עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מסכים כחולים כבר איזה תקופה, וזה מעיק! כל פעם השגיאה שמופיעה במסך זה בגלל nv4_disp.dll ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, אפילו ניסיתי עם דרייבר קלינר... כלום! זה עדיין ממשיך... מה אפשר לעשות עוד? העליתי את הקובץ minidump. נ.ב. הגירסאת דרייבר שאני עובד איתה היא 71.89 עריכה: המפרט שלי, משום מה לקחתי את זה בתור משהו מובן מאליו P4 3.0 ASUS P4P800 DELUXE 512 KINGSTON GAINWARD 6800GT GS ספק: Tt ButterFly 480W

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by IG,

שלום, יש לי לפטופ של HP, עם WIN7 64BIT. יש לי קטע מוזר של הגדרת החשבון (החשבון שלי זה החשבון היחיד ומוגדר, לפחות אמור להיו מוגדר, כאדמין)- אני מנסה להתקין תוכנה כלשהי (איזה תוכנה של אונ' ת"א- Citrix) שכנראה דורשת איזה הגדרה קצת יותר מתקדמת מהרגיל (כי תוכנות אחרות למיניהן אני מצליח להתקין בלי בעיה) ולא מצליח- קופצת לי הודעה שאיןן לי מספיק הרשאות. בנוסף, יש לי קטע שכשאני עושה שינויים באופיס (2010 32 ביט) הם לא נשמרים (שינויים בהגדרות המילון, סרגלי כלים אישיים...) כאילו לא היה מעולם. ואני מכיר שזה בעיה של הגדרות חשבון מהעבודה (רשת פנימית סגורה שבה כולם חוץ מהhelp desk עם חשבון מוגבל, טוב שאני מקומבן איתם ) יש למישהו פיתרון לבעיה? יש דרך לבדוק מה רמת ההרשאה שלי בצורה מפ…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by cmicky86,

היי רציתי לדעת איך אני יכול ליצור קבצי סקריפט שיכולים להתקין תוכנות באופן אוט' ללא התערבות מצד המשתמש כמו למשל שאפשר לראות באתר NINITE.com - שאתה בוחר אפליקציות להתקנה ואז מוריד לך קובץ EXE שמתקין את התוכנות באופן אוט' אני גם רוצה ליצור לעצמי סקריפטים כאלה - מישהו יודע איפה להתחיל ? לא מצאתי יותר מדי מידע באינטרנט לגביי זה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by dbx22,

בכל פקודה שאני עושה בנירו זה נותן את הארור הבא ולקחתי את הנירו הזה מחבר שלי שאצלו הוא פועל וניסיתי גירסאות שונות ובכולם אותו אדבר, אותה השגיאה... בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות..... תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by achiya1,

ערב טוב יש לי בעיה שצצה מהעבר הרחוק של אחד המחשבים אצלי בבית. המחשב: Motherboard Name Gigabyte GA-VM900M v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) בעבר היה אצל קרוב משפחה והם התייאשו ממנו כי הוא היה קופא כל הזמן בתדירות גבוהה. ניקיתי את המחשב ופירמטתי אותו וגם שמתי לו משחה טרמית חדשה על המעבד קיצר פינקתי אותו..והוא באמת חזר לעבוד כרגיל ,עד לפני כמה ימים שפתאום קלטתי שהוא קפא. נלחצתי כמובן כי ישר הבנתי שהוא יכול להתקע עכשיו כל חצי שעה או כל 2 דקות ..מתי שבא לו בע…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לוח אם P5Q PRO עם ספק ומארז ANTEC המחשב עבד יופי שנה וחצי. הבוקר כיביתי אותו, הכל היה כרגיל חזרתי הביתה ולא נדלק... גם לא מאווררים ניתקתי, חיברתי מהלוח אם, ניקיתי, הכל... אני חושש שהספק נשרף, אפילו שהמחשב עצמו כובה בסדר, ועוד מכשירים שהיו מחוברים לאותו מפצל עובדים יופי... 1. האם יש עוד משהו שאפשר לנסות? 2. מישהו מכיר טכנאי אמין במרכז ת"א שאפשר לבוא אליו לבדוק ספק אחר בהתראה קצרה ? תודה!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tmpusr,

עבד מצויין עד לפני חצי שעה. מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק. יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם. עצה מישהו?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mdmdmd,

שלום אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי! היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחוב…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ARIK1984,

יש לי שאלה אם מראה לי הביוס שהחום המעבד הוא 80 מעלות האם זה אומר שהמעבד לא טוב או שרק הגוף קירור לא טוב כלומר אם אני ישמיש אותו החום אמור לרדת או שהמעבד לא תקין אשמח לתגובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, הלוח אם הקודם שלי נשרף עקב הפסקת חשמל, היום החלפתי אותו ל ASrock K7VM3 וכעת הווינדוס מסרב לעלות. כאשר אני מדליק את המחשב הוא מזהה את כל הכוננים, וכשהוע מגיע לשלב העלאת הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "We apologize for the inconvenience, but windows could not start succesfully. A recect software or hardware change might have caued this...." ואז אני נאלץ לבחור בין מצב בטוח, להפעלת הווינדוס כרגיל. בכל מקרה ברגע שאני בוחר את אחת האפשרויות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yahav mor,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם מדגם (ms-7360 (p35 neo . כל הרכיבים במחשב מלבד כרטיס המסך שהחלפתי (החלפתי לgt9500) הם הרכיבים המקוריים שמגיעים עם המחשב. רכשתי את המעבד Q9400 לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח האם שלי והרכבתי אותו למחשב. בהתחלה כשניסיתי להדליק את המחשב הוא כלל לא נדלק (רק הדליק וכיבה את המאוררים ברצף), ועכשיו כשמפעילים אותו הוא מתחיל את הבוט ונתקע מיד בהתחלה כשהוא מראה את המסך של לוח האם (מצורפת תמונה). ניסיתי להיכנס לביוס על מנת לפרמט את המחשב מדיסק התקנה שהכנתי מראש והוא לא מגיב ללחיצת הDEL. עזרה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by 3pac,

שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2009 בערך. המפרט שלו כולל את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Connect3d Radeon HD4870 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יש לי בעיית קריסות במחשב כבר הרבה זמו. הקריסות בדרך כלל אקראיות ובמשחקים מסויימים (למרות שלאחרונה כמעט כל משחקים החדשים קורסים לי לדוגמא - WITCHER 2, SKYRIM, TRINE 2). תיאור של הקריסות - המסך הופך לשחור או לצבע לבן עם פסים, הסאונד ממשיך לפעול לכמה שניות אחרי הקריסה ואז והוא מתחיל לקפוץ או מפסיק. רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזיר אותו למצב נורמלי. בעבר הצלחתי לסד…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום. :'( בחצי שנה האחרונה המחשב שלי היה בתיקון אצל טי אמ אס,+TMSFOX ואז שוב אצל TMS. התקלה הייתה רעש סטאטי שנבע מכרטיס המסך העליון. לאחר תוספת כספית גבוהה מצדי הוחלפו הכרטיסים לכרטיסים חזקים יותר במעט. המחשב עבד בOC של 3.125GHZ ובתדר לזכרונות של 1000MHZ שנקבעו מהיום בו רכשתי את המחשב דרך TMS חלק וללא תקלות. קיבלתי את המחשב שלי ב28.12.2009, כאשר כבל חשמל המאוורר הצדדי היה מנותק, כבל הS/PDIF היה מנותק, ברגים היו חסרים אבל לא נורא, לקח לי שעה אבל טיפלתי והחזרתי את הכל למקום. באותו יום בו קיבלתי את המחשב, החלו מסכים כחולים. כל יום, כל יום! יש לי מסכים כחולים. יש לי תיעוד שלהם דרך מצלמת הווידאו שלי. הנה המקבץ אותו אספתי של המסכים והקפיאות שהתרחשו, רובם סתם מגלישה תמי…

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה עם המחשב שלי כבר די הרבה זמן. למעשה מאז שנשרף לי ספק הכח שלי וקניתי חדש ( 450W CIDEV ) אני כמעט בטוח שזה לא ידועה בכלל. הבעיה התחילה כך: לפעמים בזמן משחק WorldOfWarcraft, המסך היה נכבה ויש ריסטרט ולפעמים אפילו אין ריסטרט, ז"א המחשב עדיין 'פועל', אני שומע את המאוררים עדיין עובדים ויש אור מהלוח אם, אך אפילו ה NUMLOCK של המקלדת לא מגיב. זה היה קורה לעיתים רחוקות, אך עם הזמן זה נהיה כמעט כל יום ! ואפילו למצבים שאחריי שזה נכבה כמה פעמים ברצף, אני מלדיק את המחשב, וכמה דקות לאחר שהוא עולה, הוא קורס שוב, אך עדיין 'פועל' . הפסקתי לשחק במשחק בגלל הבעיה הזו, ומדי פעם רציתי לבדוק אולי זה עבר, והייתי נכנס למשחק ולא היו שום בעיות ליום\יומיים, ואז שוב ALL OVER AGAIN …

• 13 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA WINDOWS 7 HOME PREMIUM ENG מנסה להתקין משחק כל שהוא.. או תוכנה בסיסית למחשב ואיך שזה בא להיכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/560/capturezyg.png/ לפעמים קורה שאני כן מצליח להתקין איזה תוכנה כמו לדוגמא לפניי כמה ימים התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל בדרך כלל אני מקבל את השגיאה..וזה לא בתוכנה ספיציפית... זה בכמה תוכנות שאני מנסה ואפילו לפעמים במשחק פשוט כמו פוקר TEXAS HOLDEM שהורדתי... עזרה לגביי פתרון?? תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הוספתי למחשב שלי (WIN7-64BIT) דיסק נוסף וליום-יומיים בכל היה תקין. פתאום בלי התראה או משהו הוא "נעלם" גם מ-"computer" וגם מ-disk management ב-manage. אם אני עושה restart או rescan בתפריט ה-disk management הוא חוזר להופיע והכל פועל כרגיל. שמתי לב גם שבשני הדיסקים (גם המקורי עם מערכת ההפעלה) נראה שהפלטות מסתובבות ללא הפסקה והם "רוטטים" קבוע בלי קשר לעומס עליהם - אפילו ב-IDLE במשך פרק זמן לא קטן. לא זוכר שזה היה כך קודם ולא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך. כל עצה תקבל בברכה. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by sasha,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח אם שלי עכשיו הבנתי בחייבים לעשות את זה דרך דוס , אין לי בעיה עם זה אבל האם צריכים לעשות משהו מיוחד או שפשוט להפעיל את הקוב , ומה אז? כמה זמן זה צריך לקחת? האם יש התקנה? תודה רבה (סורי על השאלות שיכולות להיות קצת מטומטמות , אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה)

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב מבוסס סלרון 1000 טולטין עם 256 K זיכרון מטמון ובאס של 100, המעבד יושב על לוח מתוצרת ASUS דגם: TUV4X. 1) כאשר אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה הוא קורס לי כל הזמן, עדכנתי את הביוס לגרסאות הכי חדשות ולא עזר, (גרסא רשמית ובטא חדשה יותר), יש עליו 256 מ"ב זיכרון תקינים. בנוסף כל פעם שמכניסים כרטיס לאחד הסלוטים המחשב נתקע בפוסט - רק אם הוא ללא כרטיסים חוץ מ AGP הוא עולה בסדר. יש למישהו רעיון או ניסיון עם הלוח הזה? 2) איך המעבד הנ"ל לעומת פנטיום 3 1000, שניהם עם אותה מהירות, אותו גודל זיכרון מטמון רק באס שונה 100 לעומת 133, האם יש הבדל משמעותי בביצועים?

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  20. שלום מדובר על לוח P5B DELUXE עם מעבד 6600E החיבור מתאים רק ישנם 4 פינים פנויים. ואם כן מה נותן ה24 פין?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור, ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירור איזה פתרון יש,אם בכלל ?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by red wolf,

שלום וברכה, יש לי בעיה לפני מספר ימים שיחקתי במחשב והכל היה סבבה עד שהיו רעשי תקתוק כזה והופיע מסך כחול שלא בדיוק קראתי מה רשום בו ומאז הבעיה: המחשב נדלק שומעים ורואים את כל המאווררים עובדים. הספק גם זז. אך המסך נשאר כבוי ואין רעש של הווינדוס נדלק. בדקתי את כל החיבורים כמה פעמים וניתקתי אותם והחזרתי שוב. לא עוזר דבר. אני חושב הבעיה בלוח אם או אולי בכרטיס מסך. אנא עזרו לי , תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yehudaeitam,

הי. לפני כמה ימים עבדתי על המחשב ופתאום הוא נכבה, ניסיתי להדליק אותו, הוא התחיל לעלות וקצת אחרי שהווינדוס מתחיל לעלות (אחרי שיש את הסמל של הווינדוס) מופיע לרגע מסך כחול עם הודעה בלבן ואז הוא עשה לעצמו הפעלה מחדש וככה כל פעם מחדש. נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד הגיע ל 93 מעלות(!) פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק וגם את הגוף קירור של המעבד וניסיתי להדליק אותו שוב אבל אותה בעייה חוזרת על עצמה שוב. חשבתי שאולי נדפק משהו במערכת הפעלה אז החלפתי הארד דיסק ושוב הייתה אותה בעייה. למישהו יש רעיון מה יכול לפתור את הבעייה?! לא נראה לי שנדפק המעבד כי הוא כן מזהה אותו ונותן פרטים שלו בהתחלה, וחוץ מזה הווינדוס כן מתחיל לעלות. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by metttalllica92,

אהלן! יש לי מחשב נוסף בבית שאני מעוניין לחבר למסך הטלוויזיה (32 אינץ'). לאחרונה שדרגתי את המחשב המרכזי שלי וחלק מהרכיבים הישנים שלו, העברתי למחשב הנוסף. כעת החומרה של המחשב הנוסף היא : לוח אם - Gigabyte GA-81945P-G כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz ספק כוח - sweex ps040 650w המחשב נדלק, אבל לא עולה דבר על המסך - ניסיתי גם על מסך הטלוויזיה וגם על מסך מחשב קטן יותר. מהסתכלות חיצונית על החומרה בזמן הדלקת המחשב, נראה כי כלל הרכיבים פועלים. אני לא מבין גדול בחומרה, לכן אני לא בטוח אם החומרה שפרטתי בכלל יכולה לעבוד יחד (?). אשמח לסיוע, תודה!

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by Niv golan,

שלום קיבלתי מחשב פנטיום 3 ויש לו איזה בעיה רצינית ... כאשר הייתי מדליק את המחשב הוא היה מצפצף ולא היה תמונה על המסך....החלפתי כרטיס זיכרון ולא היה יותר את הצלצולים אמרתי אולי כרטיס מסך ...החלפתי כרטיס מסך ועדיין לא רואים תמונה על המסך והמאוורר של הכטיס מסך עובד.. המאוורר של המעבד עובד...הספק כוח עובד...סידרום נפתח...יש בו כרטיס מסך ita וכרטיס קול אני לא יודע איזה סוג...יש usb בנוי על הלוח מה אני עושה תעזרו לי בבקשה כי אני כבר מיואש .... תודה..

• 13 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.