העבודה הם אייקונים בלבד. האם מחיקת שם המשתמש תמחוק גם את התוכנות שמאחורי קיצורי הדרך האלו ישר מהדיס…

8. Started by huxh,

שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  9. Started by amitshefif7,

תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Eden Zaharoni,

היי אני מחפש תותח שיודע להתקין מערכת קירור מתקדמת , יש לי מחשב עם GTX TITAN X (PASCAL) ב-SLI אני רוצה להתקין על כל אחד מהכרטיסים waterblock וגם על המעבד, משהו כמו מה שאתם רואים בסרטון : מוכן לשלם טוב למי שבא עם נסיון ויעשה את העבודה מהר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, הרכבתי מחשב, והלוח-אם הוא strix z270i. החיבור שלי הוא דרך כרטיס רשת אלחוטי+אנטנה שמגיע עם הלוח-אם. כאשר אני מוריד משחק (למשל מ-steam) אז כאשר אני מגיע למהירות מקסימאלית של 9+ מגה לשניה פתאום מתנתק לי האינטרנט.. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  12. שלום רב: יש במחשב של אימי בעייה כלשהיא שכאשר המדפסת שלה (Brother MFC-J625DW) או מכשיר האל פסק, מחוברים עם כבל ה-USB שלהם לאחת מיציאות כרטיס ה-USB 3.0 החיצוני, בעת הפעלה מחדש של המחשב, או אם המחשב לא היה בשימוש לזמן רב יחסית, המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה, והמחשב מפסיק להגיב לגמרי (מקלדת לא מגיבה, האור של העכבר לא דולק), עד שמנתקים אותם מהכרטיס, ואז המסך נדלק והמחשב חוזר לעבוד. הבעייה לא קורית אם אני מחבר את הדיסק און קי שלי (Sandisk Extreme) ומפעיל מחדש את המחשב. מה הגורם לבעייה? מפרט המחשב של אימי: ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM צ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח יובל
    Started by אורח יובל,

יש לי מסך חדש של סמסונג מדגם Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS וכרטיס מסך מדגם gtx1070 לכרטיס מסך מחוברים 2 כבלים. אחד למסך מחשב HDMI ל HDMI והשני DVI ל HDMI שמחובר לטלוויזיה. לאחר כיבוי או הכנסה למצב שניה של המחשב המסך מחשב נכבה ונדלק לאחר כמה דקות או שעות. ברגע שהוא נדלק הוא נכנס ללופ של כיבוי והדלקה בכל כמה דקות. כשהכבל שמחובר לטלוויזיה מנותק זה לא קורה. האם אפשר למנוע את המצב הזה מבלי לנתק את הכבל שמחובר לטלוויזיה? (זה לא היה קורה לי במחשב והמסך הקודמים)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:

15. Started by Igor Stashevski,

שלום רב. קניתי למחשב הנייד שלי (dell inspiron 5520) סוללה חדשה הבעיה שהיא פשוט מסרבת להטען. עכשיו מה שיותר מוזר זה שכשאני מחבר את המטען, הסוללה נטענת אולי 10 שניות ואז מפסיקה ורשום Plugged in, not charging. ניסיתי הכל חוץ מלעדכן ביוס משום שצריך לפחות 10 אחוז וגם זה אין לי. מופעל מעולה בלי סוללה ורק על מטען. מה לעזאזל זה יכול להיות? מתוסכל מאוד כבר.. פורמט אולי יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by netanel305,

שלום יש לי מחשב gaming full tower יש לי בעיה שאני לא מצליח לעלות עליה המאווררים עובדים לבד פתאום סתם בזמן שימוש רגיל המאווררים מגבירים את עצמם לבד לכמה שניות ומפסיק זה קורה כמעט כל דקה הייתי לי עד עכשיו את התוכנה של אסוס לשינוי מהירויות ניסיתי למחוק אותה ועוד אבל אני רואה שעדיין ממשיך. בביוס עשיתי איפוס הגדרות להגדרות ראשיות עדיין אותו בעיה עדיין הבעיה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by THELAD,

שלום, הקדמה: למי שלא בקיא במונח המקצועי: https://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing במחשבי הישן מאד מותקן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 של gigabyte ולוח אם עוד יותר ישן של MSI מדגם MSI G41M-P21 MS-7592. המסך אליו מחובר המחשב הוא LCD ישן של FUJITSU שעובד בתדר של 60HZ. ביצעתי פחות או יותר כל המלצה לפתרון שהצלחתי לאתר בגוגל. הפעלתי V-sync, עדכנתי דרייברים של כרטיס המסך, עדכנתי את חבילת מקודדי הוידאו. אין שום שינוי.הבעיה קיימת גם בצג טלויזיה LED שאליו אני מחבר את המחשב בעזרת כבל HDMI. אני מבצע את הבדיקה דרך הוידאו בקישור הזה: www.youtube.com/watch?v=9hIRq5HTh5s כמו כן, ראוי לציין שאיני גיימר ולכן איני מחפש ביצועים מרשימים, ר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by guykep,

אהלן, יש לי מחשב נייד של lenovo שהגיע עם ווינדוס 7 עליו. כמה תקופה ארוכה שעדכון ווינדוס נכשל לי. ניסיתי את כל הפתרונות שמופיעים פה: https://support.microsoft.com/he-il/help/949358/failure-configuring-windows-updates.-reverting-changes.-error-when-yo (התקנת עדכונים במצב אתחול נקי,פותר הבעיות של ווינדוס) ושום דבר לא עבד. קיבלתי את המחשב עם הווינדוס מותקן עליו ללא דיסק. יש למשהו רעיון מה אני יכול לעשות? זה כבר משגע אותי, העדכון נכשל וכל פעם מחדש קופץ לי החלון עם ההתראה שיש לי 4 שעות לעשות עדכון. תודה

20. היי, לפני כשבוע התחדשתי במחשב ו-ווינדוס 10. מאז, כל דוא"ל שאני מקבל - גם ב-gmail וגם בתוכנת הדואר המובנית של ווינדוס 10 - מפגר בשעתיים. נכנסתי להגדרות תאריך ושעה וראיתי שמופעל אצלי "קבע שעה באופן אוטומטי", אך האופציה של "קבע אזור זמן באופן אוטומטי" כבויה. קצת יותר למטה, בחלק של "אזור זמן", הבחירה היא "דבלין,...,לונדון UTC+00:00". כששיניתי את זה ל"ירושלים UTC+02:00" השעון במחשב התחיל לאחר בשעתיים, ולכן החזרתי לבחירה הראשונה. איך אפשר לסדר את השעון כך שהבחירה תהיה "ירושלים" והשעה תהיה נכונה? אודה לעזרתכם

21. Started by yoyo123233,

המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני IOMEGA 2TB שהחליט פתאום שהוא רוצה שיפרמטו אותו. על הכונן יש בערך טרה אחד של מידע. ניסיתי להשתמש בEaseUS ובRecuva אבל שחזור המידע לוקח המון זמן (ביום שלם הן משחזרות בערך 600 מגה). במחשב שלי, הכונן קשיח הוא Seagate ST2000DM001 2000GB עם 7200RPM. לאחי יש מחשב שבו מערכת ההפעלה מותקנת על הSSD שלו (Samsung 850 EVO, אני לא זוכר את הדגם המדויק) וכל שאר הקבצים על כונן קשיח שני במהירות של 7200RPM (הוא פנוי כמעט לגמרי). אם אני יתקין את אחת מהתוכנות לשחזור בSSD, השחזור יהיה מהיר יותר?

23. שלום רב, אתחיל בזאת שיש לי את הכרטיס gtx 670 גרסת ה2gb של גיגהבייט, נדמה לי שwindforce. כמה חודשים אחרי ששדרגתי לווינדוס 10 הופיע קוד 43, בעיה שגורמת למחשב לא לזהות את כרטיס המסך. המסך נשאר מחובר לכרטיס ויכולתי לראות רק ברזולוציות נורא נמוכות והיו מין קווים כחולים על המסך, הווינדוס השתמש במאיץ הגראפי של ווינדוס( לא זוכר בידיוק את השם, אבל לא במאיץ של המעבד). אחרי אינספור ניסיונות לתיקון שכללו פירמוט, הסרת דרייברים וכו' לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה חודשים (עכשיו) החלטתי לקנות מחשב חדש, בכל זאת המחשב היה מאוד ישן והתחיל לעשות בעיות אחרות. במפרט הנוכחי יש מעבד של amd ולוח אם חדש כמובן, הכל חדש מלבד ssd מהמחשב הקודם וכרטיס המסך שחיברתי בעצמי. הבעיה היא …

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  24. Started by Smough,

העכבר האלחוטי שלי זז בצורה נורמלית אבל מדי פעם הסמן (Cursor) נתקע לכמה שניות, זה קורה באופן תדיר ביממה האחרונה. ניסיתי להחליף בטריה וניקיתי את החיבור USB שלו אבל שום דבר לא פתר את זה לחלוטין. (לפני שעשיתי ריסטרט למחשב הוא היה נתקע בתדירות גבוהה יותר, עכשיו זה בתדירות נמוכה אבל עדיין מאוד מעצבן). אודה לכל עזרה כי כרגע אין לי ממש כיוון, ניסיתי לחפש עזרה בגוגל אבל נראה שלרוב האנשים אין בעיה בדיוק כמו שלי, אם אין לכם פתרון אבל תוכלו לעזור לי בניסוח של חיפוש בגוגל זה גם יהיה טוב (לא יודע אם זה נחשב Lag או משהו אחר).

• 9 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. Started by Idogg,

היי ... פעם ראשונה בפורום דיי עובד עצות ברשותי מחשב דיי חזק מעבד i7 זיכרון 32 ddr4 כרטיס מסך nvidia 970 4g בחלק מהמשחקים אני ישנה ירידה של fps לכדי 20 ובכך תמונה ממש קופצת ואיטית בדקתי כבר כל הגדרה בווינדוס 10 ובכרטיס מסך הנמכתי את הגרפיקה למינימלית במשחק השאלה היא אם יש עוד משו שמשפיע שלא בדקתי לפני שאני מנסה לפרמט תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים