תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב שני הרד דיסקים. אחד 6.4 ואחד 30 ג'יגה. ה6.4 היה מפוצל לשתי מחיצות וה 30 שלם. לארונה פירמטטי במטרה לעבור מערכת הפעלה וכבר בדרך עשיתי fdiisk כדי לאחד את ה 6.4 למחיצה אחת. כנראה שהיה בלאגן והחלפתי את ההרד דיסקים כי אחר כך כשפירמטתי אותו מחדש הסתבר שפירמטתי את ההרד דיסק של ה-30 ג'יגה. הכול הלך לי. חומר חשוב. כל המסמכים שלי. הכול!!! אני חייב לשחזר את זה. ומהר. ואת הפירמוט עשיתי format c:/u כך של ניתן לעשות unformat. אני צריך עזרה בדחיפות ואני ממש אובד עצות. זה ממש חשוב לי. חצי מהחיים שלי היו על המחשב. כל התמונות שלי. כל המסמכיםץ המכתבים שכתבתי. אם יש למישהו דרך לעזור לי או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור אנא שילחו לי אי מייל אם אפשר כי אני לא יודע מתי אבדוק פה…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי להריץ אפליקציה על המחשב, הורדתי את התוכנה BlueStacks, לאחר ההתקנה העליתי את התוכנה, ומיד לאחר שעלתה הופיעה לי מסך כחול וכתוב בעברית משהו כמו "המחשב שלך נתקל בשגיאה, שולח נתונים ומפעיל מחדש" - משהו כזה, הראה אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו מחדש. לאחר ההפעלה הראה שוב את אותו מסך, וחוזר חלילה משהו כמו 5 פעמים ואז נפתח לי מסך שנותן לי כל מיני אופציות כמו לתקן, לשחזר מחשב, להתקין מחדש ווינדוס וכו', בחרתי לשחזר לנקודה של לפני 9 ימים, הוא שיחזר בהצלחה ואפילו שמר על המסמכים, השיחזור מחק את התוכנה הבעייתית. האם עליי לחשוש ממשהו? איך אני יכול (אולי תוכנה) לבדוק שהמחשב שלי נקי ואין ווירוס שמתחבא אפישהו? כיום אני משתמש באנטיוירוס Avast Free, האם הוא עד כדי חלש …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם אני יכול לשחזר מידע מ H.D שמשום מה מחק את עצמו? תוכנה שעובדת אם אפשר ניסיתי תוכנה שנקראת PC INSPECTOR File Recovery והיא לא ממש עזרה היא מצאה מה שנמחק הבעייה היא שמשחזרים את הקבצים הקבצים פגומים
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם פורום תוכנה וחומרה של HWzone.. לפני זמן רב פירמטתי את הכונן ללא הצעד ההיגיוני של גיבוי מידע ואני רוצה לדעת האם יש דרך להשיב את המידע הזה או לפחות חלק מאוד סביר ממנו? ניסיתי תוכנות שיחזור מפירמוט אבל רובן הביאו לי תוצאות ריקות. לעזרתכם אודה..
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני חייב עזרה איך לשחזר מידע מדיסק און קי [מסמך טקסט] יש איזה תוכנה מומלצת לזה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלך הוינדוס ואני רוצה לשמור את כל הקבצים שהיו בכונן של המערכת ההפעלה . שמירות של אופיס וכאלה ..איך אני עושה את זה דרך הדוס ? אולי יש איזה תוכנת טכנאי שמאפשרת את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן הדלקתי את המחשב ועלה עשן מהדיסק הקשיח , מאז הוא אינו מזהה אותו , הדיסק נלקח למעבדה ונאמר לי שהמידע ישנו אבל הם לא יכולים להחזירו , שיש מעבדות שמתעסקות עם זה. יש לי כולה איזה 3 ג'יגה של תמונות , שזהו המידע היחיד שברצוני לשחזר , מישהו אולי מכיר מעבדות שמבצעות את העבודה , אולי למישהו יש המלצה למעבדה מסויימת ? , תודה .
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני איזה חצי שנה עשיתי ניקיון כללי כי החלפתי מחשב ושחכתי לגבות איזה קובץ ספציפי... משום מה גם דאגתי למחוק אותו מכל הכוננים החיצוניים ומהדרופ בוקס ככה שלא יישאר לי כלום בחיים. כשהבנתי מה הוללתי אז באותו הרגע היה נראה לי שאפשר לחיות גם בלי זה אבל עכשיו כמה חודשים לאחר האירוע זה מכה בי שנית .. . הקובץ הזה היה מצויי במחשב בכמה אזורים בפריסה שונה, פעם בRAR פעם בINSTALL ופעם בתיקיות. מדובר בדיסק קשיח 500G של מחשב נייח במצב תקין לחלוטין ומתפקד כיום כמחשב משני. הבעיה שהוא עבר איזה 6 פרמוטים מאז (בלי הגזמה, אני בדקתי איזו מערכת תגיב באופן אופטימלי עבורו והתחבטתי בייני לבין עצמי) כמחשב משני הדיסק הקשיח הזה לא מנוצל באותו האופן, יש עליו עכשיו רק מערכת הפעלה ועוד כמה דברים וזהו. הש…
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לאחר שנשרף לי הלוח אם והמחשב נשלח לתיקון, הוא חזר סוף סוף עם לוח חדש הבעיה היא שאיך שהוא נדלק הוא מציג את ההודעה שכולנו למדנו לשנוא - "Boot Disk Failure, Insert System disk and Press Enter" עכשיו - יש סיכוי שההארדיסק לא האמת פורמט ועדיין אני אקבל את ההודעה הזאת? בדקתי את כל החיבורים מספר פעמים. מכיוון שיש עליו מידע שמאוד חשוב לי, אני לא ממהר לפרמט ולהתקין הכל מהתחלה. אם הוא כן פורמט, קיימת איזו דרך לשחזר את המידע ? חשוב לציין שמה שאני באמת זקוק לו זה סיפריה של אולי 20 מגה, כל השאר שילך קיבינימט מצידי המחשב (וההארידסק הקלוקל, כרגע יש רק אחד מהם) במפרט
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי קיבלתי מאמזון ssd של crucial שנארז שלא באריזה המקורית לצורך משלוח (אשמתי. בחרתי כך בהזמנה) אני מבין שהמספר הסיריאלי לצורך שימוש בתוכנות שונות כמו שכפול הדיסק היה על הקופסה המקורית איך אני משיג אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נעשה WIPE למחשב שעליו היה ווינדוס 7 מקורי שנרכש עם המחשב. אשמחלדעת אם אפשר לשחזר את מערכת ההפעלה בלי לקנות אחת אחרת.. אם לא אשמח לדעת איפה לא מאוד יקר ואיך לדעת לאיזה מעבד לקנות (64 או 32?) תודה רבה^^!
-
- 29 תגובות
- 8k צפיות
-
-
המחשב ניתקע- יצאת בריסט, ומייד אחרי כן הוא המשיך לבצע ריסט וחוזר חלילה, מערכת ההפעלה לא עלתה. טכנאי שבדק טען כי הדיסק הקשיח ריק, האומנם זה מה שקורה בריסט?? שאלתי כיצד בכל זאת ניתן למצוא את הנתונים?? תודה packard@tapuz.co.il
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה טובה שאני יעשה איתה boot וישנה את סיסמת האדמין או ימחוק אותה,אין אפשרות להיכנס לווינדוס!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לשחזר קבצי וורד לאחר פירמוט מלא והתקנת XP . :-\
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, באילו דרכים אפשר לשחזר קבצים פגומים שנעלמו מדיסק קשיח פנימי של מחשב נייד?.. עד עכשיו ניסיתי עם התוכנה של easeus אך ללא הצלחה כשהקבצים שחשובים לי נעלמו ותיקית המסמכים היא פגומה ללא גישה. האם יש שירות מעבדה בארץ שיכול לשחזר קבצים במחיר סביר? או דרך שתאפשר לשחזר קבצים. תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן חברים, מבקש את עזרתכם בתוכנה לשיחזור קבצים מכרטיס CF. צילמתי על הכרטיס וכשהתחלתי לפרוק אותו עם קורא כרטיסים נאמר שצריך לפרמט את הכרטיס. לא צילמתי לאחר מכן על הכרטיס ולא פירמטתי אותו כדי לא למחוק את מה שעליו. קורא הכרטיסים מזוהה ככונן בחיבור למחשב אבל לא הצלחתי להכנס ולראות את תוכנו. 1. האם ניתן לשחזרו 2. שמעתי שגם קורא כרטיסים יכול להינזק מוירוסים ולהעבירם ממחשב למחשב, אז האם יש דרך למנוע את זה? למשל אם אני עובד על מחשב בביה"ס שבו אני עובד ומחבר אליו את קורא הכרטיסים ואחכ מחבר את קורא הכרטיסים ללפ טופ שלי או למחשב הנייח. 3. איך אפשר למנוע מקורא כרטיסים להעביר וירוסים בין מחשבים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , הלילה ערכתי כתבה באתר אינטרנט מסויים , כתבה ארוכה קצת ולקח לי די זמן ארוך לנוסחה וכו' , בשעה שהקלדתי את הכתבה הכל היה בסדר , אבל לאחר שכבר סיימתי להקליד את הכתבה שרציתי לעלות לאתר , ולחצתי על כפתור שלח שנמצא באתר כדי לשלוח את הכתבה לאישור מנהלי האתר ישעלו את הכתבה לאתר , באותו רגע קיבלתי הודעה כזאת Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration הבנתי ממנהלי האתר שהיה קריסה של האתר לכמה דקות וזה קרה דווקא כשכבר סיימתי להקליד ולחצתי שלח מה שקורה כעת שאין לי כוח להקליד שנית את כל הכתבה שוב , האם יש דרך כלשהי לפחות למצוא את המילים שהקלדתי במחשב ? אולי בהיסטור…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל נתונים מחשב נייח ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט לוח אם msi z77a משום מה כונן סי אצלי היה מחולק לשתי מחיצות , כשבמחיצה הקטנה היו סך הכל כ 100 מגה אז השתמשתי בתוכנת מחיצות כדי לאחד אותן למחיצה אחת AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.6 לאחר מכן זו ההודעה שזה ניתקע עליה בעלייה https://goo.gl/photos/oSmDMbrZ8NDHhsNV9 הוא כותב שהיישום winload חסר או לא תקין אז העלתי ווינדווס שנימצא על כונן אחר והלכתי אל מקום היישום והוא כן נימצא שם , אז הנחתי שהוא מקולקל , אז העתקתי קובץ כזה ממקום אחר וניסתי להדביק שם אבל זה לא נתן לי - כתוב שצריך הרשאת מנהל. ניסיתי גם להכניס דיסק תיקון וזה לא תיקן ואפילו ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש [ בלי לפרמט] ניסיתי גם לפצל מחדש את ה…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הצורב/נגן DVD* נדפק לי, (סתכלו במפרט...) זה התחיל היום בהיר אחד כשניסיתי לצרוב קובץ MPEG 500 מגה בתוכנה Easy CD Creator 5 Platinum , ופתאום אחרי 3 דקות, הוא סיים לצרוב ואמר איזה שגיאה שלא ניתן לסיים את הצריבה, ומאז, כשאני מכניס דיסק לא משנה איזה, אז הוא פשוט לא קורא אותו, ובדקתי את הכבלים והכל בסדר, וניסיתי להחליף מקומות עם הסידי הרגיל של LG 52X ... אבל הוא עדיין דפוק. יש עצות? כי אני "בטעות" שכחתי לשלוח לכלנית את תעודת האחריות... (לשנתיים...) . *הצורב הוא באיזה טכנולוגיה חדשה של פיליפס והוא יודע לקרא DVD במהירות 12... לא יודע איך פיליפס עשו את זה אבל הוא קרא לי סרטי DVD באיכות מצוינת בלי קירטועים...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעליה XP לפני כניסה. יש הודעה שגיאה מסך כחול. מה אומר. איזה תקלה חומרה? בתודה מראש מיכאל[ATTACH=CONFIG]4468[/ATTACH]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כבר שעתיים איך להוריד אלבום משותף של DROPBOX. הסבר: חבר שלי שיתף איתי אלבום שלו >>> אני רוצה להוריד את כל התמונות >>> אין כפתור הורדה. או משהו שדומה לזה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף היום את הנייד שהזמנתי, מדובר בLegion 5 עם רייזן 7 ומסך 144 הרץ, בנוסף הוא הגיע עם NVME 512GB בתוכו שעליו מותכן הווינדוס. מצב הסלוטים במכשיר סלוט ראשון של NVME M.2 שמאוייש כבר עם אחד ועליו מותקן הווינדוס. סלוט שני זה סלוט משולב של M.2 וSATA 2.5, אתה בוחר את האחד שאתה רוצה ומתקין. המצב הוא כזה, רכשתי NVME של סמסונג 970Evo Plus של 1TB שאותו אני מייעד לקבלת השיכפול ווינדוס ויש לי עוד כונן SATA 2.5 של HYNIX של 1TB שאותו אני מייעד לאחסון וכו'. האם אני יכול לחבר את הNVME שרכשתי (הסמסונג) לסלוט השני ולשכפל אליו את הווינדוס מה-NVME בסלוט הראשון (זה שהגיע עם המכשיר) ואז ישר לקחת את הכונן המשוכפל ולהעביר אותו לסלוט הראשון בלי בעיות? להעביר אותו סלוט ככונן …
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לבצע שיכפול (CLONE) ל-2 דיסקים הנמצאים במערך RAID 1/0 . האם מבחינת תוכנת השיכפול(Macrium,Acronis) המערך שקוף ורואה אותם כדיסק אחד, ואז אין בעיה לשכפל את הדיסקים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
שלום אני מחבר כבל hdmi מכרטיס מסך ati 6870 לטלוויזיה . מהמחשב למסך מחובר כבל dvi שיכפול צגים או הרחבת צגים ההגדרות לא נשמרות . שאני מבצע שיכפול צג אני רואה את שולחן העבודה על גבי הטלוויזיה אבל על מסך המחשב שחור http://www.fastup.co.il/images/37625800.jpg http://www.fastup.co.il/images/55272368.jpg מעלה קישור http://hwzone.co.il/community/threads/534891-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94#.UnSsyXDxo6M תודה
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-