עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by EladBr,

הצילו!!!! יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק ואחרי 3 שנים היא הפסיקה לעבוד... עכשיו כשאני מחבר את המקלדת של אחותי המחשב לא מגיב למקלדת הזו ואצל אחותי היא עובדת מצויין אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by gregos1990,

שלום לכל גולשי הפורום! אני משתמש במערכת הפעלה windows 7 sp1 ultimate יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומוזרה במחשב, אחרי שפירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש על כונן C ( יש לי רק שתי מחיצות C,D) אני התקנתי את המשחקים שהיו במחשב לפני הפירמוט ושום משחק לא עולה כמו שצריך... ניסיתי כל מיני קומבינות, התחלתי בהגדרות כשניסיתי להכנס כ- admin וגם ניסיתי לשנות הגרפיקה למינימום ( למרות שכל המשחקים שהיו לי במחשב עבדו על סטנדרטים גבוהים) וניסיתי לשנות את ה compability mode . הבעיה היא כזאת, בחלק מהמשחקים אני מפעיל את המשחק ורואה את העכבר שהוא כביכול "טוען" את המשחק ואז כלום.... פשוט לא נכנס. במקרה אחר אני מנסה להכנס וקופצת הודעה של הווינדוס שהתוכנה נאלצה להסגר וזהו... בלי שום הודעת שגיאות אחרת מה לעש…

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by almog4615,

שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 לפטופ i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. המקום היחידי שאני כן מצליח להריץ קבצי וידאו הם בדפדפן של מויזלה fire fox, בchrome ובinternet explorer קבצי וידאו לא עובדים. גם קבצי flash לא עובדים. אשמח לעזרה …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל בחלק זה נתקע באמצע , בחלק זה אומר נכשל , יש איזו אלטרנטיבה אחרת לעשות בוטאבל ? דבר שני : אם אני במקום usb אשתמש בהארדיסק נייד להתקנת win7 זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. משהו הזוי. תמיד הרמקולים עבדו לי סבבה בכל המשחקים. עכשיו קניתי את המשחק FAR CRY 4 המקורי וקורה שם משהו ממש מוזר. במשחק עצמו לא יוצא סאונד מהרמקולים (בתפריט המשחק כן יש סאונד, במשחק עצמו אין). מה שיותר מוזר זה כשאני משחק עם האוזניות הכל תקין. הסאונד עובד סבבה גם במשחק וגם בתפריט. מה זה לעזאזל?

6. זימזומים כמו טעינה ופריקת קבל

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

שלום, אני שומע במחשב מין טיקים כאלו מעצבנים כל איזה 15 שניות הבעיה היא שזה גם באוזניות וגם ברמקולים אז סימן שהבעיה היא במחשב.. תעזרו לי =(

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  8. כאשר אני שומע מוסיקה, רואה סרט או משחק אני שומע את הקול אבל בנוסף אליו גם - טססס טססס כזה, כמו ששומעים תחנת רדיו בלי קליטה טובה.. נסיתי גם ברמקולים של המערכת אך עדיין הבעיה נשארת.. הלוח שלי הוא Asus A7N8X, מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היום הגעתי לבית, מדליק את המדיה פלייר 10, כדי לשמוע מוזיקה, אבל אז אני שומע אותה מקוטע. בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב שלי נתקע כי אני מוריד הרבה דברים, אז הפסקתי את ההורדות לרגע, אבל הוא עדיין משמיע כאילו אני שומע מדיסק שקופץ. אחר כך חשבתי שאולי הבעיה ברמקולים (Creative Inspire T5900) אז חיברתי אוזניות לכרטיס קול ועדיין שמעתי מקוטע (עם קפיצות). לכן אני כמעט בטוח שזה איכשהו קשור לכרטיס קול, אבל אם לא אז מה זה יכול להיות? הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח שרשום בחתימה. (חשבתי על האפציה שאולי זה וירוס, זה הגיוני?) נ.נ המחשב אחרי פירמוט, ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בגלל שהוא עמוס. ומנהלים אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס קול, בגלל זה כתבתי את זה פה. תודה רבה לעוזרים, זה באמת…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by dududs,

אני שומע רעש - קליק ומיד המחשב נכבה... יש לי תחושה שהספק כח הוא זה שמקצר... איך אני יכול לוודא את זה ?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. שלום לכולם בעיה מוזרה ומציקה, כבר הרבה זמן, מאז שקניתי את המחשב האמת (מפרט - בחתימה) תיאור הבעיה שומעים רק בצד ימין של מכשיר ההאזנה (סטריאו, אוזניות, לא משנה מה מחובר) הבעיה היא בכ.הקול אני מניח, כי ניסיתי לחבר אוזניות אליו ישירות (אוזניות סנהייזר תקינות שעובדות בצורה יומיומית עם האייריבר שלי) והבעיה עדיין קיימת הבעיה קיימת בכל נגני האודיו ובכל מפענחי האודיו שיצא לי להשתמש בהם, כולל עצמאיים כמו VLC שלא משתמש במפענחים חיצוניים. משום מה, כאשר אני מנגן סרטים שיש בהם AC3 בקידוד, הסאונד כן נשמע באוזניה השמאלית, ונראה שזה בסדר, אבל אני לא בטוח אם ככה זה צריך באמת להשמע. כל דבר אחר - MP3, סרטים ללא AC3, כל סאונד אחר שיוצא - יוצא רק לאוזניה הימנית אני באמת לא יודע אם הבע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lmlm,

הורדתי סרט בפורמט H264 720P בפורמט WMV. עכשיו אני מנסה להפעיל במדיה פלייר, אני שומע קול ללא תמונה. (ניסיתי גם ב DIVX PLAYER) למשהו יש מושג למה? האם זה הקובץ פגום,המדייה פלייר? משו אחר? תודה

13. Started by slyy,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה במחשב שאני מחבר אוזניות לחיבור האנלוגי אני שומע בהן ממש חלש. במחשב וגם האוזניות על פול וויליום. הלוח אם שיש לי הוא msi P67A-G45 ויש עליו כרטיס קול מובנה של 7.1 אבל אני שומע חלש מאוד. למרות שאני מחבר רמקולים שומעים רגיל וטוב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי xps 510 , אתמול הכל היה כרגיל , היום בבוקר זה קרה .. כיצד ניתן לדעת מהי הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by wooper,

מקווה שהמומחים עוד נמצאים בפורום אני פתאום שומע ברמקול אחד שאני מחבר אותו למחשב ניסיתי עוד זוג רמקולים וגם שם שומעים רק ברמקול אחד

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Amital,

יש לי 2 רמקולים + סאב. הרמקולים עובדים, חיברתי לאייפון ושניהם עבדו. במחשב רק אחד פועל. פתרונות, הצעות?

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by shai503,

שלום. קניתי רמקולים חדשים ל TV וקניתי גם חיבור למחשב. אבל אני שומע רק ברמקול אחד שאני מחבר למחשב וב TV לא אבל גם יש לי כבל קצר של מטר וחצי בערך (הבאתי תרמקולים ליד המחשב רק לבדוק) ובקצר 2 הרמקולים עובדים... אבל אני צריך תכבל של ה 5 מטר (אבל רק רמקול אחד פועל שאני משתמש בו) אז מה הבעיה?? (ושאני משנה תחיבורים של הכבל(5 מטר) אז שומעים ברמקול אחד-ימין ושאני משנה אז שומעים ברמקול שני-שמאל) אז מה אני אמור לעשות?? איפה הבעיה? תמונות של הכבלים קצר:http://sizmedia.com/my.php?i=zznmtmqdmx1a.jpg ארוך:http://sizmedia.com/my.php?i=dz3dmmm2himz.jpg

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ikehgl,

שלום י ש לי תוכנת הפעלה windows 7 בעברית לאחרונה נתקלתי בבעייה שהמסך שלי לא נכנס למוד שינה-- הוא כל הזמן עובד על שומר מסך (שיקופיות מתחלפות) אבל למרות שבחרתי: לוח בקרה > התאמה אישית > שומר מסך > ריק (מסך שחור) וזאת אחרי 10 דקות השיקופיות ממשיכות להתחלף.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Eitan M,

מעוניין להוריד שומר מסך למחשב שרץ על כל המחשב בצבעים מגניבים. תודה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  20. Started by hmickey,

לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by מורן-85,

היי בניתי מחשב חדש לפני כחודש והתקנתי עליו ווינדוס 10 לאחר שהגדרתי הכל בנוסף גם את השומר מסך כמו שצריך מסתבר שהוא לא עובד בווינדוס 10! בדקתי את הגדרות החשמל וכל שאר הדברים מסביב והכל היה מוגדר פיקס מישהו נתקל בבעייה ו/או הצליח לפתר את זה? תודה רבה לכל העוזרים :)

22. Started by פבליק,

המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. כל הקבצים העיקריים אצלי במחשב: doc, docx, pdf, jpg, xls.... אין גישה אליהם בגלל ששונתה להם הסיומת ל: dowuicf אם היה לי לדוגמא קובץ בשם: hello.doc אז הוא שונה ל: hello.doc.dowuicf וגם כאשר אני מנסה לשנות חזרה לסיומת המקורית, אף אחד מהקבצים אינו נפתח: לתמונות אין תצוגה, ולמסמכים יש שגיאה. שמעתי על תוכנות כופר שונות, אך לא קיבלתי שום דרישה לתשלום ואין לי תוכנות ספאם במחשב. סוגי הקבצים שבאופן מפתיע עדיין עובדים כרגיל: avi, bmp, exe, lnk..... יש למישהו רעיון איך ניתן להציל את המידע?

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/threads/553304-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%95#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/threads/552972-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%93#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא …

25. Started by baruchiro,

החלפתי את הכונן מHDD לSSD, וכשאני מעלה את Windows 10, שורת המשימות לא עובדת: כפתור "התחל", החיפוש, הWiFi, הסוללה.. ניסיתי כל מיני דרכים כדי להיכנס למסך ההגדרות של Windows 10, והוא לא נפתח. בינתיים אני מנסה לעדכן גרסה (Anniversary). למישהו יש רעיון, במקרה והעדכון לא יפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 13.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים