עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רc, אשמח לקבל את עצתכם, מדובר על לפטופ של DELL, לאחר עדכון שהווינדוס 10 עבר לפני מס' ימים האוזניות הפסיקו לעבוד, ניסיתי לעדכן גם את מנהל ההתקן שצריך וללא הצלחה אוזניות אלו עבדו לפני כן על אותו מחשב ועובדות גם במחשב אחר. נראה שחיבור האוזניה למחשב לא מזיז שום דבר, המחשב מוציא שמע כרגיל מהרמקול הפנימי שלו גם לאחר החיבור של האוזניה ולא נראה שהוא קולט אותה בכלל. פעמיים קרה שאחרי שהפעלתי מחדש את המחשב או הדלקתי כשהאוזניות היו מחוברות הן עבדו, עד הרגע בו ניתקתי אותן וכשחיברתי שוב כבר לא עבדו. אשמח לעצה או פיענוח של הבעיה תודה, בנימין.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Lahad,

היי, אני בעל אוזניות Razer megalodon 7.1 האוזניות עובדות בכל מחשב שיש לי, מלבד המחשב החדש שלי שקניתי אותו לפני שבוע. המחשב הוא עם לוח אם MSI H87 מה עשיתי עד עכשיו : התקנתי את כל הדרייברים שיש , ללוח אם ולאוזניות בפרט כולל עדכון פרייםוואר בדקתי בBIOS ש USB SUPPORT LEACGY עובד בדקתי שאין בעיה של חשמל גם בהתקן פרמטתי את המחשב מערכת הפעלה WIN 7 ENTERPRISE 64BIT משהו מוזר שהמחשב מזהה מלבד המקלדת שלי הוא מזהה לי התקן שלא קיים בכלל בשם HOLTEK USB PHONE בתור KEYBOARD שאני מחבר את האוזניות זה מעלה לי את הארור USB NOT RECOGINZED האוזניות חדשות לגמרי ועובדות בכל מחשב אחר, התסכול גדול! אשמח לעזרה,תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by aspioni,

שלום לכולם, יש לי את התוכנה skype למי שמכיר. אני רוצה לחבר אוזניות עם רמקול למחשב כדי להשתמש בתוכנה. אבל כשדיברתי עם חברים שלי אז אני שמעתי אותם אבל הם לא שמעו אותי. אז אולי משהוא פה יכול לעזור לי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. אוזניות HEADSET פשוטות שיש לי אותם כבר חודש - פתאום הREALTEK מזהה לי התקן שמע חובר ונותק וחוזר חלילה ללא הפסקה! זה חיבור קדמי במחשב ובמקביל המסך שלי שגם לו יש רמקולים מחובר מאחורה. אז כל פעם שהאוזניות מתנתקות השמע עובר למסך וזה משגע! מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קניתי אוזניות חדשות, חיברתי אותן למחשב והן היו מאוד מאוד חלשות היום הלכתי להחליף לדגם אחר - הלכתי למחשב אחר - בדקתי, מאוד חזקות ואיכותיות חזרתי הביתה חיברתי, והופ, הן שוב חלשות! מה עלי לעשות ?? אני חייב לציין שזה ככה רק עם חיבור אוזניות כנראה כי עם הרמקולים של המחשב אני שומע מאוד חזק.

• 8 תגובות
    • 7.5k צפיות
  6. כפי שציינתי בכותרת בכללי , יש לי אוזניות עם מיקרוופן(יחד) קיים אצלי נתק במיקרופון ניסיתי לפתוח לסדר זה ייאוש , תיאור המצב: מהיציאה הוורודה של המיקרופון המתחברת למחשב ממנה יוצאים 2 חוטים זהובים כאשר אחד חשוף והשני "עטוף" בגומי שחור שאותו חשפתי , כמוכן במיקרוופן עצמו גם יוצאים שתי חוטים מהמגבר שלו כאשר אחד אדום והשני זהב ניסיתי לחבר אחד לאחד , את כולם ביחד ולא הולך לכל מקרה יש לי עוד מיקרופון ניסיתי לחבר וגם לא הלך אז אני מאמין שזה רק בעיה בחיבור שלא עשיתי בסדר, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. יש לי בעיות במחשב אבל יש לי בעיה שממש מציקה לי אחים שלי סתכלו עם אני מנסה להיכנס לרג'דיט נגיד אז זה כותב לי ככה : (the application faild to intialze prperly (0xc0000005) בלב בלה אנא לחץ אוקיי כדאי לסיים את ה application מה אני אמור לעשות אחים שלי? וה Title הוא : regedit.exe application error לאדע לפעמים הוא רושם ככה : Iexplore.exe application error אז תערו לי דחוף !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by haimvrt,

יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו' רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב: רמת טמפרטורה: 83 טמפרטורת ליבה של gpu : 83 טמפרטורה מקיפה: 55 והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות המאוור של הכרטיס עובד ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת מה לעשות :'(? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  9. מצטער על אורך הפוסט, חשוב שתדעו את כל הפרטים לפני שאפרוס את הבעיה... לפני כחודשיים נשרף לי כרטיס המסך, פתאום ביום בהיר, המסך מאן להידלק, הפעלתי מחדש את המחשב וגיליתי שגם זה לא עזר, יותר מזה - צפצופים מוזרים נשמעו בהזנקת המחשב, צפצופים המרמזים על שגיאה כלשהיא. לאחר שהורדתי את כרטיס המסך לטכנאי התאמתו חשדותיי - הוא חיבר את הכרטיס לאחד המחשבים שלו ואכן קבע את מותו של הכרטיס. הזמנתי כרטיס חדש שהגיע לאחר שבועיים (לפני כחודש וחצי), חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים והכל עבד כשורה... עד היום... פתאום, בלי שום התתראה מוקדמת, שוב נכבה המסך! הפעלתי מחדש את המחשב ושוב בהזנקה נשמעו אותם צפצופים מאיימים! חששתי מהגרוע מכל אז כיביתי לגמרי את המחשב והדלקתי שוב לאחר כשעה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sirexrv,

לא משנה איך יש לי לוח אם שתומך ב2X SATA ועכשיו יש לי יציאה אחת ושתי HD... מישהו יודע איך אוכל לחבר את שניהם ללוח?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. כרטיס הקול מובנה בלוח אם של GIGABYTE 7ZXE נקרא AVANCE AC97 AUDIO FOR VIA בסיסטם הכרטיס מופיע הורדתי עידכון אך לשוא הכרטיס תקין וזאת משום שלאחר הסרה והתקנה מחדש הוא פועל. ברם לאחר כיבוי המחשב והדלקתו נאדא .מפסיק לפעול .יש למישהו רעיון? המחשב שלי הינו AMD1300 ?(הבן שלי טוען שהמחשב ג'יפה וללא כרטיס קול הוא יתחיל לקרוא ספרים) תודה בעד העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום, קיבלתי סוף-סוף את המחשב החדש XP2500+ EPOX 8RDA+ התקנתי את התוכנה HARDWARE SENSORS MONITOR שאלות: היא מסמנת לי באדום: ב VOLTAGES +12V - I/O - +2.66V ו -12V- AUX - +1.66V מה זה אומר? זה צריך להדאיג? אגב, המארז הוא COMPUCASE SUPER MIDI TOWER CI6169 מאוורר למעבד VANTEC AEROFLOW והטמפ' של המעבד היא 45 וחצי מעלות ברגע זה. אז זה טוב? ומה עם הוולטג'ים? זה מסוכן? מה זה אומר? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by mush0n,

טוב, יש לי מחשב מוזר, 3.4 INTEL 1GB זכרון וGEFORCE 7600 לוחM של ASUS - DDR1.. והוא כל הזמן קורס, ועובד נורא לאט. לוקח לWINDOWS לעלות בסביבות ה- 6-7 דקות (בדוק). ניסיתי כל מני דברים, עברתי כרטיס כרטיס, עשיתי פירמוט ואפילו קניתי WINDOWS חדש מקורי(!!) ושם דבר לא עזר. המחשב עדיין איטי. מה שמשאיר לי או את המעבד, לוח M או זכרון. אני מהמר על הזכרון כי: 1. הרצתי בדיקות עם תוכנה בשם BurnInTest שמדמה כמה עשרות פעולות במקביל והכל רץ חלק. 2. הרצתי תוכנה בשם MEMTSET והוא עדיין לא הגיע ל2 אחוז וכבר מצא בעיות בזיכרון. 3. הרצתי את הבדיקת זכרון של WINDOWS והוא לא הפסיק לבדוק ומצא יותר מ443 באגים. השאלה שלי, האם זה יכול להיות לוח הM או מעבד? האיטיות מתבאטת בכך ש: 1. לוקח כ7 דקות לWINDOWS ל…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. היי, אני לא מצליח לקבל תשובה מחברות החומרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 32mb win XP מסך LG 795ft plus כל מנהלי ההתקנים חדשים וגם ה-direct x במשחקים מסויימים לאחר שמשתנה הרזולוציה התמונה לא חלקה ויש מין ריצוד ונראה כאילו אני משתמש ב- refresh rate נמוך מדי ולא מתאים אך אין שום אפשרות לשנות אותו מחוץ ל-windows מישהו יודע מה אפשר לעשות?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. במהלך העבודה במחשב פתאום המחשב נתקע לשניה והקפית הודעה ששני התקנים התנתקו, ( קיבלתי הודעה כמו זאת כשאתה מנתק התקן USB ) קיצור הסתכלתי מה אף ואז אני מגלה שפתאום הלכו לי שני הרדיסקים ?! כיבתי את המחשב הפעתי מחדש הופיעה לי הודעה ב SELF TEST משני הדיסקים המשניים FAILURE, כבתי לגמרי נתתי לו להתקרר, הפעלתי כלום. חשבתי שהלך אולי הלך הבקר ( למרות שהדיסק הראשי כן עבד ) או שאחד מהדיסקים המישניים היציאה לא יודע... קיצור פתחתי את מחשב וחיברתי את שני ההרדיסקים שלא עבדו הפוך עשיתי ועשיתי פוווו סימלי. הדלקתי את המחשב והכל הסתדר כאילו לא קרה כלום. בעצם מה שאני שואל עם מישהו נתקל במשהו דומה ו,או יודע מה גורם לבעיה כדי שזה לא יקרה שוב, אני לא רוצה למצא את עצמי בנות פעם הבאה...

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by BENNY66,

יש פה מישהו שמבין בוינדוס אקס פי ויש לו אי סי קיו

17. Started by abcd211,

שלום אני צריך דחוף דרייבר למצלמה camera pc706

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by e-d-a,

שאלה ראשונה מה אתם אומרים על המסך הזה LG Flatron 795FT Plus? (יש לי טרייד אין עליו משומש) שאלה שנייה איזהזכרונות הכדי לי מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק שיתנו ביצועים מעולים אבל לא יהיו יקרים? (נגיד גג 320)

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by kaban,

היי ??? אתמול קניתי מחשב חדש (םנטיום 4) והרכבתי אותו לבד. המחשב עבד מעולה כל הלילה והיום בבוקר איזה שעה. היום הוא נתקע לי שהעלתי את הווינדוז ועשיתי ריסט, ואז הוא רשם CMOS settigs error נכנסתי ביוס לסדר את זה והוא נכבה :-X מאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה אחרי 3 שניות !!! מה זה לעזזל? :'(

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by Gvaq,

שלום לכולם, 1. רכשתי לאחרונה נייד חדש של DELL. לאחר התקנה נקיה של Windows 10, עדיין יש לי כ1.6-2GB זיכרון RAM בשימוש ישירות לאחר ההדלקה. על אף שהמערכת נהדרת, לטעמי ישנם הרבה-יותר-מידי שירותים מיותרים שעולים יחד איתה (חיפוש- 30MB, מארח שירותי מערכת- 20MB, וכו' וכו'... אני סופר 200 מגה והרשימה רחוקה מלהסתיים). אמנם רוב השירותים צורכים מעט זיכרון, אך הכמות המטרידה שלהם וכו'... יש רשימה מעודכנת של כל שירות ומה הוא עושה, איפשהו? טיפים לאופטימיזציה נכונה של Windows 10? 2. גם התוכנה של McAffe מעצבנת אותי בנושא. הגנת האינטרנט והסריקה בזמן אמת- לא יודע כמה הן נחוצות (וזה 250-300MB בזיכרון כל הזמן). יש למישהו המלצה לתוכנת הגנה קלילה יותר? 3. ולבסוף- Chrome. וואו. אחרי שכתבו בכל מקו…

21. Started by DANIELK27,

יש לי מחשב נייך שהמפרט שלו: לוח אם : MAXIMUS-VIII-GENEמעבד: i7 7700kקירור למעבד: enermax-liqmax-ii-240-liquidזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kitדיסק קשיח:samsung 950 pro 256gb כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 960 asus strixמערכת הפעלה:win 10 pro.רציתי לדעת אייך אני יכול להוציא ממנו את המריב, מבחנת מהירות יציבות וכו.אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Shiran Gamliel,

היי אני מנסה לפתוח את האקסל ואת האופיס וישר מקבלת הודעה של להמתין עד להתקנת תוכנית התקנה ולאחר מכן רושם ללא הצלחה ונסגר אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by luvan,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה בהתקנת אופיס 2013 חוקי על ווינדוס 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות בהתקנה או בשימוש במקרה זה? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Arie Medinsky,

שלום ת רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 8.1 ץ המחשב בא עם אופיס זמני . האם אני יכול להתקין קראק בכדי לפרוץ את האופיס ? האם להוריד אופס חדש ולהסיר את ההוא שבא עם מחשב ? מה ניתו לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by scorpions,

היי לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה (ונעבור לבעיה) אז ככה קודם מיפרט המחשב לוח אם dfi pa61v4 מעבד פנטיום 766 כרטים מסך voodoo4 4500 agp tv זה המחשב השני שלי ויש בו שלושה ארד דיסקים 13gb 80gb 40gb וצורב עכשיו על הPRIMERY יש את ה13GB בתור מאסטר ועליו מותקנים 98 + XP ובתור סקנדארי נימצא 80GB ועל הSECNDERY נימצאים הצורב בתור מאסטר ו40GB בתור סקנדרי ולבעיה הכבל של ה SCENDERY נידפק לי בעמצע כך שלא יכולתי לחבר את ה40GB לאחר שבוע השגתי כבל חדש וחיברתי כמו שהיה ואז הביוס לא זיהה אותו בלבד כאשר שמתי את ה 40GB בתור מאסטר הביוס לא זיהה גם את הצורב ניסיתי את הארד דיסק על מחשב אחר והוא עבד ללא שום בעיה בכל מצב שבוא שמתי אותו מה אתם חושבים שעלי לנסות חוץ ממה שכבר עשיתי כי אני לא יודע מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים