עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חבריי, קניתי לפניי יומיים ערכה מחברת DYNAMODE למי שמכיר, אשר כוללת בתוכה מתאם לחיבור כוננים IDE SATA וכוננים קשיחים של LAPTOP ובתוכו יש חיבור של SATA על מנת לחבר לבקר, ואז מחברים למשחב עם USB והוא רואה אותו כ כונן נייד. קניתי את הערכה בעקבות הערכה שהייתה לאחיין שלי, שהביא לי לנסות והתלהבתי דווקא ממנה, דבר נחמד. עכשיו למקרה: בן דוד שלי הביא לי היום את המחשב שלו, על מנת להעביר לו כמה קבצים, כמו כן לתקן משהו עם האנטי וירוס וכו', רציתי לבדוק את הערכה שלי, חיברתי לכונן את כבל המתח מהשנאי שמגיע עם הערכה, והוא התחיל לעשות רעש של צפצוף מתמשך, נגעתי בכונן הקשיח לבדוק האם הפלטה החלהל הסתובב, שום כלום, אבל מתחת לכונן הרגשתי חום עז, נגעתי במיקום מסויים ואפילו כמעט נכוותי. אוקיי…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by DeniK,

שלום, חיברתי שתי מסכים למחשב נייח דרך מפצל VGA (קופסה לא כבל) עכשיו מופיעה לי אותה תמונה בשתי המסכים, איך אני מפריד ביניהם? הפכתי את כל הגדרות התצוגה והמחשב כביכול לא מזהה שיש 2 מסכים, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש מספיק פעמים... מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מזהה את המסך השני? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by ^Daemon^,

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by RevolutioN-,

שלום, יום אחד הדלקתי את המחשב,המחשב נדלק,אך המסך עשה צורות משונות,ואז הפך לפסים של שחור ואפור. הבעיה היא לא במסך,ניסיתי עם מסך אחר שעובד ואותה בעיה גם בו. מה יכולה להיות הבעיה?ומה ופיתרונה? תודה..(:

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by pMor,

חבר שלי קיבל מאחד מקרובי המשפחה שלו מחשב, שהיה בשימוש כבר הרבה זמן. הרכבתי לו את המחשב (לא הרכבה של המחשב, הכוונה לשים אותו בשולחן, לחבר מסך מקלדת רמקולים וכו'), המחשב עבד אחלה, הגדרתי לו רשת, הכל עבד יופי. מספר ימים לאחר מכן, הייתי צריך לחזור ולסדר את הרשת, כשהם טענו שהאינטרנט לא עובד. בדקתי הכל, הייתה תקשורת, אך לא כל היישומים פעלו עם האנטרנט (למעשה, רק קאזה עבד). לאחר מספר ימים, קראו לי שוב כשהמחשב לא נדלק. באתי, בדקתי, החלפתי כבלים של חשמל, שקעים, וכלום. פתחתי את המחשב, ראיתי את הלד הירוק דולק, ובנוסף יש לציין שלפעמים כשמנסים להדליק שומעים מעין זמזום מהרמקולים. במידה ומשהו תקול, מה יכול להיות תקול? או אם עשיתי משהו לא נכון, אז מה? *יש לציין שהספק ג'נרי. אקדים תודה, pM…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by Xstyle,

שלום, יש ברשותי מחשב אם לוח אם ASUS מעבד 2.4 אני חושב שהפרטים לא עקרונים כרגע. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב הוא נידלק אבל המסך לא נידלק ואין את הביפ שצריך להיות כשהמחשב עולה. המאווררים הכול מיסתובב הנורה על הלוח אמ עובדת הכול עובד כמו שצריך אני שומע את ההרדיסק עולה אבל אין את הביפ של הלוח אמ ובעצם המסך לא נידלק. בנוסף אני רוצה לציין שהחלפתי מארז ומאז זה קרה ואני רוצה להגיד שהכול מחובר טוב ושום כבל לא פגום והספייקר והכול מחוברים כמו שצריך!

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן: כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים. 2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error. יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של giga…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by אוריפ,

שלום! יש ברשותי נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש, דגם MP-M700 של חברת MPMAN. זה מכשיר די ישן (יש לו רק 64 מגה בייט), אבל עד עכשיו הוא עבד מעולה! אחרי שפרמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנות והדרייבירם מחדש, כל פעם שאני מנסה להעביר שיר מהמחשב לנגן הוא נותן את ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, לא עבד. התקנתי מחדש את הדרייברים, לא עבד. עדכנתי את התוכנה (שנקראת RIOPORT AUDIO MANAGER) לגרסא הכי חדשה, לא עבד. יש מצב שזה בגלל שהווינדוז מעודכן לSP2? עם SP1 זה עבד מעולה! מישהו יודע מה הבעיה? אם כן, איך פותרים אותה? רציתי גם לבקש המלצה לתוכנה אחרת שיכולה להעביר מוזיקה מהמחשב לנגן, כי אולי זה סתם בעיה ספציפית בתוכנה, ותוכנה אחרת תעשה את העבודה טוב יותר. תודה! [attachment deleted by…

10. אז ככה, העברתי את המחשב ממקום למקום, ללא פגיעות כלשהן. המחשב עבד מצויין עד עכשיו. לאחר ההעברה, מערכת ההפעלה (XP) לא עולה. וזה בערך מה שקורה: כשאני מחבר את המחשב בכבל VGA למסך. מערכת ההפעלה עולה עד להצגת הטעינה של ה-XP ולאחר מכן מופיע על המסך שאין מתאם מחובר (NO NIGNAL). כשאני מחבר את המחשב בכבל HD המחשב מגיע לאותו מסך תצוגה על טעינת מערכת ההםעלה ולאחר המסך מחשיך למספר שניות, ואז רשום לי על המסך: אנאלוגי\דיגיטלי (הודעות מתחלפות) ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הכרטיס מסך וזה עדין לא פתר את הבעיה. העניין הוא שאם הכרטיס מסך נפגע בצורה כלשהי, אז איך יתכן ויש תצודה עד העליה של מערכת ההפעלה? למישהו יש רעיון? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by eyalco1981,

שלום לכולם, שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer ... check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for ha…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eliranl1,

שלום לכולם!!! יש לי מחשב חדש (בן חודש וחצי בערך) ובכל פעם שאני מדליק אותו בפעם הראשונה אחריי כמה שניות הוא מתכבה (בערך ברגע שהוא מגיע לסמל של הפעלת הווינדוס)ולאחר מכן אני מדליק אותו שוב והוא נדלק בסדר גמור. מה הסיבה שאני צריך כל פעם להדליק אותו כביכול פעמיים? (המחשב לא נמצא במצב שינה, הוא סגור לחלוטין). תודה רבה לכל העוזרים !!!

13. Started by parlux,

היי שלום ותודה רבה לעוזרים. יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R512C המחשב פתאום יום אחד לא עבוד. אני לוחץ על לחצן ההדלקה, נדלק המחשב. המנורה של הארדיסק פועלת וגם של הסוללה, המסך מראה קצת אור בגלל שהמסך מציג רקע שחור אבל אין לוגו התחלתי של ASUS! יש מסך שחור ואחרי כמה שניות זה ניכנס לי ישירות לחלון הביוס מה לא עשיתי בשביל לנסות לסדר את זה, איפוס להגדרות של הביוס, פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללה של המחשב וגם את הסוללה שיש על הלוח אם (סוללה של הביוס אני חושב) והחלפתי סוללה חדשה בלוח (סוללה של הביוס) חשבתי אולי שהסוללה הקודמת נדפקה ולא עזר כלום, כשאני מדליק את המחשב עדיין אין את הלוגו ההתחלתי הבפעלת המחשב של אסוס ואין כלום! אחרי כמה שניות משהו כמו 10 זה ניכנס יש…

14. Started by ilanb0,

ברגע שאני מפעיל וורד, אני מקבל הודעה על בעיה והיישום נסגר. לאחר מכן מתקבלת הודעה נוספת לפיה "חלונות" יודיע לי על פתרון זמין, אבל איני מקבל כל פתרון. כרגע, לא יכול להפעיל וורד. מדובר באופיס 2016 על חלונות 10 (התכנות עם רשיון מקורי). מה עושים?

15. המפרט שלי הוא 2.6@3.2 MUSHKIN 512 PC3200 IC7 ABIT R9800P CAT 4.3 התקלה לא נובעת בגלל OC, בדוק. אחרי שתיקנתי תמחשב והכנסתי אליו את הריידון 9800PRO המשובח של חברת ELSA התחלתי להתעסק עם הדרייברים ולהריץ תוכנות בנצ'מארק למינן. שהגעתי לקטגורית הSMARTGART שמתי לב שכתוב ש"כתיבה מהירה", מנותקת, ולא פעילה. לחצתי על "בדוק מחדש" וזה הראה לי שפונקצית כיתבה מהירה מחוברת וביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש כדי שהשיניים יתקבלו והכתיבה המהירה תופעל. הווינדווס על מחדש ושוב בקטגורית הSMARTGART כתוב שהפונקציה מנותקת ולא פעילה. חזרתי על פעולת ההפעלה,ושוב, לא עובד. חבר'ה! מה אני עושה?! זה חשוב, אני רוצה לסחוט עוד קצת MARKS!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by ofer1928,

פתרתי את הבעייה כבר לבד אפשר לנעול את ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by ron533,

הי, החלפתי את הלוח אם שלי בעקבות תקלה ללוח אם זהה, יש לי 1.5 GB של זכרון RAM, פתאום הוא מציג ב"מחשב שלי" שיש לי 1.43GB RAM בלבד. בבדיקה בתוכנת Belarc Advisor הוא מאשר שיש לי 4 מודולים של זכרון (2 של 256 ו 2 של 512) בעבר אני משוכנע שהוא הציג לי יותר RAM, אם אני לא טועה הוא הציג 1.5GB אבל בטוח לא 1.43GB. מה יכולה להיות הסיבה?? לאן נעלמו לי קרוב ל 40MB?? (הביוס סופר 1507382 KB , חלקי 1024 שווה 1472 MB או 1.47 GB ולא 1.43.... ???) תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, בזמן האחרון חלק מהפעמים הדפדפן אינו מציג חלק מהתמונות. לא יודע אם קשור אבל גם באתר הבנק הלחצים לא נלחצים (אחרי מילוי פרטים) אשמח מאוד לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  19. Started by ipublic,

שלום הרכבתי מחשב ובהדלקה יש 3 צפצופים הפסקה 3 צפצופים וככה ממשיך... הרכיבים: intel DG43RK core 2 duo e8400 kingston kvr1333d3n9/2g מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שזה זכרון אבל בדקתי במחשב השני והוא פועל מעולה,הלוח אם חדש,והמעבד הוזמן מ EBAY. אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rivki1985,

התקנתי ווינדוס 7 ושהגעתי לפירמוט בטעות לחצתי על המחיצה של הבסיס ופרמטתי אותה (צרפתי קובץ דוגמא מרשת אם אני לא מסבירה נכון את הראשון פרמטתי) אחרי אתחול המחשב לאחר ההתקנה המחשב מגיע לשלב של החלון שרשום ווינדוס 7 ומאתחל מחדש את המחשב ולא נותן לי לי שוב להתקין מחדש את הווינדוס (גם לאחר כמה נסיונות) מה ניתן לעשות אני חייבת להתקין שוב ולא מצליחה אולי משו בהגדרות? יש לי ווינדוס 64 ביט תודה רבה

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by rgb00,

שלום, בסיום ההתקנה (אחרי הrestart) מופיעה ההודעה הבאה: https://db.tt/XW4O3x7f אח"כ אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. התקנתי שוב ואותה תקלה חוזרת. אשמח לעזרה, תודה מראש. מעבד Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz לוח אם Asrock H67M-GE B3 זיכרון G.SKILL 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X דיסק קשיח Samsung F3 1TB SATA2 7200RPM ספק כח Seasonic S12II 430W Bronze מארז Antec Sonata III צורב LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by harur,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כונן קשיח SSD חדש של סמסונג, דגם Samsung 840 EVO 120GB, שעובד על SATA3. כרגע אני משתמש בכונן SSD של אינטל, דגם INTEL X25-M, שעובד על SATA2. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-Z68AP-D3. ניסיתי לחבר את כונן ה-SSD החדש במקום הישן בכדי לבדוק שהוא תקין ולנסות להתקין עליו מערכת הפעלה, ניסיתי להתקין עליו קודם Windows 8 חוקי ולאחריו Windows 7 חוקי אך בשניהם אני נתקל בבעייה שהמחשב נתקע או בסוף ההתקנה (Windows 8) או בתחילת ההתקנה (Windows 7). בהתקנה של ה-Windows 8 הוא נתקע באמצע העלייה הראשונית או שהוא מדווח על שגיאה clock watchdog timeout. חיפשתי קצת בפורומים באינטרנט, שם ראיתי שחלק מהאנשים שינו את ממשק הכונן הקשיח מ-IDE ל-AHCI. איפסתי את ההגדרות בביוס שיניתי א…

• 28 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. Started by AmitDanan,

פירמטתי מחשב לאחר הפירמוט בהתקנה של ווינדוס הוא ניתקע או קורס או מסך כחול. שאני מפעיל אותו לאחר שהוא קורס הסמל של ווינדוס עובד ולאחר מכן הוא חוזר למסך של ההתקנה ומבקש דיסק התקנה, כשאני מכניס דיסק שוב הוא עובד מזהה את הדיסק מתחיל בהתקנה ולאחר מכן באקראיות קורס הוא לא מסיים את ההתקנה. ניסיתי 2 מערכות הפעלה שברשותי בשתיהם אני לא מצליח לסיים את ההתקנה. כרגע אני מריץ MEMTEST לשלול בעיה עים הזיכרון, האים מישהו מכיר את הבעיה או שיש לו מושג מהי? מצרף תמונה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ערב טוב, החלפתי לוח אם, מארז, זיכרון ומעבד. בעיקרון, עשיתי את זה כבר מספר פעמים בעבר, ולא חשבתי שתהיה לי איזושהי בעיה. אולם הפעם אחרי שאני מסיים הכל, המחשב לא נדלק! 99% שפספסתי משהו שאני לא מוצא, ויש כמובן עוד אחוז קטן, שהספק או המארז דפוקים... אלו נתוני החומרה: לוח אם של אסוס מדגם H11OM-A M. 2 ספק של ANTEC מדגם BP400PS מארז של SHARKOON. ככה נראה לוח האם אחרי שסיימתי לחבר את כל מה שהיה לי. אני לא מצליח לגלות איפה טעיתי! אודה לעזרתכם הדחופה... תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk

25. Started by amir77a,

אני עובד עם מחשב נייד של אסוס. כרטיס הרשת שהיה מובנה במחשב, היה מאכזב והתנתק רבות מאינטרנט. לפיכך קניתי כרטיס רשת אלחוטית BT של אינטל מדגם 7260. מדובר בכרטיס מיני PCI. התקנתי את הכרטיס בנייד, התקנתי את הדרייברים הן מהאתר של אינטל והן מהאתר של אסוס (שתומכת רשמית בכרטיס רשת זה - כך הוא נמכר בחלק מתתי הדגמים בחו"ל). אלא, שלאחר ההתקה אני מקבל סימן קריאה צהוב הן על כרטיס הרשת והן על ה-BT. הודעת השגיאה על כרטיס הרשת הנה: The device cannot start (code 10), operation failed, the requested operation was unsuccesful. הודעת השגיאה על ה-BT הנה: Windows has stopped this device because it has reported problem (code 43). הסרתי, התקנתי אינספור פעמים, ללא הצלחה. אשמח לרעיונות ודעתכם... ה…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.