תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate 64 לוח - GA-EX58-UD3R rev. 1.6 מעבד - i7-920 זכרונות - 3 סטיקים. 4GB כ"א. Patriot psd34g13332h במאפייני המערכת אני רואה: 12.0GB ורק 8.00GB ניתנים לשימוש. למה? נקודות חשובות: 1. הזכרונות עברו Memtest 2. כידוע, בלוח יש 3 סלוטים לבנים, ואחד כחול. כשאני שם את 3 הסטיקים בלבנים, המחשב לא עולה, ומצפצף. כשאני משאיר סלוט אחד לבן פנוי (סלוט מס' 2) המחשב עולה. 3. למען הסדר הטוב, מספור הסלוטים: לבן - 1. כחול - 3. לבן - 2. לבן - 4. 4. ביוס מעודכן. 5. בביוס, תחת MB Intelligent Tweaker, מופיע לי : Channel A<<<<< x CAS Latency Time 8 Auto x tRCD 8 Auto x tRP 20 Auto x Command Rate(CMD) 1 Au…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ואחרי שהדלקתי את החשמל בחזרה ניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק לכמה שניות זאת אומרת המאווררים הסתובבו כמה שניות והפסיקו ומאז המחשב לא נדלק פשוט לא מגיב ללחיצה על כפתור ה ON איך אני מאתר מה הבעיה ? חשוב לי לציין שהמחשב שלי די חדש על הכל יש לי עדיין אחריות (המפרט בצד) אני די מתבאס לשלוח אותו לבדיקה מפני שאתמול הזמנתי כרטיס מסך חדש (6870) וזה הורס לי את המצב רוח כל המצב הזה תודה
-
- 12 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התקנתי במחשב שלי את @bios של gigabyte הורדתי תעידכון של הביוס מהאתר שלהם קיצור לא הלך שם משהו עם העידכון והמחשב לא עולה כלל הוא רושם: Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000, Award software , Inc. Scanning BIOS Image in Hard Drive.... מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר איזה חודש המחשב שלי עושה ריסטרטים לבד הוא עושה פתאום איזה 3 4 ריסטרטים כל אחד אחרי איזה 10 דקות 15 דקות ומתכבה ניסיתי לנקות אבק זה לא עזר .. מה צריך לעשות?ופירמטו לי תמחשב לפני 4 5 חודשים עם זה חשוב אבל זה קרה הרבה אחרי .. עם אפשר איזה תוכנה או משהו לסדר את זה אז תודה זה דחוף ואי אפשר ככה עם המחשב .. ותוכנה שעושה מהר תעבודה כי עם מפעילים תוכנה הוא גם מתכבה עם מפעילים מלא לחץ על המחשב גם דוגמא פייסבוק איסקיו פוקר יוטוב אחרי 5 דקות הוא מתכבה כמעט בטוח עם הבנתם אז תודה
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הייתה לי מערכת עריכה מסויימת, ספק כוח היה OCZ600W, והיו מחוברים למערכת 7 הארדיסקים פנימיים. שידרגתי את המחשב לגמרי (לוח אם,מעבד,זכרונות וכ.מסך) ואת הספק כוח (עכשיו יש HEC COUGAR 700W) - מערך הדיסקים הקשיחים נשאר בדיוק אותו דבר-אותה כמות-אותם חיבורים, אותם דיסקים באותם תאים (פשוט לא נגעתי בהם). לספק כוח יש יכולת לחבר "תוספות" של חוטים,לא חיברתי את כולם כמובן, אבל הדיסקים מחוברים בטור אחד לשני, ויש כאלה שעל אותו טוב יש מאורר או צורב יחד. http://media.photobucket.com/image/hec%20couger%20700/dead_executive05/My%20Gadgets/My%20Rig/HEC%20Cougar%20CM%20700watts%2080plus/HapticShot0351.jpg אגב לפני היה XP עכשיו יש ווינדוס 7. כמה דבסרים מוזרים קורים: 1. דיסקים הולכים לישון ! פשו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אתמול עשיתי פרמוט מווינדוס XP לווינדוס 7 ופתאום הופיעה לי הבעייה "Windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח" מישהו יודע מה לעשות? לקחת את המחשב לתיקון או שיש פתרון וזה לא באמת בעיה בהארד דיסק.
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
קרה לי דבר מוזר... החלפתי פלאפון ולקחתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון הישן בשביל מספרי הפלאפון,תמונות,שירים וכו'... עכשיו ברגע שאני מחבר את הפלאפון החדש עם הכרטיס זיכרון הישן באמצעות USB למחשב הקבצים לא נראים במחשב! זאת אומרת בפלאפון הכל טוב : המספרים,התמנות,השירים אבל כשאני מעביר למחשב,נראה כאילו הכרטיס זיכרון ריק. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:44:25 samsung touchwizזה שם המכשיר סלולרי. על כל פנים אני כבר בדקתי הגדרות של המכשיר,ועשיתי העברה דרך הכרטיס זיכרון ועדיין זה לא קולט את הקבצים במחשב. לצורך הדגשה : בדקתי את החיבור גם בשני מחשבים אחרים,העברתי את הכרטיס זיכרון למכשירים אחרים וגם שם רק בפלאפון ניתן לראות את הקבצים. הדרך היחידה שמצאתי היא להעביר את הקבצים באמצעות …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אחרי החלפת זיכרון בלפטופ מסוג R51 (עתיק, אני יודע) , הוא התחיל לעבוד רק לפעמים. כלומר הנורית של החשמל כלל לא דולקת ופעמים כן (ואז המחשב עובד סבבה). היום גם התחילו רעשים משונים מכיוון הספק בזמן שהמחשב כן עובד. כרגע הוא הפסיק לעבוד ואני חושב שהספק נדפק. יכול להיות שנדפק כתוצאה מהזיכרון החדש? (החלפתי 256MB ב- 1G שניהם PC2700). אפשר לתקן את זה איך שהוא או שהמחשב ז"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לא עולה כלום על המסך, ניסיתי להחליף מסך ועדיין כלום. אין על המחשב מע' הפעלה, המטרה שלי היית להתקין מע' הפעלה שכבר יש לי, אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כדי לראות את ה BIOS אני אשמח... תודה! נ.ב כשהחזרתי לחברה הם הצליחו לעלות את הביוס, למה רק אצלי לא עובד? מהמחשב מ KSP
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת, בוא נגיד שאני לא מבין במחשבים כמוכם אז באתי לשאול פה הבעיה שלי היא שכשאני עושה משהו במחשב מחליף שפה מתקין תוכנה או משנה משהו בהגדרה של הוינדוס הווינדוס לא עולה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס 7 ואז הוא עושה רעש כזה מתוך המחשב כזה כמו של משהו חלוד כזה אני יביא לכם דוגמא שנראה לי שתבינו יותר כמו של אוטובוס חלוד שעוצר יש רעש כזה של משהו שמסתובב ועושה רעש לא ציפצופים אלה רעש מכני כזה איצר עשיתי כבר בערך 10פירמוטים עם 10 וינדוסים שונים ואותו הדבר אני חושב שזה מהדיסק הקשיח כי רק שם משהו מסתובב מה אני יכול לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב, אני משחק משחקי רשת ומוריד הרבה דברים מהאינטרנט ואז בלי שום סיבה המחשב כותב לי שהכבל של האינטרנט לא מוחבר ??? בדקתי וראיתי שהכבל באמת מחובר ואז עשיתי ריסטארט למחשב, לאחר הריסטארט אני מגלה שהמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת אחרי ריסטראט נוסף הוא מזהה אותו ואז לאחר זמן מה הוא עושה את אותה בעיה אולי כרטיס רשת הלך ?? ואם כן אז למה הוא פעם עובד ופעם לא ?? אולי זו בעיה עם הלוח ?? ואיך אני משתמש בכרטיס רשת המובנה של הלוח ?? ואם אני קונה כרטיס חדש איזה כדאי לי ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב של אחי נדפק, היה מותקן עליו ויסטה שכל הזמן היה נכבה, המחשב פשוט כל הזמן היה נכבה, לקחתי אותו ללחץ אוויר ניקיתי וסידרתי שם הכל פיקס, לא עזר. ניסיתי לפרמט ולהתקין XP\7 אבל כל פעם שהייתי מגיע לשלב כלשהו בהתקנה\פירמוט המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש\נכבה. עכשיו באותה מידה על מסך כלשהו הוא היה יכול להישאר בלי להיתקע ובלי כלום להיכבה שום דבר, רק במצבים המסוימים של ההתקנה. אני כבר לא יודע מה לעשות האם למישהו יש רעיון מה הבעיה\איך לסדר אותה? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. ראיתי כי יש כמה תוכנות מומלצות לניטור החומרה במחשב שלי, ורציתי את זאת שנחשבת להכי טובה ואמינה. מה מומלץ?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בדר"כ משאיר את המחשב דולק בלילה וונכנס שוב בבוקר. בדר"כ המסך SAMSUNG 21 מכבה את עצמו ובבוקר בהוזזת עכבר המסך מתעורר לחיים (המחשב לא ישן-רק המסך מתעורר) בימים האחרונים לאחר הלילה המסך מהבהב באור כחול ולא נדלק אני שומע ברמקולים תגובות להקשות שלי במקלדת ובעבר וכלום ... הכל שחור ניסית לרסט את המסך (מתח) ולא עזר, מסתבר שהמסך כן חוזר לחיים כל פעם לאחר כ 3 דקות מרגע הוזזת העכבר הראשונה....ועד להרדמות הבאה זה הזוי.... יש לכם רעיונות לפני שאני מפרמט
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה מחשב נייד של דוד שלי שרוצה רק אינטרנט. בטעות מחקתי את המחיצה ואז קיבלתי את המסך שמצורף עכשיו אני לא יכול להתקין כלום אני אשמח לקבל עזרה מה לעשות תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני בחיבור usb3 לפני שבוע, כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb2 הוא עובד בלי בעיה ולא משמיע נקישות וגם כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb3 המובנת בלוח האם במחשב הנייח שלי הוא עובד בלי בעיה ולא משמיע נקישות, אבל כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb3 שנמצאת ככרטיס הרחבה במחשב נייד, הוא(הדיסק קשיח) מתחיל להשמיע נקישות והמחשב לא מזהה אותו, יש לציין שכאשר אני מחבר התקנים בחיבור usb2 לאותו חיבור(הכרטיס הרחבה לusb3 במחשב נייד) הם עובדים בלי בעיות, הכרטיס הרחבה הוא של l/antec ugt uc312cb 2-port superspeed usb3 Expresscard/34 למה הוא משמיע את הרעש הזה ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה שקרה זה שהכנסתי את האוזניות שלי לכניסה הקדמית שנמצאת במארז , וחצי של היציאה של האוזניות שנכנסת למחשב נשברה ,ומה שבעצם קרה זה שחצי נשאר בתוך הכניסה הקדמית שבמארז. ואני לא יכול להוציא אותה כי זה בפנים. מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום ופורים שמח לכולם, לפני כיומיים הייתי צריך להוציא את הכונן DVD מהמחשב הנייח שלי ולהעביר אותו למחשב אחר שלא היה לו כונן באותה העת, בשביל להתקין Windows. לאחר שסיימתי להתקין את ה-Windows חשתי שאין צורך להחזיר את הכונן למחשב שלי היות ואין לי שימוש בדיסקים כלל. הדלקתי את המחשב, ולפתע שמתי לב לבעיה קריטית מאוד: המחשב נדלק לשניים-שלוש שניות, נכבה, נדלק לשניים-שלוש שניות... וחוזר חלילה (אוסיף שהמסך לא נדלק בפרק זמן זה). וכל זה רק בגלל שהוצאתי את הכונן DVD! האם מישהו מכם נתקל אי פעם בבעיה שכזאת? שמעתי שיכול להיות שזה קשור לספק כח, ושכדאי לבדוק את המחשב עם ספק כח אחר. מה אתם אומרים? תודה רבה ושוב פורים שמח לכולם!!!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור למשפחה נטולת תקציב למדי. המערכת הקיימת: P4 2.6GHZ אמנם ב775 אך ללא תמיכה בHT. 1.5GB של זיכרון DDR400 לוח של אינטל צ'יפסט 915G כרטיס מסך SAPPHIRE 2400PRO קשיח 80GB של WD בחיבור SATA צורב DVD של LG - ז"ל - כבר תקופה ספק 300W של FSP - ז"ל - עקב כמות מאד גדולה של הפסקות חשמל עקב תקופת שיפוצים שבק חיים. מארז ג'נרי עם שני מאוררי 8CM רועשים למדי. קירור של SPIRE שלא תמיד בכלל מתחיל להסתובב. כרטיס רשת 10/100 בPCI - אין מובנה בלוח. החלפתי ספק ובדקתי את המערכת. בעוד שהקשיח, הזיכרון, כרטיס המסך וכרטיס הרשת תקינים, ואני מאמין שגם הלוח בסדר - וללא קבלים מנופחים. המעבד הגיע גם במנוחה לטמפרטורות של 48-80 והמערכת אף כבתה (גם כשהמאורר של הקירור כן הסתובב). החלפתי משחה וקירור…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הספק: ezcool ps-1000 500w12cm big fan psu מפרט: לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3l מעבד:intel core 2 duo e5200 box כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb dd תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני פירמטתי מחשבים כבר כמה פעמים ועכשיו יש לי בעיה. אני לוחץ DEL נכנס לכאן: http://img62.imageshack.us/img62/4296/24608908.jpg אחרי זה אני מנסה לדפדף באפשרויות שמה ואני יכול ללחוץ רק על הראשון: http://img59.imageshack.us/img59/3715/41537465.jpg מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-