עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar07,

יש לי הארד דיסק חיצוני שחיברתי בתוך קופסא, כאשר אני מפעיל אותו, הוא מאיט את המחשב בצורה מטורפת מה עןשים, הלוח שלי הוא p5w dh

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by oded6188,

כל 20 דקות בערך המסך קופא, ולאחר כמה דקות מתקבל מסך כחול כזה... הרצתי MEMTEST למשך יומיים - והזיכרון יצא תקין חיפשתי Bad Sectors - וגם הכל יצא בסדר NOD32 - אין וירוסים ניקיתי את המחשב מאבק, ובדקתי את כל החיבורים בתוך המארז (כולל ניקוי של כל הסלוטים מאבק) בקיצור עשיתי כמעט הכל חוץ מפורמט למחשב הבעיה היא שזה מחשב שמפעיל תאורה במועדון.... ולפרמט אותו זה חתיכת סיפור (בגלל שיש המון מידע והגדרות שצריך לשחזר) איזה עוד דברים אפשר לנסות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by biggie,

יש לי צורב דיוידי pioneer dvd-rw dvr 111d הוא דולק פותח את הכונן וסוגר אך כהוא צריך לקרוא דיסק הוא פשוט תוקע את המסך שמראה את הכונן עד שאני מוציא את הדיסק. אני משתמש ב7 ultimate. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום. :'( בחצי שנה האחרונה המחשב שלי היה בתיקון אצל טי אמ אס,+TMSFOX ואז שוב אצל TMS. התקלה הייתה רעש סטאטי שנבע מכרטיס המסך העליון. לאחר תוספת כספית גבוהה מצדי הוחלפו הכרטיסים לכרטיסים חזקים יותר במעט. המחשב עבד בOC של 3.125GHZ ובתדר לזכרונות של 1000MHZ שנקבעו מהיום בו רכשתי את המחשב דרך TMS חלק וללא תקלות. קיבלתי את המחשב שלי ב28.12.2009, כאשר כבל חשמל המאוורר הצדדי היה מנותק, כבל הS/PDIF היה מנותק, ברגים היו חסרים אבל לא נורא, לקח לי שעה אבל טיפלתי והחזרתי את הכל למקום. באותו יום בו קיבלתי את המחשב, החלו מסכים כחולים. כל יום, כל יום! יש לי מסכים כחולים. יש לי תיעוד שלהם דרך מצלמת הווידאו שלי. הנה המקבץ אותו אספתי של המסכים והקפיאות שהתרחשו, רובם סתם מגלישה תמי…

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  6. בעיה מוזרה! במחשב נייד HP Compaq nc6220 אי אפשר להגיע למערכת ההפעלה. אחרי ההדלקה והלוגו של HP רואים רק סמן כזה _ מהבהב וזהו. גם בניסיון איתחול מדיסק זה מגיע לשלב של אחרי העתקת הקבצים ונשאר תקוע על "Starting windows setup".. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא נותן שום הודעת שגיאה ואי אפשר לדעת..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. טוב אז ככה- אני לא ממש יודע איך לתאר את הבעיה שלי כי היא משונה ואני גם לא בטוח לגבי הפתרון (אם זה בחומרה או משהו אחר) בכל אופן אני לוקח לדוגמא את המשחק Call Of Duty MW2 שבו אני משחק וכל הזמן יש לי מריכות של הרקע כלומר סתם דוגמא אני רואה כל מיני קוים שממשיכים שלא צריך או סתם קווים כאלה שקופצים במסך וכל זה עינין של שניות אבל יש כל הזמן את המריכות האלה וזה מרגיז.. לפעמים גם פתאום המשחק נתקע לכמה שניות וניהיה מסך שחור ולשניה לבן ואז יוצא לי מהשרת. אני לא יודע אם אלו תופעות של אותו בעיה ואני גם לא יודע מה הבעיה אז אם מישהו יודע איזה שהוא כיוון שאני צריך לבדוק אותו זה מאוד יעזור! הינה תמונה שהעלתי שתיראו איך הקו ממשיך שם מעבר למה שצריך (אני נעמדתי כדי לצלם כי אם הייתי ממשיך…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, לא מזמן נהרס לקרובה שלי הדיסק הקשיח הישן(WD800BB-88JHC0) במחשב הישן שלה שהיה מחובר בכבל IDE וחיבור חשמל של מולקס 4 פינים מהספק, ומכיוון ששמתי לב שלוח האם(PM8M3-V) תומך בSata קניתי מתאם(מולקס 4 פינים לחשמל של Sata), כבל Sata מלוח האם לדיסק הקשיח וגם דיסק קשיח ST3250318AS. עכשיו מאז שחיברתי את הדיסק הקשיח החדש וניסיתי לפרמט היה כתוב לי שאין לי דיסק קשיח מחובר ולפני שבכלל הגעתי לקטע של הפירמוט אז ראיתי את המסך הבא ואחרי שלחצתי Tab הגעתי לפה עכשיו אין לי שום צורך במערך של Raid מאחר ויש לי רק דיסק קשיח אחד ואין לי מושג איך לשנות למערך אחר כדי שאני יוכל לפרמט? בביוס הדיסק הקשיח מוגדר כIDE Secondary Master ואני לא יודע איך להפוך אותו לIDE Primary Master?? תודה …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. הלן. מחשב של חברה שלי החליט להיתקע בלי הודעה מוקדמת. החלפתי הארדיסק(והתקנתי ווינדוס חדש) וזכרונות ככה שזה לא זה. ולצערי מעבד\לוח אם אין לי דגם מתאים.... כרטיס מסך יש גם און בורד וגם רגיל של נוידיה ובחיבור לשתיהם אותה תופעה ככה שזה גם לא זה. גם לאחר ניקוי של המחשב אין שינוי. P4 3.0Ghz תושבת 775. לוח אם של asrock אם הדגם קריטי תגידו לי ואני יבדוק כל החיבורים עצמם מחוברים כמו שצריך. אלה הטמפרטורות לפי הביוס לאחר כ-10 דק' עבודה ותקיעה אחת כשהוא בביוס עצמו (10 דקות רק ווינדוז בלי שום תוכנות שמעמיסות): CPU: 75c max M\B: 25c RPM CPU: 2650 max המחשב נתקע ומה שמוזר לי שזה לא בזמנים קבועים. לפעמים הוא יכול לעבוד רצוף שעה וחצי ולפעמים הוא נתקע עוד כשהוא עולה. ולפעמים כשהוא נתקע הוא …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שהמחשב שלי קופא בפעולות פשוטות ומתקשה לבצע מולטי טאסקינג או פעולות כבדות. בעבר עדכנתי את דרייבר הכרטיס מסך שלי והיה נראה כאילו הבעיה נפתרה, אך עכשיו היא חזרה שוב. דוגמא לפעולות שקופאות לזמן מסויים, פתיחת טאב חדש בדפדפן, פתיחת MY COMPUTER, פתיחת תפריט התחל וכו'. התקנת PHOTOSHOP לקחה לי לילה שלם בגלל האיטיות.... אתם יכולים לראות את המפרט שלי מתחת לפרופיל ולהבין שלא מדובר בחומרה ישנה מידי (אמורה לעשות את הפעולות האלה בקלות). אני משתמש ב WIN 7 32 ביט מעודכן ושובר את הראש, בבקשה תנסו לעזור לי להגיע לגורם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מישו יכול להגיד לי אוליי איפה הביוס של הסוללה שאני יוצא כי המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק אבל אין תצוגה במסך אין רעשים ואין ציפצופים תמונהה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by benwin21,

אתמול המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה דקות שהוא פועל(קריסה: נתקע לאיזה דקה ואז נכבה). כל המאווררים עובדים כמו שצריך וניקיתי מהם אבק. דוד שלי אמר לי שאם המחשב עובד ב-safemode אז זה משהו במחשב עצמו ולא בחומרה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי? את כל התכנית שהורדתי לאחרונה מחקתי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קודם כל מה קורה? טוב כבר זמן רב שיש לי בעיה בכ.מסך והיא מפריעה ביותר במשחקים, לפני כשלושה חודשים פשוט התייאשתי כי לא היה לי שום פתרון. ישנם מספר תסמינים הקורים באופן קבוע, כמה חד פעמיים ופתרונות (שמן הסתם לא עבדו). בעיות: 1) באמצע משחק (לאחר כ 7-15 דקות משחק רצופות) לפתע המשך נהיה שחור, ואז רואים את המשחק אבל בפחות מ 1FPS, נהיה שחור שוב, רואים את המשחק שוב, ואז לוקח לו כמה שניות להתאפס על עצמו. יש לציין כי בכל שנייה שהמסך נהיה שחור, מאווררו של כ.המסך מפסיק לשנייה אחדה. 2) זו בעיה חד פעמית שקרתה לי רק עכשיו-לאחר שבעיה 1 קרתה אבל באופן רציני כ"כ שכל המסך קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט למחשב, לאחר שהמחשב נדלק מחדש עדיין המסך הבהב ונאלצתי לעשות רי-ריסטרט. 3) לפעמים כשבעיה 1 …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מדובר במחשב של אחי. פירמטתי לו בעקבות כל מיני תקלות קטנות וניצלתי את העניין כדי להתקין לו WIN7 כבר. הכל עבד נהדר יומיים-שלושה אך אתמול שבאתי להדליק את המחשב הוא נתקע במסך שבו רואים את האייקון של חלונות בארבעת הצבעים ושם זה נגמר. גם - Safe mode לא עולה. אין לי מושג מה לעשות במקרה כזה. האם לדעתכם מדובר בתקלה ב-HD?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by erjerjerj,

המחשב של אחי מגיב לאט מאוד (לדוגמא: לוקח זמן עד שלחיצה על כפתור ימני פותחת תפריט) הדברים שבדקתי כדי לשלול בעיית תוכנה: הורדתי תוכנות מיותרות- במצב idle המחשב צרך כ 270MB זכרון וכמעט ולא צרך CPU בדקתי וירוסים וספייוורים, והכי חשוב - הרצתי live CD של ubuntu והאיטיות נמשכה מכאן הסקתי שהבעיה בחומרה. ביצאתי בדיקת זיכרון עם memtest86 (למרות שלא היו מסכים כחולים, ולכן לא נראה לי ששם הבעיה) בדקתי bad sectors בהרדיסק אם התוכנה שבאתר - HDTune ספק הכח חדש בדקתי שה page file מוגדר כראוי איזה בדיקות נוספות ניתן לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by red wolf,

שלום וברכה, יש לי בעיה לפני מספר ימים שיחקתי במחשב והכל היה סבבה עד שהיו רעשי תקתוק כזה והופיע מסך כחול שלא בדיוק קראתי מה רשום בו ומאז הבעיה: המחשב נדלק שומעים ורואים את כל המאווררים עובדים. הספק גם זז. אך המסך נשאר כבוי ואין רעש של הווינדוס נדלק. בדקתי את כל החיבורים כמה פעמים וניתקתי אותם והחזרתי שוב. לא עוזר דבר. אני חושב הבעיה בלוח אם או אולי בכרטיס מסך. אנא עזרו לי , תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון, מאחר שאני לא יודע מה גורם לבעיה אני רק יכול להניח שזו בעיית חומרה. לאחרונה רכשנו מחשב מקצועי לעבודת מוסיקה. המחשב של Boxx מסידרה 8520 שלהם: WS DUAL XEON X5650 2.66GHz 12GB DDR3-1333 REG ECC NVIDIA Quadro FX 580 Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 64-Bit התוכנה שאנו עובדים איתה היא Cakewalk Sonar 8.5 לאחר שימוש קצר התחלנו להתקל בתופעה שהתוכנה Sonar נתקעת. תוך זמן קצר גילינו שיש קשר ישיר להדלקת וכיבוי האורות בחדר לתופעת התקעות התוכנה. בדקנו הדלקת וכיבוי של תריס חשמלי, נורות פלורסנט, נורות קוורץ וכולם גרמו לאותה תוצאה. חשוב לציין שהמחשב מחובר ל-UPS ONLINE. ניתקנו את ה-UPS מהחשמל, ובודדנו את המערכת כך שהיא פועלת רק על הסולל…

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by LockOn,

היי, למען האמת אני כבר דיי מיואש.. מדובר על הארד דיסק שיש עליו עותק דפוק של WIN7 ואני מנסה לפרמט אותו בדרך כלשהיא. הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות BOOT בשום מצב. נסיתי גם לעשות דרך דיסק ולא עבד.. נסיתי גם דרך הDOK ולא עבד (נסיתי על מחשב אחר ועבד). כל פעם שאי מנסה לעלות אותו בדרך כלשהיא הוא נותן לי שגיעה אחרת.. עכשיו לדוגמא אני מנסה לעלות אותו דרך הDOK והוא עושה לי כבר שעה VERIFYING DMI POOL DATA...... אם אני מנסה דרך הדיסק הוא כותב "אין דיסק מערכת, הכנס דיסק ולחץ אנטר". (כמובן שהדיסק עובד). יש למישהו כל רעיון :-\??? אגב, פתחתי פה את הדיון כי זה נתקע בתהליך של הפוסט.. (לפני שהWINDOWS עולה)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jfkk,

שלום רב יש לי2 בעיות תצוגהלאחר החלפת מסך מ-15 ל-20 שכנראה תלויה אחת בשני ... 1 אני מגדיר למסך להיכבות לאחר פרק זנן . המסך נכנס לפעולה .הבעיה היא שהוא לא מתעורר (שמתי לב אם הוא מכמס לפעןלה של כחצי שעה הוא מתחיל לעבוד .אם זה לפרק זמן ארוך אז יש בעיה שנוא לא מתעורר ). 2 הפעלה מחדש נותן את התצוגה -no single . כדי לצאת מזה אני מתקין כרטיס מסך חיצוני מעלה את המחשב . אז אני יכול להשתמש בכרטיס מסך על הלוח . דריוור מעודכן . מסך +כבל תקין . איפוס ביוס (הוצאת הסוללה ). תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. עד לאחרונה לא ממש שיחקתי בשום דבר, אבל היום דווקא הפעלתי משחק. לאחר כ-2-3 דקות אל תוך המשחק המחשב פשוט קפא ושמעתי מעין צליל זמזום מהרמקולים, כאילו שגם הצליל נתקע על ריפיט של אלפית השנייה. לחצתי על ריסט, אבל המחשב לא עלה. רק לאחר שכיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי שוב הוא עלה כרגיל. לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק שוב - הוא שוב קפא כמה דקות אל תוך המשחק. רעיונות? להריץ מבחני ביצועים בשביל להעמיס על חלקים בודדים? prime95 ואז furmark, לראות מה כושל?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by david2k,

שלום פתחתי פה נושא לא מזמן על בעיית סאונד במחשב פתאומית וזה קורה רק ביוטייב ובמשחקים. בתוכנת דיבור ושירים זה עובד רגיל רק במשחקים וביוטייב זה קורה לי אמרו לי לעדכן דריבר לא מזמן עדכנתי זה עבד חלק במשך שבועיים ככה ואז זה חזר לא מזמן.. אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. התקנתי SSD חדש (Patriot Torqx 2 128GB) במחשב הזקן שלי, ועליו התקנתי חלונות 7 32ביט. כל כמה דקות המחשב קופא לכמה שניות, כאשר המנורה של ה-HDD דולקת ללא הרף. המחשב משתחרר לאחר כ-30 שניות וחוזר לפעילות תקינה, אבל התופעה חוזרת על עצמה כל כמה דקות... הלוח הוא ASUS M2N32-SLI DELUXE עם מעבד AMD. הבעיות האלה לא קיימות על HDD רגיל (זה שאני כותב ממנו עכשיו). יש למישהו מושג מאיפה נובעת התופעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA WINDOWS 7 HOME PREMIUM ENG מנסה להתקין משחק כל שהוא.. או תוכנה בסיסית למחשב ואיך שזה בא להיכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/560/capturezyg.png/ לפעמים קורה שאני כן מצליח להתקין איזה תוכנה כמו לדוגמא לפניי כמה ימים התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל בדרך כלל אני מקבל את השגיאה..וזה לא בתוכנה ספיציפית... זה בכמה תוכנות שאני מנסה ואפילו לפעמים במשחק פשוט כמו פוקר TEXAS HOLDEM שהורדתי... עזרה לגביי פתרון?? תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. (המפרט בצד ימין) * ספק הכוח, הדיסק הקשיח והמארז הם בני 4 שנים, שאר הרכיבים חדשים. הרצתי בדיקת "System rating" שמובנית ב-Windows 7, ואחרי כמה דקות (במהלך הבדיקה כנראה) המחשב כבה והיה קצת ריח של משהו שרוף. לא זיהיתי מאיפה הריח בא אבל המחשב עבד כרגיל מיד אחרי שהוא נכבה... אני חושד שהספק לא עמד בעומס(?) של הבדיקה הזו, אבל אין לי מושג מה יכול היה להישרף כי המחשב עדיין פועל. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים