עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mmyy212,

שלום, ביומיים-שלושה האחרונים, בזמן משחקים (די ישנים שלא מאמצים את המחשב), התמונה נעצרת למספר שניות. לפעמים כשאני ממזער כתוב - "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". החלטתי לעשות ניסוי, ושיחקתי בזמן שהתוכנה GPU-Z פועלת, ולאחר שזה קרה ראיתי את הדבר הבא - *מציין שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 780, ושהיום התקנתי עדכון לדרייבר. תודה מראש לעוזרים

2. שלום לכולם, עשיתי ריסטארט למערכת המחשב והשתנה מבלי אישורי לWINDOWS 10 מWIMDOWS 7. התקנתי את המדפסת (hp deskjet f2483) וכשרציתי להדפיס נחסמתי מכיוון ששירות ההדפסה ברקע אינו עובד. ניסיתי להחזיר מחדש לWIMDOWS 7 דרך השיחזור ולאחר שעשיתי את כל התהליך המחשב נפתח שוב בWINDOWS 10. לאחר מכן נכנסתי לSERVICES ושיניתי בPRINT SPOOLER לSTART, כשאני תותנת הוראה מחודשת להדפסה קופצת לי שוב הערה שההדפסה ברקע אינה עובדת, אני נגשת שוב לPRINT SPOOLER ורואה שזה חזר פעם נוספת לSTPO, ככה בכל ניסיון הדפסה. מה ניתן לעשות?? מה ניתן לעחחח

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. אהלן אנשים יקרים, לפני כמה ימים החלפתי ספק כוח, ומאז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים למקום וניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק לשניה ומתכבה (לא עולה תמונה במסך) ואז שוב נדלק לשניה ומתכבה בלופים בלי הפסקה. מהיאוש לקחתי אותו לטכנאי הוא ניסה להדליק את המחשב עם ספק אחר, כרטיס מסף אחר וכו' וגם לא הצליח הייתה אותה בעיה ולבסוף טען שזה כנראה בלוח-אם. בקיצור לא הבנתי איך התקלה הגיע ללוח-אם מהחלפת ספק? אשמח לעזרה אני לא רוצה סתם להחליף לוח. ואם כדי לתקן על מי אתם ממליצים באזור חולון-ת"א.

4. Started by ariel007,

שלום, המחשב שלי מוגדר להיכנס למצב שינה אחרי חצי שעה של חוסר פעילות. כל פעם שאני מוציא אותו משינה כונן ה-DVD מחפש אם יש בו דיסק וזה מפריע ואני לא יודע אם זה לא מזיק גם לכונן. מישהו יודע איפה אני יכול להגדיר שהכונן יפסיק לטחון ביציאה משינה? זה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אבל שם זה פחות מפריע תודה לעוזרים

5. Started by Yotamidan25,

איך אני יכול לפתור בעיה זאת ? ניסיתי כל מדריך אפשרי באנטרנט ולא עזר לי

6. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Kingroei10,

ערב טוב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב נייד חדש. מחשב מספי חזק ומהיר על מנת להריץ משחקים ותכנות עריכה. משום מה כל משחק שהתקנתי נתן לי שגיאה ולא נתן להפעיל את המשחק. מצרף צילום מסך של השגיאות.. בכל משחק שהתקנתי היו את אותן השגיאות. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by meni7702,

חברים בעיה . אני מתחבר לדומיין של החברה שלנו כתובות איי פי ו די אן אס תקינים הכל כמובן משרת dhcp יש חיבור לדומיין אבל אין גלישה התקלה היא no internet access למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. נגמר לי הדיו במדפסת. מחסנית 22 C9352A. האם במחסנית חדשה שאקנה חייב גם שיהיה C9352A או שמה שחשוב 22?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by מנדי שטרן,

שלום חברים, מחשב נייד של HP שאני מחבר כבל HDMI ממנו לטלוויזיה, יש תמונה אבל אין סאונד. אציין שכמובן הכבל תקין ונבדק על מכשירים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Adi Gabay,

יום אחד אני פשוט פותח את המשחק, זה מראה לי שהשמירה שלי נמחקה, אז אני לוחץ: "New Game" והמשחק פשוט קורס, בכל פעם שאני נכנס. חרשתי שעות על האינטרנט ושום דבר לא עבד. מישהו יודע מה לעשות?

12. היי כותרת תודה

13. Started by lior408,

שלום. אשמח לעזרתם. חוות דעת על מפרט שקיבל אחי, בעל עסק קטן, שזקוק להריץ גם סוליד כתחנת עבודה יחידה. DELL SOLID MOBILE WS PRECISION 3520 3520 DELL Intel® CORE I7 ™ 7700HQ 16GB Gb DDR4 512 Gb ssd 2.5 NVIDIA M620 2GB 15.6 FHD 1920X1080 Windows 10 Pro 64 BT WIFI LAN 1000 USB-C 3 YEARS ON SITE WARRNTY 2.3 kg 1870$ לא כולל מע"מ האם יש נייד עדיף בסדר גודל הזה [כ6700]? אפילו הזמנה מחו"ל. תודה ושבוע טוב לכולם. ליאור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, השגתי מחשב נייד משומש ורציתי להעביר את הכונן קשיח שלי מהחשב הישן(intel pentium e6600, foxconn motherboard, 2gb ram) אל המחשב החדש(8gb ram, asus motherboard, intel pentium g645) אבל המחשב לא מצליח להגיע אל השולחן עבודה, הוא ניסה לתקן את עצמו ולאחר מכן ניסיתי לעשות שחזור מעכת וגם לא עזר. מה הבעיה, אין דרייברים שיתמכו המחדש החדש? איך אני מסדר את זה בלי להתקין מחדש מערכת הפעלה? איזה מעבד יותר טוב, ה E6600 או ה G645? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by captaincaveman,

היי, המחשב כבה מעצמו (בלי BSOD) וב-EVENT VIEWER של WINDOWS מופיעה רק הודעת השגיאה שבכותרת. ניסיתי ספק אחר, שיחקתי עם הזיכרון קצת (הוצאתי והכנסתי), ניתקתי את ה-POWER וה-RESET מהלוח (במידה ואחד מהם מקצר). זה קורה גם ב-IDLE וגם ב-LOAD. רעיונות?

17. Started by tripto,

היי, יש לי מחשב בן שנה וקצת מסדרת Dell vostro 5000 8 גיגה זכרון 256 SSD ומעבד i7 בזמן האחרון אני שם לב שהוא ממש מתאמץ, המאוורר פועל ממש בלי הפסקה, בלי שאני עושה משהו מיוחד כשאני נכנס למנהל המשימות לראות מה הולך שם ניצול המעבד עומד על 35-50% ברגיל והדיסק לרוב גם בניצול של 80% ומעלה, בתמונות אתם יכולים לראות את הצרכניים העיקריים של הדיסק ושל המעבד, זה נראה לי ממש מוזר, האם מישהו נתקל בתופעה ויש לו פתרון? (בתמונה פתוחים במחשב שני קבצי PDF קובץ WORD וכרום עם 4 טאבים) תודה מראש לכל העוזרים:)

18. אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך חדש למחשב הנייד שלי. האם הסרטון כאן ממחיש ב100 אחוז את תהליך השימוש בכרטיס מסך חיצוני? אתם מכירים מעבדה שמתמחה בנושא הזה בארץ?

19. לי יש הWINDOWS המקורי (מצורף צילום). אז למה מקבלת את ההודעה הזאת ? אומנם יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכלל במחשב מאז עברתי מספק בזק לאקספון (על תשתית בזק ). השאלה היא :מה לעשות ? אודה לכל מענה .

20. Started by Gobo Gabor,

שלום לכולם. היום קיבלתי מחשב חדש והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת מוזרה. כל פעם שאני מנסה לפתוח לינק בין אם מסקייפ או מתוכנות אחרות לוקח לזה בין חצי דקה לשתי דקות להיפתח. הבעיה קורת גם בכרום וגם באדג.... תודה לעוזרים

21. אורח משה
    Started by אורח משה,

שלום. אנחנו נתקלים בימים האחרונים בבעיית התחברות של מכשירי אנדרואיד אל הרש הביתית - המכשיר מזהה את הראוטר אך לא מצליח לקבל ממנו כתובת IP. מבנה הרשת: קיר -> מודם הוט -> סוויטש, וממנו פיצולים אל: 1. מחשב PC 2. ראוטר אלחוטי TPLINK - מודל TL-WR841HP במקביל יש באותו הרשת קופסת MI_BOX. כאשר מנסים להתחבר מהמכשירים הניידים לראוטר, הם מצליחים לזהות את הראוטר אך לא מצליחים לקבל כתובות IP ולהתחבר אליו. באופן מוזר, באותו הזמן, קופסת ה MIBOX מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ולבצע גלישה ברשת. עוד אציין כי כבל הרשת נכנס לראוטר בכניסה צהובה (ולא הכחולה הרשמית) מאחר ובעבר שמנו לב שאם אנחנו מחברים את הראוטר בין המחשב…

22. Started by jeffo,

בחיאת אנשים איך. מוחקים. דיון. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by eytan243,

היי חיפשתי מידע על המחשב הזה עכשיו קיים על המחשב זיכרון DDR3 1066Mhz סה"כ שני סטיקים של 2GB ושל 1GB סה"כ 3GB חיפשתי מידע עד כמה זיכרון המחשב יכול לתמוך ובאיזה קצב הכי גבוה אפשר אודה מאוד לתגובתכם המודל הספציפי C500-H.ARPPEP

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום רב לכולם, יש לי מחשב לא חדש במיוחד, עם windows 7. בהפתעה, מבלי לשנות דבר במחשב, המקלדת והעכבר הפסיקו להגיב לגמרי. בדקתי, הם עובדים ובדקתי גם בשני החיבורים, גם usb וגם ps. אין לי איזה דיסק התקנה או משהו כזה. (לא ממש מעולם המחשבים (: ) אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לעזור. תודה רבה! (:

25. Started by אסנת אילה אהרון,

שלום לכולם יש לי מחשב ניד של טושיבה נקנה שנה שעברה בארה"ב הזיכרון לא מספיק לי ואני צריכה להסויף זיכרון , המחשב אומר שהכמות זיכרון קטנה ( יש לי רק חומר לימודי ותמונות( מי יכול להסביר לי מה עלי לעשות אני גרה בירושלים תודה מראש לעונים

דיונים חדשים בפורומים