עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה התחיל היום: באתי לעדכן את קספרסקי אינטרנט סקיוריטי מהרשת, העידכון התחיל רגיל ופתאום המחשב איתחל את עצמו. בהתחלה חשבתי שזו בעית התחממות, בדקתי טמפ' ומאווררים - הכל תקין. לאחר האיתחול השארתי כמה דקות ע"מ לוודא שזו לא בעיית חומרה כלשהי... ניסיתי לעדכן שוב - ונחשו מה... שוב פעם איתחול. אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שאני ניתקל בבעיה כזאת מוזרה... האם מישהו מכיר את המחלה הזו ואיך מרפים אותה?

2. לפני כמה חודשים קניתי מחשב עריכה חדש (בנוסף לעוד 5). הרכבתי אותו לבד, יש לי ידע ונסיון בזה. תופעה מרגיזה יש בחודש האחרון- תוך כדי עריכת וידאו, ללא שום סיבה (כל פעם מפעולה שונה) המחשב פשוט עושה ריסטרט. הסדר הוא כזה- 1. תוך כדי עבודה - העכבר נתקע. 2. אחרי חצי שנייה הוא כבר נכבה. לפני הכיבוי, לאלפית שניה (וממש לא רואים את זה מרוב שזה מהר) יש מסל כחול עם כיתוב אפור. אין מצב אפילו לראות מה יש שם ומתי זה יקרה שוב. יש לציין שזה קורה גם בזמן שהמחשב לא עושה כלום, פשוט דולק , וללא שום פעולה/תוכנה ברקע. המעבד לא חם,יש המון גופי קירור, ספק חזק- OCZ 600. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?

4. לאחר התקנת תוכנה ולא משנה איזו אשר דורשת לבצע RESTART מקבל מסך כחול עכבר ימני לא עובד ALT+CTRL+DEL כן פועל ראוי לציין שהיתה לי בעיה אשר בעקבותיה לא ראיתי מסך כלל ורק לאחר הוצאת 2 זכרונות חזרתי לראות תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. היי אנשים! יש לי תופעה מוזרה באיזו מערכת ACER ASPIRE X1700 כשמפעילים את המערכת (XP) היא עולה עד כדי מסך שחור כשמופיע הסמן של העכבר. (מצב סטטי) ניסיתי לבצע התקנה מחדש של המערכת וגם בהתקנה היא נתקעת באמצע וחודלת מלהמשיך ולסיימה. בבדיקת MEMTEST יש גם כניסה למצב סטטי.(חודלת מלהמשיך מעבר ל18 אחוז) גם בהרצה של WINPE המערכת נכנסת למצב סטטי ולא עולה. בבדיקת הHDD עם תוכנה של היצרנית (HITACHI) הSMART תקין. למישהו יש רעיון? האם זה נשמע כמו לוח לא תקין? מדובר על מערכת שהגיעה עם ויסטה מהיצרן במצב AHCI וששונתה לIDE NATIVE MODE על מנת להתקין XP. יש לציין שהמערכת עבדה כחודשיים ללא בעיה. המון תודה מראש לכולם...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by doctor hardware,

אז ככה המפרט הוא כזה : CONROE 6600 GIGABYTE 965 DS4 KINGSTON 1 GB 667 X 2 WD 250 GB SATA2 LEADTEK 7900 GT 256 POWER SUPPLY - THERMALTAKE 470 WATT CASE - GIGABYTE ALUMINIUM DVD WRITER SONY-NEC FLOPPY בדקתי זיכרונות באמצעות MEMTEST במשך 24 שעות והכול תקין . עדכנתי את הגרסה של ביוס ל F6 הורדתי מאינטרנט את הדרייברים הכי חדשים , התקנתי מע הפעלה (התקנה נקיה) XP PRO CORPORATE ENG כולל כל התוכנות ,עדכונים ,אופיס וכו. עדיין הרסטארטים לא הפסיקו , פעם זה קורה באמצע משחק או סתם במהלך גלישה. אני חושד בספק כוח , אם אני צודק? תדה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by AvlK,

פירמטתי את המחשב ויש שני דברים שמציקים לי מאז: 1. as ssd מראה תוצאות נמוכות בחצי ממה שהיה (300+ במקום 600+). 2. hwmonitor מראה רק כרטיס מסך אחד במקום שניים. מפרט: i7 960 asus rampage iii extreme mushkin copperhead 3x2gb1600mhz 6970cfx crucial 128gb m4 samsung 1tb spinpoint לגבי ה ssd בדקתי וה trim אכן עובד וגם בביוס בקר ה sata 6g מוגדר כ ahci. צריך עזרה חברה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by kaki,

אתמול התקנתי במחשב שלי HD4760, אחרי התקנת דרייברים החלטתי לבדוק קצת יכולות. הרצתי crysis והופיעו לי מין פאקין כאלה במשחק. יש תמונה מצורפת. זה קורה בכל רזולוציה בכל רמות הגרפיקה. בנוסף כשאני מנסה להריץ סרט מהmediaPlayerClassic המסך מפסיק לקבל סיגנל לשנייה ואז מופיעה לי הודעה של ATI שהכרטיס נתקל בתקלה חמורה. מערכת ההפעלה שלי היא XP PRO. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

9. ברשותי המפרט הבא: מארז וספק של compucase - 6a19 (הספק הוא Hec 300W) כרטיס מסך nvidia 7300GT לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H מעבד: amd am2 5600x2 דיסק קשיח 250 ג"ב - sata2 צורב dvd כרטיס טלוויזיה התופעה עם המחשב היא שמידי פעם הוא לא עולה: אני מדליק אותו, מתבצעים בדיקות של ה- bios וממש רגע לפני קבלת התפריט של בחירת מערכת ההפעלה הרצויה (חלונות/לינוקס) המחשב מאתחל את עצמו וחוזרים לשלב ה- bios. שמתי לב שהכונן הקשיח מחובר עם מחבר דמוי sata לספק כח. החלפתי וחיברתי אותו למחבר מולקס שמקורו בצמה אחרת ויש שיפור רב (התופעה חוזרת על עצמה - אבל רק אחת ל- 20 פעם...). שאלות: 1. האם כדאי לחבר את הכונן הקשיח לשני מקורות מתח? (גם מולקס וגם מחבר הספק בצורת sata) - קראתי בזמנו שאסור לבצע חיבו…

10. אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מפעיל משחק הוא ישר נתקע לי ובמנהל המסימות קובץ הDAT שלו לא רוצה כלל להסגר החלפתי במחשב חלק חלק ועדיין אותה בעיה והכי מוזר שהיא מופיע לי רק בלוחות ASUS בכל הדגמים ,היה לי P5B DELUX קומנדו ועכשיו הלוח שמצויין במפרט שלי בכולם היתה אותה בעיה עכשיו תגידו אז למה אתה קונה אסוס כל פעם אני אומר שזה לא ייקרה היה לי לוחות של ג'יגהבייט עבדו יפה מאוד יש לי לוח של אסרוק עובד מצויין אולי המחשב שלי צריך גירוש שדים הבאתי ספק אחר ,ארדיסק אחר כרטיס מסך אחר מעבד אחר בקיצור הכל המחשב עובר כל בדיקת מאמץ שיש היום לא יודע כבר מה לעשות .יש לי שאלה האם בדוח שגיעות שמוציא הוינדוס אחרי שאני סוגר משחק יכול לתת לי תשובה מה לכל הרחות יש למחשב הזה אשמח לעצות הכל במחשב תקין אז עצות לגבי תחליף חלקי…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  12. היי, כבר תקופה שהופיעה לי תופעה של “שלג” כאשר אני מתחבר מרחוק (vpn) לתחנת עבודה שלי. ה”שלג” מופיע לאט לאט על המסך וכשאר עוברים עליו עם העכבר או אובייקט אחר, זה נעלם באותו מקום שעברתי עליו ואז חוזר לאט לאט שוב. בהתחלה חשבתי שזה קשור ליציבות האינטרנט, אז החלפחתי כבלים, החלפתי שיטת חיבור (חיבור ישיר\עקיף לראוטר) וגם עברתי דירה בזמן הזה ועדיין התופעה עברה איתי. בדקתי דרייברים במחשב ובכרטיס מסך והכל מעודכן. יש לציין שבהתחברות מרחוק ממחשב אחר אין את התופעה הזו. אשמח לעזרה מה יכול לעזור לסדר את התופעה. מצורף המפרט של המחשב שלי: Operating system: Microsoft Windows 11 Home, Version 10.0.26100 DirectX runtime version: DirectX 12 CPU: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor RAM: 16.0…

13. ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\040111-17160-01.dmp C:\Users\GAL\AppData\Local\Temp\WER-34211-0.sysdata.xml מה הפתרון הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by furyanaor,

היי, חובה סימפטום זהה בשני לפטופים שונים, ומה שמפתיע - גם בשני עמדות שונות כמובן עם מקלדות שונות. לפעמים קופאת לי המקלדת החיצונית כשהנייד מחובר למפצל USB עם מקלדת, עכבר, אוזניות, חיבור רשת, כבל טעינה ועוד. בעמדה השניה יש דוקינג תואם את הנייד והתופעה חוזרת על עצמה. כלומר גם עם מקלדת אחרת ואפילו עם מחשב אחר מדגם שונה (מדובר בנייד של לנובו בשתי המקרים). * זה קורה רק כשיש הרבה חיבורי USB בו"ז. השכלתי לחבר כבל מתח למפצל, לא ממש עוזר.. כאילו יש מגבלת יכולת הספק חשמלית לעד 5 מכשירים אפילו כשמדובר במפצל חיבור Type-C עם Thunderbolt 4 באחד המחשבים, אין חידוש. זה פשוט מתחיל לגמגם. אותיות נתקעות, פתאום ה-Backspace נתפס לך מוחק לך כליל כל מה שכתבת פשוט טיורף. למישהו יש ר…

15. Started by bigram,

האם מישהו נתקל בתופעה שהעכבר שט/ נסחף על פני המסך בצורה עצמאית? לי זה קורה ורק בנגיעה בעכבר התופעה נפסקת עד הפעם הבאה. זה פשוט מעצבן. יש עצות או רעיון איך לפתור הבעיה? עכבר אופטי A4 TECH בחלונות XP SP2 תודה.......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by blade2,

יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by LielZ,

אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Flea,

היי הורדתי את 3DMARK 06 מהאתר הראשי של FUTUREMARK. כל ההגדרות על DEFAULT, וקיבלתי 4928. http://img409.imageshack.us/img409/8452/3dmarkyk3.jpg שימו לב, בCPU TEST. יש לי 0 FPS זה מטורףף.. האם התוצאה בסדר? והוא רושם לי בSM 3 - NOT SOPPURTED??

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by david85,

קיבלתי תוצאה נמוכה מאוד של 3656 נקודות בלבד, תסתכלו במפרט מחשב שלי ואולי תגידו לי מה הבעייה... לפי דעתי זה הכרטיס כמובן.. אבל בכל זאת זוהי תוצאה נמוכה מאוד, אז מה לפי דעתכם הבעייה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  20. שלום. הנה החומרה שלי: מעבד: 3.2 MHZ של אינטל, זיכרון פנימי: 1 ג'יגה, כרטיס מסך: X1800XT, 512 MB של ATI. התוצאה שקיבלתי היא: 6937. איזה תוצאה אני כן צריך לקבל? בכל מקרה יש לי כרגע בעיה עם המארז שהוא גורם להתחממות יתר במשחקים, נגיד בפיפא 07 בהגדרות הכי גבוהות במאמץ הוא מגיע לי אף ל - 71 עד 73 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by ShacharP,

שלום לכולם! לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה). הכל טוב והוא מריץ משחקים סהכ ממש טוב, החלטתי לבחון אותו עם ה3DMARK מבחן הFIRESTRIKE, שזה הגיע לשלב התוצאה ראיתי שקיבלתי תוצאה של 7985 משהו כזה.. בדקתי לעומת מחשבים עם אותו מפרט הם קיבלו איזה 1000 נקודות יותר ממני . למה זה קורה? יכול להיות שהמעבד לא מנצל את עצמו מספיק ? בנתונים של MSI AFTERBURNER רשום שהכרטיס מסך מגיע לUSAGE 99% שזה טוב אבל הליבות של המעבד מגיעות מקסימום לאיזה 50%. זה אמור להיות ככה? אם לא מה אני עושה בשביל שהמעבד יגיע לניצול גבוה? תודה לעוזרים!

22. Started by GaTor120,

אני מבין מהתמונה שיש בעיה בזיכרונות,אבל אפשר לדעת אם זה בעיה בכולם? יש לי 4X1GB ,אשמח לדעת יותר פרטים לגבי התקלה תודה רבה מראש http://img16.imageshack.us/img16/9571/picture003rax.jpg

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. הרצתי Analyze על המחיצות C,D בעזרת התוכנה PerfectDisk (כונן קשיח אחד שפיצלתי ל-2 מחיצות) איך התוצאות ? (לפי איך שזה נראה ואני ממש לא מומחה גדול, לא נראה כאילו הכונן בסדר) נ.ב הבדיקות נעשו עקב איטיות במשחק מסויים שאמור לרוץ חלק במחשב שלי. (Wheelman) כונן C כונן D

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  24. בתמונה אפשר לראות את התוצאות אחרי הרצה של כ-6 שעות. לא נראה לי תקין במיוחד כמה אלפי שגיאות אבל החלטתי לבדוק כאן לפני שאממש אחריות. מה בדיוק התוצאות האלה אומרות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום מחשב נייד מדגם - Dell Latitude E5420, ברשותי כבר כמה שנים טובות, בגדול אני מרוצה. כבר תקופה ארוכה שאני סובל מדי פעם ממסכים כחולים ו/או קריסה של המחשב והפעלה מחדש. בו בזמן שבדיקת דיאגנוסטיקה שמובנית במכשיר (מקישים בהפעלה F12) תקינה. ובבדיקה עם תוכנה לתקינות הדיסק קשיח היה תקין (אף שהופיע מבחינת אחוזי בריאות 90 אחוז). מאתמול אני סובל יותר ממסכים כחולים, וכן בבדיקת הדיסק קשיח זה ירד מ 90 אחוז ל 78 אחוז. כ"כ בבדיקת דיאגנוסטיקה פנימית בחלק מהפעמים אני מקבל הודעה על בעיה בדיסק קשיח ׁ(error code 2000-0142) וכן לפעמים הודעת שגיאה על משהו שקשור לכבל (אבל אולי זה בגלל שבדקתי בלי לחבר את המטען?) (error code 2000-0415). כ"כ לחברת דל יש גם אפשרות לעשות בדיקת דיאגנוס…

• 31 תגובות
    • 9.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים