תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
הבעיה הזאת התחילה כרגע בלי סיבה ברורה עד עכשיו שחקתי הכל בלי בעיה אני פותח משחקים הם עולים למסך מלא ואחרי חלקיק שניה מקטינים את עצמם ואני בדסקטופ ואני יכול לחזור אלייהם בלחיצה על האייקון שלהם בשורה תוכנות רצות אבל אז המשחק יחזור לדסקטופ אחרי אותו חלקיק שניה ואני לא מצליח להכנס למסך מלא התקנתי דרייברים מחדש הרצתי MALWAREBYTES לא מבין מאיפה זה התחיל פתאום ומה הסיבה חיפשתי בגוגל זה מוצא אנשים שמספרים אותו דבר אבל לא מצאתי פתרון עריכה " נראה ש MALWAREBYTES באמת מצא כמה דברים הורדתי אותם עשיתי ריסטרט ועכשיו המשחקים לא קופצים החוצה עריכה" אחרי שהורדתי את זה זה חזר שוב באתחול אחרי משהו בשם mobogenie כרגע הורדתי את זה ולא חזר דברים מעצבנים בשביל מה זה טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי מודם סלולרי ProView 4GPro Highspeed USB Dongleניסיתי לחבר אותו למחשב נייח והוא איטי באופן מוגזם החלפתי חבילת גלישה ל200 ועדיין איטי מאוד. יש משהו שאפשר לעשות ? תודה לעונים/ות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעדכן את silverlight ומופיעה לי שהעידכון נכשל ובכדי לעדכן עליי למחוק את הישן . אבל הישן לא נימחק מה עושים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ברשותי MULTIMEDIA KEYBOARD MICROSOFT. ואני רוצה לדעת איך אפשר שמקש הF LOCK ישאר דלוק כל הזמן בלי שאני יצטרך להדליק אותו כל הזמן. ושאני מדליק את המחשב אז הוא ידלק גם כן, כי כרגע הוא לא אני צריך ללחוץ ידנית. תודה לכל העזורים.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני משתמש ב outlook 2003 פעם (לפני הפירמוט) הוא היה בסדר ועכשיו חלק מנו מופיע ב ג'יבריש. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ניסיתי לקודד מחדש את השפה ובדקתי את הגדרות השפה. כלום לא עוזר. בנוסף לכך לאחר שקראתי הודעות ואני רוצה לסגור את התוכנה הוא מעלה לי הודעה שיש לי הודעות שעוד לא נשלחו ורק אחרי שאני מוחק את כל ההודעות שקיבלתי הוא ניסגר. כמו שאפשר לראות בתמונה, רוב החלקים בתוכנה הם בעיברית, חוץ מצד שמאל למעלה. תודה, ושוב תודה עודד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה של קובץ LOWID אחרי שלא הצלחתי לפתור את הסוגיה החלפתי את הגירסה של האימיול שלי לגירסה V0.47 השאלה הפשוטה שלי איך אני משחזר את השרת שרת הנט של התונכה להיות זמין כמו בזמנים הטובים עזרתכם בברכה,
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי שלושה מחשבים בבית, שכולם מחוברים לאינטרנט. מחשב א' מחובר באופן חוטי לראוטר (כבל ethernet), ומחשבים ב' וג' מחוברים באמצעות כרטיסי רשת חיצוניים (אחד EDIMAX השני TP-LINK) עכשיו לבעיה: מערכת ההפעלה של מחשב א' (נקרא לו המחשב הראשי...) היא ווינדוס 7, 64 סיביות. שתי מערכות ההפעלה של המחשבים האחרים הן WINDOWS XP. את מחשב ב' הצלחתי לחבר למדפסת ולרשת הביתית, בעוד את מחשב ג' לא הצלחתי. מה השוס? כולם מצליחים להתחבר לאינטרנט. את מחשב ב' בהצלחה ניסיתי דרך 'הוסף מדפסת' -> הראה לי רשימה של רשתות אבל לא הצלחתי להפעיל את המדפסת... אח"כ עשיתי RUN -> אייפי של המחשב הראשי (מחשב א'), וזה הציג לי את המדפסת שאני צריך. -> דאבל קליק, הוסף מדפסת... והכל…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
hello xp pro sp1 i have a giga-byte GA-7VAXP Ultra Motherboard with an amd xp 2000 this board come with RealTek AC'97 onboard wich i disable in the bios 256 MB pc 3500 crosair and a creative soundblaster live player 5.1 every time i try to play mp3,wma,wav,avi i have a sudden interruption that sound like TRRRRRRRRRRRRRRRR i try 3 differnt driver 1) the one that came with th cd (win2k ) 2)Sound Blaster Live! DriverPack 17/07/2002+Sound Blaster Live! Driver Patch 08/03/2003 3)Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 all of them can be found here none of this driver solve my problem i done all the suggestion in Basic Troubleshooting tips for PCs …
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מחשב נייד HP Envy15T ומאז ווינדוס 8.1 (כרגע עם 10) יש לי בעיות עם חיבור הHDMI למסך נוסף. עד היום הצלחתי לחבר למסכים נוספים בעזרת ביטול והפעלה מחדש של הדרייברים של הכרטיס (intel hd4600), או שהתקנתי דרייברים ישנים יותר ולא את הכי מעודכנים ובסופו של דבר, הצליח להתחבר. בימים האחרונים שום פיתרון לא עובד לי ואני פשוט לא מצליח להתחבר למסך נוסף. למישהו קרה? יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחפש פיתרונות, לעדכן דרייברים, למחוק, להתקין, לעדכן bios, אבל שום דבר לא עוזר. כרגע שאני מחבר את המחשב למסך עם הHDMI המסך החיצוני (לא של הלפטופ) פשוט נהיה שחור. המסך בוודאות תקין וכך גם הכבל. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המיקרופון שלי לא עובד אני מנסה להקליט משהו מהרשמקול של ווינדוס ובמקום זה זה מקליט לי את מה שהמחשב משמיע למשל אם אני שומע משהו בMP זה מקליט את זה ולא את הדיבורים שלי המיקורפון מחובר טוב ליציאה האדומה והרמקולים מחוברים ליציאה הירוקה וגם ניראה שהם מוגדרים טוב בדרייבר של הכרטיס קול: מה לעשות כדי לפתור את זה? הכרטיס קול הוא הכרטיס המובנה שמגיע עם DFI LANPARTY NF4 ULTRA D
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה קורה שהספק חשמל של הפלופי שמגיע מהספק כוח מחובר לf.usb ופתאום המחשה נכבה ?יש מצב שהבורד נשרף ? או שיש מצב שקיים מנגנון הגנה מקצר או שלא
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חיברתי למחשב כ.קול עם הבקר משחק למחשב הכרטיס קול זוהה ע"י אקספי אוטומט ועכשיו חיברתי תהגה והדוושה למבקר עצמו ואני לא יודע איך מפעילים אותו ... אני בחרתי שם ב 2 צירים ו 4 כפתורים והוא לא מגיב אליו..!! ההגה לא של חברה מוכרת ולא רשום עליו כלום.. מה אני עושה?! צריך אולי להתקין את כל ההתקנה של הכ.קול עם הבקר שיהיה שם עוד אופציות או משו?!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לוח אם של גיגהבייט, כרטיס קול און בורד, דרייבר ריאלטק. וינדוז 10 ורמקולים של קריאטיב. חיברתי מצלמה לוגיטק C920. המיקרופון עובד - שומעים אותי בצד השני בסקייפ , זום, ווטסאפ. הרמקולים משמיעיפ פידבק רצחני. אני לא מקבל שמע ברמקולים בשלב זה, כך שאיני שומע את דברי הצד השני. יש דרך ךפיתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אתמול שידרגו לי את מהירות האינטרנט מ12 ל 100 בבזק בינלאומי. עד אתמול גלשתי על מהירות 12 עם חייגן עם תשתית 100 מגה ושיחות הווידאו לחו"ל היו נראות מצוין. אחרי השדרוג ל 100 מגה הורידו לי את החייגן והחיבור הוא אוטומטי. כרגע המצב הוא שהשיחות באיכות ירודה ולא רואים את הצד השני באיכות כמו שהיה לפני. יש לציין שבבדיקות המהירות יחד עם הנציגים של הוט ובזק היו מצויינות והיה לי את מלוא רוחב הפס. האם יש איזשהו קשר לחייגן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לוח אם DFI NF4 ULTRA HD WD250GB +WD80GB SATA וSATA2 בהתאמה. את השמונים הוא מזהה לפעמים בביוס כ -SABRE את ה250 הוא מזהה לסירוגין. יש למישהו רעיון???? ומה זה לכל הרוחות SABRE???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב לא מתפקד בצורה טובה היום נכנסתי ל- Eventvwr ב-system ומופיעות מלא שגיאות ואזהרות http://img168.imageshack.us/img168/586/svaakk2.jpg
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב.. היום קיבלתי מחשב חדש ואני מתקין את הסטים והכל.. התקנתי דריברים חדשים של הכרטיס מסך ושל הסאונד אבל כאשר אני נכנס לתוך המשחק משחק אני משחק 10 שניות ואז יש קפיצה של 200 פינג , וככה זה נמשך. אני חייב להגיד שאני משתמש בקונפיג שהשתמשתי בוא לפני קנית המחשב והפינגים שלי היו בסדר גמור.. מישהו יודע מה לעשות..? אה.. ואני בבזק בן לאומי אם זה עוזר. תראו נתנו לי פקודות והם עזרו בקצט אבל עדין יש לי את אותה בעיה מעצבנת! אני ממש לא יודע מה לעשות..אמרו לי לעשות: The normal rates: rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 if you still have it, try these: rate 25000 cl_cmdrate 60 cl_updaterate 60 אבל זה לא עזר לי.. מה יכול להיות הבעיה??? תראו אני חושב שיש לי את הבעיה הזאת בגלל הסאו…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-