תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הווינדוס מציג שהביצועים של המובנה יותר טובים. בדקתי גם עם PCWIZERD רק שאני לא בטוח שהבנתי את התוצאות. רק לי נראה שהבעיה של הכ' מסך גיפורוס 6200 שצריך להקצות לו זכרון פנימי. וא"כ לא הבנתי איפה עושים זאת. מובנה: <<< Video Benchmark >>> > CPUIDMark Raster Lines : 61569.73 Marks > CPUIDMark Random Pixels : 142.10 Marks > CPUIDMark Random Lines : 12915.77 Marks > CPUIDMark Random Circles : 35.60 Marks > CPUIDMark Random Rectangles : 266.18 Marks > CPUIDMark FPS : 137.88 FPSMarks >> General Information Model : 946GZ/GL Integrated Graphics 1 Bus : PCI Total Memory : 384KB Size of window : 1024 x 768 pixels (32…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב Core I3 2100 עם לוח של אינטל bearup lake, מחשב HTPC שיתאים לטלוויזית תלת מימד שלי שהבאתי מחול, טלוויזיה של סמסונג 58". חיברתי בHDMI והרצתי סרט תלת מימד, מיוטיוב (טריילר) ולצערי אני לא רואה תלת מימד. מה אני עושה לא נכון?מה אני צריך להגדיר תחילה? בחרתי בכוונה את הלוח ואת המעבד כך שיתמכו בתלת מימד להבנתי. כמו כן רכשתי כונן בלוריי של סמסונג ולהפתעתי הוא לא תומך תלת מימד, אפשר המלצה לכונן שכן תומך? אני מוריד סרט מלא תלת מימד (כי אני לא יכול להריץ אחד מהסרטים שרכשתי במחשב עדיין).
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במחשב של חבר, הHD התחיל לגסוס, הביוס נתקע , וכמובן שלא מזהה את הקשיח (גם קשיח אחר, תקין לחלוטין). כיוון שאני לא מאמין ברצף של צמד קשיחים שכושלים זה אחר זה,האם יש קשר לספק תקול שלא מצליח לספק 10W מסכנים לכונן? לצערי, אני עדין לא אבחנתי בעצמי את התקלה, והייתי שמח לדעת אם יש טעם לנסות כונן שלישי, או לגרור מחשב בכדי לבדוק את תקינות הקשיחים האחרים? ערכת השבבים היא P35, עם IC9R אם אני זוכר נכון. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, המאוורר התחיל לעשות רעש וחשבתי לפתוח ולנקות אבק. ראיתי את המדריך הנ"ל הם מציעים למרוח משחה טרמית לפני ההרכבה מחדש של המאוור. כמה שאלות: 1. את השאריות של המשחה הישנה אני צריך לנקות גם מהמעבד וגם מגוף הקירור? זה בסדר לגעת במעבד עם מטלית מהולה באלכוהול? 2. את המשחה מורחים על גוף הקרור (מה שמתחבר עם ברגים במדריך) או על המעבד? האם למרוח את כל המשטח או בנקודות? לא מצאתי בארץ את הדגם של המשחה הטרמית שהם מציעים באתר (Arctic Silver 5) האם המשחה בלינק שלי מספיק טובה ? אם לא אשמח המלצה לאחרת שניתן להשיג בארץ אם זה משנה משהו בכלל https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6329
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי לא מופיע אף כונן וכשנכנסים למנהל התקנים אז הם מופיעים כשלידם סימן קריאה. מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים... WD 320 GB במחשב הביתי שלי - הכל עובד מצויין! מערכת הפעלה XP, מערכת קבצים NTFS. (של הכונן הפנימי וגם של החצוני) אבל.... במחשבים אחרים, לדוגמה בעבודה שלי (הורדתי מלא דברים ורוצה להעמיס), הוא מזהה את ההרדיסק אבל לא נותן לכתוב עליו! רק לקרוא ולמחוק... לא ניתן אפילו להוסיף תיקיה! הוא רושם "הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה", בנוסף, הוא נותן הודעת שגיאה בסרגל: secure$ is currupted and unreadbale (הרובץ או הספריה secure$ אינם ניתנים לקריאה, נא הפעל את כלי השירות CHKDSK). כשאני מפעיל את הצ'קדיסק דרך ה CMD הוא לא מתקן כלום כי זה במצב של READ ONLY. מה ניסיתי? להעביר לשני מחשבים אחרים במשרד- אותו דבר (כולם NTFS עם XP SP3) לשנות הרשאות דרך adm…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם board D865GLC system של intel ועם הכרטיס מסך שלי (ati radeon 9000 pro). משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך שנמצא on board ואת הradeon הוא לא מזהה. ניסיתי לנטרל את הכרטיס מסך בdevice manager אבל גם במצב שאין לו דרייבר כלל, גם במצב של disabled וגם במצב של enabled הוא עדיין לא מזהה את הradeon. ניסיתי להתקין את הדרייברים של הradeon מבלי שהוא יזוהה אבל כמובן שזה לא הלך... יש למישהו פתרון לבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים, לא מזמן פתחתי נושא לגבי האיטיות של המחשב, הומלץ לי להשקיע כי אין טעם אלא רק על כונן SSD אם ארצה שיפור, החלטתי כרגע להמשיך ככה ובימים האחרונים המחשב נתקע הרבה, אני פותח אינטרנט גולש כמה דקות והמחשב ממש נתקע, בחיים הוא לא היה נתקע, הבעיה היחידה שעלתה לי בראש זה הארדיסק, האם יכול להיות שהוא התעייף ועומד למות? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אתמול הופיע על המסך מלא פסים צבוענים, ניסתי להפעיל מחדש .אך המחשב כלל לא עובד. חשבתי שהכ.מ התחמם. אז חיכתי כמה שעות + ניקתי אבק וכ' ועדין המחשב לא עולה, אפילו לא BIOS כלומר אני לוחץ על הלחצן פתיחה יש רעש של המאוררים אבל אפילו לא רואים את החלון של הBIOS.תמיד מסך שחור. כרטיס מסך X1900XT(ללא אוברקלוק) מה נראה לכם הבעיה? האם המחשב יכל לעבוד ללא כטיס מסך? כי במקרה ואכן הכרטיס מסך נשרף והמחשב יכל לעבוד, אז זה אומר שנגיד השיתוף קבצים עובד ואני יכל לרואות קבצים ממחשב אחר, דבר שלא קורה. וכך אני יכל לשלול את האפשריות שהכרטיס מסך נשרף. איך אני יכל לבדוק אולי המעבד לוח אם נשרף? או בעיה אחרת...? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! מה נשמע? יש לי מחשב בן כמה חודשים עם מעבד 3700x. המחשב כולו חדש חוץ מהכרטיס מסך שהוא נורא ישן (amd 5770). היום כשנכנסתי לתמונה ישנה במייל פתאום התחילו להופיע לי סימנים מוזרים על המסך (לפעמים על כל המסך) וכל מיני ריצודים ואז הוא נתקע והפעיל את עצמו מחדש. מאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל את המחשב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? המחשב נקי מאבק וכל המאוורים פועלים. מצרף תמונה כשזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב נייד חדש שקניתי קיימים לי ניתוקים מה-WIFI כל כמה דקות למשך כמה שניות אם אני מסתכל על האות אני רואה שהוא על 4/4 ואז יורד ל-3 - 1 - 0 ואז חוזר ל-2-3-4 וחוזר על עצמו אני די מתוסכל, זה גורם לי לאיטיות, להתנתקות ממשחקים, ניסיתי לחבר מתאם רשת אחר ׁUSB וזה לא קרה במשך זמן מסוים ואז שוב חזר יש למישהו פתרון? או דרך לבדוק מה הסיבה? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-שלום לכולם, קיבלתי מחבר כרטיס מסך zotac 9500gt (שעבד אצלו במחשב) וניסיתי לחבר אותו היום למחשב. המחשב שלי: לוח אם gigabyte GA73PVM s2h (יש לציין שכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה שעל הלוח geforce 7100). ווינדוס 7 32bit. לאחר החיבור הראשוני (כמובן מחשב כבוי וחיברתי לPCIE) הדלקתי את המחשב והוא נתקע כמה דקות בעליית ווינדוס ולכן כיביתי אותו. בהדלקה חוזרת, (לפני כן עברתי על המדריכים כאן), עברתי על הביוס, והגדרתי את הכרטיס המובנה שיעבוד תמיד ואת החיבור pci -e בעדיפות ראשונה מבחינת בחירת הכרטיס מסך. לאחר שמירה והדלקה חוזרת -גם זה לא עבד ( הפעם כן עבר את השלב של startup windows אבל נשאר על מסך שחור אחרי השלב עם התמונה של החלונות) ניסיתי לחבר פעם את המסך למובנה ופעם אל הכרטיס- שניה…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמעט כל יום בימים האחרונים בשעות הערב האינטרנט פשוט נתקע בזמנים לא קבועים לפעמים כל 10 שניות לפעמים יותר משעה, יש למישהו הסבר הגיוני? בדקתי אנטי וירוס ו-Malwarebytes לא מצאו שום דבר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במחשב שלי שקניתי אותו לפני חצי שנה בערך היה עד לפני חודש סידי רום של AOPEN. החלפתי אותו בDVD מהמחשב הישן שלי. כשהוא היה אצלי הכל עבד בסדר גמור קרא הכל כמו שצריך אבל עכשיו כשהעברתי אותו למחשב האחר שלי הוא לא קורא דיסקים צרובים. מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-