תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
לאחר שחזור מערכת בוינדוס 7אני מנסה לפתוח תוכנה (טלגרם למחשב)וזו ההודעה שמופיעה לי ומסרבת לרדת מהמסך...גם לאחר הסרה והתקנה מחדש של התוכנה מה עושים איתה???תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה מדובר אל מחשב pentium 3 933MHz Asus TUV4x 256sdram 128*1 64*2 all are 133MHZ HD 40gb WD 5400rpm MSI GF4 MX 440 PS 300watt cdrom 52 הבעיה היא כזו התקנתי ווינדוס XP sp1 buildin והמחשב פשוט נתקע במחשחקים. ניסיתי להחליף כ.מסך ,זיכרון ספק, והגעתי למסכנה שזה הלוח שלחתי את נלוח להחלפה וכשקיבלתי אחד חדש ישנה את אותה הבעיה. העלתי את ה VCORE 1.8במקום 1.75 חשבתי אולי זה יעזור כרגע במעט שבדקתי המחשב לא נתקע במשחקים. אבל יש בעיה אחרת אני לא מצליח לעשות כך שהAGP יעבוד ב כפול 4 התקנתי את ה VIA4IN1 החדש והדרייברים של MSI החדשים לא עוזר כלום. זה תמיד עובד בכפול 4 . ניתן לראות את זה גם לפי איך שהמשחקים זזים וגם לפי WCPUID והINFORMATION של MSI. (בביוס זה מסומן אל כפול4) לפני החלפת ה…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי כבר הכל, בהתחלה הייתי משתמש עם SVIDEO של 4 פינים אחרי זה קניתי כבל של SVIDEO 7 פינים הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים עשיתי force tv detection לא רואים כלום, ניסיתי טלוזיוית שונות וכלום לא עזר כשאני מחליף כרטיס מסך לכרטיס הישן שלי (geforce 4 mx440) אני כן מצליח לראות (פה היציאה 4 פינים) אבל נמאס לי כבר להחליף כרטיס כל פעם שאני רוצה לשחק/לראות סרט. מה לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכל עבד בסדר לפני ההתקנה מחדש (XP), עשיתי רק התקנה מחדש לווינדוס עקב וירוסים וכו'. יש לי צורב DVD מדגם - Optiarc DVD RW AD-5170A של חברת NEC. ולאחר ההתקנה הוא לא קורא דיסקים DVD (CD כן), פשוט לא מזהה את הדיסק בכלל כאילו. חיפשתי driver - ים אולי צריך (למרות שבהתקנה הראשונית לא היה, רק לחבר אותו וזהו..), כל מיני firmware אולי, לא ממש מצאתי ולא עזר כלום. למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גם תוכנות כמו cpu-z לא מזהות. צירפתי קובץ תמונה של הלוח. ביוס של פניקס פנטיום 4 צ'פסט i865g [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב של אחותי דפוק ניסיתי להפעיל אותו כי הוא לא עובד וגם המעבדה לא הצליחה להפעיל אותו בכל מקרה לקחתי את המחשב הישן שלי, שמתי בו את הספק של אחותי והדיסק קשיח שלה, עדיין לא עבד (ככל הנראה בעיה בספק, למרות שמפעילים המאוורר שלו עובד) בכל מקרה, לספק שלה יש כזה כפתור VOLT אתם בטח מכירים.. עכשיו הייתי דפוק וידעתי שזה לא טוב או משהו אבל אמרתי לא מעניין אותי כל כך המחשב גם ככה אני זורק את שניהם, כיביתי את המחשב, אבל הכבל חשמל היה מחובר למחשב, וברגע ששיניתי את הכפתור הזה לצד שני להספק יותר נמוך אני חושב.. לא הסתכלתי אז או ברגע הזה, או ברגע שלחצתי על הפעלת המחשב, היה פיצוץ כזה, בום עם הלם כזה (זאת אומרת ראיתי כמו אש כזה אדום לשניה ממש והיה בום קטן, וריח של שרוף.. ישר כיבת…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בתקופה אחרונה אני עומל על לחדש דיסק MP3 ישן עם שירים מדהימים שהזדקן ונתקע ברבים מהם. הדיסק מכיל בעיקר שירים אמריקאיים של שנות 98 99' שמזכירים ומסמלים עבורי תקופה ייחודית בחיים. מכיוון שאהבתי את סדר השירים שם, אני עברתי אחד אחד (בהפסקות, כל נסיעה, לא בבת אחת) כדי לרשום שם השיר שיהיה לי הסדר המקורי. לא מזמן סיימתי את הרשימה. במחשב יש לי את התיקייה שמכילה את השירים שמרכיבים דיסק זה. ראיתי, שהרשימה די דומה לרשימת השירים בפועל בדיסק. כלומר אחי לא התעקב על יצירת סדר מסוים בשירים, הוא פשוט צרב אותם לדיסק. כשאני מנסה לגרור את רשימת השירים לWINDOWS MEDIA PLAYER הסדר מתבלגן. איך אפשר לצרוב דיסק MP3 כך שסדר השירים לא ישתנה? כך אוכל רק לעבור על הרשימה ולעשות תיקונים…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע הודעה יש בעיה בהארד דיסק . מה לעשות ?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדגם XEROX workCentre PE16 ההודעת שגיאה: Port is Disabled. Ensure that port is prperly connected and power is on, then restart your computer ברגע שבתתוכנה אני לוחץ על Preview הסורק עושה אתת הסריקה ואז מציג את השגיאה ולא מציג תמונה מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Gigabyte GA-H81M-HD3 transcend 2X4G DDR3 1600 ספק - FSP 350W 60HC החלפתי קירור למעבד אחרי שמאוורר של הקירור נתקע (התברר שהוא נתקע מבורג שאיכשהו הגיע לשם, לא ממש ברור לי איך) אחרי ההחלפה המחשב עבד טוב לשעה ואז איתחל את עצמו ונכנס ללופ - נסיון איתחול שלא מגיע אפילו למסך ביוס וחזרה שוב ושוב. פירקתי את כל הרכיבים, ניסיתי עם ספק אחר, ללא זכרון בכלל על לוח האם, אותה בעיה. לי נראה שזה כבר לוח אם או מעבד, אבל כמו שאפשר לראות זה לוח אם די ישן ולא נראה שיהיה קל להחליף רק אותו. אז אני מעלה את השאלה האם יש רעיונות מה עוד לחפש. לא ממש בא לי לקנות מחשב חדש. אבל בעצם אולי כן?...? …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי ללקוח את המפרט הנ"ל : Q9450 Striker II Formula Kingston 2X1GB 800 שני כרטיסי מסך Asus 8800 GTX SLI ספק 1000W של CM הביוס שהגיע עם הלוח לא תמך במעבד, עשיתי עדכון ביוס ששוחרר ב11/6 כרגע המחשב נדלק אך קופא בהתקנת מ"ה. שללתי בעיה בזכרונות, ספק כח, טמפ'. יש לציין שההתקנה עברה בצורה טובה עם מעבד אחר (E2180). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? אולי תזמוני זכרונות לא תקינים ? מתח ? תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי אניטל 3.06 512 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון אני חושב לא בטוח שזה כשור לזיכרון הורטואלי ... בwindwos לוקח למחשב הרבה זמן לטעון את המשחק far cry או לעלות דברים פשוטים הוא ממש חושב ... לא יודע אך להסביר את זה . כמה זיכרון ורטואלי צריך להיות
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ושבת שלום אז ככה, השבוע שידרגתי ל-WIN 10 ועכשיו אחרי שהתקנתי דרייברים ל-Geforce GT 610 שלי המערכת קורסת לי פעם ב... לפעמיים יש הודעה שאומרת "display driver stopped responding and has recovered" זאת הכותרת שלה והתוכן שלה אומר שכאילו הדרייבר של NVIDIA הפסיק לעבוד... מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי SSD חיצוני של 500 ג'יגה. הורדתי את הכלי שיוצר את הוינדאוס ושמתי עליו וינדאוס 11. להפתעתי הגודל שלו התכווץ ל-32 ג'יגה. גם אחרי אתחול הוא נשאר אותו דבר. מישהו יודע איך מאפסים אותו? אני יכול לנחש שאולי זו איזה מחיצה שנוצרה.
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
-
לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש שתומך ב WIFI 6 , ויש לי לפעמים הודעת שגיאה (אין גישה לאינטרנט) ויש לי אינטרנט אבל זה מרגיש לא יציב . המודם של הוט (HOTBOX2) מוגדר כ BRIDGE MODE יש חיבור מהמודם לראוטר בפורט של ה WAN ומהראוטר למחשב . זה מוגדר ב DHSP - ה IP של ה DHSP שונה מזה של ה IPv4 כשאני רואה ב CMD - ipconfig /all . - לא יודע אם זה אמור להיות ככה , תודה לעוזרים. *אין לי בעיה לעלות תמונות אבל אני לא יודע מבחינת אבטחה איזה כדאי ואיזה לא .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חבר בפורומים פה כבר לא מעט זמן ולמדתי המון כל פעם שהייתי צריך לקנות מחשב חדש או שנתקלתי בתקלה (בד"כ לא הייתי צריך אפילו לשאול, אלא רק לחפש מספיק). אז דבר ראשון תודה! בזמן האחרון במחשב של אשתי נתקלנו בתקלה קצת משונה. אני כמעט תמיד מצליח למצוא מאיפה מגיעה הבעיה, אבל הפעם אני אשמח להתייעץ. בכל הפעלה של תוכנה גרפית כבדה (לרוב משחקי מחשב) לאחר מספר שניות עד כמה דקות המחשב פשוט נכבה, כאילו משהו "קופץ" בפנים. אפשר להדליק אותו מחדש ישר לאחר מכן, והוא עובד בסדר גמור עד לרגע שבו היא תנסה להפעיל משהו גרפי שוב. החשד המרכזי שלי היה כרטיס המסך, אבל זה בד"כ מתבטא בארטיפקטים אם זה חומרה או במסך כחול אם מדובר בדרייבר. הורדת ההגדרות הגרפיות ב…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפי המפרט יש בדגם הנ"ל BT, אך אינני רואה התקן שכזה במנהל המשימות, גם לאחר התקנת דריבר מהאתר של לנובו. עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-