תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
יש לי תוכנת רוגלה במחשב האינטרנט אחרי סריקות מרובות עובד כבר טוב אבל כל הזמן מוצא קובץ פרסום מעקב העוגיות וכדומה מה שקשור לעוגיות אני חייב איזה תוכנה חזקה להסיר את מה שמייצר את הקבצים האלה את התוכנת ריגול.... תודה ותבורכו מפי עליון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי. היתה לי בעיית קריסת כרטיס מסך מדי פעם במחשב. "graphic card stopped responding has recovered". מחשב היה קופא ומאתחל כרטיס מסך או שנתקע לגמרי והייתי צריכה לעשות ריסטרט. אח"כ מסך כחול ונדלק. אח"כ מחשב לא נדלק בכלל. הוחלף לי מאוורר למעבד. כי הטמפ' שלו היתה גבוהה כנראה. ממאוורר של אינטל לזלמן. הבעיה חזרה אחרי שבוע. הוחלף גם כרטיס מסך. מ- quadro k600 ל GTX 1050 ti. למרות שאמר לי (הטכנאי) שיכול להיות שהבעיה היא לא בכרטיס. (שמרתי את הכרטיס הישן). על הדרך גם עדכנתי ווינדואוס מ 7 ל 10.. כי "צריך להתקדם".. עכשיו לבעיה: אני עובדת על תוכנות תלת מימד וגרפיקה. רנדר, מידול ועוד. עבודה במקס 2018 (3ds max) איטית בטירוף. אני בסצנה יחסית פשוטה (…
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
תוך כדי עיון ברשימת התוספים ב chrom, נתקלתי בתוסף בשם: "saave oon" אין לי מושג איך הוא התקין עצמו (אני יודע שזה נשמע מוזר) אבל אני לא התקנתי שום דבר שהתוסף הזה בא כחלק ממנו ובטח שלא התקנתי אותו בנפרד. גיליתי גם שהוא מותקן ב firefox וגם שם לא אני התקנתי אותו. חיפשתי בגוגל את השם אבל לא מצאתי משהו , מישהו מכיר או יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי exel 2013 מישהו יודע איך אני יכול להוסיף לו power pivot אני מוצא רק של 2010 וזה אומר לי שזה לא מתאים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מותקנים אצלי בדפדפן של כרום מספר תוספים, ביניהם adblock, pdf viewer , acrobat reader ועוד. הבעיה היא שכל יום התוספים האלה נעלמים לי, ואני נאלץ לבצע עליהם תיקון תוסף. אציין כי לפעמים התיקון תוסף עובד ולפעמים לא. רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי מספר דברים: 1. האם יש לי בעיה בדפדפן האינטרנט, או בהתקנת תוספים? 2. האם זה קשור לגרסה של הגוגל כרום (מותקנת אצלי הגרסה העדכנית ביותר)? בנוסף, אני מחפש תוכנות הגנה חינמיות כדי שיעזרו לי להסיר בעיות במחשב.. איזו תוכנת אנטי וירוס, רגיסטרי ו -antispyware חינמיות הכי מומלצות, ומהיכן ניתן להוריד? אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון נוסף לאחר שהיה ברשותי. הזיכרון הוא 256mb sdram ddr. עד כמה שאני מבין זיכרון ddr מכפיל את המספר המצוין בזיכרון, ואכן כאשר היה לי רק זיכרון אחד ה window task manager הראה כי יש לי 512 mb (ואף יותר אם אני זוכר). ואולם לאחר הוספת הזיכרון הנוסף נוספו לי רק 256mb. מדוע? ושאלה נוספת - האם ייתכן כי ההוספה פגעה איכשהו ברשת הביתית (מלבד האופציה שכרטיס או כבל זזו מהמקום) תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב... קודם ברשותו של המחבר, המדריך לדעתי הוא אחלה ומאוד ממצה רק יש לי תוספת קטנה. השימוש בחומרים כמו WD40 או זז-קל למיניהם משמשים רק לשיחרור מחלודה ולא משמשים לשימון. התכשירים האלו מבוססים על נפט וכדו' שמתאדים מהר ומשאירים את הציר יבש השימוש בחומרים אלו מקצר את תוחלת החיים של המאוורר והשימוש בהם לשימון הוא אסור. יש להשתמש בשמנים עדינים המיועדים לעבודה בטמפ' גבוהות ושיהיו נוזליים כמה שאפשר. אם לא נמצא שמן מתאים ניתן כמובן להשתמש בכל שמן מכונות. כמובן אם הערה זו הופיעה כבר בפורום זה או אחר ההתנצלות עליי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 אני מעוניין להוסיף כרטיס זיכרון של 512M? אבקש המלצה על כרטיס מתאים למערכת שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי במושא אני ממש אודה לו. ניסיתי להוסיף זיכרון למחשב - באיזה שהוא שלב נשבר לי אחד התופסנים בסלוט. בעיקרון לא נראה לי שזה אמור להשפיע אבל מאז שזה קרה - יש 3 צפצופים ארוכים ומתמשכים - כלומר בעיית זיכרון. הזכרון נכנס לסלוט עם התופסן השבור ויושב שם טוב.וגם אם אני מתעלמת ממנו - יש לי עוד שלושה חריצים (סה"כ 4 ב- dual chnnel) ועדיין יש לי צפצופים. למישהו יש רעיון מה עוד אני יכולה לעשות חוץ מלנקות אבק (שזה כבר עשיתי) או להחליף לוח M - אני אןודה לכל עזרה שאני אוכל לקבל תודה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
החלפתי מספק ג'נרי לHEC 400W אבל הבעיה עדיין ממשיכה - כשאני פותח את המחשב יש רעש כשאני מגיע לWINDOWS בנוסף, כשאני נכנס לWINDOWS לוקח זמן עד שאפשר להפעיל את הMY COMPUTER ואת האינטרנט בלי שהחלונות יתקעו..
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום , לא מזמן שמתי לב שכאשר אני נוגע במארז של המחשב או מחשב למארז משהו אני מקבל זרם מה הסיבה ? איך ניתן לפתור זאת ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה : אחרי שהתקנתי עדכוני מערכת הפעלה האחרונים של מיקרוסופט לפני כמה ימים. אני עובד עם מערכת ההפעלה WIN XP 32 SP3 ומותקן עליה ESET NOD 5 SMART SCURITY . משום מה מאז העדכונים המחשב שלי מנותק מהעולם לגמרי ואני מקבל הודעת unrichble host לכל ping שאני מבצע מהמחשב . כשהרצתי את תוכנת ה winsockfix הקשר התחדש אבל ה eset נדפק ונתן הודעה באדום שחלק מההגנות שלו לא פעילות. ביצעתי לו REPAIR ועכשיו ה ESET תקין אבל הבעיה של הניתוק מהעולם חזרה. נסיתי את זה כמה פעמים וזה כמו חתול ועכבר בעיה אחת נפתרת והשניה חוזרת. רעיונות מישהו ??
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מאיביי במצב של New (other) המוכר כתב שהקופסא רק פתוחה.. הכרטיס מסך מדגם XFX RX 460 2GB התקנתי את הכרטיס מסך היה לי מסך כחול עם ניסיון ההתקנה של הדרייברים ואז מצאתי פתרון באינטרנט לעשות מחיקה של דרייברים ישנים ואז התקנתי ועבד ואז נמצאה בעיה חדשה.. בטח אתם מכירים שהמחשב מכבה לעצמו את המסך אחרי כמה זמן של אי עבודה איתו (אחרי המתנה של 15 דקות כפי שמוגדר בהגדרת צריכת החשמל) אז ברגע שהמחשב שלי מכבה לעצמו את המסך אז אם אני מזיז מהר את העכבר ישר אז המסך נדלק חזרה אבל אם אני משאיר את המסך מכובה אז אחרי דקה או שתיים (תוך כדי שהמסך מכובה) המחשב מפעיל את עצמו מחדש כשהמחשב נדלק מתברר שהיה בעיה של מסך כחול: זה האבחון של קובץ הdump: העלתי את הקבצים של הdu…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , לפני שבוע החלפתי את המאוורר של הקירור , ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מראה כאילו הוא נדלק , נכבה לשניה , מדליק את עצמו שוב , נכבה שוב ואז מדליק את עצמו עוד פעם ועולה כרגיל. מה לדעתכם יכול לגרום לזה ? המפרט שלי מופיע בצד. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה כמו שאמרתי בזמן האחרון נהייתה לי תופעה מוזרה שלא הצלחתי להבין מה הבעיה פה,אני גולש לי רגיל באינטרנט ופתאום המחשב מחליט להיתקע (ונהיה לי כל הסרגל למעלה של ה FILE,VIEW וכו'..בצבע לבן וסימן של חשיבה על העכבר) עכשיו זה קורה פתאום תוך כדי גלישה רגילה,לא שאני מפעיל משהו מסוים או אתר מסוים. אחרי שזה נתקע אני עוד יכול להוריד את החלון של הפיירפוקס למטה,וחוץ מזה אני יכול להשתמש במחשב ז"א במדיה פלייר הוא עובד תקין כשזה קורה,עוד בעיה שקוראת בזמן שהפיירפוקס "נתקע" זה שאני לא יכול ללחוץ על CONTOL ALT DEL (TASK MANEGER ,כשאני לוחץ על זה זה מראה לי את ההודעה הבאה: taslmg exe- application error the application failed to initialize properly (0XC0000 12d) Click on OK to terminate the…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים אני די חדש פה יש לי בעיה במחשב חדש ... זה המפרט שלו מעבד: 0003AMD Socket-939 Athlon 64-Bit לוח-אם: GigaByte GA-K8NF-9 nForce-4 chipset זיכרון: Dual channel TWINMOS 1 GB DDR 400 Mhz כרטיס-מסך: GigaByte NVIDIA PCX6600 128-Bit 128-MB DDR דיסק-קשיח: Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer כשאני ממזער סוג מסויים של משחקים בחלונות הכל טוב אבל כשאני בה להעלות אותם חזרה ולהמשיך לשחק אז המחשב עושה ריסט אני בטוח שאין שום בעיה בחומרה היא חדשה והכל עובד לי פצצה זיכרון ללא שגיאות נבדק ! מה יכולה להיות הסיבה לזה ? מה מפריע לו לעלות שוב תמשחק ? מופיע מסך כחול שמיד נעלם מצביע על התנגשות מסויימת ... זה בעיה אחת בעיה שניה היא ששאני לא מצליח להתקין את הגיר…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הייתי צריך להגיב בדיון על הצורב מתחתי אבל זה היה נקרא "לגנוב" את הנושא. אז הבעיה ביא שהפעלתח את המחשב, פתאום נעלמו לי הCD והצורב, מי שיודע ויכול לעזור לי שיעזור . תודה רבה על כל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי! יש לי ממש תופעה מוזרה בימים האחרונים שלא נתקלתי בה... בעבודה בווינדוס יש לי פתאום תקיעות כאלה תוך כדי צפצוף הPC SPEAKER, יש פעמים שבהן התקיעה משתחררת ויש פעמים שהמסך הופך שחור ואני צריך לאתחל... שוב, אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו ויש לי קצת ניסיון, אני יודע שהיו כל מיני ISSUEים עם SEGATE לאחרונה ובאמת המערכת שלי מותקנת על דיסק כזה ששודרג לגירסה SD1A, יכול להיות שבכל מקרה הדיסק גורם לעניין? אני ממש אובד עצות משום שאין לי מושג איך לעלות על מה גורם לתקלה... אודה מאד לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי בחנות כרטיס מסך Nvidia Gforce Mx440 64MBשל חברת INNOVISION ויש כמה דברים שמטרידים אותי בקשר אליו. על המדבקה הלבנה שעליו רשום שהכרטיס הוא Gforce Mx440 AGPX8. אבל שהמחשב עולה רשום שהכרטיס FX5200 כמו כן הדריוורים של NVIDIA מזהים אותו כFX5200. האם זה הגיוני...? דבר שני, שהNVIEW במצב SINGLE רגיל כלומר מסך אחד, שאני רואה סרטים בכל תוכנת סרטים כגון bsplayer או mvplayer. אז הכתוביות עומדות על מצב שקוף כלומר כתוביות לבנות שרואים את הסרט מסביבם. כשאני מעביר למצב CLONE(שכפול) או כל מצב שמאפשר את שני המסכים(אנלוגי וטלוויזיה) אז הכתוביות של הסרטים רצות ויש פס שחור לאורך כל החלק שבו מוצגות הכתוביות שחוסם את הסרט(אין שקיפות). האם הכרטיס אמור להתנהג ככה (כלומר בדגמים MX440 או FX520…