תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפרוץ פלאפון וזה נותן לי את השגיאה הבאה: http://jpg.co.il/view/510ce46ceca41.jpg/ והמחשב קורס, ואח"כ מבצע הפעלה מחדש ומשחזר את הכל מחשב נייד דואל קור e660 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה windows 7 64 bit מזה?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום. כאמור יש לי מעבד asus p5rd1-vm ואני מקבל שגיאה לאחר שאני מסיים לפרמט שאומרת: ''the disk or cd may be damage'' רציתי לדעת מה עליי לעשות? אמרו לי שאני צריך להחליף מRaid ל IDE בביוס אבל סרקתי את כל הביוס ולא מצאתי help ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי שגיאה במסך הכחול netrcacmxp sys 0X000000D1 מישהו יודע מה זה אומר ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, המחשב נדלק אך מערכת ההפעלה לא עולה וזו האזהרה שמופיעה לי באיתחול המחשב: warning: system boot fail your system maybe overclok fail or post interrupted, enter setup to load defaule מה מהות השגיאה ומה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo twist 230u. מרגע שהפעלתי אותו יש לי בעיות התחברות לאתרים באינטרנט. לעיתים תכופות בעת שאני מכניס כתובת של אתר לדוגמה www.walla.co.il ולוחץ על enter אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר ל-serever ורק אחרי שאני לוחץ מספר פעמים על refresh או לוחץ try again האתר שאני רוצה להכנס אליו עולה. ישנם פעמים שאין בעיות בכלל ולעיתים אני מוצא את עצמי לוחץ על try again עשר פעמים עד שאני מצליח להתחר לאתר. הנ"ל קורא גם כשאני מחובר עם כבל לאינטרנט וגם במקרים בהם אני משתמש בחיבור אלחוטי wifi. אשמח לקבל עזרה איך להתגבר על התקלה. תודה מראש לכולם. וסוף שבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איני מצליח להדליק המחשב , מתקבלת ההודעה הבאה : Reboot and select proper boot device. Or insert boot media in selected boot device and press a key מה עליי לעשות על מנת לתקן המצב ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני נכנס לווינדוס אחרי שהוא טוען הופיע לי מסך כחול והראה לי שיש לי בעיה בזה: Invalid_kerned_handle והופיעה לי קוד השגיאה. Stop: 0x00000093(0x00001288,0x00000000,0x00000000,0x00000000) a לא כולל ה "A" מה זה אומר? כיצד אני נפתר מזה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע המחשב, הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל, ויקבלתי מסך כחול.. ההודעה אומרת שווינדוס גילה איזה שגיאה במערכת, והוא כיבה אותה ע"מ למנוע נזק. הוא ממליץ לנתק הארד דיסקים חדשים ולהריץ סריקת וירוסים.. במחשב כרגע יש שני הארד דיסקים, אחד עם ווינדוס מהמחשב הישן, ואחד חדש. ניסיתי לנתק אצ החדש, ועדיין הופיעה השגיאה.. למישהו יש מושג מה זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עושה את כל השלבים של ההתקנה שאני מגיע לשלב של הטעינה 17 % ולפעמים ל 27 % קופץ חלון וכתוב בו "לwindows אין אפשרות לגשת למקורות ההתקנה ודא שמקורות ההתקנה ניגשים והפעל מחדש את ההתקנה "
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם כשאני מנסה להתקין איזו תוכנה, משחק או כל פעולה אחרת שדורשת ינוי, אני מקבל את ההודעה do you want allow the following program to make changes to this computer כאשר האפשרות של YES כבויה ולא ניתנת להפעלה. איך פותרים זאת?http://up414.siz.co.il/up2/2kgyqzmkwvoy.jpg' alt='2kgyqzmkwvoy.jpg'>
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אז... הכל התחיל כשהדיסק אונקי כנראה התנתק באמצע פעולה וכשחיברתי אותו מחדש הוא ביקש לפרמט מאז אפשר לפרמט את הדיסק רק לFAT32 ואם בוחרים פרמוט לNTFS מקבלים את השגיאה "ל-Windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" (תמונה) ואחרי השגיאה הזאת אם מנסים לפרמט לכל פורמט שיש מגיעה השגיאה הבאה "הדיסק מוגן מפני כתיבה." (תמונה) עד להפעלה מחדש ואז אפשר לפרמט כמו שאמרתי רק ל-FAT32. בתקווה שהבנתם אותי... מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לפתור בעיה זאת ? ניסיתי כל מדריך אפשרי באנטרנט ולא עזר לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בנרו. בזמן האחרון מדי פעם בצריבות באמצע הצריבה מופיעה ההודעה - "COULD NOT LOAD FIXATION" והצריבה נפסקת. יש למישהו מושג מה השגיאה בדיוק אומרת? למה זה יכול להיות קשור? (צורב / תוכנה / דיסק). יש עוד משהו שצריך להוסיף - זה קרה לי בנתיים (לא ניסיתי משהו אחר) עם דיסקים לא הכי איכותיים, או לפחות לא מחברה מוכרת - "OPTICAL STORAGE" - ?!?!? (חבר שלי קנה כמויות מהדיסקים האלה כשהוא היה בחו"ל והביא לי קצת)
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמריץ Windows 7 Pro והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו סוף סוף ל-Windows 10. אז הבנתי שעוד יש אפשרות תקפה של שדרוג חינמי לווינדווס 10, לבעלי מפתח מוצר של ווינדווס 7- בעזרת הכלי ליצירת המדיה של מיקרוסופט (https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10). אבל לצערי בכל פעם שאני מנסה לשדרג את המחשב שלי, קורה אותו הדבר: הוא מגיע לשלב שהוא כותב מתקין עדכונים, וכאשר הוא מגיע לבערך 15% המחשב מופעל מחדש ולאחר ההפעלה יש כיתוב 'מנסה לשחזר את ההתקנה' ואחריו 'מבטל את השינויים במחשב שלך', ואז אני מקבל את הודעת השגיאה (מצורף צילום). ניסיתי לעדכן את המחשב כ7 פעמים ללא הצלחה 😩. הודעת השגיאה: 0x8007001F - 0x20006 ההתקנה נכשלה בשלב SAFE_OS עם ש…
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי לוח אם gama 78 lmt us2h של gigabyte BIOS של AWARE בעלייה משמיע צפצופים בהפרשים קבועים ובעלי אורך קבוע. ממה שהבנתי זאת בעיה שקשורה במעבד נכון? זה לא נראה כאילו המעבד חם אבל אין תצוגה בכלל... הדבר היחיד שיש לי לעשות זה לשלוח שיחליפו מעבד? תודה --- עדכון: הבעיה לא באמת נפתרה, המחשב עלה וכמה ימים הצלחתי לשחק כרגיל אבל היום פתאום נהיה לי כל המסך עם קווים צבעוניים להלן תמונה: אחרי זה לא הייתה לי ברירה אלא לעשות ריסט. אחרי הריסט לא ראיתי כלום על המסך והיה לי את הצפצופים עם ההפרשים הקבועים כמו מקודם. יכול להיות בעיה בכרטיס מסך? הוא יחסית חדש 6850 של AMD. אחרי שנתתי למחשב כמה רגעים של מנוחה הוא עלה לי רגיל אבל בחרתי לבטל הפעם את הליבה הרביעית שפתחתי בעבר (…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בעת העריכה בתוכנת Sony Vegas 11 מופיעה לי השגיאה הבא: Extra Information File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\gpu_video_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\svfx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\vst_grovel.log File: C:\Users\user\Desktop\Untitled.veg Problem Description Application Name: Vegas Pro Application Version: Version 11.0 (Build 371) 64-bit Problem: Unmanaged …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני תמיד מפעיל את המחשב/עושה רסטרט עולה לי השגיאה הזאת: מה זה יכול להיות? הבנת ש rthdcpl.exe זה הכרטיס קול שלי, אבל איך אני מסדר את השגיאה? :-\ תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך ומופיעה לי שגיאה לא מוכרת הכרטיס מסך שלי הוא Intel דגם:Intel®Graphics Media Accelerator DriverVersion:6.14.10.4864 סוג ה-WINDOWS XP פרטים נוספים Installs drivers for the integrated graphics controller of Intel®chipsets. This is not to be used if the system has a third party graphics card. To Enable HDMI, Make sure the "Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio" has been installed form the motherboard driver disk and your operation system has been updated with the latest Service Pack for Windows before installing the graphics card driver. זה הלוח אם וזה השגיאה שמופיעה תודה מראש אסי =]
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת התקנת 2 משחקים שונים,FAR CRY 2 ו FALLOUT 3 אני מקבל את ההודעה הבאה במהלך 2 ההתקנות: ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט גרסת ULTIMATE מחיפוש בפורמים שונים אנשים אשר התקינו את אותה גרסת משחק לא נתקלו בבעיות בהתקנה. יש למישהו מושג מדוע השגיאה עול ה בעת ההתקנה שכן קבצי התקנת המשחק תקיניםכי זה קורה ב 2 התקנות שונות אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, כל פעם שאני מנסה להתקין וינדוס 7 או 8 (וניסיתי אולי 10 גרסאות מכל וינדוס, לצרוב על דיסקים להתקין מUSB כלום לא עוזר) אני נתקל בשגיאה "windows cannot install required files" error 0x80070570 at "expanding files ניסיתי להחליף בBIOS מIDE לACHI שום דבר לא מצליח לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-