עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GMTK,

המחשב היה רץ לי חלק! עם כונן קשיח רגיל קניתי SSD ברכישה שהיתה פה ממזמן הראשונה C400 ואז החלטתי לא מזמן להתקין אותו היה הרבה בעיות בגלל הלוח אם שלי פטאלטיP67 הוא לא נתן לי להפעיל את הSSD בגלל שהיה מחובר IDEשזה היה הצורב קניתי צורב חדש בגלל זה שמתחבר בכבל SATA. פה לא ניגמר הסיפור אחרי שסידרתי את זה בביוס בלמידה מרבית על הBOOT וכל שאר הדברים הצלחתי להתקין והכל עבד פיקס ואז התחילו הבעיות הגדולות כרטיס 1 שווק חיים החליט שהוא לא מסתובב והיה עושה רעש נוראה של תקיעות טיק טיק טיק כזה ואז שמתי לב שהוא עושה את זה זה העיר אותי בלילה ראיתי אותו תקועה ועושה רעש של בכיי שווקתי חיים עזור לי שמתי בתוכנה של AMD של הכרטיס מסך יש אפשרות להעביר את המאוורר ל100% רק ככה הוא פעל גם התוכנה של הדר…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  2. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by spankus,

שלום, מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל לא ממש ידעתי איפה להעלות את זה.. יש לי מחשב בן כשנה... פנטיום 4 3.2GHz. עם512MB זיכרון...לוח אם intel rock lake כשקניתי את המחשב הוא היה ממש ממש מהיר, ועבד עם כל דבר שהעלתי עליו באותו הזמן... לאט לאט המחשב התחיל לרדת במהירות עד למצב שעכשיו הוא לפעמים קצת נתקע כשהאינטרנט ממוזער ואני מגדיל אותו חזרה...שזה פטאתי לחלוטין... ניסיתי לסרוק באנטיווירוס, Adaware, ב-Advanced system optimizer, ב-registry mechanic, פועל עם CPUidle, ניסיתי לפרמט אותו כמה פעמים בעבר, ניקיתי אותו מאבק, יש לו מאוורר מובנה על הCPU ואחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... אבל שום דבר לא ממש שינה כלום.... הטמפ של הCPU עכשיו בממוצא ותמיד הייתה כ65 C.....מחוברים אליו שני כ…

• 22 תגובות
    • 987 צפיות
  4. יש לי בעיה של איטיות נוראית בהעברת קבצים דרך חיבור USB - מהמחשב להתקן חיצוני. הבעיה מתרחשת מידי פעם, לא תמיד (אבל מספיק בשביל להיות מאוד מטרידה). זה קורה גם בהעברה אל הארד דיסק חיצוני וגם לכונני Disk On Key, ולכן אני חושב שלא מדובר בהתקן עצמו. ניסיתי גם כבל אחר, ועם/בלי מאריך, ונראה שהבעיה מתרחשת ללא קשר לכבל. עד כמה איטי? מדובר ב-USB2 אז מראש אני לא מצפה לקצבים מאוד גבוהים. לכמה אני אמור לצפות בהעברה אל כונן חיצוני Samsung M2 Portable 3 דרך חיבור של מחשב שהוא USB2? בכל מקרה, הרבה פעמים אני רואה שזה כמה עשרות MB/s (ואפילו מתקרב ל-100). פעמים אחרות זה מתייצב על איזור ה-30. עכשיו, לדוגמה, זה על 1.88, שזו איטיות שממש אי אפשר לעבוד איתה. למען הסר ספק, הדיסק החיצוני הוא גם NT…

5. Started by spoonybard,

היי, המחשב שלי התחיל לקרטע כשאני מפעיל משחקים skyrim u וGTA V או כל משחק עם עם הרבה פרטים על המסך. חשוב לציין שהמשחקים האלה היו עובדים בלי קירטועים בהגדרות גבוהות אבל רק לאחרונה אני נתקל בבעיה הזו. זה מה שעשיתי עד עכשיו: פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש מחקתי והתקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס מסך אבל עדיין הבעיה נשארת להלן המפרט של המחשב: שם מערכת ההפעלה ‏‏Microsoft Windows 10 Pro גירסה 10.0.17134 גירסת Build‏ 17134 יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת DESKTOP-VSNBF3P יצרן המערכת Gigabyte Technology Co., Ltd. דגם המערכת To be filled by O.E.M. סוג המערכת x64-based PC מעבד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של Acer מדגם Aspire 5732Z עם Windows 7 Home Premium. המחשב נרכש לפני כ3.5 שנים ולפני כשנה פלוס מינוס התקלקלה תאורת המסך. לאחר קלקול המסך המחשב לא היה בשימוש מספר חודשים עד שחיברתיו למסך חיצוני. כעת הופיע מטרד מוזר ומפריע - מאז שהחזרתי אותו לפעילות - הוא איטי וחלש יותר מבעבר. לוקח לו יותר זמן להעלות תוכנות והוא מצליח פחות להתמודד עם ביצוע משימות ותפעול מערכת ההפעלה, למשל - הפעלת תוכנת OpenOffice אורכת זמן רב הרבה יותר מבעבר. עשיתי מה שאני יודע עם מדריכים ובלי מדריכים - סריקת וירוסים, ביטול הרבה תוכנות בהפעלה (Startup) של המחשב, ביטול שירותים לא הכרחיים, ניקוי וטיפול מקיף ויסודי עם Slimcleaner, סריקת רוגלות עם Malwarebytes, תיקון והחלפת קבצי מערכת,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, כאשר אני מתחבר עם האוזניות אל המחשב דרך BT, ומפועל איזה סרט שפועל במדיה פלייר ובמקביל מתקבלת שיחה או שאני מוציא שיחה שעוברת גם כן דרך האוזניות שמחוברות לטלפון, המחשב נהיה פתאום איטי באופן מחריד, העכבר מרצד (לאגים) ועד שאני לא מסיים את השיחה בלתי אפשרי לעבוד על המחשב. מישהו נתקל בבעיה שכזו? תודה למחשב יש 64GB זכרון ולוח אם - TUF-GAMING-X570-PRO--ASUS ספק HCG1000-Extreme -Antec

• 0 תגובות
    • 353 צפיות
  8. שלום לכולם היום הורדתי תוכנות נגד סוסים טוראינים ותכונות ריגול השמות שלהם SPYBOT SERACH AND DESTROY וTROJAN REMOVER הרצתי את התוכנות הם מצאו משהו לאחר מכן הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות לפעמים המחשב באינטרנט נקתע לכמה שניות ואחר כך חוזר דבר שלא היה קורה אף פעם ובמשחקים גם התחילו להיות איטיים מאוד למשל במשחק פרו אבלושיין 5 אם שחקן בועט אז אחריי שהוא בעט כבר את הכדור אז שומעים את הרעש של הבעיטה ועוד כל מיני תקיעות שאני מנסה להתקין תוכנות ומשחקים אז המחשב כזה קופא ואם אני עושה CNTRL ALT DELETE אז הוא משתחרר מישהו יודע מה הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים וחג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. Started by Atai,

אני יודע שזאת אמורה להיות תמיכה לחומרה בלבד אבל אולי בכל זאת זה קשור לחומרה.. הבעיה היא איטיות של המחשב, בדקתי וירוסים וביצעתי איחוי יש למישהו עוד רעיונות?

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  10. היי, לאחרונה קניתי מחשב חדש שאמור להריץ כל משחק בלי בעיה. מסיבה שאני לא מצליח להבין, חלק מהמשחקים בקושי זזים (ממש פריים בי פריים עם שניה הפרש.. מזיז את העכבר וזה מגיב אחרי הרבה זמן), למשל gta V, Age of Empiries, Warzone. חלק מהמשחקים עובדים חלק - למשל Halo Infinity, red dead redemption, nba 2k 22. בנוסף, גם בלי קשר למשחקים, לפעמים יש מעין "קיפאון" רגעי, שבא לידי ביטוי בזה שהעכבר תקוע לחצי שניה או באמצע הקלדה המקלדת לא מגיבה וממשיכה להקליד את האות האחרונה מספר פעמים (כאילו המקש לחוץ קבוע) עד שמתשחרר. אני לא רואה קפיצות ב-cpu וב-memory usage. אני מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך. הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שלפני חודשיים בערך המחשב עשה איזה עדכון ופ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז פתחתי כאן ואם זה לא אמור להיות כאן אז תעבירו את זה בבקשה עכשיו לשאלה שלי : האם אייבורי מחשבים היא חברה טובה למחשבים כי אני רוצה לקנות מחשב מהסניף שלהם בירושלים ואני לא יודע אם זה יהיה מחשב טוב או לא שמעתי כבר אנשים שאמרו שאייבורי זו חברה גרוע הוכול הזמן צריך להחליף לך דברים שהם נותנים חלקים דפוקים ודברים כאלה אז אני רוצה לדעת אם מישהו קנה מהם מחשב האם הוא מרוצה האם הוא לא מרוצה הוא היה צריך להחליף בשלב כלשהו או לא תנו דעות על החברה בבקשה ובמיוחד מי שקנה בסניף ירושלים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by danny52,

ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????

13. Started by natalyv85,
    • 0 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by BlackDiablo,

ניסיתי להעביר כמה דברים מהמחשב לאייפוד ובעמצע הוא רשם לי ארור אז עשיתי OK וסיימתי להעביר אמרתי שאני יעשה את זה כבר פעם אחרת וכשניתקתי את האייפוד מהמחשב הוא פשוט נתקע על המסך של DO NOT DISCONNECT וההרדיסק שלו רץ בפנים והוא לוהט ואני לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו למחשב עוד פעם לחצתי על כל הכפתורים(ממש מסובך) ואפילו שמתי אותו במקפיא מול המאוורר שמוציא את הקור ברור שהחזקתי אותו ולא השארתי אותו שמה פשוט חשבתי שאם הוא יתקרר אולי הוא יחזור לעצמו אבל זה לא עזר אז בבקשה למי שיש מושג אולי תנסו לעזור..... תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by erezo,

התקנתי אתמול את האופיס החדש גרסה 2013 ופעם הייתי יכול ליצור אייקון של אאוטלוק על שולחן העבודה (לא קיצור דרך רגיל) שדרכו הייתי יכול להיכנס למאפיינים של האאוטלוק ולהגדיר הגדרות חשבון מייל ע"י הערך ברישום HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{00020D75-0000-0000-C000-000000000046} אבל זה לא תופס בגרסה 2013, האם הערך השתנה? יש מיקום אחר ברישום של WINDOWS 7 ליצור את האייקון האמיתי ולא הקיצור דרך? תודה מראש לכל מי שיודע את התשובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Hender75,

התקנתי הערב כרטיס מסך, sapphire radeon r7 250x 1gb gddr5, הכול עובד טוב מאוד כרגע, רק שהאייקונים על שולחן העבודה מופיעים הפוך, כמו במבט דרך מראה. אשמח לעזרה בעניין, תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום, יש אצלי מחשב עם ווינדוס אקס פי. המחשב עבד טוב עד לא מזמן ופתאום התחיל לעשות בעיות. כפי שכתבתי בכותרת התופעות הן: אייקונים בשולחן העבודה נעלמים תוכנות לעיתים נראות מוזר או משונה. לא עולות לגמרי מבחינה גרפית. הייתי אומר שזה ארטיפקטים אבל לא בדיוק המחשב עושה ריסטרים ללא התרעה באופן עצמאי המאווררים עובדים כהלכה והטמפ' נראות בסדר. בדיקת מאמץ עוברת בהצלחה גם כן. בבדיקה שטחית של ההארד דיסק הכל תקין אך בבדיקה מעמיקה של הסקטורים יש סקטור אחד פגום. אני כמובן חושד שזו הבעיה אך תוהה האם יש טעם לבדוק עוד משהו? הכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הספק על הנייר עובד. אני לא יודע אם יש טעם לרוץ להחליף סתם. מעבר להארד דיסק אני תוהה אם יש טעם לבדוק את הזכרונות? או אולי יש לכם רעיונות אחרים?…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by Just Sayin,

השתמשתי ב icon changer ופאום חצי מהדסקטוטפ שלי נראה כך:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי ווינדוס איקס פי בלי דיסק,איך אפשר להעתיק את המערכת ההפעלה הזו ולהתקין אותה במקרה חירום שהמחשב יקרוס..?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by chen1234,

חבר שלי מנסה להוציא את הסוללה כדי השביוס יתאפס והוא לא מצליח והוא פוחד שאם הוא ימשוך חזק משהו ישבר. איך מוציאים את הסוללה בדרך בטוחה? נ.ב יש לו לוח אם גיגהבייט אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by love-its-my-name,

יש לי מדפסת של אספון דגם 900 ונגמר לי הצבע הצבעוני. המדפסת היא מדפסת להזרקת דיו וכל פעם לפני שמדפיסים היא בודקת את הכמות המדוייקת של הצבע ועכשיו, לאחר שנגמר הצבעוני, איני יכול להדפיס עוד דפים אפילו שהגדרתי שזה ידפיס רק בשחור לבן... אני לא רוצה צבועני אלא פשוט "לצלם" [סריקה והדפסה] כמה דפים ואני לא הצלחתי למצא דרך לגרום למדפסת לא לבדוק הפעם את כמות הנוזל הצבעוני או לעבוד על המדפסת ולגרום לה "לחשוב" כאילו קיים צבע צבעוני. למי שעדיין לא הבין - דיו שחור יש. אשמח אם תענו לי במהרה משום שזה ממש חשוב לי [חומר שסרקתי מקלסר שעל החומר הזה יש לי מחר בערב מבחן באוניברסיטה ואת הקלסר, היום, אני לא אוכל להשיג]. בתודה מראש, GSD.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  23. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. יש לי כרטיס רשת שמשום מה אחרי פירמוט הפסיק לעבוד הוא מדליק אור ירוק אבל המחשב לא קולט אותו והתקנתי מלא דרייברים בקיצור אמרו לי שיש מצב שהוא לא פעיל בביוס משהו יכול לירשום לי פרט פרט איך להיכנס לביוס ולשנות אותו למופעל? למה אני מפחד לגעת שם סתם ככה ולנסות תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  25. אני רוצה לבדוק איזה דרייברים מותקנים לי (כרטיס מסך ..) ואני רוצה לדעת גם איזה גרסה הם איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים