עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זו בעיה מחרפנת ומוזרה. אחת לכמה חודשים המחשב מחליט שהוא נדלק אבל המסך לא נדלק ולא מגיב וזה מוזר. נשמע כמו בעיית מגעים אבל זה הזוי שזה קרה לי המון והסתדר איכשהו... יש לכם רעיונות? לא משמיע צפצופים ומתחבר לכרטיס מסך חיצוני... בעקרון המחשב עובד טוב אבל לא מבין למה זה קורה. אני בכל פעם משחק עם זה וזה לא עובד עד שאני משחק קצת בפנים המחשב ועובד. אולי כרטיס בעייתי?

2. Started by danieltrt,

לפני כחודשים התחילה לי בעיה במחשב בהתחלה ניסיתי לתקן את הבעיה ע"י פירמוט אך כשהתחלתי לפרמט אחרי זמן מסוים הוא הוציא לי הודעה שהוא לא מצליח לפרמט, ניסיתי מספר פעמים אך כל פעם הוא הוציא אותה בעיה אז יצאתי מנקודת הנחה שזה הדיסק קשיח אז קניתי RAPTOR 32GB ניסיתי שוב פעם והיתה אותה הבעיה אבל הפעם השניה זה הצליח המשחתי להשתמש ולאחר שבועה היתה אותה הבעיה אז החלפתי זיכרות אך היתה אותה הבעיה אטיות וחלונות כחולים,ואז החלפתי חלקים בין שתי מחשבים שיש לי שמתי את כל החלקים שיש במחשב החדש על הלוח אם,המעבד והספק שבמחשב הבעיתי. אך הבעיה עדין חוזרת על עצמה בשבועה הראשון המחשב עבד בסדר אך לאחר מכאן המחשב התחיל לעבוד באטיות ולהוציא מדי פעם מסכים כחולים עם ההודעה power error אני חושב שהבעיה בל…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. קניתי את המחשב החדש שלי ככה לפני חודש- (בחתימה) ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כל הזמן (מהזמן שקניתי ממש מההתחלה אפילו שלא התקנתי שום דבר) והגיע הזמן שאנסה לפתור אותה בעזרתכם... הבעיה היא בתוכנות - שאני פותח תוכנה לוקח לה זמן להפתח... כמו MEDIA PLAYER או CPU-Z WINRAR כל תוכנה... גם שאני לוחץ על איקון למשל "המחשב שלי" בלחצן השמאלי לוקח לתפריט זמן להפתח... או שאני לוחץ במקלדת על המקשה DELETE לוקח למחשב זמן לשלוח לי את ההודעה אם אני באמת מעוניין למחק קובץ זה... שאני אומר לוקח זמן לתוכנה להפתח אני מתכוון לסביבות בין 10-15שניות... שאמורות להפתח אחרי 2 שניות או 5 (לא יודע) חשוב לציין שכל פעולה כזאת (שאני פותח תוכנה ולוקח זמן לתוכנה להפתח) בפעם השניה הרצופה שאני מבצע אותה היא נפתחת…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, לפני כחודש קניתי מחשב מרשת אייבורי בימים האחרונים אני חש שהמחשב נהיה איטי וזה מתבטא לדוגמא: כשאני פותח תיקיה עם יותר מ10 קבצים ואני צריך לרדת למטה ולמטה עם הסמן הוא עושה זאת בקירטועים ולא רציף. או לדוגמא גם במשחקים אני מרגיש שמשהו לא תקין ולא כמו שהיה כשקניתי את המחשב. יש לי תחושה חזקה שזה משהו בזיכרון. מה אני יכול לעשות כדי למצוא את הבעיה? , יש תוכנה שבודקת את הרכיבים במחשב? תודה לכל העוזרים מראש!

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by Ido.G,

היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  6. אהלן, יש לי בעיה במקום עבודה שלי שאני לא מצליח להגיע ממחשב אחד לאחר לכונן c לפי כתובת ip, אני כן מצליח להגיע לפי שם מחשב בדקתי שהdns תקין , פרוטוקול smb פועל , הfirewall כבוי לחלוטין, בgroup policy לא ראיתי משהו חריג שיכול להשפיע על זה. יש לציין שזה קורה בכל המחשבים באתר. אני כן מצליח להגיע מכל מחשב ל$c של הdc לפי כתובת Ip ולפי שם מחשב. אשמח בבקשה לעוד פתרונות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 226 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

אני מנסה לדבר במיקרופון וזה פשוט לא עובד אני נסיתי הכל וזאת אומרת, הכל.. לשנות את ההגדרות, להיות בטוח שזה לא על השתק, לבדוק עם טלסקופ שזה החיבור הנכון, בקיצור. הכל! ד"א נסיתי על שתי מיקרופונים שונים ושניהם תקינים במחשב אחר רק אצלי לא עובדים שניהם.

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  8. שלום. אין אפשרות להיכנס לכונן הקשיח (סמסונג HD103SJ) הוא מוצג בתור כונן לא נגיש (אין מידע על מקום פנוי כמו בכל שאר הכוננים) כשהמחשב נדלק הוא ממליץ לעשות סריקה, ורושם master file table corrupted, והבודק של הווינדוס (7, 64 ביט) לא מסוגל לפתור את הבעיה. כמו כן, ב disk management הוא מופיע כתקין, אבל במצב RAW. התוכנה ES-TOOL של סמסונג לא מצאה בעיה בכונן (עבר את כל המבחנים בהצלחה). התוכנה testdisk לא הצליחה לפתור את הבעיה. מה עוד יש לעשות בשביל לנסות להציל את המידע שעל הכונן הקשיח? תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by gif,

היי, אני צריך להכנס למצב בטוח , אני לוחץ F8 ולא עולה לי מסך בחירה , בנוסף ניסיתי ללחוץ על מקשים שונים ועדיין אין תגובה , בנוסף ניסיתי גם להחליף מיקלדת ועדיין אין תגובה. מה יכולות להיות הגורם לבעיה ? מה הפתרונות לבעיה ? תודה רבה.(דחוף!!!)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Soundman,

הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מכניס סרט DVD לכונן (Pioneer 115) אז הוא מזהה את שם הסרט אבל כאשר אני לוחץ PLAY מופיעה ההודעה: Create overlay failed. Please lower your resolusion or color depth and try again כמובן ניסיתי לשנות הגדרות רזולוציה וצבעים, ניסיתי תוכנות PLAYER אחרות (WinDVD, PowerDVD, MediaPlayer) ניסיתי לחזור לחלונות 98 (כרגע אני על XP) עידכנתי BIOS עידכנתי F\W עידכנתי דרייברים כל רשימת ההתקנים תקינה ע"פ הווינדוס, והכונן מתפקד ככונן CDROM תקין לחלוטין אני משתגע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני חודש בערך הורדתי קובץ לא מזוהה מ - IMESH (אני אפילו לא זוכר למה) הפעלתי אותו והוא גרם לי לכל מיני שגיאות בהפעלת חלונות (ME). באותו זמן רציתי לפרמט את המחשב וגיליתי ש......... אי אפשר! כשלוחצים על F4 כדי להפעיל את הדוס מחוץ ל - WINDOWS המחשב ממשיך להעלות את חלונות כשלוחצים על DELETE כדי להעלות את ה - BIOS (כדאי לשנות את ה- BOOT לכונן A) כלום לא קורה והמחשב ממשיך להעלות את ה - WINDOWS כרגיל. כשמכניסים דיסקט איתחול המחשב כרגיל ממשיך להעלות את.........(כי ה BOOT הוא מכונן C) בנתיים הצלחתי לתקן את כל השגיאות ב WINDOWS ולכן כרגע לא דחוף לי לפרמט אבל בכל זאת, הייתי מאוד שמח אם מישהו יגיד לי מה יכול להיות הגורם לבעיה (קובץ חסר אולי?!?!) ואיך אפשר לתקן אותה. כי אני די בטוח ש…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Purple Haze,

שלום לכולם, למרות שניתן שיש אפשרות ב-BIOS להתחל מה-USB בחודשים האחרונים,אני לא מצליח לעשות את זה. ניסתי את כל החיבורים, ועם כוננים אחרים אבל שום דבר לא עובד. זה מחשב נייד של טושיבה. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אני מנסה כבר תקופה ארוכה להתקין את הדרייבר של המדפסת HP PSC 1500 במחשב החדש של שכן שלי. אתמול כשהוא הביא לי את הדיסק של הדרייבר התחלתי להתקין,לאחר שהתוכנה זיהתה את המדפסת ד"א חיבור USB הופיע לי חלון אם השגיאה הבאה "גישה לא חוקים למקום בזיכרון"-כמו שרואים בתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?מדוע ההתקנה לא יכולה להמשיך? האם יש קשר ל-IRQ? בתודה מראש!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by Jack_g,

במחשב היה כ.מסך LEADTEK TI4400 עכשיו שמתי בו GF2MX400 CHAINTEC בקיצור לא משנה איזה דרייבר של נווידיה אני מתקין הוא אומר a problem accured while installation ולא מתקין את הכ.מסך ניסיתי אפילו את הדרייברים של CHAINTEC ואותו דבר. ניסיתי להיכנס לSAFEMOD ולהסיר זה לא עוזר. מדובר ב WINDOWS XP. לפי דעתי זה איזה באג מפני שהיה לי את זה פעם בלי להחליף כ.מסך היה לי מותקן ה LEADTEK TI 4400 עם הדרייברים המקוריים וכשניסיתי להחליף לדרייברים של נווידיה הוא לא נתן לי עשה את הבעיה הזו הייתי חייב לחזור לדרייברים של ליאדטק. אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להתקין מפני שמדובר בכ.מסך שונה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מחשב שזה המפרט שלו: מעבד - Intel E6750 לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך - NVIDIA 8500GT זיכרון - 2GB אני לא זוכר את הדגם של המארז והספק כוח. יש לי שני חיבורי USB מקדימה ועוד 4 מאחורה. באחרי מחיבורי הUSB מקדימה כל הזמן מחוברות אוזניות עם מיקרופון והכל בסדר גמור עובד תקין. היום אחרי הצהריים בערך רציתי להעביר את האוזניות שלי למחשב שנמצא בחתימה כי רציתי לשחק פיפא עם בן דוד שלי. ניתקתי את האוזניות ואז עברתי למחשב השני שיחקתי והכל היה בסדר ואז חזרתי למחשב שלי וגיליתי שהמחשב נכבה ואני לא יודע איך ואז ניסיתי לחבר את האוזניות לחיבור USB שהן היו מחוברות אליו מקודם ופשוט אי אפשר לחבר. אני מנסה לחבר ופשוט אי אפשר. רק החיבור USB השני עובד. מה הבעיה ואיך מסדרים את …

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  16. למרות שהבעיה אינה ממש שייכת לתמיכה תכנית של חומרה, לא מצאתי מקום אחר לשים את התרד הזה ולכן שמתי אותו פה, כי הוא הכי קרוב לנושא שלי. edit: לא שמתי לב לקיום פורום WINDOWS, נא העבירו לשם בבקשה הבעיה שלי היא מאד מוזרה. כשאתה רוצה להגיע לתיקייה מסויימת במחשב אתה נכנס למחשב שלך, לוחץ על הכונן לחיצה כפולה ונכנס וככה מגיע לתיקייה שלך... אצלי לעומת זאת, זה לא. זה לא עושה כלום. זה לא מגיב ולא נדה. ההיסטוריה: יש לי מלא יצורים מוזרים על המחשב (מסוסים ועד כלבים טרויאנים), ומישהו שיחק לי עם האיקונים של הכוננים והופיע במקום איזה סימן אחר. (גם הופיעו כל מיני תהליכים כמו SMSS ו6xywing). אז כמו כל אדם הגון, הלכתי לfolder options ולסוגי קבצים ושם ניסיתי לשנות את איקון של כוננים. כשעלה…

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by daniel89,

שלום, היום ניסיתי כמה פעמים ללחוץ שיפט ואלט (להחליף כדי לכתוב באנגלית) וזה לא מצליח.. ניסיתי גם דרך סרגל השפה עצמו וזה גם לא עוזר.. אני יכול לכתוב באנגלית רק שאני לוחץ קאפס לווק.. שזה רק אותיות גדולות באנגלית.. תודה רבה לעוזרים ובבקשה לא להגיד סתם, דניאל.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by htshuel,

עשיתי פלאש פעם א' לביוס וזה יצר שגיאות כשבאתי לעשות פלאש שוב מתוכנית מעודכנת הביוס מודיע שאין זכרון פנוי מה אני עושה?מדוע הוא לא כותב ע"ג הזכרון הקודם?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  19. שאני מנסה לעשות תיקון לווינדוס 10 לא מופיע לי שום סימן של עכבר. ראו דוגמא: איך אני פותר את הבעיה הזו?

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. אחד מין הפרתישנים שלי לא מגיב ולא פועל כמוה שצריך (ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0) ניסיתי לפרמט אותו וזה מה שזה נותן לי: :s05: אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות... תודה לכל המגיבים !!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ניסיתי לפרמט את המחשב של חבר שלי. באתי עם דיסק טוב של ווינדוס, שבטוח עובד. (XP) סיימנו את חלוקת הכוננים, פירמוט כונן C, והעתקת הקבצים למחשב. הגענו לשלב של הספירה ל Rebot, אחרי הריסטרט המחשב עלה, ובמסך של טעינת הווינדוס, הוא נתקע. ניסינו להתקין עוד פעם, וזה קרה שוב. ניסינו עוד פעם, וקרה שוב. ניסינו גם עם דיסק שונה, ואז בכלל לא עלתה הבחירה של Boot from CD (ה CD מוגדר בביוס כהתקן ראשוני). עכשיו אי אפשר להתקין ווינדוס, ואי אפשר לעבוד במחשב. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by OR007,

עד עכשיון הצלחתי לראות סרטים אבל פעם אחת ששמתי את הסרט על גודל מסך מלא פתאום לא ראו יותר כלום בוינדואס מדיה פלייר. הסרט מתנגן במסך של המחשב אבל לא בזה של הטלויזיה , מה עושים <?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  23. שלום, לאחרונה התחילה בעיה עם מחשב נייד HP מדגם Pavilion dv 6 אשר קניתי לפני כשלוש שנים- כאשר אני מנסה "להקליק" על משהו ( קישור/ סימן פאוז ביוטיוב/ לחצן X בדפדפן או באופיס וכיוצ"ב) העכבר לא מגיב, וכן גם משטח המגע של המחשב (זה שליד המקלדת),זאת אומרת- הסמן מגיב וזז על גבי המסך אבל אין אפשרות "להקליק". אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות בנדון. תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by technionst,

אני מחבר כונן dvd וכונן cdrom למחשב מסוג פנטיום 2 והוא לא מזהה את הכונן dvd. מדוע בקשה?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by יוספי,

בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים