עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shaul Lapid,

שלום. אני מעוניין להתקין מגדיל טווח WIFI (אקסטנדר ) בגינה . לפני שאקנה , האם התקנה של רכיב כזה בקופסת חשמל מוגנת מים תהיה בסדר? האם הקליטה תיפגם ? (בין הראוטר הביתי לאקסטנדר יהיה מרחק של כ20 מטר אבל ללא קיר- רק חלון זכוכית.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).

3. שלום לכולם , ההארד דיסק שלי נדפק הוא עושה קולות של תקתוקים של שעון, קניתי כבר חדש מזמן אבל הבעיה היא שיש לי יותר מידי דברים שקשה לי לוותר עליהם בהארד דיסק הישן , מיותר לציין כמה הם חשובים לי אבל בכל זאת אני אחד שמתעסק עם מוזיקה ויש לי הרבה טקסטים וקבצי הקלטות אז אני רוצה למחזר את המידע רציתי שתציעו לי פתרון כמו חנות מחשבים או מעבדה ואם אפשר המלצות רק יש לי בעיה של כסף כי הבנתי שזה עולה הון. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

שלום חברים, אשמח לעזרתכם: שדרגתי מארז וקירור מעבד ולצורך זה מן הסתם ניתקתי כונן ssd (מערכת הפעלה) וכונן hdd. כעת כשחיברתי אותם מחדש - המחשב לא מוכן להיכנס ל - Boot. אני נכנס דרך usb boot של win 10 לקומנד פרומפט ורואה שהקבצים קיימים ושני הכוננים עם המידע עליהם. מבחינת הגדרות משום מה נראה שהווינדוס מזהה אותם כ - MBR אבל נראה לי לא כל כך הגיוני.. כמו כן כשאני מנסה לעשות אקטיבציה לכונן באמצעות diskpart הוא לא מאפשר לי ורושם הודעה שזה לא אפשרי כיוון שזה MBR. ניסיתי להגדיר BIOS על legacy - אין רושם לשינוי כלשהו.. ניסיתי להגדיר UEFI - גם לא משפיע.. אשמח לעזרתכם!!! תודה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by sufgi123,

יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. יש לי בעיה עם board D865GLC system של intel ועם הכרטיס מסך שלי (ati radeon 9000 pro). משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך שנמצא on board ואת הradeon הוא לא מזהה. ניסיתי לנטרל את הכרטיס מסך בdevice manager אבל גם במצב שאין לו דרייבר כלל, גם במצב של disabled וגם במצב של enabled הוא עדיין לא מזהה את הradeon. ניסיתי להתקין את הדרייברים של הradeon מבלי שהוא יזוהה אבל כמובן שזה לא הלך... יש למישהו פתרון לבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by guyby,

שלום, ספק תקין - נבדק גם במחשב אחר חובר ללוח אם ללא שום רכיב נוסף (פרט למעבד) ועדיין לא נדלק אין נורית בקרה בלוח אם, ואין גם קבלים נפוחים. שללתי גם אפשרות של כפתור הדלקה לא תקין - ניסיתי לקצר את שני הפינים בלוח אם לאלפית שניה תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by zoriza,

הבאתי לפני כ-3 שבועות את המחשב לתיקון לאחר מספר רב של פעמים שהופיע מסך כחול . הם טענו שמקור הבעיה היה מכיוון שמערכת ההפעלה Vista אינה פועלת עם צורב DVD SATA וטענו לטענתם שהתקנתי בפוקס את Vista ולכן הם החליפו לי צורב . חזרתי הביית ומייד מגלה שוב מסך כחול תוך כדי הפעלת המערכת . פניתי אליהם שוב , ובסופו של דבר החליפו מעבד , כמובן שגם זה לא עזר . הם טענו שהם עשו את כל הבדיקות ( מאמץ , זיכרון , דיסק קשיח וכו' ) וטענו שלא היית שום תקלה . amd d.c 4600 2.4 4*512 ocz 667 300gb hitachi gefroce 8500 512mb msi 9kn ultraf 570 ניסיתי מגוון גרסאות של מערכות הפעלה והרצתי אינספור בדיקות זכרון אך לא התגלו שום שגיאות . במצב בטוח לא הופיע מעולם מסך כחול , מידי פעם היית שגיאה 00.....ובסוף הס…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום. היום, עשיתי פרוייקט O/C על הLeadtek 4200 128 MB, באיזשהו שלב, עשיתי רסטרט למחשב שלי. כשהמחשב עלה הוא עלה ברזולוציה נמוכה של 600*800 ועולה ההודעה של זיהוי חומרה חדשה nVidia Quadron4 700 XGL שאין לי מושג מאיפה היא באה. למישהו יש רעיון מה זה צריך להיות? אני עכשיו מנסה להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך (41.09) ולראות מה קורה. עריכה: התקנתי את הדרייבר מחדש, איתחלתי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by meowmix,

שלום לכולם, לפני כחודש ההארד דיסק שלי התחיל להקליק בכל מקרה, גיביתי אותו בimage ושלחתי אותו להחלפה תחת אחריות. זה היה לפני יותר מ - 20 יום. כל פעם שאני מתקשר לחנות שאת שמה לא אציין (עדיין) הם אומרים לי שזה בטח יגיע בקרוב וכו' וכו'. השאלה שלי היא האם יש איזשהו חלון זמן להחלפה? האם יש לי זכות לדרוש משהו? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by eden bar,

שלום, אתמול בערב קרה לי דבר מוזר, ולא משנה כמה ריסטרטים ופריקית מתח עשיתי שום דבר לא עבד. המחשב נדלק והכל כרגיל, מכניס את הסיסמא ושולח העבודה עולה רק כשהוא ריק מתוכן והעכבר מראה כאילו הוא חושב. חיכיתי 10 דק, חיכיתי כל הלילה שום דבר לא השתנה. יותר מזאת, חוץ מcntl+alt+del שום דבר לא עובד(וגם זה לא פותח כלום אבל ככה אפשר לכבות את המחשב או לצאת מהמשתמש) winkey+r/winey+p או מקש ימיני על המסך גם לא עושה כלום, כנל ההתחל. מפרט: מעבד- Intel i7 920 לוח אם - gigabyte ga-x85a-ud3r ראם- 12 גיגה(החלאה של כמה דברים..) כרטיס מסך - gtx 760 עדכון: הבעיה לדעתי במערכת הפעלה שהארד דיסק, מה אפשר לעשות עם זה? …

12. Started by THELAD,

מחשב דיי ישן, AMD 3000+ socket 939 לוח של ABIT AN8 Ultra דיסק קשיח היטאצ'י deskstar כשמדליקים את המחשב, אין אתחול, הוא ניראה כאילו הוא עובד, אבל למעשה לא קורה כלום. אין צפצוף של אתחול. יש מן קולות מוזרים, נדמה לי מההרדיסק, מה שמוביל אותי לחשוב שההרדיסק הלך לעולמו. אם מוציאים את הבטרייה מהלוח האם ואת הזכרונות, זוכים לאיזשהו "רגע של חסד" והמחשב מועיל בטובו להתחל, עד שסוגרים אותו, ואז עוד פעם הוא לא מוכן להתחל. ראוי לציין שהמחשב באופן כללי פעל ממש לאט בתקופה האחרונה, והיו מקרים של מסכים כחולים. זהו . יש משהו לעשות בנידון ? בהנחה שכרגע אין לי אפשרות להתחל.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by AMIR.T,

אהלן, יש לי את המחשב הבא: לוח אם: MSI B450 MORTAR TITANIUM מעבד: AMD RYZEN 3800X זיכרון: קיט של 8X2 (כפול 2 ז"א 4 סטיקים של 8 ) Corsair vengeance LPX 2X8GB DDR4 2400MHz CL16 CMK16GX4M2A2400C16 סך הזיכרונות במחשב 32 גיגה רם. כרטיס מסך 2080TI ספק כוח 750 פלטינום 80 פלוס קירור מים למעבד מחשב בהרכבה עצמית הבעיה היא שכשאני נכנס לCPU-Z אני רואה שהזיכרון הראשון הוא על 2133, השני על 2400, השלישי על 2133 והרביעי הוא על 2400 מגהרץ ניסיתי להדליק את הXMP בBIOS או אפילו את פונקציית הTRY ME של MSI בCPU-Z רשום שהזכרונות עובדים בXMP בפועל שאני עושה בדיקות בנצ'מארק אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד …

14. היי, יש לי בעיה במחשב נייד חדש שקניתי קיימים לי ניתוקים מה-WIFI כל כמה דקות למשך כמה שניות אם אני מסתכל על האות אני רואה שהוא על 4/4 ואז יורד ל-3 - 1 - 0 ואז חוזר ל-2-3-4 וחוזר על עצמו אני די מתוסכל, זה גורם לי לאיטיות, להתנתקות ממשחקים, ניסיתי לחבר מתאם רשת אחר ׁUSB וזה לא קרה במשך זמן מסוים ואז שוב חזר יש למישהו פתרון? או דרך לבדוק מה הסיבה? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכם חבר'ה! ברשותי מדפסת מסוג HP Deskjet 3816, מחוברת בUSB למחשב שלי (צריך מפרט?) . השבוע ניסיתי להדפיס מסמך כלשהו, המדפסת אינה מושכת את הנייר להדפסה, המדפסת התלוננה על Paper Jam והודרכתי ע"י הHELPER של המדפסת לפרק את המכסה האחורי ולסלק את הנייר שנתקע שם. אין שם שום נייר כלל, שום דבר תקוע שמפריע לנייר "להמשך". כמו כן הבחנתי שראשי הדיו לא זזים כלל, תקועים במקום, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לחפש עזרה באתר של HP מצאתי מאמרים בנושא שלא עזרו לי... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני משוכנע שזו בעיית חומרה במדפסת ולא בעייה בדרייברים, אבל אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש. (ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן במדפסת). מערכת ההפעלה היא Windows XP, היה SP1, לא מזמן הורדתי והתק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by alex542,

כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, העברתי את הלוח אם Gigabyte K8N Pro SLI, המעבד Amd Athlon 3500+ 939 והזכרונות שלי למחשב אחר (מארז ג'נרי+ספק ג'נרי 450W) בקיצור, חיברתי את ה-2 חיבורי ATX12 ללוח אם, ובנוסף את כל ה-power SW, reset SW, PowerLED+\- וכו'... עכשיו, לאחר שחיברתי את כל הכוננים, הדיסק קשיח והכרטיס מסך, באתי להדליק את המחשב, אך אין תגובה... יש למארז 2 כפתוריםי להדלקה ו-2 לריסט, ניסיתי לחבר את שניהם אך עדיין את תגובה.. (יש לציין שלוח אם, המעבד וכו' עבדו מעולה עד אתמול...) חבר'ה, אני חייב שתעזרו לי מה לעשות, אני יושב כבר 12 שעות ומנסה לפתור את הבעיה, אך לשווא...

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום בגלל שלפעמים שאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול בדקתי את הזכרונות עם התוכנה memtest בבדיקה קיבלתי 3 שגיעות אז הפסקתי את הסריקה כמו שהיה כתוב במדריך וצילמתי את המסך מה זה אומר שיש בעיה בזכרון?צריך להחליף אותו הנה תמונה מהמסך http://www.silvup.net/img.php?id=6qsqiuas6vhtfa2.jpg זו קצת מטושטשת אבל מבינים את העיקרון http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Mesatla,

פשוט לא נדלק! אני ממש לא יודע מה הבעיה אני החלפתי משחה טרמית למעבד, חיברתי חזרה ופתאום- לא עובד! ;החלפתי לוח ומעבד; וגם, לא נדלק.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

אני לא בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל ששיניתי משהו בביוס אז אני ישים את זה פה התקנתי בשעה טובה את הFX55 שחדש שלי הכל עלה בסדר ראיתי את הלוגו ב CPUZ והמאפינים של המחשב שלי כשהעלתי את המכפלה ל14 מערכת ההפעלה לא עלתה וקיבלתי את השגיאה הזאת error loading operating system אני רוצה להשתמש ב FIX MBR אבל הוא בכלל לא נותן לי את שורת הקומנד רק מציג את ההודעה הזאת וזהו אי אפשר ללחוץ על כלום ושאני עושה ריסט אני לוחץ F8 כדי להכנס לתפריט אבל לא קורה כלום חשבתי שזה בגלל שבמקלדת שלי יש F-MODE אז החלפתי למקלדת רגילה של ה2 ב 10 גם לא עבד שאני מחפש בגוגל אני מוצא אנשים שקיבלו את ההודעה הזאת אחרי שהם התקינו ווינדוס זה לא בדיוק המקרה שלי מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש טל

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by xMoniT,

שלום, יש לי 3x1GB RAM במחשב i7 האם אני יכול להוסיף עוד סטיק של 4GB RAM ולהתקין וינדוס 7 של 64BIT וזה יעבוד חלק ? וכמה Mhz של סטיק של GB RAM אני צריך ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by ykg,

היי, המאוורר התחיל לעשות רעש וחשבתי לפתוח ולנקות אבק. ראיתי את המדריך הנ"ל הם מציעים למרוח משחה טרמית לפני ההרכבה מחדש של המאוור. כמה שאלות: 1. את השאריות של המשחה הישנה אני צריך לנקות גם מהמעבד וגם מגוף הקירור? זה בסדר לגעת במעבד עם מטלית מהולה באלכוהול? 2. את המשחה מורחים על גוף הקרור (מה שמתחבר עם ברגים במדריך) או על המעבד? האם למרוח את כל המשטח או בנקודות? לא מצאתי בארץ את הדגם של המשחה הטרמית שהם מציעים באתר (Arctic Silver 5) האם המשחה בלינק שלי מספיק טובה ? אם לא אשמח המלצה לאחרת שניתן להשיג בארץ אם זה משנה משהו בכלל https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6329

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by AciD,

בתודה מראש!!!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים