עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?

2. הי, כשאני חוזר למחשב לאחר זמן מה (אחרי שהמסך נכבה והמחשב עבר ל sleep) , החלון נהיה קטן יותר - זה מראה בפינה שלו, בכפתור האמצעי (להגדיל / להקטין) , שהוא מתנהג עדיין כאילו הוא על מסך מלא (ראה תמונה) וכל פעם, שאני חוזר למחשב, אני צריך להקטין ולהגדיל אותו שוב, שיחזור למסך מלא... אני עובד עם הרבה חלונות, וזה ממש מעצבן.... יש למישהו מושג מה זה, למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור אתזה? תודה

3. Started by DragonPokemonFan,

בכל המשחקים שאני משחק אני מקבל 58 יציב. בפועל ה2 FPS האלה לא משפיעים משהו על הביצועים אבל יש משחקים שאני משחק אונליין שאם אני משחק מול מישהו שיש לו 60 קבוע (למשחק הזה יש הגבלה של 60 מקסימום) ולי יש 58 קבוע אז זה מציג את הביצועים שלי באדום ואת שלו בירוק. בפועל אין לי ממש בעיות של קרטועים במשחק זה פשוט מציג את זה ככה בגלל ההבדל הקטן הזה. האם יש דרך לעלות את הFPS שיהיה יציב על 60? בדקתי בהגדרות של המסך וזה כבר על 60. וניסיתי גם משחקים מאוד ישנים אז זה לא משהו עם המחשב

4. Started by jackhicks121,

SAS 6GBPS HDD/900GB-10K RPM-3.5Inch

• 0 תגובות
    • 125 צפיות
  5. שלום לכולם, אני שוקל לשדרג את אחסון השרת שלי ואני בוחן את הכונן SAS 6GBPS HDD/600GB-15K RPM-3.5Inch. אשמח לשמוע מחברים שיש להם ניסיון עם הכונן הזה: איזה סוג של שיפורי ביצועים אפשר לצפות בהשוואה למערכת הנוכחית שלי? האם יש בעיות תאימות שעלי לדעת עליהן? יש עצות לגבי התקנה או הגדרות? תודה מראש על התובנות שלכם!

6. Hi everyone, I’m looking to upgrade my PC for 1440p gaming and would love some advice on choosing the right graphics card. I mainly play AAA titles like Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, and Starfield, and I aim for high settings with at least 60 FPS. My current setup includes: CPU: Ryzen 5 5600X RAM: 16GB DDR4 3200MHz PSU: 750W Gold-rated I’ve been eyeing the RTX 4060 Ti and RX 7700 XT, but I’m open to other suggestions as well. Are these cards a good fit for my needs, or should I stretch my budget for something like the RTX 4070? Also, how future-proof are these options for upcoming games? Thanks in advance for your input! level devil

7. Hi everyone, I’m planning to upgrade my PC’s storage and need some advice on choosing the best SSD for fast boot times and smooth gaming performance. I currently have an older SATA SSD and want to switch to an NVMe drive. I’m considering drives like the Samsung 980 Pro or WD Black SN850X, but I’m unsure if there are better options in terms of price-to-performance. My motherboard supports PCIe 4.0, and I’m looking for something in the 1TB or 2TB range. Any recommendations or things I should look out for when making this upgrade? Are there noticeable differences in load times between mid-range and high-end NVMe drives for gaming? Thanks for your help! hill climb racing

8. תמיד שאני על דולבי במסך וזה מחובר לכרטיס קול הפשוט OB של הלוח “ צבע ירוק “ ALC662 אז המחשב נכנס לפריז אחרי כמה שעות / יום לא מיד וזה נתקע באמצע סירטון ב HDMI זה לא קורה , אני רוצה לעבוד על ה AUX הרגיל של ה מחשב והטלויזיה בגלל ששם אין דיליי בשמע כמו ב HDMI דיליי של 2 שניות ואז שומעים במעבר בין סירטון לסירטון , אם אני יוריד את איכות השמע זה יפסיק להיתקע ? למשל CD או FM QUALITY ?? במקום ה DVD QUALITY זאת לפחות ההמלצה של ה AI

9. אהלן, יש לי בעיה במקום עבודה שלי שאני לא מצליח להגיע ממחשב אחד לאחר לכונן c לפי כתובת ip, אני כן מצליח להגיע לפי שם מחשב בדקתי שהdns תקין , פרוטוקול smb פועל , הfirewall כבוי לחלוטין, בgroup policy לא ראיתי משהו חריג שיכול להשפיע על זה. יש לציין שזה קורה בכל המחשבים באתר. אני כן מצליח להגיע מכל מחשב ל$c של הdc לפי כתובת Ip ולפי שם מחשב. אשמח בבקשה לעוד פתרונות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 216 צפיות
  10. במשרד אנו משתמשים בשני מסכים, בבית אני עובדת על לפטופ (שגם לו יש לי שני מסכים) ומתחברת למחשב במשרד מרחוק. כאשר אני במסך העבודה מרחוק אני לא יכולה להשתמש במסך השני בלפטופ - מסך העבודה מרחוק אינו מציג בו… כיצד אני מסדרת בעבודה מהבית שגם המחשב אליו אני מתחברת במשרד יכיר בשני המסכים שלי בבית?

• 0 תגובות
    • 233 צפיות
  11. שלום לכולם מתחבר למחשב מרוחק דרך צקפיינט , עם כבל לא מתחבר למחשב מרוחק. כשמנתק כבל רשת , ועובר לאלחוטי זה מתחבר למחשב מרוחק. עשיתי עדכונים לוינדוס יש לי אינטרנט מהיר בבית , החלפתי כבל רשת. איפה יכולה להיות חסימה ?

• 0 תגובות
    • 247 צפיות
  12. Started by moti30,

שלום אני מתחבר לרשת דרך סטיק (Telenor 4G), במשך תקופה ארוכה לא הצלחתי להתחבר ל'wifi (שום WIFI) בכלל. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של של הרשת האלחוטית (5100 AGN), והנה הפלא ופלא אפשר להתחבר לWIFI, רק מה? אי אפשר להתחבר לסטיק דרך USB, הסרתי את הדרייבר של הWIFI, אופ! אפשר להתחבר לסטיק. מה אני יכול לעשות כדי שיוכלו לעבוד ביחד?

13. Started by law89,

היי חברה יש לי גיבוי על SSD. ניסיתי להעלות אותו וכנראה היתה תקלה וזה התפקשש. התקנתי מחדש וינדאוס וניסיתי שוב להעלות את הגיבוי, אך יש בעיה. הורדתי לפני כמה חודשים את הגרסה האחרונה שהיתה של וינדאוס וכנראה ההתקנה שלה שונה ממה שהיה בעת שביצעתי את הגיבוי. אני מגדיר כונן ראשון בגודל X, כונן שני בגודל Y וכונן שלישי מה שנותר, אך מה שנותר בהתקנה הזאת שונה ממה שהיה בהתקנה בזמנו. התוכנה מאפשרת לי להעלות את הגיבוי רק אם הגדלים זהים. לדעתי זה קשור לאיזה מחיצת מערכת או משהו בסגנון שהפכה להיות גדולה יותר בעת ההתקנה. יש לי אפשרות לבצע שינוי ידני למחיצות האלה? בינתיים עשיתי מן סוג של קומבינה, התקנתי עם כונן אחד בגודל X, את השאר לא הגדרתי. זה מצליח להריץ את הגיבוי בצורה שונה והמחשב עולה …

14. סרטוןשלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. נהייתה לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעים לי פסים במסך. צירפתי קישור לסרטון. מדובר במחשב גיימינג עם כרטיס מסך nvidea gforce rtx 2060. מה הה קורה? בדקתי את הכרטיס ונראה שהוא תקין וגם התקנתי דרייברים מחדש דרך nvidea. מישהו פה מכיר את הבעיה הזו ויכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 234 צפיות
  15. Started by law89,

היי האם יש דרך להעביר חלונית ממסך למסך בצורה שהיא תעבור למסך השני ותהיה על מסך מלא? כרגע אני מעביר ואז צריך גם להגדיל אותה למסך מלא. בנוסף, יש סייד אפקט לדבר הזה והוא שכל פעם משתנה לי הגודל והמיקום של החלוניות המוקטנות (מעדיף שכשאני מקטין זה יהיה לאזור מסוים ובגודל מסוים). עריכה: מישהו יודע איך ניתן לחפש משתמש באתר? אני רוצה לשלוח הודעה פרטית ל-caveman

16. Started by איתי מור,

הפוסט: היי, אני מתמודד עם בעיה מתסכלת שממש לא מצליח לפתור לבד – כל עזרה תתקבל בברכה. רקע: לפני התקלה היה לי מחשב עם לוח TUF B450M-PLUS ומעבד שעבד מצוין. ברגע שהתחילו הבעיות – המחשב התחיל לכבות את עצמו סתם ככה, להיכנס ללופים של ריסטארט, ולפעמים לעלות ל-Windows לדקה ואז לקרוס. חשבתי שהבעיה בלוח אם או במעבד, אז שדרגתי את שניהם: לוח אם חדש: ASUS Prime B550M מעבד חדש גם ה-RAM הוחלף ספק כוח תקין, טמפרטורות תקינות, אין בעיה בקירור ומה אז? לפעמים ה-BIOS עולה, לפעמים אפילו הוא קורס ומאתחל את עצמו ניסיתי להתקין Windows מחדש דרך כונן חיצוני – ההתקנה התחילה, אבל שוב הכל קרס ניסיתי לאפס את Windows וזה נתקע באמצע הסרתי את הכונן החיצוני – ועכשיו הוא בכלל לא מעלה Windows הכונן הפנימ…

17. היי, מחפש מישהו מקצועי ואמין , שמגיע לבית הלקוח ע"מ להתקין ולהשמיש AIO קיים על מחשב עבודה רציני. כל הציוד הרלוונטי נמצא. לצערי, אינני צעיר (אך בקיא מאוד בתחום), ונזקק לעזרה בנדבך הפיזי של המשימה. אזור רעננה. ליצירת קשר, דרך הודעה פרטית. תודה.

18. Started by spitzi,

.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by דנית גל,

הי אני לקוחה של סלקום טי וי והאינטרנט אכן פעיל ומחובר אין בעיה איתו אבל שאני מנסה לגלוש לא ניתן כתוב שיש בעיה כנראה בהגדרות חומת האש וביציאות של הhttps משהו כזה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yochai Pardo,

בטלפון שלי מופיע איש קשר יכול להופיע מספר פעמים: 1. בזכרון הטלפון. 2. ב-WHATSAPP. 3. שרת EXGANGE. כאשר אני פותח אנשי קשר ב-OUTLOOK במחשב שלי הם מופעים כמספר הפעמים שמופיעים בטלפון. שאלותי: 1. איך אני יכול למחוק כפילויות שכל איש קשר יופיע פעם אחת בטלפון. 2. איך אפשר שרק פעם אחת יופיע ב-OUTLOOK. אם פתחתי איש קשר ששמור בטלפון, איך אפשר להעביר מזיכרון הטלפון לשרת EXGENGE בלי למחוק ולהקים מחדש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by NoamS,

היי מכירים את BLUESTACKS? איך אפשר להשתמש שם במצלמה? (אין לי במחשב מצלמה אני רוצה שהמצלמה תראה וידאו או קובץ תמונה קיים). תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רוצה לענות לאנשים בפורומים יו טיוב או אינסטגרם --בקבצים מתוך שולחן העבודה........מעביר קובץ --ל--תגובות ביו טיוב-לוחץ הדבק ולא נדבק מה עושים???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ikehgl,

שלום, אני רוצה לקחת את המחשב האישי למעבדה לבדיקה. האם ניתן למנוע כניסה לחומר אישי במחשב, לדוגמה: המסמכים שלי או ג'ימייל, ע''י סיסמה או דרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מוריד סרטים במחשב האישי ומעביר לדיסק און קי, מחבר אותו לטלוויזיה חכמה טושיבה ויש בעייה עם עוצמת הקול. אני מעלה בטלוויזיה עד 100% ושומע בעוצמה של אולי 30%. הכל בסדר כשצופים בסרט במחשב עצמו. גם אין בעייה בצפייה בערוצים או נטפליקס בטלוויזיה. איך להתגבר על הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד אני צריך לפרוק מתח בכדי שידליק. לוחץ 30 שניות על כפתור ההדלקה ששום דבר לא מוחבר ורק לאחר מכן מצליח להדליק אותו. ניסיתי לשחק עם הסוללה גם לא עזר איך מטפלים בזה? יש לציין שזה התחיל לקרות רק בזמן האחרון. לא היו הפסקות חשמל למינהן. זה מגיע למצב שגם לאחר פריקת מתח המחשב לא נדלק ויש צורך לבצע מספר ניסיונות פריקה על מנת שהמחשב ידלק. חשוב לציין שתופעה זאת החלה לקרות רק לאחר התקנת ווינדוס 10. לפני על גירסא 8.1 הכל היה תקין. DELL INSPIRON 15R 5537

• 0 תגובות
    • 11.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים