תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה - - - תגובה אוחדה: - - -…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני עושה איחוי דיסק(יש לי XP PRO באנגלית),מה זה נותן וכל כמה זמן מומלץ לעשות את זה? ויש עוד כמה אפשרויות כמו תיקון שגיאות ו-BACK UP,מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
איחוי קבצים דרך המערכת של ווינדוס 7 מספיק טובה או שצריך להשתמש בתוכנות אחרות ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אהלן חברה אז ככה יש לי הרדדסיק 4 גיגה שישמש למטרת מודינג של חלון ..... אבל לפני שאני עושה עליו תמוד אני רוצה שבמקום שיהיו לי שתי מחיצות למשל :\E ו :\G שיהיה לי רק אייך אני עושה את זה ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשידור אינטרנטי ששומעים את האודיו לפני שרואים את הוידאו ..או הפוך בעצם ..לא שמתי לב כלכך חח יש דרך לסדר את זה ? הבעיה אצלי בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי מחשב סלרון 700(אני מבקש לגחך בנימוס...) 320MB SDRAM , WINDOWS XP וכרטיס גרפי גי-פורס 4 64 MB. הבעיה היא שבמשחקים כדוגמת: warriros, age of mithology, ואפילו tennis masters - תגובת המחשב איטית מאוד. אפילו כאשר אני משנה את הגדרות המשחק למינימום המחשב עדיין איטי. השאלה היא מה הבעיה שלי ואיפה ? האם המעבד? הכרטיס? הזכרון...???? האם אולי הבעיה תמונה בקינפוג של המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לאחרונה יש לי בעיה הורדת קבצים או משחקים (בהודה ישירה או דרך לאנצ'ר). הורדה פשוט לוקחת שעות וימים לפעמים, ולא תמיד מצליחה לרדת או יורדת בצורה תקינה. בבדיקה מהירות אני מקבל הורדה של 95 ( יש לי 100 מגה של בזק) אשמח לעזרתכם בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם מעבד i5-3437U שנקנה לפני בערך 5 שנים. השם המלא שלו הוא: HP EliteBook Folio 9470m. שידרגתי לו מאז את הזכרון ל8GB, ואת הכונן לSSD MX500 של Crucial. רציתי לדעת למה הוא עדיין מרגיש כל כך איטי בזמן הרצות של תכנים בסיסיים כמו סרטוני יוטיוב של 1080 עם 60FPS. אפילו על סרטים שנמצאים על המחשב עצמו ב4K (על מסך נפרד כמובן) אין מה לדבר בכלל, הוא אפילו לא מוכן להפעיל אותם. מה שמוזר לי, שבמכשירים שנראים חלשים ממנו בהרבה קיימת אפשרות לעשות את זה ללא בעיה (לדוגמה: Xiaomi mi box S). על המחשב עצמו מותקן Win 7 ובמקביל גם Linux Mint 19.1 Cinnamon, אבל אותה התופעה נמצאת בשנייהם בערך באותה המידה של חומרת מצב. דאגתי שכמה שיותר לשמור על Win 7 מתוכנות מיותרות, למעשה א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שהמחשב דולק הרבה זמן ( כמה ימים / שעות רצוף ) אז המחשב ניהיה פאקינג איטי יותר זה טבעי ? אחי סוגר את המחשב כל פעם שהוא מסיים לעבוד איתו והמחשב תמיד "רענן" .. אסור להשאיר מחשב דלוק הרבה זמן ?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי Usb מהדגם הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801480 בהתחלה העברתי אליו קבצים במהירות 12-15 מגה לשנייה בזמן האחרון זה לא עובר לי את המגה יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Dell V131 עם HD 500GB 7200rpm ובנוסף HD חיצוני WD green 1TB שמחובר בחיבור 3.0 USB המחשב מחולק לC ו D אשר נמצאים במחשב עצמו (500GB) וE,F,G שבכונן החיצוני. כאשר אני מעביר קבצים בין C ל D המהירות היא איטית מאוד מתחיל ב40מגה לשנייה ומהר מאוד צונח ל18מגה לשנייה, כאשר אני מעביר קבצים קטנים ( 2GB ) מC או D לכונן החיצוני העברה היא יחסית מהירה הוא מתחיל במהירות הזויה של 400 מגה לשנייה ובסופו של דבר מתאזן ב50, כאשר לקחתי קובץ גדול (20GB ) הממוצע היה 50 .. מהיריות אלה לעומת העבר איטיות בהרבה.. כאשר הייתי מעביר קבצים בUSB 3 קצב העברה היה בערך 90 קבוע וכעת משהו השתנה. מבחינת המהירות בין C לD היא לא אמורה להיות גבוהה אפילו מUSB3 ? (הרי זה זה אותו HD רק כונ…
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מישהו יודע מה יכול להיות סיבה שבמחשב די חדש כשאני כותב בוורד הוא נכתב לי רגע אחרי הלחיצה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול HL2 הגיע אלי וכל פעם שיש קטע שהוא טוען (כמו בשלב הראשון שאתה בורח מהשוטרים וצריך לעלות לגג) אז הטעינה לוקחת הרבה מאד זמן וזה פשוט מעצבן. ממה זה יכול לנבוע? יש לי P4 1.8 GHZ 256 RAM גיפה 4 אם אני אחליף כרטיס מסך ל R9200 SE, הטעינה תתקצר? (אפילו בקצת)
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לילה טוב חברים יש לי בעיה שממש מדירה שינה מעיני אז אולי אתם תצליחו ... אז ככה בזמן האחרון שמתי לב שיחסית למחשבים אחרים ( באותה רמה כמובן...) המחשב שלי ממש לא זז בדקתי וירסים בדקתי תוכנות ריגול מחקתי קבצים לא רצויים בסוף גם פירמתי והתקנתי מחדש את הכל אבל... גם זה לא עזר והמחשב המשיך באיטיות המעצבנת שלו... טוב אז המפרט של המחשב... לוח P4VMM2 (שמעתי שהוא ממש מעפן אולי זה הוא האשם??) מעבד- P4 1.8 זיכרון 256 SDR כ.מסך -על הלוח הרד דיסק - 40GB סתם בשיל לתת לכם פרופוציות אז בלי ששום תוכנה רצה ברקע לוקח ל"מחשב שלי "להפתח 5 שניות קצת מוגזם לא?????? מישהוא יכול לעזור לי??????
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שגרם לי לשים לב בצורה ספציפית לאיטיות הפתאומית הזו, היא קריסה מוחלטת של ממשק האודיו שלי מדגם PRESONUS FIRESTUDIO PROJECT שהוא ממשק פיירווייר שנחשב לאחד המתקדמים למשתמש הביתי. מה שקרה זה שהממשק התחיל לעשות מלא בעיות, DROP OUTS, קירטועים, לא רק בהקלטות, אפילו סתם בפלייבק של MP3, המצב התדרדר לאט לאט, עד מצב של דרופאווט מוחלט, שאפשר לפתור רק ע"י התקנה מחדש של הכרטיס ואז עדיין המשיכו הבעיות, עד הדרופאווט הבא. הכרטיס עבד מצויין במשך כארבעה חודשים, הקלטות מסיביות, שימש ככרטיס קול הרגיל של המחשב, וכו', עכשיו פתאום התחלתי לשים לב לאיטיות של המחשב, מדובר על C2D E6300 עם 2GB זכרון, על XP SP2, לאחר סריקת ווירוסים של נוד 32 סריקת רוגלות של ספיי בוט איחוי בדיפרגלר סריקה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני חווה איטיות בלתי רגילה ומרגיזה ביותר (למשל, לא ניתן לבצע scrolling בצורה נורמלית עם Azureus ברקע וכמה טאבים פתוחים בכרום בלבד). בתחילה חשבתי שהבעיה נוצרה בשל העובדה שלא נותר די מקום להתנהלות הזיכרון הוירטואלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543026), אולם אז גיליתי שמערכת ההפעלה מוגדרת לאחסן אותו במחיצה אחרת לפי רצונה, היכן שיש מקום די הצורך. כשאני מנסה לחשוב מתי החלה האיטיות, נדמה לי שאני יכול לקשר אותה עם החלפת רכיב חומרה: התקנתי כרטיס קול אחר ונעזרתי באיזה פתרון צד שלישי על מנת לזהות אותו כהלכה תחת מערכת ההפעלה חלונות 7. לאחר מיכן הסרתי את רכיב החומרה הזה יחד עם כל חבילת התוכנה שלו וה-fix המדובר; חזרתי אל כרטיס הקול הקודם. אלא שאני חושש שאולי …
-
- 36 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לחוות איטיות בלתי נסבלת באינטרנט(עד כדי כך שאני גולש עכשיו דרך הפלאפון עם כבל USB) ניסיתי הכל..כיביתי..איפסתי..כל מה שאפשר..דרך אגב צריך להיות לי 15 מגה..בבדיקת מהירות אני מקבל גג 10.83..האם זה תקלה אצלהם?או שקורה אצלי משהו במחשב ואני צריך לדאוג?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב בעל הנתונים הבאים: INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ המחשב נמצא ברשותי לא הרבה זמן כ - 6 חודשים - ותאמת כבר מהיום הראשון שמתי לב שאני עושה פעולות על ה - HD "רציניות" ( לדוגמא מחלץ עם WINRAR קובץ די גדול .. ) כל המחשב כמעט ו "קופא" אני בקושי מצליח לעבור בין חלונות יש לי "ברקסים" בעכבר וזה נראה שכמעט כל פעולה על ה HD גורמת לקיפאון. איך אני יכול לבדוק מה "לא תקין" כאן ? דרך אגב מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 . תודה, TOM
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב רכשתי מחשב חדש לגמרי השבוע לוח אם UD4-B3 חברת ג'יגהבייט , עם זיכרון ראשי 16GB כרטיס מסך חזק מאוד 6970 2GB , ורק ביום הראשון עד למחורת המחשב זז מהר מאוד מאוד , בכל דבר והרגשתי זאת בתוך כדי השימוש המחשב עבר פורמט (מחשש לוירוס למרות שסה לא הגינוי) הבעייה לא נפתרה התקנתי דרייבים מעודכנים לכרטיס המסך ולכל החומרה והבעייה עדיין לא פתרה המחשב זז לאט עם 16GB לא מצפה וחושב שכך המהירות צריכה להתנהל , עידכנתי את הביוס של הלוח אם ואין שינוי כנראה אני צריך לחזור לגירסה F2 (ברירת המחדל) מעבד CoreI7 2600K 8MB - מעבד חזק מאוד חברים דבר אחד אני לא מבין עם השקעה כספית כזאת בדברים חזקרים והמחשב עדיין איטי מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 136 תגובות
- 40.4k צפיות
-
-
יש לי איטיות מחרידה במחשב !!! לפעמים נוחתת עליו מכה של איטיות !!! יש לי חבר עם פנטיום 2 - 400 MHZ והמחשב שלו טס לידי ! החלפתי זכרונות , כרטיס מסך(הרי גם עליו יש זכרונות) , דיסק קשיח , התקנתי אין ספור מערכת הפעלה !!!! אחרי פירמוט נקי יש עדיין סממנים של איטיות. שפותחים את האקספלורר הוא נפתח אבל קופא לשניה ואז פותח את הדף המחשב לא עובד בצורה חלקה. ניסיתי לשים WIN 98 SEC אמרו לי שזה יעזור והמחשב פשוט עבד על הפנים יותר גרוע מה XP איטי פי 2 שלא נדבר שלהתקין 98 (מנהל התקנים-דרייברים) זה סיוט שלא ברא השטן עם ה CABS שלו כל דבר הוא מבקש את הדיסק של ה 98 שלא נדבר על הבאגים שלו מסך כחול DLL , INI וכל זה... אני נואש אנשים HELP !!! :alcoholic:
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב ניהיה ממש איטי, עשיתי איחוי ולא עזר הישתמשתי בכל מיניי תוכנות לניקוי Registry ו- spyware כלום לא עזר, בדקתי בwindows task manager ושמתי לב שזה מישתמש ביותר מידיי זיכרון שימו לב למיספרים הגבוהים 20000 זה לוקח, שזה אמור לקחת 1000.... למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח בן 6 שנים. לפני שלושה שבועות טסתי לחו"ל וכאשר חזרתי היום ראיתי שהוא נשאר עובד כל הזמן הזה. כשניסיתי להפעילו הוא לא עלה, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הוא עלה בצורה איטית מאוד (מעל 5 דקות). עכשיו קשה לי מאוד אפילו לפתוח תיקיה חדשה מרוב איטיות. אציין שלפני שטסתי הוא עבד בצורה חלקה ומהירה (מחשב i7). אשמח לתמיכה של המומחים (: תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים המחשב האישי שלי סובל מאיטיות מתמדת וכשאני מפעיל את המחשב לוקח לו ממש כמה דקות לעלות, שזה להבדיל מבד"כ כשהוא עולה באופן מידי. אני לא מצליח לאתר את הבעיה, ובעת ההפעלה כשאני מנסה להפעיל את 'מנהל המשימות' כדי לראות מה קורה אז הכל מידית חוזר לעבוד כשורה. היום בדקתי כמה קבצים במחשב ומצאתי קובץ חדש שמצורף להודעה הזאת, מה זה יכול להיות? בנוסף, מה כדאי לבדוק? הרצתי סריקת אנטיוירוס וזה לא מוצא שום דבר. אשמח לרעיונות, גיא.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון איטיות במחשב ומרגיש אותה גם במשחקים וגם בגלישה פשוטה באינטרנט, אני לא יודע אולי זה הפיירפוקס בכל מה שקשור לגלישה, יש רגעים שהוא פשוט קופא. במשחקים המשחקים פשוט איטיים, יש תקיעות וקירטועים אבל לא תמיד, לפעמים זה חלק ולפעמים קירטועים. המחשב רץ על Windows Vista x64, מעבד E7300 עם מהירות סטוק (2.6) כרטיס מסך ATI HD6850 1GB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון 8GB - DDR2 800MHz במשחקים אני משתמש ברזולוצייה מקסימלית של 1080P, אבל גם המשחק אחד הפשוטים כמו FIFA 12 נתקע לי. האם האיטיות יכולה לנבוע מדיסקים קשיחים? הוינדוס ממוקם על דיסק קשיח נפרד של 160GB, וכל שאר הדברים נמצאים בנפרד ב500GB אחרים. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-