עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lmlm,

שלום לכולם. כשאני נכנס לווינדוס אחרי שהוא טוען הופיע לי מסך כחול והראה לי שיש לי בעיה בזה: Invalid_kerned_handle והופיעה לי קוד השגיאה. Stop: 0x00000093(0x00001288,0x00000000,0x00000000,0x00000000) a לא כולל ה "A" מה זה אומר? כיצד אני נפתר מזה? :s05:

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by StarMo,

סוף סוף הגיע המחשב, הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל, ויקבלתי מסך כחול.. ההודעה אומרת שווינדוס גילה איזה שגיאה במערכת, והוא כיבה אותה ע"מ למנוע נזק. הוא ממליץ לנתק הארד דיסקים חדשים ולהריץ סריקת וירוסים.. במחשב כרגע יש שני הארד דיסקים, אחד עם ווינדוס מהמחשב הישן, ואחד חדש. ניסיתי לנתק אצ החדש, ועדיין הופיעה השגיאה.. למישהו יש מושג מה זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by amer22,

עושה את כל השלבים של ההתקנה שאני מגיע לשלב של הטעינה 17 % ולפעמים ל 27 % קופץ חלון וכתוב בו "לwindows אין אפשרות לגשת למקורות ההתקנה ודא שמקורות ההתקנה ניגשים והפעל מחדש את ההתקנה "

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by chnon,

שלום, בכל פעם כשאני מנסה להתקין איזו תוכנה, משחק או כל פעולה אחרת שדורשת ינוי, אני מקבל את ההודעה do you want allow the following program to make changes to this computer כאשר האפשרות של YES כבויה ולא ניתנת להפעלה. איך פותרים זאת?http://up414.siz.co.il/up2/2kgyqzmkwvoy.jpg' alt='2kgyqzmkwvoy.jpg'>

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Hack,

שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by RONEN1N,

שלום אז... הכל התחיל כשהדיסק אונקי כנראה התנתק באמצע פעולה וכשחיברתי אותו מחדש הוא ביקש לפרמט מאז אפשר לפרמט את הדיסק רק לFAT32 ואם בוחרים פרמוט לNTFS מקבלים את השגיאה "ל-Windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" (תמונה) ואחרי השגיאה הזאת אם מנסים לפרמט לכל פורמט שיש מגיעה השגיאה הבאה "הדיסק מוגן מפני כתיבה." (תמונה) עד להפעלה מחדש ואז אפשר לפרמט כמו שאמרתי רק ל-FAT32. בתקווה שהבנתם אותי... מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yotamidan25,

איך אני יכול לפתור בעיה זאת ? ניסיתי כל מדריך אפשרי באנטרנט ולא עזר לי

8. אני משתמש בנרו. בזמן האחרון מדי פעם בצריבות באמצע הצריבה מופיעה ההודעה - "COULD NOT LOAD FIXATION" והצריבה נפסקת. יש למישהו מושג מה השגיאה בדיוק אומרת? למה זה יכול להיות קשור? (צורב / תוכנה / דיסק). יש עוד משהו שצריך להוסיף - זה קרה לי בנתיים (לא ניסיתי משהו אחר) עם דיסקים לא הכי איכותיים, או לפחות לא מחברה מוכרת - "OPTICAL STORAGE" - ?!?!? (חבר שלי קנה כמויות מהדיסקים האלה כשהוא היה בחו"ל והביא לי קצת)

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by Computerrr,

שלום, יש לי מחשב שמריץ Windows 7 Pro והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו סוף סוף ל-Windows 10. אז הבנתי שעוד יש אפשרות תקפה של שדרוג חינמי לווינדווס 10, לבעלי מפתח מוצר של ווינדווס 7- בעזרת הכלי ליצירת המדיה של מיקרוסופט (https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10). אבל לצערי בכל פעם שאני מנסה לשדרג את המחשב שלי, קורה אותו הדבר: הוא מגיע לשלב שהוא כותב מתקין עדכונים, וכאשר הוא מגיע לבערך 15% המחשב מופעל מחדש ולאחר ההפעלה יש כיתוב 'מנסה לשחזר את ההתקנה' ואחריו 'מבטל את השינויים במחשב שלך', ואז אני מקבל את הודעת השגיאה (מצורף צילום). ניסיתי לעדכן את המחשב כ7 פעמים ללא הצלחה 😩. הודעת השגיאה: 0x8007001F - 0x20006 ההתקנה נכשלה בשלב SAFE_OS עם ש…

10. Started by Frequency,

שלום, יש לי לוח אם gama 78 lmt us2h של gigabyte BIOS של AWARE בעלייה משמיע צפצופים בהפרשים קבועים ובעלי אורך קבוע. ממה שהבנתי זאת בעיה שקשורה במעבד נכון? זה לא נראה כאילו המעבד חם אבל אין תצוגה בכלל... הדבר היחיד שיש לי לעשות זה לשלוח שיחליפו מעבד? תודה --- עדכון: הבעיה לא באמת נפתרה, המחשב עלה וכמה ימים הצלחתי לשחק כרגיל אבל היום פתאום נהיה לי כל המסך עם קווים צבעוניים להלן תמונה: אחרי זה לא הייתה לי ברירה אלא לעשות ריסט. אחרי הריסט לא ראיתי כלום על המסך והיה לי את הצפצופים עם ההפרשים הקבועים כמו מקודם. יכול להיות בעיה בכרטיס מסך? הוא יחסית חדש 6850 של AMD. אחרי שנתתי למחשב כמה רגעים של מנוחה הוא עלה לי רגיל אבל בחרתי לבטל הפעם את הליבה הרביעית שפתחתי בעבר (…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by airforce,

שלום רב, בעת העריכה בתוכנת Sony Vegas 11 מופיעה לי השגיאה הבא: Extra Information File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\gpu_video_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\svfx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\vst_grovel.log File: C:\Users\user\Desktop\Untitled.veg Problem Description Application Name: Vegas Pro Application Version: Version 11.0 (Build 371) 64-bit Problem: Unmanaged …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lmlm,

כשאני תמיד מפעיל את המחשב/עושה רסטרט עולה לי השגיאה הזאת: מה זה יכול להיות? הבנת ש rthdcpl.exe זה הכרטיס קול שלי, אבל איך אני מסדר את השגיאה? :-\ תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by asi_oz9,

שלום אני מנסה להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך ומופיעה לי שגיאה לא מוכרת הכרטיס מסך שלי הוא Intel דגם:Intel®Graphics Media Accelerator DriverVersion:6.14.10.4864 סוג ה-WINDOWS XP פרטים נוספים Installs drivers for the integrated graphics controller of Intel®chipsets. This is not to be used if the system has a third party graphics card. To Enable HDMI, Make sure the "Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio" has been installed form the motherboard driver disk and your operation system has been updated with the latest Service Pack for Windows before installing the graphics card driver. זה הלוח אם וזה השגיאה שמופיעה תודה מראש אסי =]

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  14. שלום לכולם, בעת התקנת 2 משחקים שונים,FAR CRY 2 ו FALLOUT 3 אני מקבל את ההודעה הבאה במהלך 2 ההתקנות: ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט גרסת ULTIMATE מחיפוש בפורמים שונים אנשים אשר התקינו את אותה גרסת משחק לא נתקלו בבעיות בהתקנה. יש למישהו מושג מדוע השגיאה עול ה בעת ההתקנה שכן קבצי התקנת המשחק תקיניםכי זה קורה ב 2 התקנות שונות אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, כל פעם שאני מנסה להתקין וינדוס 7 או 8 (וניסיתי אולי 10 גרסאות מכל וינדוס, לצרוב על דיסקים להתקין מUSB כלום לא עוזר) אני נתקל בשגיאה "windows cannot install required files" error 0x80070570 at "expanding files ניסיתי להחליף בBIOS מIDE לACHI שום דבר לא מצליח לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי בעייה חמורה עם הHD ואני לא רוצה למחוק אותו יש לי מידע חשוב בתוכו. חלונות (XP) בכלל לא מזהה אותו אפילו לא בDisk Management אבל במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו, הBIOS כמובן מזהה אותו. זהו דיסק NTFS. זה היה כונן C, חלונות היה בו. שום תוכנה לא מצליחה לקבל שום גישה אל הכונן, כשאני פותח את Partition Magic 8 הוא בכלל לא עולה ונותן את השגיאה שבתמונה, ויצא אחרי זה. ניסיתי גם את EasyRecovery Pro 6 שום דבר לא מקבל גישה לכונן, התוכנה לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה את הדיסק ואחרי שהוא מזהה הוא לא מצליח למצוא כלום עליו (ממש כלום - 0). כשאני מכניס את הדיסק של הXP (בשביל לקבל גישה לכונן דרך DOS, דרך ה Recovery Consule) הדיסק עולה אבל הוא נתקע לפני שהוא נותן לי את האפשרות הנ"ל כאשר הכונן מח…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by m.s.u,

נתקלתי בשגיאה הזאת כמה פעמים והדלקתי מחדש את המחשב ואז זה היה בסדר... לפני שבוע התקנתי את הדרייברים החדשים של כרטיסי המסך של ATI והמשחק סאן אנדריאס התחיל לעבוד לי לאט... אמרו לי פה להחזיר את הדרייברים הישנים ע"י התקנתם מחדש מהדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך וזה מה שעשיתי אבל מאז כשאני מנסה להעלות את המשחק צצה לי אותה הודעה ארוכה עם מסך כחול (על כל המסך) ואין לי ברירה אלה להדליק מחדש את מחשב. ההודעה אומרת ככה: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: ati3duag.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your compute…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Freddy,

לאחר שינוי ה Timing בביוס לזכרונות, המחשב לא עונה. אין שום תמונה על המסך. שיניתי מ cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T ל cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 5T Dram Ras precharge time 2T Dram Ras to cas delay 2T לאחר מכן המחשב לא עלה! ניסתי להוציא סוללה אבל כלום... מה לעשות? אני נואש! Helpppp :s05:

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. Started by GREED,

קיבלתי היום את המחשב החדש: AMD 3800+ DUAL CORE לוח ABIT X800GT הפעלתי את AQUAMARK3 ותוך כדי הוא מוציא אותי מהתוכנה בחזרה לWINDOWS ומופיעה לי השגיאה הזו(תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by aviatawil,

שלום, החלפתי מאורר למעבד וכשהפעלתי את המחשב מחדש הופיע לי השגיאה הבאה: Fatal error: failed to locate necessary table(s) to make adjustments. Press any key to continue booting לא נראה לי אבל האם זה קשור למאורר? מה הפתרון? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AloN(-)KiLLeR,

לאחר שפירמטתי את כונן C, קיבלתי שגיאה שחסר NTLDR. הצלחתי להכנס שוב למסך פרמוט של הדיסק וינדוס. פירמטתי שוב. עכשיו כשהמחשב עולה , אני מקבל : http://img69.imageshack.us/my.php?image=dsc01460na7.jpg מה עליי לעשות?

22. במערכת לינוקס המקורית יש SSD מסוג M2 בגודל 1TB עליתי עם LIVE CD על USB, ויצרתי קובץ IMG של הדיסק באמצעות DCFLDD העברתי את קובץ ה IMG למערכת אחרת ושחזרתי אל דיסק SSD חיצוני בגודל זהה. (1TB) השחזור סיים בהצלחה ובדקתי שתוכן הדיסק תקין וניתן לגשת לתיקיות. כאשר ניסיתי לעשות BOOT מהדיסק המשוכפל, התקבלה ההודעה הבאה: You are in emergency mode. After logging in, type "journalctl -xb" to view system logs, "systemctl reboot" to reboot מה פשר ההודעה הזאת ואיך אני ממשיך מכאן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכם..... קניתי דיסק מקורי של win xp pro sp2, וקניתי יחד עם זה מחשב חדש. באתי להתקין את המערכת הפעלה החדשה. הבעייה: שאני מעלה את הדיסק דרך ה- boot הכל עולה והכל בסדר. הוא מגיע למסך כחול ששם רץ הרבה דברים אתה יודעים למה אני מתכוון. מתחיל לרוץ המסך הכחול ואז הוא לא מגיעה לי בכלל למסך שאני צריך ללכות f-8 , הוא רושם לפני זה הודעת שגיאה. ההודעה היא: the file usbccgp.sys not be found , ואז אם אני לוחץ אנטר הוא עושה לי הפעלה מחדש של המחשב. אני רוצה לציין שאין כונן פלופי במחשב , ובטח ההארד דיסק הוא sata. חברה מה אני עושה ??. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. אני מתעסק כבר בתיקון מחשבים כבר הרבה מאוד זמן אבל תקלה כזאת מוזרה לא נתקלתי עדין מחשב פנטיום 4 רגיל לא משהו מיוחד לוח ASUS כונן קשיח 80GB WD NVIDIA כרטיס מסך לא זוכר תדגם בקיצור לעיניין הגעתי למחשב ה WINDOWS היה לו וירוס וזה לא משנה החלטתי לפרמט אני מפרמט מוחק ת PARTITTION דרך ההתקנה של WINDOWS יוצר פרטישן חדש מתקין עליו ת WINDOWS הכול רץ כרגיל מסיים תהתקנה מגיע למערכת הפעלה עצמה מתקין DRIVERS וזה מתקין תוכנת AV מבקש ממני לעשות רסטרט אני עושה אחרי שהמחשב מסיים תרסטרט הוא לא מעלה ת WINDOWS וכותב שגיאט insert system disk, and press enter עכשיו אני מכיר תשגיאה הזאת אבל אן מצב שזה קורה למחשב שהשניה פירמטתתי יענו ה WINDOWS עבד לפני שניה אמרתי טוב רגע אולי הגרסא של ה WINDOWS ד…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים