תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,307 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רציתי לשאול, למה כשאני לוחץ על כפתורים במקלדת לפעמים יש דיליי ארוך עד שהוא קולט שלחצתי על אות מסויימת? זאת מקלדת אלחוטית. שמתי לב שכשאני מחבר את ה-USB לחלק האחורי של הלוח ולא ל-FRONT של המארז, אז הדיליי הזה נעלם והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלושה הארד דיסקים: א'-120 ג'יגה ווסטרן דיגיטל ב'-80 ג'יגה סאיגיט בראקודה ג'-40 ג'יגה ווסטרן דיגיטל (כולם IDE) בד"כ רק הארד דיסק א' מחובר, אבל הוא כנראה נשרף (כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת insert a working boot device יש לציין שהוא מג'ומפר כראוי וניסיתי גם במחשב אחר, אני גם לא מרגיש שההארד דיסק זז בכלל) הארד דיסק ב' עובד רק כשהוא מחובר על אותו כבל של הצורב ומג'ומפר כסלייב והצורב כמסטר וגם כשאני נכנס הוא נכנס למשתמש ועושה loading personal setting... וזאת עוד אחרי windows repair וכמובן-אותו דבר קורה גם בסייף מוד. (רק כשאני נכנס למשתמש שלי, כשאני נכנס לאדמין הוא עובד (בסייף מוד)) כשאני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר המחשב עולה אך לא מזהה את ההארד דיסק. הארד דיסק ג' עובד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר ניקיון המחשב התחילה תופעה מוזרה במחשב: -המחשב לא מדליק את המסך (אין סנכרון) הכרטיס נוסה במחשב אחר ועבד. -המקלדת לא מגיבה. -לא שומעים ציפצוף (למרות שלא בטוח שהרמקול עובד). -ה-h.d מתנהג בצורה מוזרה משום שכאשר ה-IDE מחובר ללוח האם הוא לא עובד וכשמחובר רק לחשמל כן. -נורת ה-POWER נדלקת לאחר לחיצה על כפתור ה-POWER המאווררים של ה-CPU וכן של הכרטיס מסך עובדים, -הוחלף לוח אם. -נבדקו כל האופציות של ניתוק כל הרכיבים וחיבור כל אחד בנפרד, אחד אחרי השני. האם ייתכן שהמעבד נשרף? אם כן האם יש אחריות למעבד PENTIUM 4 478? למה לא עולה ה-BIOS ולאחר מכן אומר שישנה בעיה במעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי DVD של SAMSUNG עד לפני כחודשיים הכול היה טוב ויפה אני והוא הסתדרנו מצויין אבל אז מישהו (לא אני) שם סרט מZONE אחר עכשיו אני ידעתי שבאופציות של ההתקן הנ"ל היה רשום בפירוש שאי אפשר להעביר ZONE יותר ממספר פעמים מוגבל מישהו ניצל את הפעם האחרונה ותקע אותי על ZONE לא ישראלי מאז עברתי כמה וכמה פירמוטים ואפילו החלפתי מספר רכיבים במחשב (לוח אם, והוספת זיכון) אבל הDVD בשלו לא מוכן לנגן שום דבר שלא מיועד להרצה על נגן אמריקאי (ZONE1) הקיצר יש למישהו פתרון לבעיה הזו? אחרי הכל למה קניתי DVD אם לא בישביל לראות סרטים :-\
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חיברתי היום את הוידאו לTV OUT והקלטתי סרט DIVX שהיה לי על המחשב לאחר מכן הפכתי את החיבורים והשתמשתי בVIDEO IN כדי לראות בעזרת הוידאו טלוויזיה במחשב (למרות שחלק זה לא נראה לי הבעייתי בסיפור) הבעיה היא שלאחר שהחזרתי את הוידאו לטלוויזיה אני לא יכול לראות קטסות עכשיו. לראות טלוויזיה דרך הוידאו אפשר אבל קסטות אי אפשר. אבל את הקסטה שהקלטתי אני יכול לראות אבל בשחור לבן עם עיוותים. גם הוידאו כותב שהוא עכשיו ב NSTC 3.... שאם אני לא טועה הוא אמור להיות PAL_B למישהו יש מושג איך לסדר את הבלאגן ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה! מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב אז אני אסביר את עצמי קצת יותר.... אז הרכבתי מחשב חדש והפלא ופלא המסך נדלק על הפעם הראשונה... ואז... המקלדת לא מגיבה!!!!!!!! :pissed: ככה שכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F2 אבל שיא התסקול אי אפשר ללחוץ על כלום החלפתי 5!!!! כן 5 מקלדות ככה ש ב200% זה הPS המעצבן הזה!!! אז חשבתי אולי מקלדת USB תתחבר...? מה אתם אומרים הבעיה הזאת תפתר עם מקלדת חדשה או לוח אם חדש?????
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב לכל טובי הלב שיעזורו, אשמח אם אוכל לקבל עזרה או הכוונה כלשהי כי אני פשוט אובד עצות. ברשותי מחשב נייד של dell מדגם ispiron n5010 . מעבד i5- m450 זיכרון 6GB, ווינדו 7 64 bit מקורי. כרטיס מסך radeon hd 5400 . המחשב ברשותי כבר כ-3.5 שנים והוא לא איכזב אותי אף פעם עבד נהדר. יש לציין שאני עושה במחשב שימוש לדעתי מעל המשתמש הממוצע, אם זה משחקים בינוניים (פיפה14, אן ביאיי, היטמן האחרון, wot) תוכנות פוטושופ וירטואל סטודיו תכנות בסי, solidworks, matlab, רואה סרטים באיכויות גבוהות fhd וכו.. המחשב עובד כ-8 שות ביום. אנסה לפרט כמה שיותר כדי להסביר כיצד ניסיתי להתמודד עם הבעיה, יתכן שאני חושב שאני מבין בדבר זה או אחר ולא באמת מבין אז מבקש סליחה מראש. אני נוהג להתקין עידכונים ש…
-
שלום. חיברתי את המאוורר שהיה אחורי במארז לקדימת המארז בגלל ששם יש פין נוסף לפקוח על עוצמת המאוורר. הדלקתי את המחשב הוא נדלק עובד ועולה חלונות אבל יש זמזום חזק שלא היה קודם מהרמקול של המארז, בדקתי עם בטעות נגעתי בזיכרון או בכרטיס מסך, הסרתי את הבקרה של המאוורר הזה בביוס, שמרתי והרמקול המשיך לזמזם אז החזרתי ושמרתי, הסרתי את כל הבקרות של כל המאווררים>זמזם>החזרתי>שמרתי ,הורדתי את הטורבו (default) מהמעבד והזיכרון לסטנדרט שמרתי>זמזם>החזרתי>שמרתי. ולא מצאתי את התסמין לבעיה אז פטרתי את הבעיה ללא התסמין שהוביל לבעיה (הוצאתי את הרמקול). מה לדעתם התסמין לבעיה?
-
- 36 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים? אני האדמניסטור במחשב
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם הרבה יש לי בעיה שכאשר אני מחליף את המחשב המאורר עושה רעש כמו מנוע מקולקל של מכונית מן ררר...... כזה מה יכולה להיות הבעיה כיצד אני יכול לפתור אותה תודה רבה לכם על העזרה והתשובות שתכתבו לילה טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נא עזרתכם האדיבה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקרה מוזר שקרה לי במחשב של אחי , קצת ארוך אך יתן לכם תמונה יחסית ברורה של כל המצב... לא להתייאש ,תודה! אז ככה אחי הביא לי את המחשב לתיקון חיברת את המחשב כמו שצריך והכל הפעלתי הכל מתחיל לעלות כרגיל מתחיל לטעון את הווינדוס (XP) ואז לפני שהוא מעלה את הווינדוס לאחר שרואים את המסך טעינה המסך נכבה (כאילו נותק ממקור כלשהו). לפני שהחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש הייתי צריך לגבות מידע שהיה על המחשב , בסופו של דבר עשיתי "תיקון" (Repair) לווינדוס הכל עלה קיבלתי ממשק גרפי , ביצעתי גיבוי . לאחר הגיבוי והכל החלטתי לעשות פירמוט למחשב ולהתקין הכל מחדש, הכל בוצע כמובן דרך ההתקנה של הווינדוס (שוב XP) אז ביצעתי פירמוט לפרטישן של NTFS פורמט מלא ולא מהיר, התחלתי להתקין עבר בצורה יח…
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אבל בתוכנה של הכרטיסWinTV2000) כן רואים , הגדרתי לפי ארץ גרמניה ושיטת שידור PAL-B (ככה צריך לפי הפורומים, אין ישראל) חייב עזרה? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן שידרגתי את המחשב שלי מwindows xp לwindows 7 נתונים שלו כרגע הם אלו: operating system: Windows 7 Professional 64-Bit Processor: Intel® Xeon® CPU E31225 @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz Memory: 4096MB RAM Device... Name: NVIDIA NVS 300 אני שיחקתי במחשב הקודם (WINXP) בסימולטור טיסה Flight Simulator X Gold Edition .הסימולטור טיסה עובד לי במחשב הנוכחי ( windows 7) באופן בעייתי, הכל בסדר עד שנכנסים למשחק עצמו והוא פשוט מאד מאד תקוע התמונות מאד קטועות.. אמרו לי אנשים שזה בעיה במעבד או בכרטיס מסך או שפשוט המערכת ההפעלה של ווינדוס 7 לא תומכת במשחק.. לא משנה מה צריך לעשות הסימולטור חייב לפעול ולכן אני שואל מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי היום kvm של edimax, דגם EK-2U2CA, בסביבת ווינדוס הוא עובד מצוין, עם או בלי התקנת דרייבר שמסופק עם דיסק שהגיע איתו. בסביבת לינוקס(יובונטו) הוא לא עובד, ולא הגיע איתו שום דרייבר ללינוקס. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום פיתרון, גם לאחר שניסיתי כל מיני דברים שונים ומשונים שרשמו שם... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה, רן.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי דיסק Windows XP SP2 HEB ואין לי מושג איך לפרמט...מישהו יכול לעזור לי? הכוונה היא להשאיר את כונן D כמו שהוא ואת C , שעליו מותקן הווינדוס , למחוק, ועליו להתקין שוב את הווינדוס...בקציור- פירמוט C בלבד... תודה ניב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני קצת יותר משנה קניתי מחשב חדש, המפרט בצד. ביומיים הראשונים המחשב עבד טיפ טופ (היה מותקן עליו WIN XP) אך יום אחד המחשב התחיל להתקשות בהדלקה, תהליך ההדלקה היה לוקח למחשב מספר רב של ניסיונות, רובם היו ניגמרים בBSOD או תקיעה של מסך הBOOT או ריסט ישר אחרי מסך הBOOT. החלפתי דרייברים, סרקתי מווירוסים, בדקתי טמפרותורות והכל היה תקין. מכיוון שאני עצלן מידי וכשהמחשב היה נילדק הוא היה עובד טוב מאוד (שום ארטפקטים ודברים בסגנון) לא הקצתי לבעייה מספיק זמן דאז והייתי פשוט מחכה למחשב שידלק. עבר זמן ועברתי לWINDOWS 7, כאן הבעייה התחילה לחזור על עצמה. פעם בלו סקריi עם הקוד 0X0000007, פעם בלוסקרין עם ATI משהו .SYS או שהמחשב היה נעצר בBOOT SCREEN, או שהוא היה עושה ריסט, או שאפשר הי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-