תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... היה לחבר שלי מלא מסכים כחולים לפני כמה ימים, בדקתי דאמפים וזה הצביע על מלא קבצי סימנטק. הורדתי את הנורטון עדכנתי לכל החלקים את הדרייברים למעודכנים ביותר ו... עדיין עושה מסכים כחולים. הדאמפים מהיום (3) מראים ככה (קו מפריד בין אחד לשני): ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Unable to load image NDIS.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NDIS.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NDIS.sys Unable to lo…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי HD: WD 80GB - 8MB - 7200RPM ATA100 WD800JB (זה שהומלץ כאן באתר). לפני כמה ימים גיליתי שהוא מאוד מתחמם (כרגע אין לי דרך למדוד את זה במעלות). המארז שלי באופן כללי די מאוורר ויש לי מעט (אני חושב) דברים מחממים: פנטיום 3 700 MHz. צורב cd-rom GeForce 4 440 MX HD אחד (זה שמתחממם) ה- HD הזה אמור להתחמם? ??? כדאי לשים עליו מאוורר? אם כן, איך? זה יכול לגרום נזק למשהו? לקצר ל- HD את אורך החיים? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום שלוםם יש לי בעי'ה קטנה.. המחשב שלי נתקע! אין לי מושג למה.. אבל אני חושד במאווררים.. נראה לי שהוא מתחמם אז קודם כל איך זה קורה.. תוך כדי עבודה עם המחשב.. לפעמים גם שהוא סתם יושב בלי שיגעו בו אבל רוב הזמן כשנוגעים.. המחשב נתקע.. פשוט נתקע העכבר לא זז המסך נתקע על אותה תמונה וכלום לא קורה.. לא ריסטרט ולא מסך כחול.. פשוט נתקע ולא זז.. השירים גם נתקעים. אממ.. המחשב שלי פנטיום 3 1000 מגהרץ.. 512 זיכרון רגיל.. (יענו DDR אבל הרגיל.. לא 2..) ואממ שני הארדיסקים אחד 20 ג'יגה אחד 320.. חחח איזה מחשב לא קשור.. אמממ כרטיס מסך ג'יפורס 4 עכבר של Magitch מקלדת.... סתם חח אה והנה תמונה שבדקתי עם התוכנה SpeedFan: אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומרר.. אז אני אודה לו מאוד …
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המהירה! הזמנתי מחשב חדש מחנות מוכרת, והמחשב חטף מכה בזמן המשלוח. המחשב נמצא במארז Fractal Core 3000 ונפל על חלקו התחתון / אחורי של המארז כאשר הוא ארוז כהלכה באריזת היצרן (קרטון וקלקרים), המחשב הכיל 2 דיסקים קשיחים, SSD וקירור Arctic 7 Pro אך ללא כרטיס מסך חיצוני (כמובן לוח, מעבד וספק כוח). הקרטון כנראה נפל על משהו מגובה של לפחות מטר וחטף מכה טובה(המתוארת בתמונות), כתוצאה מהמכה רוסק הקלקר בנקודת הפגיעה. הנזק הפנימי הנראה כאשר פתחתי את המארז היה: 1. תופסני המתכת של הפילטר התחתון (ספק כוח) היו עקומים / שבורים (איזור המכה - כלומר החפץ הפוגע עבר את הקלקר ופגע בפילטר עצמו במארז). 2. הדיסקים הקשיחים ושאר המסילות הפנויות של הדיסקים היו תקועים באלכסון…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב עם המארז 69U6 והלוח אם שלי (אם זה משנה) ??K8NF-9 ואני רוצה לחבר את הUSB הקידמי שיש לי במארז אז אתם יכולים להסביר לי אך לחבר את זה בדרך קלה וברורה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לי יש את הWD 80GB עם ה8 מגה קאצ ומשום מה למרות שיש קירור אקטיבי המעלות הם דיי גבוהות סביבות ה50+ החליפו לי את ההרד דיסק הקודם שגם היה מאותה חברה ואותו דגם והוא לרוב היה בסביבות ה30 מעלות עם קירור אקטיבי וקיבלתי את הגירסא היותר חדישה של אותו מוצר השינוי הוא שכל המוצר צבוע עתה בצבע שחור... מישהו מכיר את הבעיה בסידרה זו? כי ההרד דיסק עצמו לא חם כל כך...מה אתם מציעים לעשות? ???
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, המפרט של המחשב הוא: לפטופ מחברת ACER, דגם Aspire 5735Z כרגע ההארד דיסק שיושב במחשב הוא סמסונג 300GB, הארד דיסק ישן שעומד אוטוטו למות (ועובד בצורה איטית להחריד). אני מתארגן להביא מKSP אילת SSD 60GB בשביל המחשב הזה, הוא יעבוד מספיק מהר לשימושים שלי (תוכנה פשוטה יחסית + השתלטות מרחוק על מחשב נייח חזק יותר) עם ווינדוס XP. האם אני יכול לקחת IMAGE מהכונן הקיים ולשים אותו בכונן החדש ? האם הדבר מומלץ, כיצד ניתן למנוע בעיות ? תודה
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי לכולם. ראיתי כי יש כמה תוכנות מומלצות לניטור החומרה במחשב שלי, ורציתי את זאת שנחשבת להכי טובה ואמינה. מה מומלץ?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לי יש הWINDOWS המקורי (מצורף צילום). אז למה מקבלת את ההודעה הזאת ? אומנם יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכלל במחשב מאז עברתי מספק בזק לאקספון (על תשתית בזק ). השאלה היא :מה לעשות ? אודה לכל מענה .
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש דיסק קשיח SSD למחשב נייד.איזה אתם ממליצים? מה אני צריך לדעת לפני קניה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב קיבלתי את המחשב החדש המחשב שבמפרט שלי... ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי : 1. מה הטמפרטורה בערך שהכרטיס מסך שלי צריך להיות בה...(במנוחה ובמאמץ) 2. איך אני יכול להיות בטוח ששתי הליבות של המעבד אכן עובדות והוא לא מוגדר לעבוד עם ליבה אחת.. 3. איך אני יודע מה הטמפרטורה של המעבד שלי.. תודה מראש לכל מי שיעזור ותודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המחשב הזה שבינתיים שווה כל שקל..
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
התחיל אתמול בלילה, לפעמים אחרי שעה עבודה, לפעמים אחרי 20 דקות, לא בהכרח במאמץ, אני מכבה את המחשב כל לילה כי הוא רועש, אז הוא גם לא דלוק יותר מידי זמן ברצף יכול להיות שה HD סובל מהתחממות יתר? למישהו יש פתרון? לצערי אין לי מד טמפרטורה לHD הוא WD 80 gb בן כמה שנים... חייב פתרון, זה מתחיל להעיק, תודה
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם לוח אם ma785gm ומעבד שתי ליבות של amd. המחשב התחיל להכבות בפתאומיות, בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נכבה אחרי 10 דקות ואז כל פעם שהוא עולה מחדש אחרי פחות זמן. ניקיתי ושמתי משחה טרמית חדשה וזה עזר ליום יומיים אבל עכשיו זה שוב נכבה - כבר בזמן העלייה של ווינדווס. יכול להיות שזה בעייה של הלוח אם? אם אני אחליף מעבד, יש סיכוי שזה יעזור? יש עוד רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, היה ברשותי כרטיס מסך GT9500 שיום אחד החליט שהוא לא עובד וכתוצאה מכך הנורה של המסך הבהבה ונאלצתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה של הלוח אם שעבד בלי בעיה עם אותו הכבל... ישר הבנתי מהסיפור שהבעיה זה הכרטיס מסך שהלך והלכתי לקנות חדש... הבאתי היום את הHD6450 שכשחיברתי אותו עלה והכל טוב ויפה + התקנתי את הדרייבר החדש שמתאים לו מהאתר של AMD, אך אחרי שעשיתי ריסט שוב חזרה התקלה!!! הנורה של המסך הבהבה והמחשב עלה כרגיל ולא נתקע (אפילו שמעתי את הטעינה של הווינדוס)... מפה הבנתי ש: א'. כנראה שלא הייתי צריך להחליף את הכרטיס מסך, הבעיה היא אחרת... ב'. שאני צריך דרייבר יותר ישן... ג'. צריך לבדוק את הספק כח, ואכן החלפתי לאחד חדש שהיה לי בבית ועדיין אותן הבעיות אז שמתי דרייבר י…
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני חודשיים ועכשיו פתאום הוא מתחיל להתכבות לי בפתאומיות ....ולפעמים הוא גם לא עולה.. מתי שהמחשב כן מצליח לעלות אז בקטעים שאני מפעיל תוכנה\כמה תוכנות או פותח כמה דפדפנים הוא מתחיל לעשות רעש של המאוורר חזק...כאילו הוא מגביר מהירות ונראה לי שהוא מתחמם או משהו כזה...ואז לפעמים המחשב נכבה...=\ מחשב חדש איזה באסה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היום הפעלתי Fifa2002 אחרי איזה חודש שלא שיחקתי במשחק. אין קול. בכלל. (וזה לא קשור להגדרות המשחק.) אז בדקתי בכמה משחקים אחרים, יש קול והכל עובד נורמלי, כמו גם בשאר היישומים תחת Win XP... אמרתי לעצמי משהו דפוק ב-Fifa, אבל אז הפעלתי Comandos2 - והפלא ופלא - שוב אין סאונד. בכלל ! הכל מוגדר טוב לדעתי, אין התנגשויות. (System) יכול להיות שיש איזה רכיב/הגדרות שפספסתי? כאמור WinXP יש לי, עם כל העדכונים שיצאו ב-win update. אגב, בלוח בקרה-->SOUND&AUDIO --> באחד ה-ADVANCEים הוא אומר לי: "directSound settings not available" זה קשור אולי? מה זה? תודה.
-
שלום, לאחר הפסקת חשמל המחשב עלה ופתאום המסך התחלף למסך שחור ריק. נסיתי לעלות בSAFE MODE והמחשב עלה בסדר. נסיתי שוב בצורה רגילה ושוב קיבלתי מסך שחור ריק. ההארד-דיסק נמצא תקין. ביטלתי בSAFE MODE את הדרייבר של הכרטיס מסך (ASUS RADEON 9600 XT) ואז המחשב עלה כהלכה במצב רגיל (כמובן ללא הדרייבר אלא עם הדרייבר של ווינדוס). נסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס (מדיסק שיש לי) - שוב קיבלתי מסך שחור. למה? יש למישהו רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ואז המחשב עושה ריסטרט לא יודע מה לעשות..הוצאתי את הבטריה של הביוס ולא עזר.. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
Text כל חלון שאני פותח מופיע לי סרגל של האתר. זה סרגל עם אופציות למה שיש באתר. אפשר לבטל את זה עם לוחצים על הכפתור הימני של העכבר אבל זה חוזר כל פעם שמדליקים את המחשב. זה מופיע בחלונות של המחשב שלי, באקספלורר ובקיצור בכל חלון. דבר נוסף זה פתח לי אייקונים על לוח העבודה שאפילו שאני מוחק אותם הם חוזרים שוב אחרי הפעלת המחשב מחדש. וכן גם במועדפים באקספלורר מתווספים לי אתרים ומלא ואפילו שמחקתי.... הם חזרו והכל מהאתר הדפוק הזה שאין לי מושג איך הוא הגיע אליי. נפתחים לי עכשיו גם מלא פרסומות , איך אני חוסם את זה. תעזרו לי אני משתגע ואני לא מצליח לאתר את המקור. כעיקרון המקור הוא האתר. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי התקנתי לחבר מחשב חדש יש לי בעיה בהצגת הסרטים כל דקה בערך יש כמו קפיצה בסרט... מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים? משהו אחר מפרט המחשב חזק מספיק בשביל להריץ סרטים.. AMD SAMPRON 754 2600 A-Data 512MB 400MHz HD WD 80GB S.ATA Gigabyte ?K8NS (s754) Nforce3 250? תודה
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה להשקיע עד 5000 בערך המפרט שהציעו לי: מארז:gigabyte gz-fa1ca מעבד:intel core 2 duo e6600 לוח אם:asus p5w dh deluxe זיכרון kingston ddr2 1024 512x 2 דיסק קשיח:western digital 320gb 7200RPM כרטיס מסך:sappire ATI raedon x1900xt כונן דיסקטים כונן dvd צורב DVD הבעיה שהלוח אם והכרטיס מסך יותר מידיי יקרים לי אתם יכולים בבקשה לעזור לי בבחירת לוח אם של אסוס שתומך ב אינטל core 2 duo ובכרטיס מסך של nvidia או ATI זול עם חיבור s-video תודה רבה על עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים על הP3 של אמא שלי :-[ מה שקרה שניסיתי לשנות את הרזולוציה ל1024x768 על 85 הרץ.. מסתבר שהמסך שלי לא תומך בזה עכשיו ניסיתי להיכנס בsafe mode לווינדוס.. אבל אני לא מצליח.. אם אני לוחץ על F8 זה פשוט מראה לי כמה אפשרויות לboot devices סידי פלופי וHD.. לא משנה על מה אני לוחץ אין לי שום אפשרות לסייפ מוד.. ניסיתי גם להיכנס לביוס אבל בשנייה שזה נכנס המחשב עושה לי ריסט.. יש אפשרות לתקן את זה איכשהו מבלי לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
טוב,אולי לא הייתי צריך להתעסק איתו יותר מידי כי אני לא מבין כל כך הרבה בחומרה,אבל הרגשתי צורך כי הוא היה מאוד מלוכלך(מלא אבק,מלאאאא) בכל מקרה פתחתי אותו והוצאתי ממנו את הכרטיס מסך,מודם,זיכרון ואת הלום האם... אז בכללי ניקיתי את המאוורים ואז המארז..אבל כדי לקנות את המארז הייתי צריך לנקת את הלוח אם מכמה חוטים כדי להוציא אותו..וכשהוצאתי אותם לא ממש התחייסתי למקום שלהם..ועכשיו אני לא יודע להאיפה לחבר אותם,על חלק מהחוטים היה כתוב LED אז הבנתי שזה לדים,והצלחתי להכניס אותם וזה עובד..חלק מהכפתורים היה כתוב REST (כפור ריסט על המשחב) את זה גם הכנסתי למקום אבל יש כמה חותים שאין לי מושג מה עושים אותם.. עכשיו החוטים שאני לא יודע להן להכניס: 4 חוטים שמחוברים אחד לשני וכתוב אליהם: …
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא מחשב שני, המפרט: Intel pentium D 2.8 Asus P5LD2 קיט זיכרון של סמסונג DDR2 512X2 שנקנה עם המחשב בזמנו, ועוד קיט עם אותם נתונים חדש יותר. המחשב רץ בסדר גמור בהרכב הנ"ל כמעט שנה. בוקר אחד אני קמה והמחשב בפאניקה - מלא מלא הודעות שגיאה לא מובנות של DLLים חסרים, הבהובים של מסכים כחולים ומיד לופים של restart. אין לי מושג קלוש מה בדיוק עבר עליו בלילה, אני רק יודעת שבערב היה סבבה, בבוקר קטסטרופה. בקיצור, מפאת חוסר סבלנות וזה שלא הצלחתי לגרום לו להתנהג כמו בן-אדם אחרי איזה חצי שעה, נשברתי ופירמטתי אותו. אחרי הפירמוט המצב נראה בסדר למשך השעה הראשונה, כמובן שנעלמו כל הודעות השגיאה המוזרות, ואז הופ! שוב הבהוב של מסך כחול ואתחול. התחלתי לחשוד בזכרונות הישנים, והוצאתי א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-