עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moti30,

שלום ניסיתי להתקין (במחשב ישן) תוכנה (VISUAL STUDIO) דרך ISO (עם כונן וירטואלי) והמחשב ניתקע באמצע ההתקנה ללא הודעת שגיאה וללא מסך כחול, אלא פשוט המסך נישאר פועל והעכבר הפסיק לזוז ושום דבר לא הגיב ולא היה ברירה רק לעשות RESTART, ניסיתי ISO אחר (תוכנת MSDN) והמחשב ניתקע כנ"ל, צרבתי את הISO לדיסק, וכן המחשב ניתקע. חשוב לציין המחשב עומד בדרישות החומרה.

2. Started by OmriHaMeleh,

<b>dgvuhdgjkdg

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  3. המחשב מסוג Lenovo yoga pro 3. אני מנחש שהלך הלוח אם, כי בעבר גם הלך לו הלוח אם והחלפתי אותו דרך האחריות. המחשב הפסיק לעבוד פתאום, הכל נכבה וזה נראה שאין מתח למחשב. אני יכול לתקן שוב באותה מעבדה שתיקנתי פעם שעברה, אבל הפעם אין אחריות אז זה יעלה יקר מאוד. האם יש לכם המלצה למעבדה טובה ולא יקרה שמתקנת מחשב כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Zeev ben noon,

כל כמה זמן ,ללא כל סדר, פעם כל כמה שעות ופעם כל יומיים,יש לי ניתוק של הראוטר .החלפתי את כל הפילטרים וזה לא עוזר. היכן לחפש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Israel Game,

מישהו יודע איך אפשר לגלות תסיסמא של אינטרנט רימון או לעקוף

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by effymr,

כאשר אני מנסה להכנס למחשב מהטלויזיה באמצעות הרשת הביתית, אני מקבל בקשה לזיהוי USER NAME ו - PASSWORD לא היתה לי בעיה כזו בעבר, עש לפני שבוע-שבועיים בכל עבד תקין והייתי רואה בטלויזיה סרטים שמותקנים במחשב הביתי דרך הרשת הביתית. אשמח לקבל יעוץ.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by iveco,

יש במארז שלי אפשרות לשים 2 מאווררים בצד ( לא מאחורה קרוב לספק ) השאלה היא כזאת המאוורר של המעבד והכרטיס מסך מכניסים אויר / דוחפים כדי לצנן , המאוורר האחורי מוציא אויר ומה הכי נכון לעשות במאוורר צד לעשות שהוא יכניס אויר או יוציא אויר ? מה שהכי נראה לי הגיוני שהמאוורר צד מכניס אויר והמאוורר האחורי ליד הספק מוציא זאת הסירקולציה הנכונה ? , מה זה מאוורר 2 מהירויות ? יש גם 3 מתלבט מה לקנות יש אנטק 120 MM רגיל , יש אנטק 120MM עם 2 מהירויות מה זה ? יש מאוורר CM ML120L ויש מאוורר ג'נריק 120 מה שחשוב לי שהמאוורר יקרר טוב יכניס אויר וה 80 יוציא מאחור .

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. שלום רב, המחשב שלי הפסיק לזהות את הסורק , המדפסת והפקס ולידם מופיע משולש צהוב, יתכן שבטעות מחקתי קובץ חיוני ? מה עושים ? בתודה אברהם avisat66@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב, המחשב שלי (WIN7)הפסיק לזהות את הסורק , המדפסת והפקס ולידם מופיע משולש צהוב, יתכן שבטעות מחקתי קובץ חיוני ? מה עושים ? בתודה אברהם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by יעקב פוקס,

בוקר טוב, אני מעוניין ליצור קישור שיוכלו להיכנס אליו באופן חד פעמי או לחילופין קישור שרק משתמש ספציפי יוכל להיכנס אליו יש לציין שאני לא מבין בנןשא הזה כלום אז אם מישהו יוכל להסביר לי כמו לילד אני ממש אשמח

11. Started by hagay5112,

אהלן חבר'ה לא מזמן קניתי מחשב: rtx 2080 super i7 9700k 32gb ram 3200mhz gigabyte z390 aouros pro 750w ספק כח Corsair h100i pro liquid cooler Dell alienware aw2518h 240hz g-sync. יש המון stutter ו input lag הם פשוט מרגישים גועליים. נסיתי ניטור טמפרטורות=תקין, הפעלתי g sync הכל במשחקים על low, ביטלתי hpet.אני רץ עם standbylist.פירמטתי את ווינדוס 10.פינגים תקינים לגמרי. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  12. המחשב מזהה את האינטרנט במקומות אחרים, אבל לא מצליח להתחבר ברשת הקווית הביתית (מחשבים אחרים בבית כן מתחברים, בדקתי בנקודות שונות). האינטרנט מוגדר באופן כללי (שדות ריקים) כך שאמור לזהות אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ilanb0,

ברשותי טאבלו SURFACE GO המחובר למסך המחשב עם כבל מתאים. אילו פעולות אני צריך לבצע כדי לראות את הטאבלט דרך מסך המחשב, כי זה לא פועל כך אוטומטית?

14. Started by Shmulik Saz,

מה קורה שהספק חשמל של הפלופי שמגיע מהספק כוח מחובר לf.usb ופתאום המחשה נכבה ?יש מצב שהבורד נשרף ? או שיש מצב שקיים מנגנון הגנה מקצר או שלא

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by No-One,

שלום לכולם. יש לי וינ'10 פרו (חוקי אם זה משנה) רציתי לדעת האם אפשר לחסום גישה של משתמש מסויים, ברמה כזו שלא יוכל לגשת לשום דבר חוץ מתוכנות שיש בשולחן העבודה, או תוכניות אחרות שאבחר נקודתית (כמו שמצוי במקומות עבודה\מחשבים ציבוריים במקומות מסויימים). שמעתי שיש אפשרות כזאת בenterprise, השאלה היא האם אפשר לעשות את זה גם בפרו ואיך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום למרות המדריך המושקע עשיתי טעות והברגתי את הברגים הארוכים גם לגוף המארז כמובן שלא נכנסו עד הסוף ולאחר מלחמה איתם הבנתי את הטעות והחלפתי לברגים הקטנים . ואז הבחנתי טיפה שמנוניות על אחד הברגים האם פצעתי את הרדיאטור והכל הלך או שיש סיכוי שלא קרה כלום האם אפשר לבדוק נזילה שכל כבוי או רק שמערכת עובדת יש נזילה. Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by er4n,

אהלן חברים:) יש לי כמה שאלות תאורטיות שמעניינות אותי ואשמח לקבל תשובות: לפני כשבוע ניסיתי לעדכן תוכנה [Bluestacks שמדמה מערכת אנדרואיד על המחשב. זה המקום היחיד שבו אני משתמש בוואטסאפ או כל סוג אחר של אפליקציות (אין לי סמארטפון)]...יש רגעים בחיים שפשוט חולפים לנגד עיניך ואין לך מושג איך ולמה נתת לכל זה לקרות - לא גיביתי את התוכנה לפני ואף לא גיביתי את הוואטסאפ. מפה לשם, כמובן שדווקא ברגע שכזה העדכון לא מצליח, התוכנה סוג של נמחקת וכל האפליקציות איתה. יום למחורת נזכרתי שאולי יש באפשרותי לשחזר את המערכת וראיתי שאכן יש נקודת שחזור לבערך 5 ימים לפני המקרה. מפה לשם לא יכולתי להתעסק בזה, הימים חלפו ואיתם הנקודת שחזור. ועכשיו לחלק של השאלות: האם תוכנה כמו EaseUS Data Rec…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ikehgl,

הורדתי סרט מאתר Pirates Bay. הסרט דובר ספרדית ובחרתי כזה שיורד עם תרגום באנגלית (קובץ mkv) בצפייה במחשב הסרט נראה כשתרגום באנגלית מופיע. העברתי את הסרט לדיסק און קי אבל אז נעלם התרגום. למה זה קורה ? האם יש דרך לשמר את התרגום כך שלא יעלם כמו כאן ?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by abr328,

שלום רב, לאחרונה המחשב איטי וכאשר אני פונה לאתרים שונים אני מקבל הודעה "XXX.COM אינו מג" "שחזר דף אינטרנט", מה המשמעות,? האם התקלה קשורה למחשב או לתקשורת? מה מומלץ לעשות ? בתודה אברהם

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by natcat,

איך אפשר לשחזר קבצים שהועברו מתיקיה אחת ב- desktop לתיקיה אחרת ובתקיה החדשה הם מופיעים כריקים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לצערי יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה עם עדכון 1909 של ווינדוס,יש לי קוד 43 במנהל ההתקנים על הכרטיס מסך,GTX1080. זה נובע מהעדכון בוודאות כי אני עשיתי כמה פעמים rollback לגרסה הקודמת,ושם הכרטיס עובד יופי. השתמשתי בDDU למחוק דריברים בsafe mode והתקנתי מחדש כמה וכמה פעמים,כלום לא עוזר. מה עושים? זה מה שרשום במנהל ההתקנים על הכרטיס ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה

22. Started by or7755,

אהלן חברים...צריך את עזרתכם אתמול בלילה המחשב עבד רגיל לא הייתה שום בעייה...היום לאחר הלדקה הווינדוס לא עולה ועולה ישר הbios בדקתי את החומרה והכל תקין לפני כל הדלקה יש צפצוף של מכשיר קטן שחברתי המסמל שהחומרה תקינה... החלטתי להתקין את הווינדוס מחדש כלא חשבתי על רעיונות לפתרון שאני מגיע לבחירה של איפה להתקין שני הכוננים ssd שבו מותקן הווינדוס ו hdd ריקים ורשום עליהם drive unlocated space בכונן השלישי של mve כן מזהו ככונן g ומראה ש130 גב בשימוש...איך יכול להיות ששתי הכוננים נמחקו או לא מזהוים כי בלוח אם בביוס כן מזהוים לי 2 הכוננים

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  23. שלום לכולם כל פעם שאני מפרסם פוסט לדף שלי בפייסבוק הוא לא נותן לי להחליף את כותב הפוסט ממני לדף עצמו כמו שהיה קודם, בנוסף הוא לא מפרסם את הפוסט. מישהו מכיר?פתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by reznikevg,

מהיום מחשב Hp pavilion dv4-1225dx מסך שחור. נראה שעולה אבל לא מציג. ניסיתי: ניתוק סוללה ומטען. ניתוק זיכרונות והחלפה ביניהם. חיבור hdmi והפניה. ניסיון כניסה לbios עם כפתור windows+b+power. ניתקתי והחזרתי את הכבל של המסך שנמצא מעל הכפתורים. שום דבר לא עוזר, מה כדאי לנסות? תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  25. אהלן, לצערי כמה ימים לאחר סיום האחריות המחשב התחיל לעשות בעיות. דגם המחשב: Asus zenbook UX461UA בכל פעם שאני מטעין אותו (ניסיתי מטענים שונים שלא גורמים לבעיה במחשב אחר) המאוורר מתחיל לעשות המון רעש, הלפטופ מתחמם נורא ואז קורים 2 דברים: 1. הבטרייה נגמרת במהירות 2. במידה והמחשב נכנס למצב שינה לא ניתן להמשיך להשתמש בו (גם אם מנתקים את המטען) וצריך לבצע הארד ריסט. במצב זה נורית Power מהבהבת אשמח לעזרה תודה רבה! רועי

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים