עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

אני צריך לשחזר PIN CODE בחשבון miles & more של הבן שלי. להלן הקישור: https://www.miles-and-more.com/row/en/account/my-profile/account-settings/forgotten-pin/set-pin.html?token=1f71a661-94cd-485a-b1eb-95f722b63ef9 כשלוחצים על הקישור, מופיע לשניה השדה לשינוי הקוד - ונעלם. גם בכרום וגם בדפדפן EDGE. מה עושים?

2. שלום, אין לי גישה לביוס ! הביוס שלי לא מעודכן האם אם אני צורב מערכת הפעלה והופך את הדיסק ל Bootable האם הדיסק יעלה לי מבלי שאני אצטרך להכינס לביוס או שחייב עדיין להגיד בביוס? (לא הצלחתי להיכנס לביוס על ידי שום מקש וככה להגדיר את עלית הDOK בהפעלה בגלל שהוא כנראה לא מעודכן -ככה בחור שמבין בפורום אמר לי ,שהוא לא מעודכן ) תודה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי מחשב ישן בבית והחלטתי להוסיף לו זיכרון, קניתי זיכרון גדול יותר מאותו סוג ושהוא בתוך המחשב, המחשב עולה אבל המסך לא עובד, כאילו שאין חיבור למחשב ושאני מחזירה את הישנים הוא חוזר לעבוד כרגיל כמו קודם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן חברים אני חדש פה אבל הרבה המליצו עליכם ב hometheater אז אני אסמוך עליהם התחלתי לשדרג את המחשב שלי עם מחשב ישן אחר שקיבלתי ועל הדרך ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור של המעבד ושל כרטיס המסך בין צלעות הקירור למעבד (גם הראשי וגם של הכרטיס מסך) היה חומר לבן ודביק, דומה לסיליקון שכנראה מקשר בין המעבד לבין צלעות הקירור. כשפירקתי את הצלעות חלק מהחומר ירד, אתם יודעים אם אני צריך לשים עוד מהחומר לפני שאני מרכיב את צלעות הקירור חזרה? אם כן, אתם יודעים איםה אני יכול להשיג את החומר וכמה הוא אמור לעלות? תודה רבה ושבוע טוב לירן

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  5. שלום לצוות המומחים, המחשב הנייח שלי בן 6. שדרגתי לו את זיכרון ה RAM מ 2 ג'יגה ל 4 ג'יגה. קניתי שני כרטיסי זיכרון חדשים, זהים לישנים, והכנסתי אותם לסלוטים הפנויים. בתחילה הכנסתי רק כרטיס אחד חדש (בנוסף לשני הישנים שכבר היו) ובדקתי שהמחשב מזהה אותו ועובד טוב. אכן זיהה והמחשב עבד פיקס. כיביתי את המחשב, ניתקתי מהחשמל והכנסתי את הכרטיס החדש השני (כך שכל הארבעה היו מותקנים), המחשב נדלק אבל נתקע לזמן רב (לפחות 5 דק') על מסך " STARTING WINDOWS". לאחר שהווינדווס עלה, המחשב התנהג באיטיות מוגזמת: סמן העכבר זז בדיליי, תוכנות נפתחו במאמץ רב או לפעמים נתקעו מבלי להיפתח. עשיתי למחשב ריסטארט מס' פעמים במחשבה שזה יועיל אך המצב רק הלך והחמיר: הופיע מסך כחול והווינדווס בכלל לא עבר את שלב…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. שלום לכולם ותודה שנכנסתם כדי לעזור! הלוח החדש: NF-M2 N-View של Abit. עליו: מעבד: X2 4800 - Socket AM2. כ.מסך מובנה 6150 nVidia. זכרון: Corsair XMS2 DDR2-800 2*512MB. דיסקים: SATA, IDE (אחד מכל סוג) + צורב. מאווררים במערכת: קירור מארז: (TT 120mm) מקדימה, עוד אחד מאחור. קירור מעבד: BigTyphoon של TT (גירסת ה-VR של AM2). כל זה עם ספק רגיל וישן, שעד היום סחב תצורה דומה רק עם קירור מעבד 80mm ולוח ומעבד 939. הספק הישן הוא 20 פינים, והלוח החדש הוא 24. בהפעלה של המחשב כל המאווררים פועלים, המחשב כאילו נדלק, אבל אין הפעלה של המסך, ונורית הHDD נשארת דלוקה, מה שמראה שהמחשב לא נדלק רגיל והבעייה היא בכ.מסך. אני מכבה אותו כעבור כמה שניות עם הכפתור כשאני רואה שאין פעילות. אני רוצה להדגיש…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. שלום חבר'ה בעיה מוזרה ה DEMOS של ATI עולים מצוין. אבל למשל המשחק שבה עם הכרטיס PHYSX שלי CELLFACTOR ב LOADING קורס. כמו כן DEMO של PHYSX honor of doom ב LOADING גורם למסך כחול ומחשבר RESET עצמו. נסיתי DRIVER מקורי של ATI ונסיתי OMEGA יש מצב הבעיות הנ"ל בגלל שלא עשיתי FORMAT לאחר שהחלתי מ GEFORCE ל X1900? מחשב AMD X2 3800+ 2GB DDR 400MGHZ SATA 10K RPM 37GB IDE 7500 RPM 120GB Aageia Physx Card ATI ALL-IN-WONDER X1900 MainBoard:Abit KN8 Ultra Windows XP SP2 המלצות? קבלתי את ה X1900 אתמול בערב....מEBAY עלה לי 280 דולר כולל משלוח ומע"מ שלמתי 186 שקל בדואר. ?????????כמו כן אם מישהו מכיר איך לגרום ל TV TUNER לקלות ערוצים ב PAL ישראל? כי עכשיו בסריקה של ערוצים הוא מחפש רק NTCS וב…

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by shaul930,

זה המפרט שלי נכון להיום: Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 Cooler Master HAF ספק כוח 650w לא יודע אם כדאי לשדרג את מה שיש לי כרגע הוא לקנות מחשב חדש לגמרי, תודה משחק משחקים כגון COD וכו מחשב משמש גם ללימודים (תכנות וכו)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Trans_Europe_Express,

שלום לכולם. ברשותי מחשב די ישן, לוח אם של ג'יגהבייט ממודל GA-7N400, ומעבד AMD Athlon XP 2800+. לאחר שנברתי מעט בפורומי חומרה כאלו ואחרים כולל זה, גיליתי כי המעבד שלי לא מיצה את כוחו עד תום. התברר כי ה FSB היה קבוע כ 100 MHZ, ולכן שיניתי אותו ל166 MHZ. אני משתמש בוינדוס אקספי פרו עם סרוויס פאק 2, הוא עלה לי בסדר גמור. הדבר היחיד שהיה בעייתי היה הכרטיס מסך, Radeon 9800 pro עם 128 מגהבייט, היו לי ארטיפקטים בקבצי וידיאו, ואפליקציות הדורשות Direct3d לא עבדו כלל. גם תוכנת ה ATI tools. וגם הבדיקות שניסיתי לבצע בDxdiag העלו אוב. בשלב זה, יועצתי לעדכן את ה BIOS שלי, שגירסתו הייתה מ2003. את העדכון ביצעתי על-ידי תוכנה שהגיעה עם הדיסק של לוח האם שלי, שבאופן אוטומטי מוצאת את העדכון …

10. יש לי לוח אם של PCCHIPS מסוג M756MRT (ישן. ל-P-III) שעשיתי לו שדרוג ל-BIOS וזה הסתיים עם שגיאה. אחרי שלא יכולתי לצאת מתוכנת העדכון אלא רק על ידי הפעלת המחשב מחדש, המחשב הפסיק להגיב (נדלק אבל לא עולה הבן-אלף). יש משהו שניתן לעשות עם הנבלה (חוץ מלעשות Clear ל-CMOS שלא עוזר) או שמקומו בפח?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by JediMaster,

היי לכולם! 8) יש לי מחשב Pentium 4 1.3Ghz GeForce2 32Mb 20GB Hard Disk 128RAM אלה נקודות קצת חלשות במערכת... קניתי את המחשב לפני שנתיים והייתי רוצה לדעת למה הכי כדאי לשדרג אבל לא במחיר הכי גבוה. הכיוון שאליו אני שואף הוא כזה: Pentium 4 2.0Ghz (אם בכלל אפשר לשנות את זה) Geforce4 128Mb TI או Radeon 9700 (מה המחיר הכי זול שאפשר לקבל על רדאון?) אני לא יודע כמה היום זה מקום סטנדרטי שמוכרים בHD וכמה זה עולה, אם מישהו יוכל להגיד לי אני אשמח... אני בעיקרון רוצה משהו כמו 60GB 512RAM - אם זה זול אפילו 768... ואם עוד ישאר לי משהו מכל זה אני רוצה גם עכבר אופטי שאין לי מושג כמה הוא עולה... אם יש לכם עוד הצעות יותר טובות, אני אשמח לקבל אותן ואת המחיר הסופי שלהן ואם לא אז בבקשה תגידו ל…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Ronen Smith,

שלום לכולם, לפני כמה דקות שידרגתי את ה - RAM במחשב הנייח שלי . היה מותקן עליו 2 כרטיסים של 2G ( כל אחד ) בתדר 1333 שידרגתי ל - 2 כרטיסים באותו התדר אבל כל אחד מהם הוא 8G ( חשוב לי לציין כי הכנסתי אותם לאותו חריצים שהישנים היו בהם קודם לכן ). אחרי שהדלקתי את המחשב , הכל עבד חלק , הבעיה היא עם הסאונד ( צלילים ). משום מה אני לא מצליח לשמוע ברמקולים שום דבר מלבד צלילי מערכת ( כמו כאשר אני מגביר את הווליום או מוריד ) אני על מערכת הפעלה WINDOWS 10 יש סיבה שזה קרה ? יש דרך לתקן את זה או שאני אכלתי אותה וסתם הפסדתי כסף וצריך לחזור לכרטיסי זיכרון הישנים ? אשמח לעזרה.

13. Started by Orel Ezhakian,

שלום, אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת בלפטופ כי הקליטה בו לא טובה, ראיתי שיש לא מעט שעשו זאת לפני בדגם הזה אבל לא מצאתי פוסטים מהשנה האחרונה שממליצים על כרטיס חדש שתואם למחשב. אני חושב להזמין את הכרטיס הזה: Intel Wireless-AC 9260NGW איך אני מוודא שהוא מתאים (גודל פיזי ובדרייברים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי שאלה קטנה...קיבלתי משימה לשדרג מחשב ישן, כאשר השדרוג הדחוף ביותר שם הוא הדיסק הקשיח הקטן. ברצוני להחליף דיסק של 40 ג'יגה בדיסק של 80 גי'גה ואולי אף 160. מה שרציתי לשאול, זה האם יכולות להיות בעיות עם לוח האם מבחינת זיהוי הדיסק ? ( אם הנפח גדול מדי ביחס לדור של המחשב ייתכנו בעיות, לא ? ). המחשב מבוסס על מעבד פנטיום 4, אני חושב ש - 2.4 ג'יגה הרץ, אני לא יודע את קוד לוח האם, רק יודע שהוא של ASUS. איך אני יכול לדעת מה הגודל המקסימלי שה - BIOS ו/או לוח האם יודעים לקבל ? מבחינת ההתקנה, אני פשוט מנתק את הישן, מחבר את החדש באותה הצורה ( כ - MASTER ) ואז מבצע התקנה חדשה של חלונות, נכון ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! אני חדש בפורום וזקוק נואשות לעזרתכם המקצועית בנושא שידרוג המחשב . רקע:ברשותי מחשב שהוא בן 3 שנים ועבר פעם פירמוט והתקנה מחדש. המחשב נתקע לעיתים קרובות כרגע הוא בשלבי גסיסה. בקיצור המצב על הפנים אני חשבתי על שידרוג מינמלי מבחינתי כלומר: 1-הוספת זיכרון ל384 או 512(כולל 128 שברשותי). 2-החלפת מערכת ההפעלה (שאני חושב שהיא מקור הבעייה )ב WIN XP PRO- 3- תוספת לכונן הקשיח. 4-אלו תוכנות הכרחיות אתם ממלים להתקין . מפרט המחשב כיום: לוח אם:JETWAY693 AS P3 VIA 133MHZ מעבד-III -866MHZ -133 זיכרון:SDRAM DIMM MEMOREY 128MB 133MHZ כונן קשיח:HARD DISK IDE 20GB ?5400 RPM כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE MX2 32MB+TV OUT קול:SOUND 3D 128 WAVE O.B מערכת הפעלה:WIN ME E…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by mordydd91,

אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כד…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by Uri Becher,

הי. יש לי מחשב מסוג HP, מקסימום ראם אפשרי הוא 4 גיגה, מה יקרה אם ארכיב 2 של 4 גיגה , האם המחשב יעבוד כמו שצריך? מערכת הפעלה Windows 10 32 bit, מעבד תומך 64 bit תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by Roma bluz,

שלום חברים. יש לי אפשרות לרכוש שידרוג לווינדוס 10 כחלק מהמבצע של משרד החינוך. השאלה שלי, האם השידרוג הוא גם הוינדוס עצמו או רק השידרוג כי הוא מגיע כדיסק. שמעתי מכמה אנשים שצריך להתיקן פעם ראשונה שזה בעצם מתקין לי את הוינדוס ולאחר מכן יש צורך להתקין שוב פעם שזה בעצם השדרוג. לא מצאתי הרבה מידע על זה לכן טיפה מבולבל. סליחה אם יצאתי בור עם השאלה. תודה

19. Started by sabosal,

אני רוצה לשדרג את ה-RAM במחשב Asus X555LA מהספרות של ASUS אי אפשר להבין האם צריך לשים DDR3L או DDR3 רגיל. לא רשום גם מהירות.. לפי CPU-Z המהירות כרגע היא 1600. איזה זיכרון יתאים לי למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום יש לי נייד Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 רציתי לשדרג את הזיכרון (מ 8 ל 16) ואת הכונן הקשיח מ 256 ל 1T איזה סוג כונן וזיכרון אני צריך לרכוש ? תודה

21. Started by kkffiirr,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב הזיכרון הקיים הוא 2 ג'יגה 667 מה"צ (מצורף הפרטים מSIW) רציתי לשדרג לקינגסטון וראיתי שגם זיכרון ה667 וה800 הם באותו מחיר, האם כדאי לי יותר לקנות את ה800? תודה מצאתי G.SKILL יותר זול כאן http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1000 מה כדאי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Maniac,

חברים שלום, יש לי (1.8 וולט, רגיל, ללא המהרה)Twinmos 2x512MB 667MHz, על לוח Asrock ConroeXfire שתומך עד 667. קישור למפרט הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2 אני רוצה לקנות G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828 או G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206 (שניהם במסגרת התקציב). החנות משכנעת אותי לשלוח להם את המחשב (כי אם אין התאמה, צריך להחזיר להזמין אחר.... ואני גר רחוק), ויש לי בעיה עם זה. אני רוצה להתקין את הזכרון לבד. אילו בעיות יכולות לקרות, אם אני משלב את הזכרונות הנ"ל בלוח? מה צרי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elis02,

שלום, אני מחפש לשדרג לשלושה מחשבים את זכרון הRAM רציתי לדעת איזה זכרון RAM מקסימאלי ניתן להשתמש. בכל שלושת המחשבים מדובר על 64 ביט. (באחד מהם וינדוס 7 לא יודע אם זה משנה אבל גם 64) להלן הלוחות אם: ראשון: Manufacturer LENOVO Version 0B98401 PRO Chipset Vendor Intel Chipset Model Haswell Chipset Revision 06 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H81 Southbridge Revision C1 שני: Manufacturer LENOVOModel 627436G (CPU Socket - U3E1)Version Win8 Pro DPK IPGChipset Vendor IntelChipset Model Ivy BridgeChipset Revision 09Southbridge Vendor IntelSouthbridge Model HM77Southbri…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by roy77,

יש לי כבר 6 שנים מחשב נייד Dell Inspiron 1525 נקנה בזמנו עם 2GB זכרון (2 סטיקים של 1GB) ומעבד PENTIUM T2390 מותקן עליו ווינדווס 7 32 ביט ורוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה והוא בסדר מהבחינה הזאת. עכשיו לצורכי לימודים אני צריך להריץ עליו משהו קצת יותר כבר והזכרון פשוט "נחנק". רציתי עכשיו לשדרג אותו ל4GB זכרון כדי לנסות לשפר את הביצועים אז חשבתי לקנות 2 סטיקים של זכרון מהאתר הזה http://www.mymemory.co.uk/Laptop-RAM/Crucial/Crucial-2GB-PC2-6400-200-pin-SODIMM-DDR2-Unbuffered-Laptop-Memory המוכר באתר לא הסכים להתחייב בפני שהזכרון יתאים ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי. מישהו יכול להגיד האם זה יתאים או לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by snaek212,

שלום, יש לי נייד של dell עובד ונייד של לנובו שלא עובד (בעיית הכ"מ G84 למי שמכיר). dell: Intel CENTRINO 1.6GHz CPU RH80536 730 SL86G 1.6/2M/533 1.25GB ddr2 533 לנובו: t7700 3GB pc2 5300 אני מעוניין לקחת את המעבד והזכרונות מהלנובו ולחבר אותם לדל האם זה יעבוד? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים