תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
הי חברים. למישהו יש ספק מודולורי וכבל כזה שהוא לא משתמש בו ומוכן לתרום אותו? לא קריטי האורך, הצבע או כמות חיבורי ה SATA: 6pin to three SATA connectors Modular Cable
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג במחשב לוח אם, מעבד וזיכרונות. האם אני צפוי לבעיות תאימות של הלוח על הדיסק הקשיח שיש לי ועם דיסק קשיח נוסף שמותקן לי?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הרכבתי היום את המחשב שלפי דעתי מורכב כמו שצריך. המחשב עולה ולאחר 5-10 שניות מפעיל עצמו מחדש , אין תצוגה במסך. המעבד , הזיכרונות יושבים טוב - גם הקירור. ממה יכול לנבוע הבעיה? אם נשפך טיפה משחת קירור על הבית של המעבד זה בעייתי? אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לתת. -אין כרטיס מסך חיצוני אלא מחובר למובנה בלוח. -האורות נדלקים והמאווררים פועלים כראוי. -כל החלקים חדשים מהקופסא מפרט: לוח אם z270x gaming 7 מעבד intel i7 7700 זכרונות Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR4 3200 (PC4-25600) C16 for Intel 100, Red LED (CMU16GX4M2C3200C16R) ספק : EVGA SuperNOVA 650 G1, 80+ GOLD 650W, Fully Modular דיסק קש…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המחשב - I7 6850k ,asus ii x99, 32 gb 3000khz ram, ssd1.3T, gigabyte Geforce GTX 1080 WC - כולל קירור מים - H100I V2 בהתחלה שהרכבתי את המחשב עשיתי לו OC והגעתי כמו שמציעה אינטל ל 4 "ג'יגה" מהירות - אבל בטסט תוצאות נפל והתחמם עד ל 92 מעלות (הגיע ממוצע 84 ופיפס קטן של 92 הפיל אותו) אחרי כמה שיעורי בית החלפתי משחה מקצועית יותר של " COOLING MASTER " והתוצאות היו 75 ממוצע עם פיפס של 82 מעלות.. האם אוכל לשפר עוד משהו כדי להגיע למהירות יותר גבוהה של המעבד? מידת החום כבר הגיעה למקסימום שאוכל לשחק איתו פחות או יותר תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, בעת שימושי היום במחשב נוצר רעש סטטי באוזניות והמחשב נתקע. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור הדלקה/כיבוי, ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. הינני חושד בכרטיס מסך. לאחר שניתקתי את הכרטיס מסך מן המחשב, המחשב נדלק ועובד. שאלתי היא כזאת האם בוודאות הדבר אומר שהכרטיס מסך הינו הבעיה? או יכול להיות שמדובר בספק כוח שאיבד מכוחו לספק את המתח הנדרש עבור הכרטיס מסך? מפרט: i5-3470 gigabyte b75m-d3h msi gtx970 seasonic ss620gb
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה, רכשתי מחשב בחמישי, והרכבתי אותו לבד כולל קירורים וכו. השתמשתי בתוכנה CPUID HWMonitor על מנת לתעד את המערכת בזמן כמה ששיחקתי : call of duty IW DOOM Overwatch על היה על ULTRA והייתי על איזה 180-210 FPS ועל רזולוציה 1080. אשמח את עזרתכם במבט על כל המידע שבתמונה שצירפתי (אני רוצה לישון בשקט שהמחשב תקין גם בזמן מאמץ) שיחקתי בכל משחק כשעה וכשיצאתי לקחתי את התמונה הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני יומיים התחיל לי בעיה מוזרה באחד הכוננים הקשיחים להעתיק קובץ EXCEL של 30ק"ב לקח כמה דקות בשלב הזה החלטתי להעתיק את כל המידע ממנו כדי שלא ימות ויקח איתו המון מידע חשוב. בהתחלה העתקתי 10גיגה, לקח כ6 שעות !! לאחר מכן כיביתי את הOneDrive בשביל להעביר אותו לכונן אחר וכך עשיתי ופתאום, הבעיה הסתדרה (אציין שהבעיה חלה על כל הקבצים בכונן ולא רק על הקבצים ב OneDrive) ניצלתי את ההזדמנות והעתקתי את רוב המידע אתמול בלילה (כ-2טרה שהיו פנויים לי בכוננים האחרים, נשאר עוד כחצי טרה להעתיק ללפטופ) כמובן שקמתי בבוקר והוא אכן העתיק את ה 2טרה השאלה היא, איך יכול להיות שה OneDrive גרם לבעיה כזאת מוזרה? והאם כדאי לסמוך על הכונן ? מצורפת תמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לבצע תיקון חלונות 7 עם הדיסק של מערכת ההפעלה אבל במצב בטוח?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בלילה כשאני הולך לישון אני מכבה את המחשב. לאחרונה אני מדליק אותו בבוקר והוא מתכבה בזמן ההפעלה שלו בדיוק באותו מקום (חשוב לציין שזה קורה רק בהדלקה הראשונה!) . העניין המוזר שזה קורה בזמן שה- windows עולה. לאחר שהוא מתכבה אני מדליק אותו שוב והכל חוזר להיות בסדר. אבל כך הבעיה כל בוקר. למישהו יש הסבר למה זה קורה ואיך לפתור? מצורף סרטון שצילמתי: https://www.youtube.com/watch?v=qNtliXhoCyI
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות ממיר לחיבור לחשמל של מסך סמסונג שטוח 18 אינטש. מישהו יודע כמה אמפר צריך להיות הממיר? אם יש למישהו נוסחה לחישוב - אשמח ... תודה אהד
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב מזהה את הארדיסק אבל לא מוצא עליו Boot הפעלתי עליו לינוקס דרך usb ואני רואה שלא רואים את הכונן ככונן רגיל (היו לי שתי מחיצות ואת שיהם הוא לא מזהה) בהצגה של חיבורים למחשב הוא מזהה את הכונן usb ואת הארדיסק אבל רושם עליו "שחזור" ומראה שהוא ריק - אין גישה אליו מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן את זה? (אולי נמחקו הפרטישנים?) יש לי חומר חשוב עליו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש, הוא מורכב מהרכיבים הבאים: - מעבד - Intel i5 - 7400. - לוח אם - Gigabyte GA-B250M-DS3H LGA1151 - זכרון - DDR4 8GB - כרטיס מסך - Gigabyte GT710 2GB - ספק כוח של SeaSonic לא זוכר את הדגם כרגע (אבל אחד שמתאים וסוחב את הכל). המחשב מריץ Windows 10 64BIT. שאני מריץ תוכניות/סרטים באיכות HD 1080P כאילו התמונה לא חלקה בשידור במסך טלוויזיה (המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה עם כבל HDMI ללא מסך מחשב בנוסף). הורדתי את החבילת קודאקים הבאים: K-Lite Codec Pack 13.4.2 ומשתמש בתוכנה Media Player Classic שמגיעה עם החבילה. ועדיין התמונה לא נעימה לעין . . . האם יש קודאקים אחרים או תוכנה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו אבל הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 1080ti extreme ואם כדאי לעשות sli אם זה?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב של lenovo' ה- yoga 13, הוא ברשותי כבר כ-4 שנים וברצוני לנקות אותו, במיוחד לנקות את הכיסוי אלומניום של גוף הלפטופ שלצערי לא יורד במים. האם יש לכם המלצות לאיך בדיוק אני יכול לעשות את זה?.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן אבל עבד מצוין עד שמת פתאום... המפרט: לוח אם Gigabyte EP45-ds3 מעבד אינטל Q6600 זכרונות G.SKILL DDR2 2*2GB כרטיס מסך GeForce 8400 GS ספק FSP500-60GHN כשמדליקים אותו כל הנוריות על לוח האם נדלקות יחד לרגע ומיד נכבות, המאווררים מתחילים להסתובב ומיד מפסיקים, וחוזר חלילה. כל זה ללא צפצופים. ניתקתי את ההארד דיסק, הזכרונות וכרטיס המסך- הנוריות אותו דבר ועדיין אין צפצופים. יכול להיות שהבעיה בספק ולא בלוח האם? שווה להשקיע בבדיקה בחנות, או ישר ללכת לקנות מחשב חדש? כמה אמורה לעלות בדיקה? 250 זה מחיר סביר ? תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו, אני מריץ התקנה של WIN 10 עד הרגע שהוא מבקש לבחור מקלדת ואז שם נתקע. אני פשוט לא יכול להזיז את העכבר או את המקלדת, ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת חיצונים דרך USB כלום לא מגיב. נסיתי להתקין WIN 7, ניסיתי להתקין את הווינדוס על הווינדוס הקיים, ניסיתי להחליף HARD DRIVE כלום לא עוזר. זה נתקע על אותו חלון (תמונה מצורפת) יש הצעות מאיפה מגיעה הבעיה?
-
- 37 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המסך של המחשב נייד שלי הלך אבל המחשב עדיין עובד (ככה נראה לי) מה שאני רוצה זה לחבר אותו למחשב הביתי ולהעביר את כל הנתונים למחשב הביתי אין לי שום דרך לשנות את הIP של המחשב נייד כדי לחבר אותם עם כבל רשת וכן לחבר אותם בעזרת שליטה מרחוק האם יש דרך אחרת ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת VPN בשם windscribe, ומאז שהתקנתי אותה נתקעתי עם IP גרמני. מחקתי את התוכנה התקנתי אחרות אבל לא משנה מה הIP שלי תקוע על גרמניה. כיביתי את המחשב את הנתב כלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-