תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד - IBM T21 ששלחתי למעבדה מכיוון שהתקלקל. נאמר לי במעבדה כי לוח האם מקצר ואפשר לתקן את הלוח (לא להחליף) בעלות של כ - 1000 שח. ברצוני לשאול אם מישהו/מישהי מכיר/ה בעיות נפוצות בלוחות אם של IBM או אתרים בהם מסבירים על תקון בעיות כאלה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לאתר איזה רכיב נשרף אם הלוח אם הפסיק לעבוד רק כאשר מחובר אליו כרטיס מסך לAGP יש סיכוי שהMOSFET שליד הAGP שרוף? האם יש דרך פשוטה לבדוק אותו בעזרת רב-מודד רגיל או שצריך צב"ד אחר?
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים , רציתי לדעת אם יש מקום כלשהו ( עדיף באשדוד והסביבה אם אפשר ) שבו ניתן לתקן לוח אם שמקצר ועיקר הבעייה היא פין שנשבר בתוך התושבת של המעבד וזה מה שכנראה גורם את הקצר , הפתרון לפי דעתי הוא פשוט להלחים פין ברזל קטנטן לתוך החור שבו חסר כעת פין . לוח אם GIGABTE P35-DS3L for INTEL SOCKET 775 . באמת שחבל לי לזרוק את הלוח אם המצויין הזה תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליף מסך ללפוט המדובר. מנסה לשמור על העלויות מינימליות. לצערי רק חצי מסך עובד בעקבות נפילה. בנוסף, המקלדת התנתקה ולמרות שאני רואה את החיבור, אני לא מצליח להחזיר אותו למקום - כך שגם המקלדת לא מתפקדת. האם יש למישהו המלצה כיצד/איפה לתקן? באזור ירושלים. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עברתי דירה לאחרונה אני מחפש שירותי תיקון מחשב קרוב לביתי(רמת גן) ביקרתי באתר דפי זהב וראיתי שיש שם מחירוני שירות ותיקון למחשבים. האם להסתמך על מידע זה או שאולי למישהו כאן המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
כמה שווה התיקון הזה ? ניקוי יסודי מחשב מאבק , החלפה משחה טרמית ,ספק כח משומש תקין BESTEC 300W יש אותו במחשבי מותג HP DELL , כרטיס מסך משומש 8400GS PCIE , מאוורר 8 חדש AC , צורב משומש תקין , כונן קשיח SSD חדש של SanDisk 240GB , תושבת 2.5-3.5 ל SSD , התקנה מערכת הפעלה ותוכנות , התקנה מחשב בבית של הלקוח ( המחשב של איש מבוגר לא למשחקים) * חלק מהחלקים משומשים בכוונה כדי לחסוך בכסף וגם המחשב ישן * כמה שווה התיקון הזה בכסף ?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הילד הפיל את המחשב הנייד, ועכשיו הוא לא נטען, אמרו לי שצריך להחליף שקע טעינה, מישהו יודע לעשות את זה ? כמה זה יכול לעלות ? המחשב זה לנובו S300. בקשר לתקלה הקודמת, טכנאי מחשבים התקין לי את חלונות מחדש, אבל הוא לא מתקן מחשבים ניידים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מסך iiyama vmp 454 19" שהתחיל לעשות רעשים אלקטרוניים מעצבנים לאחרונה.. ולדעתי הוא גם קצת מרצד יותר מיד.. המסך כבן 5 שנים, אולי יותר, וכבר אין אחריות. כמה אמור לעלות תיקון שלו, ואיפה מומלץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 15" GERICOM... עכשיו הוא פעל יפה ויום אחד הפסיק לעבוד. בגלל שאני מתחום האלקטרוניקה פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שרוף או דברים העלולים לפגוע בפעילות המסך ואף חיזקתי כל מיני חיבורים. לפתע המסך נדלק ושהוצאתי את הספק כוח שלו שוב הוא נכבה ולא נדלק שנית, חשוב לציין שהמכלול עצמו של המסך פועל 100% זה רק פאק בכרטיס. עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר מקום לתיקון מסכי LCD?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אתמול התקלקל לי המסך שלי: Chimei 19 Inch CMV 958D הוא נכבה לסרוגין לאחר משך זמן קצר ואני שומע ממנו זמזום קצר. אני דיי בטוח שמדובר באיזה נגד/קבל שנדפק לי, ואני רוצה לפתוח את המסך כדי לוודא את הבעיה. העניין שאני לא מבין איך לפתוח אותו... כל מה שהצלחתי זה לשחרר 3 ברגים בחלקו התחתון, אבל כנראה שזה לא מספיק (אני לא מזהה עוד ברגים בו בכלל). אם יש מישהו שמכיר את הדגם הנ"ל אשמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, ברשותי מסך Xiaomi Curved 34 inch. תיאור התקלה: התאורה האחורית עובדת, אין שבר, סדק או פיקסלים מתים. המסך מזהה התחברות של מחשב אליו. אבל - אין תמונה, כולל OSD בלחיצה על כפתורי ההגדרות של המסך עצמו. מכירים מישהו שיכול לתקן את זה? מה טווח המחיר? האם אפשר לתקן לבד? תודה, דרור
-
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, סליחה מראש אם לא שייך לתחום הפורום; ניסיתי לחפש האם קיימת שאילתה בנושא זהה ולא מצאתי. לבת זוגתי נשבר המסך במחשב, מצרף תמונות. אם זה נושא שניתן להתייעצו לגביו פה, אשמח לדעת מה עלות ממוצעת של תיקון כזה, והאם ניתן לקבל המלצות על בעלי מקצוע אמינים שיוכלו לעזור. מדובר בדגם Legion 5 Pro-16ACH6H Laptop (Lenovo) - Type 82JQ
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לידידה נשבר המסך בLenovo YOGA 700. המחשב נקנה בארה"ב לפני כשנה, כנראה לא מכוסה באחריות כבר (לא שזה משנה כי זה נזק עצמי) יצרנו קשר עם היבואן ואמורים לחזור אלינו מהמעבדה. בכל מקרה כנראה שהם די ישחטו במחיר. לכן אני מחפש מעבדה פרטית שמחזיקה מסך כזה במלאי , באזור המרכז או חיפה. מבדיקה בכל מיני EBAY/ALIEXPRESS המסך די יקר - כ130 דולר בהזמנה אבל המהירות טיפול פה יותר קריטית בגלל שמחשב משמש ללימודים, באמצע הסמסטר. אז הצעות למעבדות או טיפים לטיפול? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מאנגליה רוצה לתת לי מחשב נייד שלו שקנה באנגלייה של חברה בשם advent מסך של המחשב נשבר השאלה שלי האם ניתן לתקן את המסך השבור בארץ אפילו שאין יבואן למחשבים אלו וכמה בערך יעלה כזה תיקון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מחשב נייד דגם HP ZT3000, לאחרונה התחילו בעיות עם מסך ה-LCD, קודם המסך מצבע בצמע אדום\וורוד מוזר, ובסוף המסך נכבה. אני עדיין יכול לראות שהמסך עובד ברקע, אך בלי אור ברקע. הבנתי שככל הנראה מדובר ב-INVERTER, אך החלפתו בחדש לא עזר. אפשרות שנייה היא שהמנורה של הLCD התקלקלה, אבל הבנתי שהחלפת המנורה לא דבר פשוט. מישהו ניסה את זה? אני כעת מחפש מעבדה או איש מקצוע שיוכל להחליף את המנורה, או מה שנקרא בשפה מקצועית CCFL. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי ספק של EZCOOL 500W, שלא מתפקד כמו שצריך. מה זה אומר? המחשב אמנם נדלק, אבל נכבה כל פרק זמן לא מוגדר. יכול להיות שניה אחרי שנדלק ויכול להיות 5 דקות אחרי שנדלק (לא יותר מזה). בנוסף יש רעשי מתח, מעין זרמים כאלה בחיבור של הכבל מתח. החלפתי לכבל חדש, אפילו שניים ולא עזר, החלפתי שקע בקיר וגם אותו דבר. החלפתי לספק של מחשב אחר- ועובד פיקס. הספק עדיין באחריות, אבל לצערי השגעון שלי לנקיון של המחשב גרם לי לפתוח אותו (את הספק) ולנקות את האבק שהצטבר בו, ככה שהמדבקות אחריות נקרעו וברור שאייבורי לא יסכימו לממש את האחריות עליו. לפי דעתי, זה איזה חרטה קטנה שצריך לסדר בספק כי הוא כן עובד, אבל משהו מפריע לו. אם יש פה איזה מישהו נחמד שמבין קצת ויכול לתת השערה או לתת לי כיוון מ…
-
- 8 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר הזה - קיבלתי אותו משומש הוא תומך גם ב USB וגם ב PS2 כשמחברים אותו ב USB הוא עובד כמה שניות ואז פתאום הוא מתנתק והמחשב טוען שיש איתו בעיה כאשר אני מחבר אותו ב PS2 הוא עובד אך הוא קופא מידי פעם וממשיך לעבוד או שלפעמים מפסיק לעבוד בכלל וצריך לאתחל את המחשב. בכבל שלו צמוד לחיבור למחשב יש קרע בציפוי הגומי אך אין פגיעה בכבלי הנחושת, פתחתי אותו והסתכלתי בפנים והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף את הכבל לחדש יותר הבעיה תיפתר? יש לכם רעיונות? אני מאוד אוהב את העכבר הזה הוא נוח ולרוב מדויק ולא הייתי רוצה להשבית אותו.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי MICROSOFT INTELLI EXSPLORER 1.0A הוא מתחבר דרך USB והשבוע הוא חזר לעשות בעיות, להתנתק ולכבות כך שהפתרון החידי שפותר את זה הוא לנתק אותו מהמחשב ולחבר מחדש. הבנתי שיש אפשרות לפתוח את העכבר ולהלחים את החוטים שלו מחדש, אני אשמח אם מישהו יסביר טיפה יותר בפירוט מה צריך לעשות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דחוף תוכנה חינמית לתיקון ריג'רסטרי (איך שקוראים לזה) ...... הורדתי כמה תוכנות אבל צריך סיראלים וכאלה... (אם אפשר שתשלחו לי קישור להורדה)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של קומפק 715EA ויש לו בעיה במסך המצב שלו שהציר של המסך חופשי לחלוטין. הוא בדרך כלל היה בשימוש כמו נייח אז תמיד השענתי אותו על משהו. עכשיו (במזל טוב) יש מחשב נייח חדש כך שאני רוצה שהקומפק יהיה נייד שוב. יש למישהו שם של מעבדה טובה וזולה? האמת הם אפילו לא צריכים להבין באלקטרוניקה מי יודע מה, זו בעיה פיזית בלבד, המחשב מתפקד בצורה מלאה למעט זה. המחשב בן 5 כך שאני לא מעוניין להשקיע בו יותר מידי אז רצוי שהמעבדה תהיה זולה. תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה של Logitech, Wingman Formula Force GP ב PCH. איזה יום ההגה שלי הפסיק להגיב (חבר שלי חיבר מאוורר למחשב באמצע שהוא פועל - אז כנראה ההגה נשרף או משהו) ונתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, אחרי שבועיים שלושה שהיה ב"טיול" במעבדת היבואן הלכתי להביא אותו (לפני 10 דקות) וכשאני מחבר אותו הוא עדיין לא עובד (פשוט המחשב לא מזהה משהו מחובר אליו...). בדקתי גם אצלי (חיבור USB) שעובד -המודם מחובר אליו וגם אצל אח שלי שיש לו מחשב חדש... אני לא יודע מה לעשות (עוד שבועיים עד ש"יתקנו"...) סרטןןןןן רציתי לשחק ביום כיפור ;D סתם... עריכה:!!!!! טוב אז קודם כל אני רוצה להתנצל בפני PCH סליחה. ההגה כן עובד - אני כבר אסביר - פתחתי את הפאנל הקדמי כדי לסים שם מאוורר - ובמארז שלי יש גם …
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ה - 29.42 ולפני זה השתמשתי באפשרות של תיקוני צבע - (האפשרות שמאפרת לשנות את החדות הדיגיטלית, בהירות, ניגודיות והגאמה) שכל פעם שהפעלתי מחדש את המחשב זה אוטומטית הפעיל את ההגדרות שאני כיוונתי.. בכל אופן עכשיו לאחר ההתקנה של הדרייברים זה לא חוזר לי להגדרות שאני הגדרתי. למרות שמסומנת האפשרות "החל הגדרות אלה באתחול" מישהו יודע מה מקור הבעייה ?! ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס זיכרון מהנייד LG G4 לצורך גיבויי הצלחתי להוריד כ 3 תיקיות של תמונות מתוך 12 ולפתע כל התיקיות נעלמו ומופיעה במקומם תיקיה ריקה.כשאני בודק את גודל הזיכרון אני רואה ש 25 גיגה מתוך 32 גיגה תפוסים אבל כשאני בודק גודל תיקיה היא ריקה .היכן מוסתר כל המידע?.אני רוצא לציין שהמידע חשוב לי יש שם אירועים משפחתיים חשובים כגון חתונה וחינה של הילדה שלי וכו' אשמח לעזרה שלכם תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-