תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בחמשב של חבר שלי הוא נכבה בכל פעם שהוא מריץ משחק בהתחלה חשב שזה הכרטיס מסך אבל אני חושב שזה יותר בכיוון של הספק כי המחשב ישר נופל מבלי מסך כחול או איזה מסך לפני אני כבר לא ממש זוכר איזה תוכנה שומרת לוגים של כל כיבוי לא רצוי כזה אשמח לעזרתכם באיתור התקלה דרך אגב הספק הוא מודולרי של קולרמסטר 750W ככה שהוא אמור להחזיק בקלות את הכרטיס הבודד שיש לו GTX1070 תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ספק תקין - נבדק גם במחשב אחר חובר ללוח אם ללא שום רכיב נוסף (פרט למעבד) ועדיין לא נדלק אין נורית בקרה בלוח אם, ואין גם קבלים נפוחים. שללתי גם אפשרות של כפתור הדלקה לא תקין - ניסיתי לקצר את שני הפינים בלוח אם לאלפית שניה תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, שאלה פשוטה: מישהו יכול לכוון אותי לאתר להמרת קבץ קול (מעל 100 מגה !!!!!!!!) לפורמט mp3? ניסיתי כוחי בגוגל והוא תש. לא עלה בידי למצוא :-(
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, העברתי את הלוח אם Gigabyte K8N Pro SLI, המעבד Amd Athlon 3500+ 939 והזכרונות שלי למחשב אחר (מארז ג'נרי+ספק ג'נרי 450W) בקיצור, חיברתי את ה-2 חיבורי ATX12 ללוח אם, ובנוסף את כל ה-power SW, reset SW, PowerLED+\- וכו'... עכשיו, לאחר שחיברתי את כל הכוננים, הדיסק קשיח והכרטיס מסך, באתי להדליק את המחשב, אך אין תגובה... יש למארז 2 כפתוריםי להדלקה ו-2 לריסט, ניסיתי לחבר את שניהם אך עדיין את תגובה.. (יש לציין שלוח אם, המעבד וכו' עבדו מעולה עד אתמול...) חבר'ה, אני חייב שתעזרו לי מה לעשות, אני יושב כבר 12 שעות ומנסה לפתור את הבעיה, אך לשווא...
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך במחשב מ 8800GT ל HD7850. מחקתי את כל הדרייברים והאפליקציות של nvidia ואז התקנתי את הדרייברים של AMD. משום מה, ה Aero של וינדוס לא עובד, וכשאני מנסה להפעיל משחק אני מקבל שגיאה שלא נמצא התקן שתומך ב DirectX (ניסיתי להתקין מחדש והוינדוס אומר שזה כבר מותקן) ובעצת אחד הפורומים בחו"ל (לאחר חיפוש בגוגל כמובן) המליצו שם להתקין את התוכנה Driver Fusion התוכנה מצאה המון רישומים ברג'יסטרי שקשורים לnvidia אך את חלקם לא מחקה בגלל שהם רוצים שאקנה חשבון פרימיום. אני לא מעוניין לקנות את חשבון הפרימיום מכיוון שהוא מאוד יקר ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה עבור צורך חד-פעמי ובעיקר אף אחד לא מבטיח לי שזה אכן יעזור. אז ניסיתי למחוק אותם בעצמי, פתחתי את ה regedit ולפי הני…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש (WD) בכל אופן, אין לי מקום לחבר אותו אז קניתי גם בקר IDE רשום עליו (PCI ATA 133 RAID IDE CONTROLLER) זיגזג אמרו לי שזה בקר IDE (זה מה שאמרתי להם שאני רוצה) בכל אופן חיברתי את זה והתוכנה של הבקר מזהה את ההארד דיסק אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני זמן לא רב את המחשב הנ"ל -hp pavilion - 14-ce3006nj שקניתי התחשבתי בזה שיש לו יציאת של טייפ C ואני אוכל להשתמש גם ביציאה הזאת למסך המחשב וגם ב HDMI בפועל בטייפ C לא שווה כלום כי הוא רק מעביר נתונים ולא יותר מזה סתם כמו USB 2 עכשיו השאלה שלי אני משתמש ב HDMI ואני רוצה לחבר עוד מסך מחשב בנוסף האם זה אפשרי הבנתי שלמחשב הזה אין USB 3 האם זה נכון ? האם יש איזה פתרון זול וטוב באלי אקספרס ???
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב Dell Latitude E5420 I5 sandy bridge 7200RPM HDD הגיע במקור עם 4 GB RAM אני הוספתי לו מאיביי עוד 4 GB , במהירות גבוהה יותר (אולי זו הבעיה?!- למרות שלאחר שהוספתי עדיין עבד כמו שצריך תקופה של כמה חודשים) . המחשב כל הזמן נתקע, לוקח לו המווווןןן זמן לעלות (חצי שעה) , הסוללה כבר מתה מזמן. בנוסף יש איטיות בלתי נסבלת, תקיעות חוזרות ונשנות ועוד. אני חושד כבר הרבה זמן שמדובר בדיסק הקשיח שגוסס לו. בTask Manager - הDISK כל הזמן על 80-100 % (אין שום תוכנת הורדה או משהו שצריך לכתוב\לקרוא ברקע). לפני שאני קונה SSD (המחשב הוא בעל חיבור SATAII בלבד) , אשמח לחו"ד שלכם על מקור הבעיה. על הדרך, אם באמת תסכימו איתי …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב שלי מתעורר ממנוחה של שינה ובדרך כלל מתי שהכרום פתוח. אז מה אתם חושבים הגיע הזמן לעבור ל SSD או שזה לא קשור.?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי? אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב: intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB GIGA_BYTE ga-8anxp-d GIGA-BYTE ati radeon x600 pro maxtor 40GB 7200RPM corsair DDR2 xms2 512*2 אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש ל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים שלום במחשב שלאחי נשמע פיצוץ גדול פתחתי המחשב לא נראה נזק מה יכול להיות אשמח לקבל הדרכה לבדיקות ודרך טיפול בברכה :s05:
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב הבא: לוח אם: MSI B450 MORTAR TITANIUM מעבד: AMD RYZEN 3800X זיכרון: קיט של 8X2 (כפול 2 ז"א 4 סטיקים של 8 ) Corsair vengeance LPX 2X8GB DDR4 2400MHz CL16 CMK16GX4M2A2400C16 סך הזיכרונות במחשב 32 גיגה רם. כרטיס מסך 2080TI ספק כוח 750 פלטינום 80 פלוס קירור מים למעבד מחשב בהרכבה עצמית הבעיה היא שכשאני נכנס לCPU-Z אני רואה שהזיכרון הראשון הוא על 2133, השני על 2400, השלישי על 2133 והרביעי הוא על 2400 מגהרץ ניסיתי להדליק את הXMP בBIOS או אפילו את פונקציית הTRY ME של MSI בCPU-Z רשום שהזכרונות עובדים בXMP בפועל שאני עושה בדיקות בנצ'מארק אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, יש לי בעיה קטנה עם המחשב, ואשמח לחוות דעתכם, מחשב בן שנה וחצי, וינדוס 10, מעבד PENTIUM GOLD 5400, 4 4GB RAM' כבר כמה חודשים שהמחשב ממש נתקע בעיקר בדקות הראשונות של ההפעלה ( לוקח בערך 4 דקות עד שהוא עובד חלק מרגע עליית הווינדוס) שללת כבר כמה אופציות וירוסים , RAM, תוכנות מיותרות, כעת אני חושד בדיסק הקשיח' מדובר בדיסק זיכרון מוצק SSD של ADATA , שמונח בתוך המחשב בצורה אנכית עומדת, אולי ככה מקובל היום, בעבר הייתי טכנאי ומרכיב מחשבים בחנות . במנהל המשימות אני רואה שהוא תמיד מגיע ל100 ביכולת הכתיבה , ולרוב בזמן הזה המחשב קופא , העכבר זז, אבל תיקיות שלחצתי לא יפתחו אלא לאחר כמה שניות. מה דעתכם, ככה זה גם אצלכם בתפוס…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך לדעת איך אני מבטל את האפשרות שזה עושה ריסטרט בכשל מערכת במקום זה מראה מסך כחול? דבר שני, בדקתי זיכרונות והם בסדר חשבתי שזה בעיה תוכנתיתי אז עשיתי פורמט ועכשיו אני לא יכול להתקין עד הסוף את מערכת ההפעלה כי בשבל מסויים זה עושה ריסטרט בנוסף גם ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק מקלדת עכבר ומסך בחומרה גם ניתקתי כל מיני מאוורירים מיותרים. CD לא ניתקתי כי אני צריך אותו בשביל להתקין את מערכת ההפעלה. הקטע שזה לא קורס בביוס וגם לפני שעשיתי פורמט זה לא קרס ב"מצב בטוח" מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלפטופ הישן הבא Aspire 5755G - https://laptop.bg/system/pdfs/343/original/as5755G_spec_v1-1-1.pdf הוא נפל ונשברו קצת הפלסטיקים ומאז בקושי סוחב והדיסק הקשיח משמיע טקטוקים אני רוצה להחליף אותו לדיסק solid state. איזה דיסק קשיח יתאים לו? יש דגם\סוג\spec מסוים כדי שאדע איך לחפש דיסק מתאים? הנפח לא כזה חשוב. גם לא התקציב. תודה
-
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-