עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפי מה שהבנתי במארזים החדשים ישנם גבעות שפותרת את הבעיה ,וצריך לשים את הלוח אם ולהבריג ,אם אני צודק? אוו שכל מארז זה עסק אחר ,וצריך להסתכל בחבורת שלו ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. איך ניתן לדעת אם הבעיה במחשב הם הזכרונות? (זו שאלה כללית, אין לי כרגע בעיה ספציפית) אם המחשב נדלק ןכעבור כמה שניות (5+) הוא נכבה ספונטנית מעצמו (בין אם הוא הגיע למערכת ההפעלה ובין אם לא) על מה מעידה התקלה? האם הבעיה בספק הכח של המחשב? אם ישנה בעיה בספק הכח של המחשב, המחשב ידלק בכלל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  3. איך אני יודע אם הזכרונות שלי הם על 2.5 או 3?? יש לי של A-DATA/VT מKSP יש לי CPU-Z זה מופיע שם אולי?? תודה ביי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום! עשיתי לי קצת oc למעבד ( פנטיום 3 866 בסלוט 1) וראיתי כמה אפשרויות בביוס. בהתחלה עשיתי 150/on והכל עבד טוב במהירות 1 ghz. אחרי זה ירדתי קצת סתם לראות מה יהיה ובחרתי באפשרות של 100/off ( לא ידעתי מה הon וה off עושים). קיצר עשיתיok ופתאום לא הצלחתי להכנס בכלל לכלום היה לי מסך שחור וכלום לא זז....לא היו הציפצופים הרגילים שזה סורק את כל המערכת אלה סתם המעבד חשב ולא עשה כלום הכל שחור! התעצבנתי נורא ועשיתי כמה ריסטארטים אבל עדיין זה היה ככה. אז כיביתי את המחשב ואחרי חצי שעה שניסיתי ללחות על הכפתור הדלקה פתאום לא קרה כלום! לחצתי ואין זה כאילו הכפתור נדפק ....פשוט לא קורה כלום! חשבתי אולי הספק שלי נשרף אבל שהלכתי לחבר וחיברתי את הספק שלו למחשב שלי גם לא היתה תגובה...…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by muli900,

דוד שלי הביא cd rom מהצבא ואני רוצה לדעת אם זה תורב או לא.... איך אני יודע???

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  6. איך אני יודע וגם איך יודעים טמפ' של המעבד בסנדרה 2004

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by אומרי,

שלום אני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: שלוםאני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: Intel CPU : E4700 2.6 GHZ AMD Cpu : Atlhon 64 2X DUAL CORE 5600 + Nvidia GPU : 8800 GTSATI Raedon GPU : Radeon 1900XRAM Memory - 2 Gb Hard Disk Space - 10 GB איך אני יודע אם יש לי את זה או לאתודה תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Shane McMahon,

יש לי חלקים(לוח אם ,מעבד,והארד דיסק) ואני לא יודע אם הם תקינים כי הם סתם ישבו במשרד של אבא שלי..והוא לא יודע אם הם לא תקינים או לא ואני לא יודע אם לקנות מארז פשוט ב-150 שקל כי אז סתם ילך הכסף חוץ מלחבר אותם לספק אחר יש דרך ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by f_b_i,

יש לי לוח CA61 של DFI (לוח לפנטיום 3) ומעבד 850 משהו מהם לא עובד איך אני יכול לדעת מה? אין לי עוד מעבד שאני יוכל לבדוק אותו על הלוח ואין לי לוח אחר שאני יוכל לבדוק עליו את המעבד. מה שכן הלד של הלוח נדלק ושאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל לא עושה כלום לא מצפצף לא מפעיל את המסך אבל המאוררים עובדים (שעל הלוח). יש לי מעבד סלרון 400 לסוקט 370 (הלוח הוא סוקט 370) אבל אני לא יודע אם הלוח תומך בו או לא אם אני מכניס אותו אז הלוח מצפצף צפצוף גבוה ונמוך בלופ מה שאומר בעיה עם המעבד למרות שהמעבד תקין. מה שעוד יש זה קבלים מאוד נפוחים על הלוח אבל לא נוזלים. בקיצור איך אני יכול לזהות מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  10. אז ככה בואו נתאר לכם את הבעיה שהייתה לי: המחשב התחיל להיתקע מתי שעברתי את המד של הגיגה במחשב מה לעשות אחרי 4 שנים צוברים המון מידע והכונן היתמלא לחלוטין לא שמתי לב לזה וכשחילצתי משחק ששוקל 6 גיגה מהווינראר המחשב פשוט נתקע וזה הגיוני כי המקום שנשאר לי היה רק 4-2 גיגה אבל הוא לא אמר לי שאי אפשר הוא פשוט נתקע בדרך כלל מופיעה הודעה שאומרת שאין מקום והחילוץ מפסיק זה לא נעצר כאן עשיתי ריסט למחשב ואז היתה בעיה כלשהיא והווינדוס לא עלה אז התקנתי על מחיצה אחרת את הווינדוס והכל עלה והכל היה בסדר גמור כנראה שהווינדוס בכונן הראשון נדפק ואז שוב קרה לי התקיעה הזאת אז שוב ריסט והפעם ההארד דיסק בכלל לא עלה אז נכנסתי לביוס לראות אם המחשב בכלל מזהה אותו וראיתי שההארד דיסק לא קיים חשוב לציין…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. איך אפשר לבדוק את זה ? חוץ מלהרכיב לוח אם תקין אחר

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  12. קניתי מחשב נייד בלי מערכת הפעלה עם כרטיס מסך של RADEON התקנתי את כל הדרייברים שצריך: כרטיס מסך מובנה והכרטיס מסך של RADEON כשאני עושה DXDIAG הוא מראה לי את הרטיס מסך המובנה אותו דבר בתוכנה CPUZ איך אני יודע שהמחשב קיבל את הדרייבר של הכ. מסך?

13. איך אני יודע שיש לי כרטיס רשת של base-T 100 או base-T 10 וכרטיס רשת אלחוטית בתקן 802.11b או 802.11g ?? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ושאלה נוספת באותה הזדמנות.. אני מחפש שם של תוכנה שמאמצת את המחשב תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by Moty_p,

מעבד 64BIT במחשב? ובכלל באופן כללי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנה שמציגה לי את כל הפרטים של המחשב תודה על כל התגובות מראש

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  16. היו לי בעיות איתו בגלל שמאורר שלו לא הסתובב כמו שצריך והיו מלא ארטיפקטאים ורסטרטים וכו'...עכשיו שמתי מאורר 80 מ"מ מתחתיו מה שכן אני רוצה לבדוק אם נגרם לו נזק כי זה היה לתקופה ארוכה יחסית איך עושים את זה? קיימת תוכנה מסויימת שיכולה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. נתחיל מזה שאני רוצה לעדכן את הדרייוורים לכרטיס מסך, אבל לא כל כך בטוח בתוצרת איזה חברה כרטיס מסך שלי!? ??? אולי לרובכם השאלה נראת קצת טיפשיט אבל מחוסר ידע בזה , אני לא רוצה להרוס את המחשב . תעזרו לי בבקשה למצוא את המקום שבו רשום מה מו ומי הכרטיס מסך! תודה מראש , Intelee. ;D נ.ב. אולי NVIDIA, אבל שוב אני לא כל כך בטוח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להעביר את ההרדיסק מהמחשב הישן לחדש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. בפוסט הקודם שלי התלוננתי על מחשב איטי, ובאמת הבעיה התגלתה בקונן קשיח, עשיתי חיפוש קצר ברשת וראיתי שיש כמה סוגים, הנה המפרט של לוח האם שלי: האם קונן Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III יתאים לי? אגב המחשב נייד, תודה מראש.

21. ווינדוס 10 64BT Radeon(TM) RX 460 Graphics Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz מחובר ל HOT 200MB (מקבל 110 ל 185) העלאה: 5.7 אני משחק Warface משחק רשת (הכל היה טוב עד לפני שבועיים) וכרגע אני כאילו אני עובד על פריים בי פריים. עשיתי בדיקת כרטיס ב 3DMark תוצאה: 1 727 Graphics score 2 649 CPU score תוצאה סופית 1822 GPU Radeon(TM) RX 460 Graphics SystemInfo v5.13.690 CPU Intel Core i5-4460 GUI v2.6.6174 64 א. לא יוד…

22. אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לדעת אם יש דרך ודאית וחד משמעית באמצעות תוכנה או פנייה לאיש מחשבים מקצועי שבאמצעותה אני יכול לדעת אם יש איזשהו פגם באחד מרכיבי החומרה במחשב שלי. תודה רבה לכם על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם נשרף לי המעבד. כי הרכבתי את המחשב שלי מחדש, ובטעות הרצתי אותו ללא המאוורר של המעבד. אבל שמתי לב לזה מהר. המעבד הגיע ל70 מעלות. ולפי מה שרשום הוא נמצא בסכנה רק אחרי 75 מעלות אך למרות זאת המחשב לא עולה. יש לי מעבד Amd athlon ax2000 ולוח אם abit an7 ואם הוא כן נשרף, האם יש דרך לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. רציתי לדעת כיצד אני יוכל במדיוק לדעת מה החלקים שיש לי במחשב לוח אם מעבד וכו'.. יש אוזשהיא תוכנה מיוחדת?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים