תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
מקווה שהמומחים עוד נמצאים בפורום אני פתאום שומע ברמקול אחד שאני מחבר אותו למחשב ניסיתי עוד זוג רמקולים וגם שם שומעים רק ברמקול אחד
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
-
היי בניתי מחשב חדש לפני כחודש והתקנתי עליו ווינדוס 10 לאחר שהגדרתי הכל בנוסף גם את השומר מסך כמו שצריך מסתבר שהוא לא עובד בווינדוס 10! בדקתי את הגדרות החשמל וכל שאר הדברים מסביב והכל היה מוגדר פיקס מישהו נתקל בבעייה ו/או הצליח לפתר את זה? תודה רבה לכל העוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כל הקבצים העיקריים אצלי במחשב: doc, docx, pdf, jpg, xls.... אין גישה אליהם בגלל ששונתה להם הסיומת ל: dowuicf אם היה לי לדוגמא קובץ בשם: hello.doc אז הוא שונה ל: hello.doc.dowuicf וגם כאשר אני מנסה לשנות חזרה לסיומת המקורית, אף אחד מהקבצים אינו נפתח: לתמונות אין תצוגה, ולמסמכים יש שגיאה. שמעתי על תוכנות כופר שונות, אך לא קיבלתי שום דרישה לתשלום ואין לי תוכנות ספאם במחשב. סוגי הקבצים שבאופן מפתיע עדיין עובדים כרגיל: avi, bmp, exe, lnk..... יש למישהו רעיון איך ניתן להציל את המידע?
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/threads/553304-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%95#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/threads/552972-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%93#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי את הכונן מHDD לSSD, וכשאני מעלה את Windows 10, שורת המשימות לא עובדת: כפתור "התחל", החיפוש, הWiFi, הסוללה.. ניסיתי כל מיני דרכים כדי להיכנס למסך ההגדרות של Windows 10, והוא לא נפתח. בינתיים אני מנסה לעדכן גרסה (Anniversary). למישהו יש רעיון, במקרה והעדכון לא יפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אך קוראים לפקודה שאני מריץ ב cmd שאני יכול לראות אתרי אינטרנט שגלשתי בהם?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שורת כותרת ומועדפים בכרום בגודל ענק מה עושים מצב תמונה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א - המשחב פתאום נדפק ... שומדבר מה -STARUP לא עולה !. ב - המחשב זז לאט יותר מ הרגיל .... ג - המנהל משימות מראה ש- RAM משתמש עם 500 MB (וזה במקרה הטוב ) רק בעליית המחשב ! מה אנ ייכול לעשות ?!? יש לי 1024 MB RAM
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי! היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחוב…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, היום ארגנתי מחשב (ישן) לאחי. בקיצור,אירגנתי לו כרטיס ישן אבל טוב. (ATI Rage) בקיצור, כל המשחקים נראים עם שחור. כאילו,נגיד.. יש לך משהו עגול,מסביבו אתה רואה מרובע שחור. ככה בהמון משחקים.. בדקתי,לא מדובר בכרטיס מסך. (החלפתי לאחר) מפרט טכני: Intel Pentium II 266MHZ לוח ASUS ישן ולא ידוע (שמצאתי פעם ברחוב,במחשב מפורק מתחת הבית,שעבד מצויין.) זיכרון: 192mb שתי סטיקים 64MB ואחד 128MB ,חברה לא ידועה,199MHZ. כרטיס מסך: ATI Rage (אני לא חושב שהדגם יעזור,אחרי הכל.. זה לא קשור לכרטיס). הרדיסק: Maxtor 6GB 5600rpm Windows XP (ובכל זאת מחזיק את המערכת יפה ) האם יש למישהו מוסג על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקיי. יש לי דיסק קשיח שהייתה בו מערכת Windows 10. היו לו הרבה מחיצות משנה קטנות כאלו, חלקם שחזור וחלקם הפעלה כנראה, אז מחקתי את כולם. חשבתי שאם הוא לא יצליח לעלות, אני אעשה Repair דרך דיסק און קי וזה יסתדר. אבל זה לא הסתדר. (לא לדאוג, יש לי גיבוי ואני משחזר שוב.) ניסיתי להבין מה קורה. זה לא שאין לי טיפה נסיון, בדרך כלל יש לי יותר ממערכת הפעלה אחת על המחשב, אבל בדרך כלל אני פותר בעיות כאלה עם grub של לינוקס. אז לסיכום- יש לי מחיצה אחת (C:/), עם הקבצים והתיקיות הרגילים של Windows, אבל אין שם שום תיקיית boot, ואין מחיצות נוספות. עשיתי FixMBR בעזרת EaseUS Partition Manager, לא עזר. (הכונן מחובר למחשב בעזרת מתאם. …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP לפני כמה ימים שכיביתי את המחשב הוא התחיל להוריד עדכונים, אבל כיביתי את המחשב ממש פיזית עם הכפתור כי לא רציתי אותם עכשיו המחשב לא עובד, אחרי החלון של הסמל של HP וWINDOWS נפתח חלון שחור של START WINDOWS NORMALLY או REPAIR שאני מנסה להתחיל מחשב נורמלי לא עובד וגם כשאני מנסה להכנס דרך מצב בטוח בשניהם זה חוזר למסך השחור ניסיתי גם להכנס בf11 לשחזור של HP וכל השחזורים של התאריכים האחרונים של הגיבויים לא עובדים אז כנראה צריך לפרמט אין בעיה בדיסק קשיח בדקתי את זה עכשיו יש איזשהי דרך לגבות את הדברים שיש לי על המחשב אפילו אם הוא לא נדלק ? כי פרמוט פשוט ימחוק לי הכל
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לעדכן ביוס מה WIN בעזרת תוכנה של הלוח לוח DFI lanparty NF4 ULTRA-d המחשב נדלק המאוררים מסתובבים אין POST אין כלום. עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגדול, השאלה בכותרת. מדובר במחשב עם חלונות XP, ונראה שה-File System קרס (אני מקבל Unpartitioned Space וכונן ריק מתוכן, לכאורה, במסך ההתקנה של חלונות). אני צריך לשחזר את ה-FS, העניין הוא שאין לי אפשרות להגיע למסך Command Prompt, בהליך ההתקנה הוא ישר רץ לטעינת הקבצים להתקנה. מה אפשר לעשות? הרי יש פקודה לשחזור FS..
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, תיקנתי את המסך של האנדרויד שלי ופירמטו לי את המכשיר.עכשיו אני רוצה לשחזר את האנשי קשר והSMS מהחשבון ג'ימייל שלי. כשאני מסנכרן את החשבון באנדרויד זה משחזר לי אנשי קשר משמירה ישנה של אנשי קשר וכנראה שלא גיביתי את האנשי קשר הנוכחיים שהיו לי. אבל העניין הוא שכשאני נכנס במחשב לג'ימייל ולוחץ על call log נמצאים שם השיחות שלי עם אנשי קשר שלא נמצאים בסנכרון! וכך גם כשאני נכנס לSMS בג'ימייל במחשב מופיעים שם כל הסמסים שלי שלא סוכרנו. איך אני משחזר את האנשי קשר מה-call log ואת הסמסים מסנכרן למכשיר?אם זה בכלל אפשרי. תודה רבה,אתם ממש תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אתמול עשיתי עדכון ביוס למחשב שלי ועכשיו המחשב לא פועל. אני די מבין בנושא וכבר עשיתי הרבה עדכוני ביוס בחיים שלי, כלומר שאני יודע לבדוק אם הביוס תואם ואני לא עושה עדכון אם אני לא בטוח שהוא יעבוד. הפעם, לעומת זאת, העדכון כשל... למרות שהקובץ היה מותאם ללוח שלי ואפילו תוכנת הפלאשינג אישרה את זה עכשיו המחשב לא עושה כלום לאחר ההפעלה שלו. למחשב יש ביוס של American Megatrends ואני מכיר את הטריק של עדכון ביוס מכונן הדיסקטים וראיתי שהוא גם מופיע במדריך עדכון הביוס כאן באתר, אבל אצלי כרגע זה לא מוכן לעבוד.כמובן ששמרתי גיבוי של הביוס הקודם ושמתי אותו על מחשבים אחרים, העתקתי אותו לדיסק ושיניתי לו את השם ל-AMIBOOT.ROM כנדרש אבל לא מתבצעת שום קריאה מכונן הדיסקטים גם לאחר שלחצתי Ctrl+Home…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השתבש לי הדיסק במחשב. מע הפעלה WIN10. רכשתי באינט. תוכנת שיחזור: ANY DATA RECOVERY של חב. TENOSHER אבל התוכנה איננה מקבלת את קוד הפתיחה. מודיע לי שהקוד אינו נכון... נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי XP במחשב לאחר פירמוט הדיסק הקשיח, רק אחרי ההתקנה התברר כי בעלת המחשב לא גיבתה את כל התמונות והמסמכים שהיו לה בדיסק ומדובר בנתונים שנאספו שנים, האם ניתן לשחזר את הנתונים למרות הפירמוט והתקנת מערכת ההפעלה של XP , תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל תכנת JUKEBOX לסטרימר ולעדכן את כל הסרטים שעל ההארד דיסק הנייד שלי (WD "2.5) שיופיעו עם כותרת ותקציר . ההארד דיסק נפל על הרצפה וקבל מכה קטנה (הצלחתי להציל אותו מהתרסקות ברגע האחרון) מאז המחשב מזהה אותו אך לא מצליח להכנס לתוכן שבתוכו ומבקש לפרמט אותו כל הזמן. משום מה ב FILE SYSTEM שלו הוא מזוהה כ RAW האם יש דרך להציל את התוכן שבתוכו ?? עשיתי: CHKDSK F:\ /r וקיבלתי את הודעת השגיאה: the type of the file system is RAW CHKDSK us not avaliable for RAW drivers יכול להיות שהשתנה משהו בהגדרה של הכונן ? אפשר להחזיר את לאחור ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה המחשב שלי חדל לפעול, כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב אחר הוא לא זיהה לי אותו, גם כשקניתי מתאם שמתחבר בין ההארד דיסק (IDE) לחיבור USB, המחשב לא הצליח לזהות את ההארד דיסק, וניסיתי לבדוק זאת על מספר מחשבים. החלפתי את הבקר וגם זה לא עזר, לבסוף מה שנעשה הוא שניסינו להעביר את הדיסק המגנטי להארד דיסק אחר מאותו דגם, ומה שקרה הוא שהדיסק המגנטי נשרט. לקחתי את ההארד דיסק לחברת טיק טק שמתמחה בשחזור הארד דיסקים פגומים, והם אמרו שלא ניתן לשחזר את ההארד דיסק בגלל השריטות שיש על הדיסק המגנטי. האם בכל זאת ישנה דרך כן לשחזר את המידע שיש על גבי ההארד דיסק- על ההארד דיסק ישנו מידע רב שחשוב לי ושלצערי הרב לא גיביתי. אני מאוד אשמח לקבל ייעוץ בעניין, תודה רבה, אור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הבא: Gigabyte GA-H81M-D2V. תוך כדי ניסיון להתקין כרטיס מסך חיצוני geforce gtx 560, שיניתי כל מיני הגדרות בביוס, בגללן אני חושש שהמחשב לא נותן output כלשהו למסך (לא מהיציאה בלוח אם ולא מהGTX). לכן רציתי לדעת איך אני יכול לשחזר את ההגדרות של הביוס כך שאוכל לחזור ולראות פלט כלשהו על המסך? אני חושב שהבעיה נוצרה כאשרה עשיתי disable ל intel processor graphics. אפשר לראות תמונה פה מה עליי לעשות כעת כדי להחזיר את זה לenable? תודה רבה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-