עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Mesatla,

פשוט לא נדלק! אני ממש לא יודע מה הבעיה אני החלפתי משחה טרמית למעבד, חיברתי חזרה ופתאום- לא עובד! ;החלפתי לוח ומעבד; וגם, לא נדלק.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, העברתי את הלוח אם Gigabyte K8N Pro SLI, המעבד Amd Athlon 3500+ 939 והזכרונות שלי למחשב אחר (מארז ג'נרי+ספק ג'נרי 450W) בקיצור, חיברתי את ה-2 חיבורי ATX12 ללוח אם, ובנוסף את כל ה-power SW, reset SW, PowerLED+\- וכו'... עכשיו, לאחר שחיברתי את כל הכוננים, הדיסק קשיח והכרטיס מסך, באתי להדליק את המחשב, אך אין תגובה... יש למארז 2 כפתוריםי להדלקה ו-2 לריסט, ניסיתי לחבר את שניהם אך עדיין את תגובה.. (יש לציין שלוח אם, המעבד וכו' עבדו מעולה עד אתמול...) חבר'ה, אני חייב שתעזרו לי מה לעשות, אני יושב כבר 12 שעות ומנסה לפתור את הבעיה, אך לשווא...

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. קניתי הארד דיסק חדש (WD) בכל אופן, אין לי מקום לחבר אותו אז קניתי גם בקר IDE רשום עליו (PCI ATA 133 RAID IDE CONTROLLER) זיגזג אמרו לי שזה בקר IDE (זה מה שאמרתי להם שאני רוצה) בכל אופן חיברתי את זה והתוכנה של הבקר מזהה את ההארד דיסק אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם. אני בדר"כ משאיר את המחשב דולק בלילה וונכנס שוב בבוקר. בדר"כ המסך SAMSUNG 21 מכבה את עצמו ובבוקר בהוזזת עכבר המסך מתעורר לחיים (המחשב לא ישן-רק המסך מתעורר) בימים האחרונים לאחר הלילה המסך מהבהב באור כחול ולא נדלק אני שומע ברמקולים תגובות להקשות שלי במקלדת ובעבר וכלום ... הכל שחור ניסית לרסט את המסך (מתח) ולא עזר, מסתבר שהמסך כן חוזר לחיים כל פעם לאחר כ 3 דקות מרגע הוזזת העכבר הראשונה....ועד להרדמות הבאה זה הזוי.... יש לכם רעיונות לפני שאני מפרמט

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by haika7278,

בוקר טוב רכשתי מחשב לא מזמן עם המפרט הבא מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב) זיכרון 8 גיגה DDR3 מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\ בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה) עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB דבר שיכול לקחת הרבה זמן אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך פשוט או כמה אפשרויות שיוכלו לעזור לי לבצע את זה נ.ב-יש תוכנה שנקראת core tuner של ashampoo שטוענת לזה שהיא יכולה ל…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, מקלדת ועכבר אלחוטיים הפסיקו לפעול במחשב. החלפתי אותם לחוטיים והבעיה עדיין נמשכת. (הם לא עובדים עוד לפני עליית ה WINDOWS) במחשב אחר הם עובדים מצוין (גם החוטיים וגם האלחוטיים) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by MoMo-P,

שלום לכם * המחשב שלי מכיל זכרונות במהירות 1600MHZ אך הביוס קורא אותם ב1333... יש איזשהי הגדרה שמצאתי לזכרונות, באופן ידני ומה שנקררא XMP (בתמונה).. האם יש אפשרות שהביוס יקרא אותם אוטומטית על 1600 כמו שחשבתי שהוא צריך, או שאני חייב להגדיר לו הכל ?? * הגדרה נוספת היא של הSATA, מה שנקרא HOT Plug.. האם כדאי לי לשנות הגדרה זו למאופשרת לכל הSATAות ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by AMIR.T,

אהלן, יש לי את המחשב הבא: לוח אם: MSI B450 MORTAR TITANIUM מעבד: AMD RYZEN 3800X זיכרון: קיט של 8X2 (כפול 2 ז"א 4 סטיקים של 8 ) Corsair vengeance LPX 2X8GB DDR4 2400MHz CL16 CMK16GX4M2A2400C16 סך הזיכרונות במחשב 32 גיגה רם. כרטיס מסך 2080TI ספק כוח 750 פלטינום 80 פלוס קירור מים למעבד מחשב בהרכבה עצמית הבעיה היא שכשאני נכנס לCPU-Z אני רואה שהזיכרון הראשון הוא על 2133, השני על 2400, השלישי על 2133 והרביעי הוא על 2400 מגהרץ ניסיתי להדליק את הXMP בBIOS או אפילו את פונקציית הTRY ME של MSI בCPU-Z רשום שהזכרונות עובדים בXMP בפועל שאני עושה בדיקות בנצ'מארק אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד …

10. Started by צרציל,

שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בתקלה - המחשב נכבה לפתע מעצמו, לעתים אף שאני לא עובד עליו. לאחר מכן אי אפשר להדליק את המחשב למשך כחצי דקה. מה לדעתכם הבעיה??? *לא נוספה חומרה / תוכנה חדשה למחשב לאחרונה. תודה מראש לעוזרים.

11. Started by S_pitts,

שלום יש לי כרטיס INNO VISION Geforce 2 mx200 32MB Sdram הוא היה בן שנה בדיוק לפני שבוע עד לפני חודשיים כשעוד היה לי לוח אם של VIA ומעבד פנטיום 3 733 הוא עבד בסדר גמור וכל המשחקים עבדו לי לא משנה שעבדו חרא בכל מקרה מאז נשרף לי הפנטיום 3 733 (הייתם מאמינים ששנתיים רצתי עם היטסינק של גשר צפוני ובלי משחה תרמית?) בכל מקרה הוא נשרף אז החלטתי להשקיע כדי להשמיש את המחשב אז קניתי לוח אם ASUS TUCL2-C ומעבד פנטיום 3 טאולטין 1.1גיגהרץ וגם את המארז החלפתי מבחינת הספק כוח רשום לי שהוא 235W והספק במארז הישן שלי היה 200W ככה שאני לא חושב שהבעיה היא מתח. מבחינת הווינדוס(XP PRO) הכול עובד למרות שמידי פעם הוא נותן לי מסכים כחולים עם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL או לולאה אינסופית ב NV4_DISP…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by 2Fluffy4U,

שלום חברים, אשמח לעזרתכם: שדרגתי מארז וקירור מעבד ולצורך זה מן הסתם ניתקתי כונן ssd (מערכת הפעלה) וכונן hdd. כעת כשחיברתי אותם מחדש - המחשב לא מוכן להיכנס ל - Boot. אני נכנס דרך usb boot של win 10 לקומנד פרומפט ורואה שהקבצים קיימים ושני הכוננים עם המידע עליהם. מבחינת הגדרות משום מה נראה שהווינדוס מזהה אותם כ - MBR אבל נראה לי לא כל כך הגיוני.. כמו כן כשאני מנסה לעשות אקטיבציה לכונן באמצעות diskpart הוא לא מאפשר לי ורושם הודעה שזה לא אפשרי כיוון שזה MBR. ניסיתי להגדיר BIOS על legacy - אין רושם לשינוי כלשהו.. ניסיתי להגדיר UEFI - גם לא משפיע.. אשמח לעזרתכם!!! תודה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by SushLohet,

היי חברים , לא יודע אם מישהו נתקל בבעיה כזאת ואשמח לדעת אם יש פיתרון . יש לי לוח ASUS ROG STRIX Z390-E ורמקולים אומנם ישנים של Creative מסוג I Trigue 5600 אבל תקינים בוודאות. אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים . נראה כאילו החיבור השחור והכתום מזוהיים עלידי הדרייבר אבל פשוט מסרבים לנגן.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. כותרת זה הדיסק: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501103 זה התחיל מאתמול הלכתי בצהריים לחבר איתו המחשב שלו ניתקע כשרציתי לנתק את אחד ההתקנים שמחוברים ולחבר את שלי אז הפעלתי מחדש ואז הכנסתי את שלי והכל עבד כשורה למשך כמה שעות. עברתי לחבר אחר שגר באותה שכונה ניסיתי לחבר אצלו לא זיהה. והיום במחשב שלי זה לא פועל. יש לציין שלא נפל לי הדיסק הקשיח לריצפה. בבקשה תעזרו לי המידע שם מאוד חשוב לי[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 18:49:42 אהה ושחכתי לציין ש:1. ניסיתי כמעט כל מה שהווינדוס הציע לי בתמיכה שם. 2. ניסיתי למחוק ולחבר שוב. 3. ניסיתי במחשב אחר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by CybeR_CoM,

במחשב שלי שקניתי אותו לפני חצי שנה בערך היה עד לפני חודש סידי רום של AOPEN. החלפתי אותו בDVD מהמחשב הישן שלי. כשהוא היה אצלי הכל עבד בסדר גמור קרא הכל כמו שצריך אבל עכשיו כשהעברתי אותו למחשב האחר שלי הוא לא קורא דיסקים צרובים. מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Yaniv1991,

שלום לכולם! בבית הורי יש מחשב ישן עם מעבד מסוג פנטיום 4. לאחרונה אמא שלי מתלוננת על איטיות מרובה במחשב, אני רק אציין שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר דפדוף קל באינטרנט (מייל, חדשות וכדומה) צפייה בתמונות של הנכדים, ומעט סרטים באיכות בינונית בלבד. בדקתי קצת את העניין ושמתי לב שבמארז המחשב לא מותקן שום מאוורר מלבד המאווררים של ספק הכח ושל המעבד. פתחתי את המארז והעמדתי מאוורר רגיל מול המארז הפתוח תוך כדי שימוש ואכן רואים שיפור אדיר במהירות. (זה עדיין לא משהו ברמה של המחשבים של ימינו אבל עדיין מספיק בשביל השימושים של הורי.) מה שכן, שמתי לב שמלבד סרטים ישנים בעלי איכות די ירודה כל סרט באיכות "נורמלית", די "מקרטע" בלשון המעטה, שלא לדבר על סרטי HD. (אפילו מספר הסרטות שהעברתי מהאייפון…

17. Started by RoyShefy,

אחרי הOC מ2.6 ל3.4 המחשב פשוט לא עולה והמנורה שבמסך מהבהבת! לא יודע מה לעשות.... תעזרו אנשים

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by איתיאל כהן,

אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by GuyGesh,

יש לי לוח 7VRXP של GigaByte. וכרטיס מסך Hercules Prophet All-In-Wondder 8500DV. ובביוס ישנה אופציה הנקראת AGP Fast Write. בחרתי ב- Enable. אבל כאשר אני מסתכל ב- Sandra מופיע כי Fast Write Support - Yes Fast Write Enable - No למה ? - בביוס הגדרתי את זה כ- Enable !!! אנא, עזרו, ובפרט חברה שיש להם לוח דומה שיבדקו, תודה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by LRa,

שלום, אני מתשמש בווינדוס 10 עם 018 כספק אינטרנט ובזק. כשאני נכנס לאתרים שבודקים פורטים, כל פורט שאני מנסה (גם פורטים בסיסיים כמו 80, 21, 143...) מופיע כסגור. אני מפספס פה משהו? ניסיתי שני ראוטרים שונים. תודה

22. Started by LeftRight,

אין לי מושג מה זה הדבר הזה במנהל ההתקנים הוא מופיע כסימן שאלה והוא לא מוצא דרייבר לזה ??? אני לא יודע מה לעשות אני מתחרפן מזה אם מישהו יודע מה זה הדבר הזה..ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד וזה מה שרשום במיקום אם זה יעזור לכם לדעת מה זה הדבר הזה: PCI Slot 4 (??אפיק PCI 2, התקן 2, פונקציה 0) תודה לעוזרים , LeftRight.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. בהנחה שזה דרייבר לא BETA, הטמפ של GPU-Z מראה 45 מעלות, אני אמור לצפות קריסות כאלו ? איך מתחקרים את זה ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Hayehudim,

יש לי בעיה כבר שבועיים הכוננים שלי לא עובדים.... עכשיו נכנסתי ל דיוויס מנג'ר והוא מראה לי סימן קריאה ליד הכוננים (צורב וdvd)...ניסתי הכככככככככככללל.. תעזרו לייי

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Alony21,

מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים