עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Eliko Matan,

נייד לנובו B570E Lenovo מה אופציות השידרוג שיש לי יש למישהו קישור למקלדת בעברית באלו אקספרס או איבי תודה

2. Started by moti30,

שלום שידרגתי את הדיסק קשיח שלי ל SSD באמצעות התוכנה Minitools Partition Wizard, הבעיה היא שהמחשב לא עושה BOOT מהSSD (אחרי שהוחלף בדיסק קשיח). מה יכולה להיות הבעיה?

3. Started by אביב שוקרון,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי במחשב hp מעבד i5 3470, המעב התקלקל ואני רוצה לשדרג לi5 9600 האם זה אפשרי? תודה לעוזרים

4. Started by dvd21,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות שידרוג ללפ-טופ (להגדיל הארד דיסק,זיכרון וכו'...) ובכלל איפה אפשר לתקן את הלפ-טופ אני אשמח אם תביאו לי כמה אתרים של חנויות לתיקון לפ-טופים אים יש כמובן תודה רבה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by iveco,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב יש לי כרגע איי 3 7100 עם 8 גיגה וזה ממש נמוך בשבילי , הבעיה שהמעבד והלוח תומכים עד DDR4 2400 והזיכרון עם התדר הכי נמוך שאני יכול להשיג זה DDR4 2666 ואני מפחד שהמחשב לא יעשה בוט ! על הנייר התדר צריך לרדת ל 2400 אבל קרה לי מלא פעמים ששמתי זיכרון עם תדר גבוה והייתי בטוח שהתדר ירד ופשוט לא היה בוט ! , עדיף לחפש 16GB עם תדר 2400 ולא לקחת סיכון ? לפי האתר של Crucial זה אמור לעבוד אפילו בתדר של 3200 : https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/gigabyte/ga-h110m-s2h באתר של Gskill רשום שהכרטיס זיכרון שלהם DDR4 2666 עובד רק עם ציפסט H310 ושלי H110 https://www.gskill.com/specification/165/185/1575527599/F4-2…

6. Started by EREZOS123,

אהלן חברים ברשותי נייד של ASUS דגם ZenBook Flip UX360 נקנה ב 2017. מעונין להחליף לו או להוסיף לו זיכרון פנימי . כרגע יש לי 8 גיגה. מעונין שיהיה לי 16. האם אני צריך אחד של 16 או פשוט חש אופציה להוסיף עוד אחד של 8 ? אלו הנתונים של המחשב : Device name ארז Processor Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz 2.90 GHz Installed RAM 8.00 GB (7.89 GB usable) Device ID 95AFB935-6411-4C34-A5DF-D81ABC52524B Product ID 00325-96103-35266-AAOEM System type 64-bit operating system, x64-based processor Pen and touch Touch support with 10 touch points

7. Started by leon2810,

שלום לכולם, יש לי את הלוח האם :GA-X58A-UD3R (לא בטוח איזה REV) אני רוצה לשדרג זיכרון...השאלה האם הוא תומך ב-1600 MHZ? כי באתר רשום Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules זה נישמע מוזר שדילגו על זה האם כדאי להתשמש בTRIPLE CHANEL? ואיזה סוג זיכרון כדאי לקנות בKSP אילת? בנוסף אני רוצה לקנות SSD 120 גיגה... על איזה אתם ממליצים?הבנתי שחשוב שיתמוך בTRIM...איך בודקים? תודה רבה לכם, וחג שמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום חברים ראיתי במחיר טוב כרטיס מסך של GAINWARD GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 מה שיש לי עכשיו זה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512MB עושה המון רעש וגורם למחשב להתקע קניתי אותו לפני 3-4 שנים נראה לי שפך מנוע האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות לא יקרטע במשחקים חדשים?? האם שקט? יש לי לוח ASUS G33 4 גיגה זכרון DDR2 800 E6300 CORE 2 DOU תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by 1_AviV,

אני מעוניין לקנות את זה. http://ksp.co.il/?uin=14427 עכשיו המוכר שאל אותי אם יש לי PCI Express[כמובן לא ידעתי] ואמר שאם המחשב שלי לא תומך אין להם אחריות[טוב בצדק]. קיצור מה שרציתי לשאול: אני צריך עוד משהו חוץ מהחיבור הזה בלוח אם? זה שבתמונה זזה כן? אם הוא תומך יש לי עוד שאלה....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ישעיהו 100,

יש לי ווינדוס 7 והחלטתי לשדרג לווינדוס 10, קניתי באיביי מפתח לווינדוס 10 ולאחר הקנייה שמתי לב שזה מפתח רק להתקנה נקייה ולא לשידרוג. האם ישנה אפשרות להתקין התקנה נקייה בלי למחוק את הקבצים הקיימים כיום במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gotex,

זה המחשב http://img294.imageshack.us/img294/7929/1wp0.jpg הוא זז נורא לאט (הזיכרון הוא 256 לא יודע למה רשום 192 ) מה כדי לשדרג חשבתי על להוסיף זיכרון

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by alf@,

קיבלתי מחשב ואני רוצה לשדרג אותו - פנטיום 3 - 733 מערכת הפעלה 98 אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך שאני ידע איזה אביזרים יש לי בפנים איך להוציא את המידע הזה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. Started by SHAY LOTAN,

יש לאמא שלי מעבד E5700 ורציתי לשדרג לה את המעבד ל E8400 משומש אבל הסתכלתי על ביצועים באינטרנט ההבדל בינהם הוא 10 אחוז זה הגיוני ? בכל האתרים ההבדל כמעט לא קיים איך זה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מעבד i5-3470 לוח asus P8H77-M LE בהנחה שאני לא עומד להחליף את כל השילוש, האם יש מעבד משומש מדורות קודמים שאני יכול להכניס במקום הקיים, על הלוח הקיים, ולהרגיש שיפור משמעותי? העבודה לרוב משרדית פשוטה, שום תוכנות כבדות, המשחקים המועטים שאני משחק פעם בכמה חודשים אם בכלל הם משנים קודמות בטווח עד 3 לאחור.. לא צופה התקנה של משחקים מודרניים בעתיד. הכרטיס גראפי GTX 1070

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by daniel2828,

שלום לכולם, השכן שלי נטש מחשב ישן ואספתי אותו,ניקיתי אותו,התקנתי עליו ווינדוס 10+ssd,עכשו בעצם יש לי מחשב תקין לגיבוי,השאלה שלי אם אני יכול לקחת ממנו את המעבד i5 2300 (כן...מעבד ישן מאוד ולוח אם ישן והכל עובד מצוין)ולשים אותו על המחשב שאני עכשו משתמש בו,מצרף תמונה של דגם הלוח אם שלי.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by oshoman,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש

17. Started by Hacode,

הי, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג : Intel 7260.HMW Dual Band Wireless-AC 7260 Network Adapter PCI Express Half Mini Card 802.11 b/a/g/n/ac ללפטופ של דל inspirion 15r 5537 והמתאם רשת שלו (Dell Wireless 1705 802.11b|g|n (2.4GHZ). יש באמזון אבל דמי משלוח לא הגיוניים. https://www.amazon.com/gp/product/B00MV3N7UO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1RQJYI3BUY7K0&psc=1

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קניתי את המודם הזה: http://www.conexant.com/products/prodparts.jsp?id=747 שתומך בשיחה מזוהה. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.imptec.com/identify.htm כדי לראות את המספרים (כמובן שיש לי את השירות ויש לי מכשיר פקס שמזהה את המספרים). כשמחייגים אלי התוכנה מראה שמחייגים אבל לא מראה את המספר. למה זה יכול להיות?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Xenomorph,

האם ניתן לשחזר כונן לאחר שבוצע בו פורמט ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rivki1985,

הי אני מנסה לעשות שיחזור על הכרטיס זיכרון של הנייד שלי אבל שאני מכניסה את הפלאפון למחשב הוא מזהה אותו רק כמכשירים ניידים וכשאני מפעילה את התוכנת גיבוי הוא לא מזזה את המכשירים הניידים רק כונן קשיח או דיסק CD יש פתרון? מצורף קובץ צילום מסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם לוח של אסוס. ביצעתי עדכון ביוס באמצעות תוכנת העדכון האוט' של אסוס דרך WINDOWS . לצערי התוכנה לא הצליחה לבצע את שלב ה- VERIFY ....אין לי מושג למה ... :-\ כמובן שלפני העדכון ביצעתי גיבוי של הביוס הישן שלי לדיסקט . מישהו יודע כיצד אני יכול לשחזר את הביוס (אני אנסה היום לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה) או האם מישהו יכול לעזור לי לצרוב את הביוס מחדש .... אני צריך את המחשב דחוף !!!!! מבחני האוניברסיטה מתקרבים .

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by yanivsk,

שלום חברה חבר שלי יש דיסק קשיח חיצוני של (WD (512 GB הדיסק הפסיק לעבוד מישום מה האים יש דרך לשחזר את המידע על הדיסק, איפו וכמה זה עולה ? תודה מראוש

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by Azriel Itzchaki,

שלום. שאלה טכנית בנוגע לדיסק קשיח. יש לי דיסק תקול. כנראה שהמחט הלכה.. האם אני חייב אותו דיסק בדיוק כדי להעביר את הפלטות? או שאפשר דגם שונה. למשל WD250YS דיסק תקול. האם אני חייב כזה בדיוק? או שאני יכול לקחת 250JB והוא גם יקרא אותו. או בכלל האם אני יכול להעביר רק פלטה אחת לדיסק אחר אפילו 120GB. יש כאן מישו עם נסיון בנושא.. ? ועוד, היכן אפשר למצא חלקי חילוף לדיסקים קשיחים.. PCB מצאתי. אבל מחט וכו'. יש בנמצא? או שצריך לקחת מדיסק אחר בלבד?

24. Started by I7210I,

שלום יש לי הארד דיסק שמשום מה ביום בהיר החליט שהוא לא גלוי למחשב כלומר הוא נמצא במנהל הדיסקים אבל אין לו אות, אם אני ישים לו אות אני אצטרך לפרמט אותו, איך אני משחזר מה שיש עליו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Klayhamn,

אוקיי ההארד דיסק 80GB שלי הפסיק לעבוד אני לא יודע אם מדובר בתקלה טכנית או אלקטרונית (אני רק יודע שכשחזרתי הביתה יום אחד שמעתי תיקתוקים (בערך 1 לשניה) מתוך הכונן, עשיתי RESET ומאז הוא לא ניתן לקריאה/זיהוי) אבל בכל מקרה אני מעוניין לשחזר אותו כי מדובר במידע חשוב השאלה היא: האם מישהו כאן אי-פעם התנסה בשחזור הארד דיסקים בחברה מקצועית המתמחה בכך? אם כן, אז: 1. איזו חברה מומלצת? 2. האם יש חברות שכדאי להיזהר מהם? 3. מה המחיר הממוצע לתקלה לא גדולה (לא טביעה/שריפה/התפוצצות וכו') 4. כמה הצלחתם לשחזר מתוך ההארד דיסק (באחוזים)

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים