עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום... לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhz והיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhz והוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |: שמישהו יעזור לי פה בבקשה.

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  2. שלום. היו לי שני כרטיסי זיכרון של 256 MB במהירות 200 mhz. קניתי שני כרטיסים של 512 MB במהירות 400MHZ. כשחיברתי את כולם, windows זיהה 1.5 gb של זיכרון, אבל המערכת פעלה בצורה איטית ו- EVEREST זיהה רק שני שני הכרטיסים הקטנים ואחד של 512. כרגע אני עם שני הגדולים בלבד, אבל אני שואל: האם ישנה דרך לחבר גם את שני הישנים כל שאוכל להששתמש בכל הכרטיסים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by visu,

אפשרי לשלב את הכרטיסים HD 7850 HD 7870 למערך CFX או שחייב ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. Started by ShayGTi,

יש לי כרטיס מסך מובנה דגם GEFORCE 6150 וכרטיס מסך PCI-E דגם X1900XT. אני מעוניין ששני הכרטיסים יוציאו תמונה ביחד, האם זה אפשרי?? או שאולי יש אפשרות לעבור מאחד לשני מבלי לפרק פיזית את הכרטיסים? זה יהיה פשוט פתרון מעולה בשבילי...

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by hai555,

שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?

6. Started by dulcevida,

יש לי את המפרט מימין. המעבד והלוח חדשים לגמרי (וגם הRAPTOR). המחשב עובד פצצה, 3.12@2.4. את הזכרונות החדשים עוד לא קיבלתי אז אני בינתיים משתמש בישנים (ראו מפרט). המחשב רץ נהדר, הטמפרטורות של הלוח והמעבד לא עולות על 25-26 מעלות. הרצתי עליו PRIME95 למשך שעה ועדיין - אלה הטמפרטורות והוא לא נתקע באמצע. אולם, כל פעם שאני עובד עליו, אחרי שעתיים שלוש של עבודה המחשב נתקע. הכל קופא - עכבר,מקלדת... נתקע לחלוטין. ניסיתי גם להשאיר אותו דלוק כששום אפליקציה לא רצה ברקע - והוא עדיין נתקע אחרי שלוש ארבע שעות. החזרתי את המעבד ל2.4 ועדיין אותה בעייה. עדכנתי BIOS - ועדיין הבעיה קיימת. החזרתי את הגדרות הBIOS להגדרות ברירת המחדל (עדיין בלי OC כמובן) והבעייה נמשכת. המעבד והלוח לא מתחממים (אני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אחרי מפחי נפש רבים והתעסקות אינסופית - גיליתי כי בהתקנת PQI 667 TURBO על לוחות DS3 ו DS4 מתקבלת בעיה הנראית כמו קצר חשמלי (המחשב כבה ונדלק ללא הפסקה) - הפתרון PQI 667 שאינם TURBO (במקרה זה הTURBO הם DUAL) שיהיה במזל

8. הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by DPL,

יש לי מחשב פנטיום 2 ישן ונחמד שעובד כמו סוס ( והואגם למכירה ד"א) אבל המאוורר שלו מרעיש ואני שואל עם מה אוכל לשמן את זה ואיפה אפשר יהיה לקנות את זה? תיתחשבו בזה שאני גר בישוב שאין בו חנות מחשבים ורק הום סנטר ושאולי אוכל להשיג משהם בזול ככה שהמאוור לא ירעיש... תודה *מיצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל לא ידעתי איפה לכתוב את זה...

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  10. שלום :ס לפני חודש שמתי לב לרעש מוזר מהמחשב שנשמע כמו רעש של מאוורר לא משומן או מאוור שנשמע כאילו בכל סיבוב הוא מתחכך במשהו. החלטתי לנקות אבק כללי במחשב ובפרט בכרטיס מסך. הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי בזהירות והרעש הפסיק למשך 3 וחצי שבועות. אתמול כסיימתי עם המחשב והחלטתי ללכת לישון, כהרגלי השארתי את המחשב דלוק. היום בבוקר כשקמתי שמעתי את אותו רעש מרגיז. חרתי מבצפר, ווידאתי שהראש מגיע מהכרטיס מסך, ניקיתי אבק בזהירות וביסודיות אבל הרעש לא פוסק. כאשר אני מסובב את המאורר של הכרטיס מסך בעזרת שואב אבק (במעצם גורם למאוורר להסתובב, אבל בכיוון ההפוך ואולי בגלל זה לא עליתי על הבעיה) לא נשמע שום רעש. רק כשאני מדליק את המחשב. חשוב לציין ששמתי לב שלעומת שאר המאווררים במחשב המאוורר של הכרטיס…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by lspmaster,

חברה שימנתי את המאוורר של המארז והורדתי קרוב ל-10 מעלות למרות זאת הטמפרטורה של המעבד לא השתנתה חשבתי אולי לשמן את המאורר של המעבד... מישהו ניסה את זה כבר? מותר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. Started by zzroni,

יש לי win xp במנהל המשימות אני רואה כל הזמן שהשימוש ב- cpu הוא 100 אחוז. בכרטיסייה - תהליכים אני רואה שהתהליך האחראי לכך הוא - cpuidle.exe מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? רוני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Goldenmario,

לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי בכרטיס מסך וספק חדשים. כשאני פותח אפילו רק XBMC וכרום ביחד השימוש ב CPU עולה מעל 65% מה שלא קרה מקודם. גם כשכלום לא פתוח המנהל משימות מראה שהשימוש כל שנייה עולה מ 1-10% ל 10-30% ואז ל +50% בקצב מהיר יחסית. האם יש צוואר בקבוק במעבד בעקבות השדרוג של הכרטיס מסך? המפרט הנוכחי הוא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ASUS P5QL SE ספק: SeaSonic S12 II 520W זכרונות: NCP DDR2 2x2GB כרטיס מסך: HIS HD5770 1GB הכרטיס מסך הקודם היה Axle 9600GT 1GB כדאי להמהיר את המעבד? אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה, והמעבד הזה כבר עובד לפחות 4-5 שנים. תודה.

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by אוהד,

לאחר כדקה שהמחשב במנוחה (אני לא נוגע בעכבר) השימוש במעבד מגיע ל- 100%. בתמונה שצירפתי ניתן לראות בחלקו המצעי של הגרף את המעבד כאשר אני פותח תוכנה ולא נוגע שוב בעכבר (9%-2%). בחלקו השמאלי של הגרף ניתן לראות את המעבר לאחר שסגרתי את התוכנה (100%) ולא נגעתי בעכבר. למען הגילוי הנאות אציין שהרצתי חיפוש בפורום על הבעיה שתוארה לעיל ומצאתי הודעה שמתוארת בה בעיה דומה, אך לא מצאתי שם מענה הולם. מפרט המחשב שלי (אני קצת מתבייש): מעבד- PENTIUM 4 3Ghz זיכרון- 1GB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 6200 TurboCache [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 16.3k צפיות
  15. Started by gal2,

קניתי מחשב ליפני כחודש זה המפרט : i 5 4460 cpu @3.20GHZ G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP gigabyte gtx 970 שמתי לב שבמשחק מסוים שהוא fifa 15 זה פשוט נתקע בשלב מסוים במשחק ..אחרי זה בדקתי בtask manager ושמתי לב שהשימוש בram מגיע ל90 אחוז גם אחרי שאני יוצא מהמשחק fifa 15 .. יכול להיות שהמשחק גורם למשהו ? או שזה לא קשור ? יש לציין שהמשחק נתקע לי בצורה מטורפת לכן החלטתי לנסות לפרמט לwindows 8.1 וזה פתר את הבעייה אבל גיליתי שוב שמשחקים קצת זה מתחיל להיתקע שוב וגורם לבעייה הזאת בram ... דבר נוסף ששמתי לב אליו זה שבסאונד ברמקולים שמחוברים אצלי בחיבור האחורי של המחשב י…

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by Roeebaeloha,

היי יש לי את הכרטיס מסך GTX780 ומצלמת הרשת HD-3000 אני רוצה להקליט גיימפליי בשדואפליי ושהמצלמה תצלם אותי איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB ואני משתמש בו לאכסון של סרטים ומשחקים. בנוסף, יש עליו משחקים של PS3 שהורדתי (בצורה חוקית, מהחנות של PS). אני תמיד מעביר את הכונן מהמחשב לקונסולה בשביל לשחק. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו"ז בכונן שיחובר גם למחשב שלי וגם ל-PS3? יש לו יציאה אחת בלבד של USB.. במידה ולא ניתן, מה הפתרון המיטבי לדעתכם? תודה לעוזרים

18. יש לי כמה מחשבים חלשים מיותרים בבית. האם יש דרך להשתמש בהם כמחשב אחד? מכירים תוכנה / טכניקה / דרך פעולה / כיוון לדרך פעולה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אז ככה, קניתי לפני איזה שנה כרטיס פוסטקארד עם 4 ספרות דיגיטליות, הגיע איתו איזה חוברת קודים קטנה שלא הצלחתי לפענח אותה (והספיקה ללכת לאיבוד מאז) קניתי את הכרטיס במטרה להפסיק "לנחש" מה קורה כל פעם שיש צפצופים או מסכים שחורים בתקווה שזה יראה לי בדיוק מה להחליף אבל אני פשוט לא יודע איך להשתמש בדבר הזה... יש מישהו בעל ניסיון שמוכן לשפוך קצת אור על הכרטיס הזה? הוא מחליף קודים כמו משוגע ואני לא יודע מה זה אומר אף פעם! יש לי עכשיו מחשב שפעם בתקופה מחליט שהוא לא עולה עד שלא מוציאים ומחזירים את הכרטיס מסך שלו... אני מנסה לגלות תבעיה עם הפוסטקארד אבל אין לי מושג איך להתקדם עם זה... אשמח לשמוע קצת פרטים ממישהו שמשתמש בו...

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  20. כל פעם לפני שאני נכנס למשחק דרך סטים אני צריך להיכנס ל-Nvidia control panel ולהחליף את השימוש בכרטיס של אינטל לכרטיס של Nvidia. יש דרך לגרום למחשב לעשות את זה אוטומטית? (יש לי מחשב של אסוס עם ווינדוס 7)

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. Started by gal.b.b,

אהלן יש לי מחשב עם 3070TI ומעבד I5-13600K למעבד יש כרטיס גרפי משלו עד היום הכרטיס מסך (3070) היה נכנס לפעולה כאשר הייתי נכנס למשחקים או שהיה צריך מאמץ, בד"כ הכרטיס של המעבד היה עובד בסטנדרט משומה עכשיו הכרטיס מסך הגרפי עובד כל הזמן והאמת קצת מרעיש ומעצבן שלא משחקים ורק גולשים באינטרנט, לא יודע מה עשיתי בשביל שזה יקרה אבל אשמח לעזרה איך להחזיר למה שהיה תודה

22. שלום. אני משתמש במברג בעל ראש מגנטי כדי להתקין את הלוח אם למארז, וגם את גוף הקירור לסוקט. האם יש עם כך בעיה? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by den...b,

אהלן . אז ככה יש לי כמה שאלות כלליות על השימוש במחשב נייד , המחשב יהיה אצלי (עוד לא קיבלתי אותו) כמו מחשב נייח רוב העבודה עליו תיהיה מהבית השימוש העיקרי זה אינטרנט ויוטיוב (סרטים ומשחקים קלים מידי פעם ) . איך להשתמש בו הכי נכון ? הרבה אמרו לי שבשימוש בבית עדיף להוציא את הסוללה ולעבוד איתו שהוא מחובר לחשמל , הבעיה היא שהסוללה בלפטופ לא נשלפת (רק לפרק אותו ולהוציא אותה ) מכל מיני מקומות באינטרנט רשמו שזה שטויות ואפשר להתשמש בו רגיל עם הסוללה מחוברת והמחשב מחובר לחשמל אפשר להתשתמש בו בזמן טעינה ? ועוד דבר אחרי סיום העבודה עם המחשב מה עדיף לכבות אותו ? להשאיר אותו דולק או על מצב שינה ? לסגור את המסך? להוציא מהחשמל או להשאיר אותו ? …

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  24. http://www.dev-toast.com/2007/01/05/uncrippling-bluetooth-in-vista-rtm/ אני יודע שזה נושא כאוב אצל רובנו, והרבה צריכים את זה, אז הנה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. I have a Microsoft ne 4000 keyboard and it plugs to my computer via USB. The problem is when I need to enter in safe mode or selecting an os. How do I get it to work while booting? Thanks

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים