עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בנובמבר (לפני 4 חודשים) קניתי צורב Yamaha CRW2200E 40x20x10 מפלונטר . מאז לא הצלחתי אפילו פעם אחת לצרוב כפול 20 . הוא מתחיל לצרוב כפול 20 בערך 3 אחוז (מבערך 700 מגה) ואז נותן הודעה: "Change Speed Due To Media" ואז הוא יורד למהירות צריבה כפול 8. תמיד !!! לזכותי יש לציין הדברים הבאים: השתמשתי ב 3 סוגי מדיה שונים (X20 של פלונטר, X20 של אופיס דיפו, X20 של טיטניום פרו...) בדקתי עם הבנצ'מרק של נרו את מהירויות הצורב - הכל עבר חלק. עשיתי דיפרגמנטציה מלאה + אופטימיזציה מלאה (נורטון ספיד דיסק) לכל הפרטישנים במחשב. עשיתי בדיקת מהירות צריבה לפני הצריבה עצמה (Determine Burn Speed) ונמצא שהמהירות המקסימלית היא כפול 39. ואז אפילו בסימולציה הוא יורד לכפול 8 !! ניסיתי עם ההגנה מפני נפילות…

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by cganir,

אתמול בצהריים הופתעתי לגלות שהמחשב שלי החליט לבצע BOOT עצמאי לאחר שהשאתרי אותו דולק לכמה שעות. עוד יותר הופתעתי לגלות, שב BOOT הבא כלל לא יכולתי להכנס למערכת שלי ! Windows XP. בכל פעם שעשיתי אתחול - המערכת הגיעה למסך המשתמשים - ואז עשתה לעצמה מיידית RESET. ניסיתי להפעיל את ווינדוס על מצב של Safe mode, אולם בכל פעם שביצעתי זאת, המחשב נתקע בשלב הטענת הדרייבר של ALi Magik (הצ'יפסט). ניסיתי גם להכנס במצב של תיקון ווינדוס - אבל לא יכולתי לבצע כלום. לאחר כמעט יום שלם של נסיונות, החלטתי שזהו. כנראה שהדיסק הקשיח מת, ולכן עלי להתקין את המערכת מחדש. לאחר התלבטויות קשות - הפעלתי את תוכנת ההתקנה, ולהפתעתי - גם תוכנת ההתקנה נתקעה עם BSOD רענן ! הייתי בהלם ! פה התעורר חשדי שהבעיה היא ל…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מזמן לא היתה על זה שאלה. מי שעוד יש לו בעיות, או שנזכר לשדרג לאחרונה את מערכת ההפעלה שלו לחלונות XP ויש לו סורק תוצרת MUSTEK יכול להיכנס לכאן ולהוריד דרייברים מתאימים לדגם שלו. תיהנו ! ;D

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by scorpion,

אוקיי אז אחרי שהחלפתי את ההרד דיסק שלי כי מת לי הibm (דווקא הצלחתי לתקן אותו עכשיו........) אז יש לי בעיה אחרת הcpu usage שלי קבוע על 100.......... מחקתי את הווינודס והתקנתי מחדש ועדיין ללא הצלחה...... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. אם אני מחבר ללוח GEFORCE 4 MX440 .MSI KT3 ULTRA RU גם של חברת MSI אני לא יכול לעבוד עם המודם CREATIVE 56PCI המחשב מצפצף ואומר שאין לא כ.מסך וכך גם קורא עם כרטיס פריסה HOLLYWOOD PLUS ברגע שאני מכניס אותם ל PCI. שני הכרטיסים תקינים 100% ו זה עובד עם כרטיסי מסך אחרים ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך לחדש אותו דגם ולא עוזר. ניסיתי להגדיר דרך ה BIOS פסיקות שונות ל סלוטים של PCI ולא עזר. תעזרו בבקשה. ניסיתי גם להחליף חריצי PCI .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by md22,

המחשב שלי קרס לאחר מאמצים הצלחתי להפעיל אותו אבל משום מה אני רואה רק 2 גיגה מתוך 40 גיגה איך ניתן לשחזר את הדיסק בלי לחלק אותו מחדש יש לי עליו הרבה חומר חשוב אני משתמש ב winxp ויש לי דיסק של IBM תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לפני שבוע מת לי המודם (Pine עם צ'יפסט של ESS)... בשמחה ובששון קניתי לי מודם חדש - Pine V92 מדגם PF-X01A 11424 עם צ'יפסט של Conexant (לשעבר Rockwell), הורדתי מהאתר את הדרייברים החדשים ביותר ל-WinXP, והתקנתי אותו... פתאום, שמתי לב לדבר מוזר... כל פעם שאני מפעיל את DScaler (התוכנה שאיתה אני משתמש בכרטיס טלוויזיה, FlyVideo98, שכולל למיטב ידיעתי גם הוא צ'יפסט של Conexant) בייחד עם חיבור פעיל לאינטרנט - בום - המחשב נתקע, ואין שום פיתרון חוץ מ-RESET פיזי.. יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת \ יודע איך לתקן אותה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לא מצליח להתקין את העכבר בחלונות 98 דגם M-8D69 USB איפה יש דריברים לזה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. אז כך קבלתי 4000 נקודות ב 3DMARK 2001 זה בסדר בשביל מערת שלי יש לי MotherBoard : EPoX 8KHA PLUS Duron 1200 ChainTech GeForce 2 Ti 64DDR SamSung 128 Ram DDR Mouse: Microsoft Optic עכשיו יש לי עוד בעיה בחלונות 98 אז בכל דבר שאני עושה שגורם להרד דיסק או לסידי רום לחשוב העכבר נתיקע באותו הרגע נגיד הכנסתי סידירום והוא התחיל לעבוד אז באותו הרגע העכבר ניתקע כזה לשנייה או הפעלתי איזה תוכנה וזה גרם להרד דיסק לחשוב אז גם אז העכבר כזה קצת ניתקע בקיצור בהרבה מקריעם העכבר ניתקע זה קורה גם לכם ב 98?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום! לאחרונה נתקלתי בירידה משמעותית בביצועים במחשב שלי (ביצועים תלת-מיימדיים ב3D MARK 2001 SE). הבעיה היא בכך שאני מקבל עכשיו 3400 נקודות ופעם הייתי מקבל בערך 4660. אני משתמש ב XP DETENATOR 21.11 וגם ניסיתי בגירסא החדשה יותר- 28.32 אך כלום לא עזר לי. אני לא יודע מה הסיבה לדבר אבל הנה רשימה של הדבר שעשיתי לאחרונה: 1. עשיתי במערכת הפעלה אחרת Overclocking אבל לאחר מכן הייתי צריך לאתחל את המחשב כי הכרטיס שהתקנתי (2.) דפק לי את המחשב אבל זה לא רלוונטי. ה Overclocking היה על 300\500 או משהו בסיגנון. הוא רץ לי אבל מה שהיה מוזר שהיו טיפה עיוותים אבל הוא סיים את ה Benchmark ועלה לי ל5116 ואחרי זה לא התעסקתי עם זה יותר - זה לא היה בStartup אלה חד פעמי המהירויות הללו. 2. התקנתי …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Shmoolik,

קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי "טיקים" כאלה כמו דפיקות כאלה "טיק" כזה קול מהרמקול כאשר אני לוחץ על DEL או ENTER או לפעמים סתם אל כפתור יש לי לוח EPOX 8KHA+ עם כרטיס קול מובנה AC97

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. כמו שהבנתם אני בלי מחשב כבר 3 ימים...... עכשיו כמובן אתם שואלים: "למה?" וזה הולך ככה: יום שישי פירקתי את מחשבי היקר כדי שאוכל להרכיב למארז גלגלים תהליך הרכבת הגלגלים עבר בשלום ויצא יפה מאוד אבל........ הרכבתי את המחשב חזרה ופתאום אין לי boot! בדקתי הכל וההרד דיסק שלי לא עובד אך ורק עם המחשב שלי בדקתי את ההרד דיסק על מחשב אחר והוא עובדש מעולה ועל המחשב שלי הוא לא עובד! יש לכם רעיונות למה? כיע ההרד דיסק השני עובד וגם הדיסקים........ תודה לכל מי שיעזור............

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by aipe,

שלום הורדתי לפני כמה ימים את הדרייבירם החדשים לגי פורס 3 שלי אני לא בדיוק זוכר את השם שלהם . עכשיו קראתי בעמוד הראשי שה23.11 עדיין הכי טובים למשחקים גם יותר טובים מהדרייברים החדשים? מה בכלל היו הבעיות בדרייברים החדשים? (ראיתי נושא שמדבר על זה ממקודם אבל לא מצאתי אותו) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Funkyzord,

יש לי הגה של microsoft שהוא מתחבר לport רגיל של כרטיס הקול שלי (sb audigy DE) אבל הונדוס לא מזה שמחובר משהוא לPORT (וינדוס XP ).

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי וודו 5 5500 והוולפשטיין לא עובד ב-xp הוא רושם: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem זה עושה את זה גם בווינדוס me אבל אני מעדכן את הדריברים וזה עוזר אבל ב-xp זה לא עוזר ניסיתי כמעט את כל הדרייברים הקימים שתומכים ב- xp וזה לא עזר וזה קורע אותי!!!!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. החלפתי את הלוח שקניתי לפניי חודש בלוח EPOX 8KHA+ תמורת 150 שקל! וכאשר הגדרתי אותו הגדרתיאת הבס של המעבד והמהירות במקום 100X12 הגדרתי 200X6 הפעלתי את המחשב והיה מסך שחור חכיתי איזה דקה ולא קרה כלום היה רק מסך שחור אז עשיתי CMOS CLEAR והגדרתי נכון והכל בסדר אבל השאלה האם הדקה הזאת שבה היה מוגדר הבס ל 200 שזה מתורף משהו היה יכול להידפק בלוח או בזיכרון או בכל חלק אחר במחשב!? או שהלוח פשוט עשה מסך שחור כי הוא מנע את הנזק בעזרת כך שלא נתן לשום חלק במחש לעבוד בבס הזה וכך מנע נזק?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by blabla2002,

מוזר מעוד למישהו יש רעיון http://planet.nana.co.il/omer400/1%2Ejpg

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tazok,

סתכלו על הטמפ' זה קצת לא הגיוני עם p4 1800 בזמן מנוחה....

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש AMD 1700 עכשיו ביומיים שלושה האחרונים יש לי הרבה ריסטים : החלונות נתקעים והעכבר זז, אחרי כמה שניות המחשב מוציא צפצוף והכל נתקע. יש לציין שביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך ביומיים שלושה האחרונים וזה קרה מאז שביצעתי את האוברקלוק זה בגלל זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Pc_Master,

יש לי מסך CTX PR960F,ליפני כמה ימים המסך שלי התחיל לרצד... :'( המסך מחובר בשקע לבד,אין שום דבר לייד המסך שממגנט אותו... ניסיתי הכל.אבל פשוט זה לא עוזר. זה אומר שהמסך שלי נידפק?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by blabla2002,

אין את האפשרות ל DMA ועוד אפשרויות ושאני אומר אין זה שאני לא מוצה את זה יש לי רק write cache enabled ואני לא יכול לבחור את זה לא נראה לי שלדיסק אין DMA כי אם לא היה היתה את האפשרות אבל לי אין כלום יש לי windows 2000 ו wd 20 gb 7200 rpm אזה דחוף ולא נראה לי שזה בעיה driver

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים