תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי שבת שלום , במחשב Vostro 3568 הסוללה הפסיקה להטען לפני דיי הרבה זמן המחשב עובד ללא סוללה ועם סוללה אבל (מטען מחובר) נעדכנתי את הביוסלגרסא האחרונה . ניסתי לאתחל את הסוללה הערה: בהתחלה הסוללה לא הייתה נטענת , אחרי עדכון הביוס היא לא מזוהה , פעלתי לפי ההדרכה ההבאה: הסוללה זוההת אבל לא נטענת אחרי זה אתחלתי אותה מחדש והיא לא מזוהה מאז. בכלי האבחון של דל , נמצא שגיאה 20000131 ושום דבר על המטען , והמטען מזוהה בביוס כ "לא ידוע " לפני ששולחים לתיקון במסגרת האחריות יש לכם עוד הצעות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: מחשב עם ווינדוס 10 מעל גיל שש עם i5, זיכרון 4 ג'יגה, הארד דיסק טרה וssd 128 מדי פעם המחשב סרב לעלות ואחרי תפילה קטנה וריסטרט היה עולה, התחילה גם תופעה של קריסה במהלך העבודה. בדיקת דיסק לא העלתה דבר אז אחרי תפילה לבורא עולה פרמטתי בשבת והתקנתי הווינדוז בשנית. עבד היטב והתקנתי עם דריבר בוסטר כל הדריברים. אתמול קרס שוב ומסרב להפעיל הווינדוס. האם זאת כנראה בעייה פיזית? האם לנסות להתקין ווינדוס על כונן אחר? ( יש לי עוד כונן ssd) אשר אינו בשימוש כרגע. מה מומלץ לבדוק? בתודה, אוהד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח שעבד מצויין עד לפני יומיים. החלטתי לעשות לו shutdown כי הוא היה דלוק במשך איזה חודש ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא נכבה אחרי כמה זמן בד"כ הוא מצליח להגיע עד לווינדוס, מציג את הדסקטופ ואז מכבה את עצמו. ניסיתי גם לשים USB עם התקנה של ווינדוס במטרה לפרמט ואז הוא נכבה כמעט מיידית אחרי כמה שניות פעם אחת הצלחתי להגיע למסך שבו ניתן לבחור מאיזה כונן המחשב יעלה אבל אז גם הוא פשוט נכבה אחרי שבחרתי שיעלה מה-USB לפני שאני שולח למעבדה אשמח לקבל טיפים מה לבדוק. יכול להיות שזה הספק כוח - הייתי מצפה שבמקרה כזה המחשב בכלל לא יידלק אבל אולי יש התנהגות מוזרה של קריסה של ספק ? מודה שעדיין לא ניסיתי להוציא את הזכרונות של…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל כניסה חדשה לאתר כלשהו באינטרנט המחשב חושב הרבה זמן,ובסוף מופיעה הודיעה:יש צורך באבחון רשת.ברגע שאני מפעיל את אבחון הרשת האתר מופיע.בהמשך אין בעיה בכניסה נוספת לאתר זה.איני מצליח לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום קניתי נתב וואוי Hg659 על מנת לחברו לאנטרנט במקום הנתב המושכר מסלקום. לטענת סלקום הם לא תומכים במכשיר הזה כדי להגדיר אותו. מי יעזור לי בהגדרת קו הטלפון בנתב הזה ( voip)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה(מניסיון אישי) על מעבדת תיקון מחשבים באיזור פתח תקווה. בתודה מראש אורי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היה לי תקלה בWIN10 ולאחר מכן נדרשתי לעדכן כל הדרייברים והאפליקציות מחדש ובצעתי עדכונים במערכת הבקרה לזמני שינה של המחשב והמסך לצערי המסך נשאר דלוק ולא נכנס לשינה למרות תכנות בלוח הבקרה בכניסה בהתחל בגישה לכבה או צא יש פרמטר לשינה וזה כן עובד אך לא באופן אוטומטי איך אני מאלץ המסך לכנס לשינה האופן אוטומטי אשמח לפיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה מוזרה: ספק כח antec hcg 850m 80+ bronze - מחשב קורס ומרסט עצמו ברגע הפעלת furmark (גם ברזולוציה נמוכה) אבל עובד מעולה ב superposition benchmark. (עם ספק אחר ה FURMARK עובד מצויין). בדקתי עם GTX760 (חיבור 6+8 פין) על 2 באנדלים ליתר ביטחון : i5 3470 + intel dz68db & i7 2600 + h77-d3h אך אותה תופעה. - ניסתי גם עם GTX960 (חיבור 6פין) והוא כן עבד ב FURMARK על 720 ,אבל ב 1080p רק התוכנה קורסת\נסגרת (המחשב נשאר דלוק). -גם שמתי את הקונקטור pci e בחיבור אחר הספק אך זה לא עזר. אז עושה רושם שהספק לא תקין ? למרות שה superposition גם מאמאץ ב 100% (ככה זה מראה לפחות) אבל לא קורס.. יש רעיונות ?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם d-link g225 ונתב xiaomi 3gs. איך אני גורם לשניים לעבוד ביחד? כרגע מצליח להתחבר רק עם המודם, הwifi שלו על הפנים ולכן מנסה להתקין את השיאומי, ללא הצלחה. לא מצאתי מדריכים שמסבירים את העניין, ניסיתי להגדיר את המודם כbridge לפי הגדרות היצרן אבל זה לא עזר. תודה מראש, אילן
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני חייב להבין למה כל פעם שאני מעדכן גרסת דרייבר של הכרטיס מסך RX 480 ולא נוגע במחשב פרק זמן מסוים המחשב שלי עושה לי שומר מסך ירוק שמופיע ונעלם לסירוגין ואם אני מתקין גרסה יותר ישנה של הכרטיס מסך אז אין לי את הבעיה הזאת. תמונה להמחשה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי שני חשבונות ואני לא מצליח לפתוח כתוב לי שהקבצים גדולים מידי מה צריך להוסיף למחשב לפתיחת הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי טאבלט של לנובו. אני מחבר כבל לחיבור הMicro USB לצורך שימוש באפליקציית נגינה (מחבר אורגן לטאבלט). הבעיה היא שזה גורם לטאבלט להציג סמן עכבר על המסך, מה שגורם לפעולה לא טובה של הטאצ', המסך לא מגיב נכון ללחיצה וגרירה ומציג סמן עכבר במקום בו אני לוחץ. כנראה הוא מזהה כאילו חובר עכבר למכשיר. הדבר מאוד מטריד. חיפשתי הגדרה לביטול זיהוי העכבר או משהו כזה, לא מצאתי. האם מישהו מכיר את התופעה או יודע כיתד ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי לפטופ asus zen pro due 15.6 יחסית חדש ללא אחריות (ebay) ונשפך לי קפה עליו, אחרי שבוע המסך טא'צ לא עבד , ועכשיו הוא לגמרי לא נדלק , צריך אוברול... אני יודע שלא הייתי צריך להדליק אותו .. עשיתי טעות... מחפש מעבדה מומלצת במרכז שטובים בתיקון קורוזיה ושלא ישחטו אותי במחיר. אשמח אם יש לכם המלצות על בסיס נסיון אישי תודה רבה 🙏
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לפתוח קבוצה חדשה בגרופס, ואני נענה ב: "כתובת האימייל הזאת כבר קיימת במערכת". אבל זו הייתה כתובת אקראית באורך 63 תווים! הוא לא מבין את זה... גם בדפדפנים אחרים זה קורה לי. וגם במקומות נוספים: חשבון מיקרוסופט חדש אני גם לא יכול ליצור, כי כל מה שאני תוקע "כבר קיים" (אבל זה לא אכפת לי, זה מפריע לי בעיקר בגרופס ועוד אתרים). ז"א זו בעיה כללית במחשב ולא רק בדפדפן. כבר שאלתי כאן ולא נעזרתי. מה אפשר לעשות? בבקשה נסו לעזור לי! נ.ב. אם אי אפשר לעזור לי בלי פרטים על המחשב שלי אנסה לבדוק, בינתיים התקשתי להסתדר עם התוכנות שמוצעות כאן.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק. הורדתי את הגרסה [R.G. Mechanics] The Sims 3 - Complete Edition כשאני משחק ב-Live Mode המשחק נתקע כל כמה שניות. המחשב שלי עומד בדרישות הגרפיקה של המשחק. כרטיס מסך Geforce RTX 2070. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הגרסה הזאת לא טובה?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי האן יש פתרון לתופעה המעצבנת שבתמונה? החלונית נשארה במסך השמאלי אבל על המסך הימני שלי מופיעה מן שקופית. זה גורם לי הרבה פעמים לפספס את ההעברה של חלוניות ממסך אחד לשני.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה מוזרה בטאבלט פי.סי שלי שעובד על חלונות 11. כשאני מבצע חיפוש בגוגל ומקבל את התוצאות, איני יכול לדפדף בתוצאות מעבר לדף השני של התוצאות.. כל לחיצה על דפים 3 ואילך בתוצאות, משאירה אותי כל הזמן על הדף השני. מה הבעיה פה ואיך פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו פה יש מסך יד שנייה או תואם למחשב נייד dell vostro 3583? אני צריך את המחשב דחוף כי אין לי מחשב חליפי ורצון לחכות חודש וחצי עד שיגיע מחול.
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
-