תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי. חזרתי להשתמש בדואר ישן שלי, וכבר התעלקו עליו מלא מלא ספאמים. יש איזשהי דרך למנוע מהם להגיע אלי? בדר"כ אפשר להכנס להודעה ולבקש שיפסיקו לשלוח למייל שלי, אבל זה ספאם שאני מפחדת בכלל להכנס אליו, רובו ברוסית שאני לא מבינה, ואני חוששת שרק הפתיחה תשחרר איזה וירוס שישבש לי את החיים. אני לא רוצה לפנות לספק ולשלם לו שיחסום את זה. עכשיו המייל הזה מופנה לג'ימייל ושם אני רואה אותו. יש פתרון? תודה!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמסך חשוך. בדקתי שהמחשב לא יכול להיכנס למסך שינה. כשאני פותח את המסך בפחות מ 90 מעלות.....הוא חשוך למרות שהוא היה באמצע עבודה. בימים האחרונים ההפך, שמתי לב שאם הוא פתוח יותר מ 90 מעלות הוא חשוך, למרות שהמחשב עובד. האם ניתן לתקן לבד ואם לא.....כמה תעלה לי התקלה ? תודה מראש לעונים, שבת שלום ושיהיה חג שמייח
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך לדעת איך אני מבטל את האפשרות שזה עושה ריסטרט בכשל מערכת במקום זה מראה מסך כחול? דבר שני, בדקתי זיכרונות והם בסדר חשבתי שזה בעיה תוכנתיתי אז עשיתי פורמט ועכשיו אני לא יכול להתקין עד הסוף את מערכת ההפעלה כי בשבל מסויים זה עושה ריסטרט בנוסף גם ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק מקלדת עכבר ומסך בחומרה גם ניתקתי כל מיני מאוורירים מיותרים. CD לא ניתקתי כי אני צריך אותו בשביל להתקין את מערכת ההפעלה. הקטע שזה לא קורס בביוס וגם לפני שעשיתי פורמט זה לא קרס ב"מצב בטוח" מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח 7VRXP של GigaByte. וכרטיס מסך Hercules Prophet All-In-Wondder 8500DV. ובביוס ישנה אופציה הנקראת AGP Fast Write. בחרתי ב- Enable. אבל כאשר אני מסתכל ב- Sandra מופיע כי Fast Write Support - Yes Fast Write Enable - No למה ? - בביוס הגדרתי את זה כ- Enable !!! אנא, עזרו, ובפרט חברה שיש להם לוח דומה שיבדקו, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קרה לי פתאום שהפעלתי מחדש את המחשב והוא רושם לי את ההודעה הבאה מתי שהוא אמור לטעון את המערכת ההפעלה: windows could not start becuase the follwing file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. select 'r' at the first screen to start repair. ואז אני מנסה להפעיל את תקליטון האיתחול של המחשב ולבדוק אם הוא מזהה את הכונן קשיח והוא לא מזהה, אז נכנסתי ל-fdisk ושם הוא מזהה את הכונן קשיח יחד עם המחיצות שמחולקות. אז איך אני מסדר את זה בלי מחיצות חדשות או פירמוט אם אין פיתרון אחר חוץ מפירמוט או חלוקה למחיצות חדשות אז תגידו לי... תודה מראש, מתן.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Gigabyte GA-H81M-HD3 transcend 2X4G DDR3 1600 ספק - FSP 350W 60HC החלפתי קירור למעבד אחרי שמאוורר של הקירור נתקע (התברר שהוא נתקע מבורג שאיכשהו הגיע לשם, לא ממש ברור לי איך) אחרי ההחלפה המחשב עבד טוב לשעה ואז איתחל את עצמו ונכנס ללופ - נסיון איתחול שלא מגיע אפילו למסך ביוס וחזרה שוב ושוב. פירקתי את כל הרכיבים, ניסיתי עם ספק אחר, ללא זכרון בכלל על לוח האם, אותה בעיה. לי נראה שזה כבר לוח אם או מעבד, אבל כמו שאפשר לראות זה לוח אם די ישן ולא נראה שיהיה קל להחליף רק אותו. אז אני מעלה את השאלה האם יש רעיונות מה עוד לחפש. לא ממש בא לי לקנות מחשב חדש. אבל בעצם אולי כן?...? …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי קורס בערך, פעם בשעתיים. אני מקבל Blue Screen of Death כל פעם. בהתחלה הייתי מקבל על tcpip.sys, אחרי שחיפשתי באינטרנט ומצאתי פתרון לזה, המחשב הפסיק לקרוס בגלל הקובץ הזה. עכשיו הוא קורס סתם. ללא שיוך לקובץ ספציפי ( כתוב רק "STOP" ). יש תוכנה שאולי מעמיסה על כל מיני רכיבים במחשב ( זכרון, מעבד וכו' ) כדי לראות איזה מהם עושה את הבעיה ( אם זו בעיה חומרתית ) ? הנה כמה פרטים מ - Everest: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MAIN (Main Computer ) User Name blackcoma Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x …
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש (WD) בכל אופן, אין לי מקום לחבר אותו אז קניתי גם בקר IDE רשום עליו (PCI ATA 133 RAID IDE CONTROLLER) זיגזג אמרו לי שזה בקר IDE (זה מה שאמרתי להם שאני רוצה) בכל אופן חיברתי את זה והתוכנה של הבקר מזהה את ההארד דיסק אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! מה נשמע? יש לי מחשב בן כמה חודשים עם מעבד 3700x. המחשב כולו חדש חוץ מהכרטיס מסך שהוא נורא ישן (amd 5770). היום כשנכנסתי לתמונה ישנה במייל פתאום התחילו להופיע לי סימנים מוזרים על המסך (לפעמים על כל המסך) וכל מיני ריצודים ואז הוא נתקע והפעיל את עצמו מחדש. מאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל את המחשב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? המחשב נקי מאבק וכל המאוורים פועלים. מצרף תמונה כשזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה דיברנו כאן בפורום על תקלה שהייתה לי במחשב - שבה המחשב היה נכבה לאחר הדלקתו, ואז נדלק שוב מעצמו, ושוב נכבה, וכן הלאה. אפשרות אחת הייתה שאולי ישנו איזה קצר באזור המעבד, ואכן קרוב לוודאי שהתקנה לקויה של ה Xigmatek Aegir גרמה לבעיה. כי לאחר התקנה מחדש, לא קרה המקרה שוב. אבל עכשיו תופעה חדשה הופיעה: לאחר שאני בוחר ב Hibernate, והמחשב מבצע את הכיבוי, הוא מחליט לעתים להידלק מעצמו! ממש כך! הדבר קרה כבר כמה פעמים, אבל לצערי - מכיוון שמטבע הדברים אני נוטה לעזוב לאחר שאני מכבה את המחשב - לא מספיק פעמים כדי לתת אבחנה מדוייקת של מתי זה בדיוק מתרחש. אני רק יכול להגיד שזה קרה היום ממש בעוד אני יושב ליד המחשב. הוא נכבה, ואז לאחר דקה, נדלק שוב. אני אפילו לא יודע לח…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הווינדוס מציג שהביצועים של המובנה יותר טובים. בדקתי גם עם PCWIZERD רק שאני לא בטוח שהבנתי את התוצאות. רק לי נראה שהבעיה של הכ' מסך גיפורוס 6200 שצריך להקצות לו זכרון פנימי. וא"כ לא הבנתי איפה עושים זאת. מובנה: <<< Video Benchmark >>> > CPUIDMark Raster Lines : 61569.73 Marks > CPUIDMark Random Pixels : 142.10 Marks > CPUIDMark Random Lines : 12915.77 Marks > CPUIDMark Random Circles : 35.60 Marks > CPUIDMark Random Rectangles : 266.18 Marks > CPUIDMark FPS : 137.88 FPSMarks >> General Information Model : 946GZ/GL Integrated Graphics 1 Bus : PCI Total Memory : 384KB Size of window : 1024 x 768 pixels (32…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני חדש כאן ואני פה משום שעד היום עבדתי עם מחשב פנטיום 4 3GHZ והסתדרתי איתו לא רע הבעיה שבמוצש האחרון המחשב שבק חיים ואכן ידעתי שכך יהיה כי הוא היה מלא פעמים מבצע כיבוי והודעות שגיאה למרות שטיפלתי בו יפה מאוד בכל אופן לצערי בגלל שיש לי הוצאות דירה לא הייתה באפשרותי לקנות מחשב חדש לכן קניתי כל מיני חלקים מכל מיני מקומות הבעיה היא שהלוח אם שיש לי די עוזר לי לפחות יותר טוב ממקודם וקניתי היום מעבד 4 ליבות Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB) טוב הבעיה מתחילה בכך שלמרות כל זה ולמרות שהמעבד הקודם היה חלש סלרון 1.80GHZ ולא ממש השתמשתי בו היא שהמחשב לפעמים נתקע לא בטוח למה וההיתי שמח למקרה שיש למשהוא ת…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם: שדרגתי מארז וקירור מעבד ולצורך זה מן הסתם ניתקתי כונן ssd (מערכת הפעלה) וכונן hdd. כעת כשחיברתי אותם מחדש - המחשב לא מוכן להיכנס ל - Boot. אני נכנס דרך usb boot של win 10 לקומנד פרומפט ורואה שהקבצים קיימים ושני הכוננים עם המידע עליהם. מבחינת הגדרות משום מה נראה שהווינדוס מזהה אותם כ - MBR אבל נראה לי לא כל כך הגיוני.. כמו כן כשאני מנסה לעשות אקטיבציה לכונן באמצעות diskpart הוא לא מאפשר לי ורושם הודעה שזה לא אפשרי כיוון שזה MBR. ניסיתי להגדיר BIOS על legacy - אין רושם לשינוי כלשהו.. ניסיתי להגדיר UEFI - גם לא משפיע.. אשמח לעזרתכם!!! תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מקלדת ועכבר אלחוטיים הפסיקו לפעול במחשב. החלפתי אותם לחוטיים והבעיה עדיין נמשכת. (הם לא עובדים עוד לפני עליית ה WINDOWS) במחשב אחר הם עובדים מצוין (גם החוטיים וגם האלחוטיים) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בבית הורי יש מחשב ישן עם מעבד מסוג פנטיום 4. לאחרונה אמא שלי מתלוננת על איטיות מרובה במחשב, אני רק אציין שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר דפדוף קל באינטרנט (מייל, חדשות וכדומה) צפייה בתמונות של הנכדים, ומעט סרטים באיכות בינונית בלבד. בדקתי קצת את העניין ושמתי לב שבמארז המחשב לא מותקן שום מאוורר מלבד המאווררים של ספק הכח ושל המעבד. פתחתי את המארז והעמדתי מאוורר רגיל מול המארז הפתוח תוך כדי שימוש ואכן רואים שיפור אדיר במהירות. (זה עדיין לא משהו ברמה של המחשבים של ימינו אבל עדיין מספיק בשביל השימושים של הורי.) מה שכן, שמתי לב שמלבד סרטים ישנים בעלי איכות די ירודה כל סרט באיכות "נורמלית", די "מקרטע" בלשון המעטה, שלא לדבר על סרטי HD. (אפילו מספר הסרטות שהעברתי מהאייפון…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שאלה פשוטה: מישהו יכול לכוון אותי לאתר להמרת קבץ קול (מעל 100 מגה !!!!!!!!) לפורמט mp3? ניסיתי כוחי בגוגל והוא תש. לא עלה בידי למצוא :-(
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים , לא יודע אם מישהו נתקל בבעיה כזאת ואשמח לדעת אם יש פיתרון . יש לי לוח ASUS ROG STRIX Z390-E ורמקולים אומנם ישנים של Creative מסוג I Trigue 5600 אבל תקינים בוודאות. אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים . נראה כאילו החיבור השחור והכתום מזוהיים עלידי הדרייבר אבל פשוט מסרבים לנגן.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בעיה עם כל דיסק און קי שאני מכניס למחשב אני לא יכול למחוק קבצים ממנו ולעשות שום פעולה של העברת קבצים ,מחיקה ,הדבקה, גזירה, ממש כלום וניסיתי עם כמה דיסק און קי שונים כל הזמן נפתחים לי הודעות אזהרה איך שאני מחבר אותו למחשב צירפתי לכאן כמה תמונות על אודות התקלה ישנה תמונה אחת גם שניסיתי למחוק שיר [שנקרא שתיקה] ותראו איזה הודעת שגיאה הוא פותח לי שכאילו הקובץ פתוח באיזה שהוא מקום, אלו ההודעות שגיאה שאני מקבל על כל פעולה של קובץ מהדיסק און קי שאני מנסה לעשות גם שאני מנסה לנקות מערכת ולתקן את שגיאת המערכת זה לא עוזר כלום אם מישהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה יכול בהתחלה להיראות כמו לא תקלה של חומרה אבל אני חושב שכן לכן לדעתי זה הפורום המתאים לכך. סיפור קדם: אני משתמש בלינוקס ביום יום. לפני כ 5-7 ימים בזמן עליית המערכת קיבלתי Kernel Panic (למי שלא יודע זה המקביל של לינוקס ל BSOD בחלונות) עם שגיאה של Machine Check Exception. התעלמתי, קורה. זה המשיך לקראות בזמן עליית המערכת גם יום לאחר מכן, ויום לאחריו, עד שקבילית הודעה בביוס CPU Overheat. Press F1 To resume. ולכן המעבד ישב על כ 90-100C שאיפלו ל פרסקוט של אינטל זה מאוד חם. הלכתי וקניתי קירור חדש מקרר את המעבד מעולה, והיום הוא לא עובר את ה 60C. אך בזאת בעיות שלי לא נפתרו, שוב קיבלתי kernel panic אך לא ידעתי מה הסיבה כי הייתי בסביבה גראפית ומערכת ההפעלה לא מדווחת על בעיות כאל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב דיי ישן, AMD 3000+ socket 939 לוח של ABIT AN8 Ultra דיסק קשיח היטאצ'י deskstar כשמדליקים את המחשב, אין אתחול, הוא ניראה כאילו הוא עובד, אבל למעשה לא קורה כלום. אין צפצוף של אתחול. יש מן קולות מוזרים, נדמה לי מההרדיסק, מה שמוביל אותי לחשוב שההרדיסק הלך לעולמו. אם מוציאים את הבטרייה מהלוח האם ואת הזכרונות, זוכים לאיזשהו "רגע של חסד" והמחשב מועיל בטובו להתחל, עד שסוגרים אותו, ואז עוד פעם הוא לא מוכן להתחל. ראוי לציין שהמחשב באופן כללי פעל ממש לאט בתקופה האחרונה, והיו מקרים של מסכים כחולים. זהו . יש משהו לעשות בנידון ? בהנחה שכרגע אין לי אפשרות להתחל.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-