עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nijhuis,

אהלן לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והעולם היה ורוד ,אלא שלא הייתי כותבת אם לא היתה בעיה נכון ? אז ככה , אחרי שהתקנתי את המודם שלי (שבמחשב הקודם עבד בצורה מושלמת) שמתי לב לתופעה מדאיגה אחרי 40 דקות של עבודה (בול על השעון) הוא מפסיק לעבוד ?! ואם זה לא מספיק הוא גם תוקע אפליקציות אחרות כמו ווינאמפ וכאשר אני מנסה להפעיל את מנהל המשימות אני מקבלת את ההודעה הזו (the application failed to initilaize prperly (0*00000017 אם יש למישהו מושג במה מדובר ואם אפשר לסדר אני אהיה אסירת תודה לעד

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. בעקבות HOTFLASH תקין אני כותב מילים אלו דרך מחשב שחזר מהמתים. הייתה לנו בעיה אחת: המחשב עלה וביקש שאני אלחץ F1 כדי להמשיך, והמקלדת לא עבדה. שמתי ג'אמפר על הלוח ליד המיקום של המקלדת-אינפוט והיא עבדה. הבעיה היחידה היא שהוצאתי את הג'אמפר מהFPIO2 (שזה אוסף של פינים שקשורים לכ.קול). שהחזרתי את הג'אמפר לא היה סאונד (ואני לא יודע אם היה לפני זה, כי המחשב לא עלה עד שהוצאתי משם את הג'אמפר). בכל אופן, לפני הHOTFLASH היה סאונד. הוצאתי את הג'אמפר מפה: 1 ::::::: בעקרון ה2 האחרונים משמאל לימין. 2 קראתי בחוברת של הלוח וראיתי שהמקום שהוצאתי את הג'אמפר ממנו היה VCC במספר 2, ובמספר 1 היה SPDIF-OUT. העברתי את הג'אמפר לשורה 3…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by Tamar Agam Almog,

הwifi של הבית תקין כי הוא מחובר לטלפון לשלי אך משום מה המחשב הנייד שלי הפסיק לקלוט wifi מהראוטר בבית יש סימן איקס על אפשרות חיבור לרשת בבקשה בברשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amos2009,

שלום בימים האחורנים המחשב שלי ביצע יתחול עצמאי, באחד מהפעמים נרשמה השורה הבאה. The cpu was previously due to a thermal event (overheating) service the unit right away to resolve this מה עלי לעשות? לאחר הפעלת המחשב שמתי לב שהמאורר של הספק לא מסתובב, האם יש קשר? אשמח לקבל תשובה ופתרון הבעיה

• 47 תגובות
    • 10.3k צפיות
  6. Started by singera,

כאשר אני מחבר HUB USB של מסך 795 למחשב שלי (ראו במפרט מחשב צריבות וDIVX) ההתקנים לא מצליחים להסתנכרן מול הHUB והמחשב כשאני מחבר את הHUB לAMD הכל תקין. נכון להיום כל ההתקנים USB מחוברים ישורות ללוח (מדפסת, מקלדת, MP3) המזל זה שבה CUSL יש 7 יציאות USB במחשב ראשי שלי (אטלון 2100) המקלדת, העכבר, מודם 56600, MP3 מחוברים לHUB שבמסך (700P) והכל תקין והג'וייסטיק, מצלמת האינטרנט (שהיא גם מצלמה דיגיטלית בסיסית) והמצלמה הדיגיטלית (minolta f100) מחוברים לHUB של הGTXP ולפעמים יש תקלת סינכרון הבעברת תמונות מהדיגיטלית למחשב (קורה בחלק מהפורטים של הGTXP) להזכירכם כי בלוח gb-7vrxp יש 8 יציאות USB עכשיו השאלה: למה יש תקלות בGTXP ובCUSL?? ???

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Joob69,

לאחר שהחזרתי את המחשב ממצב sleep, הוא נתקע על מסך שחור.... אז ריסטתי אותו... לאחר הריסוט הוא פשוט מת.... כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, עושה שני ציפצופים (שהוא לא היה עושה קודם) ונתקע על מסך שחור עוד לפני שהוא בכלל טוען את ה-BIOS.... השערה שלי שזה נראה כאילו נוצר לו קצר בלוח אם או איזה תקלה עם הכרטיס מסך... מישהו מצליח לחשוב על סיבה ופתרון??? תודה! יובל

9. ברשותי מחשב P4 מהדגם הראשוני של אינטל עם הRDRAM שם הלוח ep-4t2a של EPOX מחשב ישן בקיצור המצב כרגע הוא שהמחשב ברגע ההדלקה לאחר כמה שניות נותן צפצוץ עולה ויורד ללא הפסקה כמו של אמבולנס הצפצוף הוא לא כמו של בעיית כרטיס מסך החשד שלי הוא שהבעייה זה הספק אבל כאן יש לי בעיה רצינית לבדוק את זה משום שמי שזוכר הספקים שמתאימים ללוחות האלו צורכים גם כן 6-PIN חוץ מה20PIN וה4PIN הספק שכרגע נמצא במחשב הוא Macron Power MPT-301 שככל הנראה אני חושב שהוא הבעייתי אז הבעיות שלי הם כאלה: א.אני לא בטוח מה הבעיה שלי ב.במידה והבעייה היא אכן הספק איפה אני משיג כזה ספק (מברור קצר שעשיתי גליתי שקשה מאד למצוא כזה היום. אני אודה מאד למי שיוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by mat77,

לפני כחודש החלה אצלי תקלה חמורה במחשב הוא עושה לעצמו ריסט על דעת עצמו בזמן שהוא עושה לעצמו ריסט מגיע לי מסך כחול ורשום שם your coumpter shut down"n" וכול מיני שמות של תקלות כמו win32k.sys ועוד עכשיו החלפתי הארד דיסק וזה לא פתר את התקלה גם הספק כוח חדש תעזרו לפתור את התקלה שמעתי שזה יכול דרייברים לכרטיס מסך ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד אני לא מוצא באתר של nvdia יש לי כרטיס מסך די ישן GEFORCE2 MX 100/200

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by cs-man,

שלום יש לי תקלה שפעמים באמצע משחק מופיע לי מסך כחול של תקלה הלכתי לטכנאי הוא החליף את הלוח וזה לא עזר והוא הוא שם לי כרטיס קול(במקום זה שעל הלוח) והתקלה מופיע פחות פעמים והיום המחשב עשה לי את התקלה כמה פעמים וגם ריסט כמה פעמים מה לעשות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by srulikg,

הייתה לי שגיאה כמו בתמונה המצורפת. windows 10. תיקנתי את ה-boot בעזרת דיסק ההתקנה של windows על ידי בחירה ב-repair your computer וזה פתר את התקלה ו-windows עלה. ניסיתי לשנות את האות של אחת המחיצות, המחשב נתקע, אז הפעלתי אותו מחדש על ידי ניתוק הכבל מהחשמל ועכשיו הוא לא עולה בכלל. ניסיתי להכניס את דיסק ההתקנה של windows, ההתקנה עולה ונתקעת. אני חושב שגרמתי לתקלה חמורה כשניתקתי אותו מהחשמל בפתאומיות. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ובכן..... ה- HDD הנ"ל מותקן אצלי במחשב משהו כמו חצי שנה עד עכשיו...ממש לפני כמה ימים שחזרתי מחו"ל גיליתי שיש לו איזה בעיה מוזרה וכנראה מראה על איזשהו כשל טכני. בכל מקרה, מה שקורה זה, המחשב עובד משהו כמו שעתיים ואז בום מתקבל מסך כחול, הוינדוז עושה DUMP לזכרון ואז ריסט...אחרי שהוא ריסט הכונן לא מזוהה ורק אחרי כיבוי והדלקה של המחשב הוא שוב מזוהה וחוזר חלילה. הורדתי את הדיאגנוסטיק טולז של סיגייט וכבר ב- SHORT DIAGNOSTIC אני מקבל FAIL...כמובן שזה כלי מטומטם שלא אומר לך אפילו מהסיבה אלא פשוט PASS או FAIL..מה שיותר מוזר זה..אני עושה LONG DIAGNOSTIC הוא כן עובר. בכל מקרה הסימפטומים של הבעיה מעבר למה שכבר ציינתי היא איטיות מחרידה...יכול להיות שהמנוע שלו נדפק והוא בסלד נמוך ממה שא…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT הכרטיס מכיל קופסא חיצונית עם הרבה חיבורים, היא מתחברת לכרטיס באמצעות שני חיבורי AD_LINK אחד FIREWIRE השני לא יודע איזה חיבור הוא... אבל הינה לינק לאתר המוצר - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4925 הכרטיס מוציא סאונד טוב והקופסא עבדה מצוין. עד לפני כמה ימים, שפתאום שמתי לב שנעלמו לי האופציות של הסאונד כמו line-in 1,2,3 וכו... הם הופיעו באיקון של הסאונד ליד השעון... בקיצור חשבתי אולי משהו נדפק בדריברים התקנתי מחדש כלום, החלטתי לפרמט, כן מחקתי את ווינדוס והתקנתי הכל מהתחלה, נקי נקי רק את הדבריברים של הסאונד, עם הדיסק של קיראטיב, מה שעשית בדיוק לפני חודשיים שקיבלתי א…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Verjil,

שלום לכולם, אני משתמש חדש באתר כפי שאתם יכולים לשים לב. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור תא הבעיה המאוד מעצבנת שיש לי. :kopfpatsch: :kopfpatsch: הבעיה: מהפעם האחרונה שכיבתי את המחשב שלי, לא שינית כלום ומאז אני שומע סאונד מעצבן שהיה מוכר היטב בווינדוס 98 ו 95. כזה "טי, נו" כל כמה שנית (בערך 10). מה לעשות, איך לתקן את זה?. בבקשה עזרו לי! מידע מערכת: Windows XP service pack 1. 5 in 1. 512MB DDR. 120 GB. Geforce 5500. 128. *בקרוב יצורף קובץ סאונד. סליחה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by amir77a,

אני מנסה לתקן מחשב של קרוב משפחה, לוח אם שהיה מעולה בעבר Asus P3B-F, עם חלונות 98 כל השאר כרגיל. המקלדת והעכבר (שניהם PS/2) לא הגיבו בכלל. המקלדת אפילו לא הגיבה ב-Bios Setup. קניתי מתאם PS/2-USB כדי לבדוק אפשרות לתקלה במחבר. המקלדת חזרה להגיב ב-Bios Setup. העליתי את Windows ובפעם הראשונה גם העכבר וגם המקלדת הגיבו שניהם. כאשר ביצעתי restart ל-Windows שניהם הפסיקו להגיב לגמרי. המצב כרגע הוא כזה: DOS/BIOS Setup יש מקלדת. Windows Safe Mode יש מקלדת אין עכבר. Windows רגיל - אין כלום. מה לעזאזל קורה כאן? למען הסר כל ספק כמובן שב-Bios גם התמיכה ב-PS/2 וגם ב- USB הם על Enabled. כל עצה ודעה תתקבל בברכה. תודה על הסבלנות ועל העצות. אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טמפ בחצי שנה אחרונה של I/O CONTROLLER HUB (ICH) הייתה 48 מעלות.פתאום היא 68 מעלות. קפיצה של כ 20 מעלות. מה קרה שם? החלפתי משחה בדקתי אם זה חם וזה לא יותר מידי. האם החיישן נדפק?

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by AmitDanan,

אז ככה פירמטתי מחשב התקנתי דריברים לאחר מכן איפסתי את המחשב האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא שלאחר האיפוס ביוס שהמחשב עולה אני שומע שהוא מתאמץ מין קול כזה לאחר מכן הווינדוס עולה רגיל, הורדתי מאינטרנט אנטי וירוס AVG חינמי כמו שאמרתי אין שום בעיה באינטרנט ככה שהקובץ יורד בלי בעיה, הבעיה מתחילה שאני מנסה לפתוח את הקובץ המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו ניסיתי מספר פעמים אבל עדיין התקלה בשלה, איפה יכולה להיות הבעיה? הבעיה הופיעה לאחר האיפוס של הביוס.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קראו הכל וראו שיש קשר לזכרונות אבל גם לספק אולי (זוהי רק הנחה). טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל בר…

21. הבעיה היא כרטיס מסך ATI 5770 לא מעביר לטלוויזיה תומכת ודרך כבל תומך DEEP COLOER + X.VCOLOER הכוונה לסרטים + אינטרנט ברצוני לציין ששבוע קודם לכן הלך ספק כוח , כרטיס מסך התחיל להעלות בחום 80 מעלות ( בפתיחת מחשב ) והיה צריך לשים משחה טרמית שפתר בעיה זאת ניסיתי 2 כרטיסי מסך שניהם כבר לא מעבירים על לוח האם את מערכת צבעים זאת השאלה איך ניתן לבדוק את הלוח אם בחומרה היכן הפגם לתקלה יחודית זאת ?

22. אני גולש במחשב פתאום הוא נכבה והמערכת בחדר נכבית גם אבל המדפסת דולקת האור בחדר דולק גם ... המערכת מחוברת לשקע אחר והמחשב לשקע אחר משהו מוזר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה בדקתי טמפרטורה של מעבד 45 - 50 מעלות . בדקתי מתחים ספק תקין מחשב נכבה לא נדלק הוצאתי את החיבור 24 מהלוח וחיברתי מחדש ונדלק אחרי שה WIN עולה שוב נכבה החלפתי ספק כח עדיין נכבה הוצאתי את ה 24 מהלוח והפעלתי מחדש לא נדלק ואחרי כמה פעמים נדלק. עכשיו זה עובד ! למה ? מישהו יודע ? בהגדרות של כיבוי כוננים הכול על לעולם לא ...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך... המחשב הוא חדש לחלוטין הDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טוב עדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטין הודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורה ושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזה תכלס הכל ניראה תקין האם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by lancealot,

שלום רב אודה לעזרתכם היה לי כרטיס מסך ATI 4800HD שהחל לאחרונה לזייף קשות והחלטתי להחליף / לשדרג לכרטיס מסך חדש. רכשתי NVIDIA GTS450 . מייד עם התקנת הכרטיס החדש הופיע לי המסך הכחול הידוע לשמצה עם הודעה על (NV4_DISP ERROR) ולאחר מכן המחשב פשוט גימגם בטרוף כלומר ניתקע כל מספר דקות מועט (כשהפעלתי פיירפוקס). אם "העזתי" להפעיל משחק כמו CIV5 אז הוופיעו ארטיפקטים / כל מיני ריבועים הזויים על המסך והמשחק התרסק... התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA לאחר שהסרתי את הקודם עם DRIVESWEEPER, קראתי בפורומים על בעיית ה NV_DISP, אבל המחשב ג'יעג'ע ברמות. לקחתי אותו היום בבוקר לחנות י חשבתי שהכרטיס תקול, אך הוא עבד יפה מאוד בחנות על מחשב אחר. חזרתי הביתה ואחרי 2 דקות הוא כיבה לי את המחשב שוב ושוב…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by ofek_fel,

אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים