עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bennash,

שלום. חיברתי את המאוורר שהיה אחורי במארז לקדימת המארז בגלל ששם יש פין נוסף לפקוח על עוצמת המאוורר. הדלקתי את המחשב הוא נדלק עובד ועולה חלונות אבל יש זמזום חזק שלא היה קודם מהרמקול של המארז, בדקתי עם בטעות נגעתי בזיכרון או בכרטיס מסך, הסרתי את הבקרה של המאוורר הזה בביוס, שמרתי והרמקול המשיך לזמזם אז החזרתי ושמרתי, הסרתי את כל הבקרות של כל המאווררים>זמזם>החזרתי>שמרתי ,הורדתי את הטורבו (default) מהמעבד והזיכרון לסטנדרט שמרתי>זמזם>החזרתי>שמרתי. ולא מצאתי את התסמין לבעיה אז פטרתי את הבעיה ללא התסמין שהוביל לבעיה (הוצאתי את הרמקול). מה לדעתם התסמין לבעיה?

• 36 תגובות
    • 7.5k צפיות
  2. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים? אני האדמניסטור במחשב

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by A1eX,

בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  4. שלום אני זקוק לעזרתכם הרבה יש לי בעיה שכאשר אני מחליף את המחשב המאורר עושה רעש כמו מנוע מקולקל של מכונית מן ררר...... כזה מה יכולה להיות הבעיה כיצד אני יכול לפתור אותה תודה רבה לכם על העזרה והתשובות שתכתבו לילה טוב שי בן יהודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. שלום לכולם! מקרה מוזר שקרה לי במחשב של אחי , קצת ארוך אך יתן לכם תמונה יחסית ברורה של כל המצב... לא להתייאש ,תודה! אז ככה אחי הביא לי את המחשב לתיקון חיברת את המחשב כמו שצריך והכל הפעלתי הכל מתחיל לעלות כרגיל מתחיל לטעון את הווינדוס (XP) ואז לפני שהוא מעלה את הווינדוס לאחר שרואים את המסך טעינה המסך נכבה (כאילו נותק ממקור כלשהו). לפני שהחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש הייתי צריך לגבות מידע שהיה על המחשב , בסופו של דבר עשיתי "תיקון" (Repair) לווינדוס הכל עלה קיבלתי ממשק גרפי , ביצעתי גיבוי . לאחר הגיבוי והכל החלטתי לעשות פירמוט למחשב ולהתקין הכל מחדש, הכל בוצע כמובן דרך ההתקנה של הווינדוס (שוב XP) אז ביצעתי פירמוט לפרטישן של NTFS פורמט מלא ולא מהיר, התחלתי להתקין עבר בצורה יח…

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  6. אבל בתוכנה של הכרטיסWinTV2000) כן רואים , הגדרתי לפי ארץ גרמניה ושיטת שידור PAL-B (ככה צריך לפי הפורומים, אין ישראל) חייב עזרה? תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Oz.,

איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by avivbd94,

שלום. לא מזמן שידרגתי את המחשב שלי מwindows xp לwindows 7 נתונים שלו כרגע הם אלו: operating system: Windows 7 Professional 64-Bit Processor: Intel® Xeon® CPU E31225 @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz Memory: 4096MB RAM Device... Name: NVIDIA NVS 300 אני שיחקתי במחשב הקודם (WINXP) בסימולטור טיסה Flight Simulator X Gold Edition .הסימולטור טיסה עובד לי במחשב הנוכחי ( windows 7) באופן בעייתי, הכל בסדר עד שנכנסים למשחק עצמו והוא פשוט מאד מאד תקוע התמונות מאד קטועות.. אמרו לי אנשים שזה בעיה במעבד או בכרטיס מסך או שפשוט המערכת ההפעלה של ווינדוס 7 לא תומכת במשחק.. לא משנה מה צריך לעשות הסימולטור חייב לפעול ולכן אני שואל מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. Started by arkadur,

כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(

12. Started by soundf,

שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by meital eliasko,

שלום, 1. מה ההבדל בין שני קבצי WINNT.EXE ו- WINNT32.EXE ב- WIN XP PRO? 2. האם ב- WIN XP יש אפשרות להגיע לDOS תחת WIN - כמו ב- WIN98 ( דרך תפריט F8) ? מלבד דרך RUN-CMD? ומה ההבדל בינהם?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by ran_ga85,

שלום, קניתי היום kvm של edimax, דגם EK-2U2CA, בסביבת ווינדוס הוא עובד מצוין, עם או בלי התקנת דרייבר שמסופק עם דיסק שהגיע איתו. בסביבת לינוקס(יובונטו) הוא לא עובד, ולא הגיע איתו שום דרייבר ללינוקס. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום פיתרון, גם לאחר שניסיתי כל מיני דברים שונים ומשונים שרשמו שם... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה, רן.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! קניתי דיסק Windows XP SP2 HEB ואין לי מושג איך לפרמט...מישהו יכול לעזור לי? הכוונה היא להשאיר את כונן D כמו שהוא ואת C , שעליו מותקן הווינדוס , למחוק, ועליו להתקין שוב את הווינדוס...בקציור- פירמוט C בלבד... תודה ניב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום! לפני קצת יותר משנה קניתי מחשב חדש, המפרט בצד. ביומיים הראשונים המחשב עבד טיפ טופ (היה מותקן עליו WIN XP) אך יום אחד המחשב התחיל להתקשות בהדלקה, תהליך ההדלקה היה לוקח למחשב מספר רב של ניסיונות, רובם היו ניגמרים בBSOD או תקיעה של מסך הBOOT או ריסט ישר אחרי מסך הBOOT. החלפתי דרייברים, סרקתי מווירוסים, בדקתי טמפרותורות והכל היה תקין. מכיוון שאני עצלן מידי וכשהמחשב היה נילדק הוא היה עובד טוב מאוד (שום ארטפקטים ודברים בסגנון) לא הקצתי לבעייה מספיק זמן דאז והייתי פשוט מחכה למחשב שידלק. עבר זמן ועברתי לWINDOWS 7, כאן הבעייה התחילה לחזור על עצמה. פעם בלו סקריi עם הקוד 0X0000007, פעם בלוסקרין עם ATI משהו .SYS או שהמחשב היה נעצר בBOOT SCREEN, או שהוא היה עושה ריסט, או שאפשר הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם. בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה. פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב. כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים. המפרט: MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 4600 3GB DDR2 nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe 3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOL חיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי: 1 long, 8 short Display/Retrace test failed 8 short Display memory Re…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by matrix66,

ערב טוב. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה עם סרטים "כבדים" ביחס לסרטים הרגילים שאני רואה- עד עכשיו ראיתי סרטים באיכות פשוטה של 700MB וגם של 4-6GB (720P הבעייה שעכשיו ניסיתי גם לראות סרט באיכות של 1080P והוא לא רץ חלק אני משתמש גם ב BS-PLAYER וגם ב VLC אבל שניהם נותנים את אותה התוצאה בערך ב WMP הוא רץ טוב אבל אני אני לא אוהב להשתמש בו יש למישהו מושג למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by p_uriel,

שלום, כיום המחשב שלי מותקן עם עם כונן WD800JB. ה ג'מפר מחובר ל Cable Settings ומחובר לקצה הכבל. כעת, ברצוני להוסיף כונן WD1600AAJB חדש - מהאריזה. הג'מפרים מקונפגים ל Cable Select והכונן מחובר לאמצע הכבל. המחשב לא עולה יותר: מגיע למסך הכחול לפני ה BIOS ונתקע שם. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by itay3ez,

לי ולחבר שלי יש אותו מחשב אותו חלקים קנינו מאותו מקום אותו מעבד אותה כמות של זיכרון ממש הכל רק שיש לו כרטיס מסך AGP Nvidia GeForce 7600GS/GT ולי יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800 GS AGP אני לא מבין את ההגיון שאצלו הביצעוים יותר טובים עובד יותר מהר ורואים גם יותר יפה אני מדבר למשל על המשחק PRO SOCCER 2008

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  21. הביעה היא כזאת, כבר יותר משבוע ה Hard Drive שבו נמצאת מערכת ההפעלה ממשיך להצטמצם, והדבר הכי מוזר, המקום לא מתועד בכלל, יש פער של בערך 10 GB בין הפענוח מקום , למקום בפועל לפי WinDirStat (והפער גודל כל הזמן) עד עכשיו עשיתי את הדברים הבאים: - ניקוי של כל הקבצים הזמניים - בדיקת מערכת בעת הפעלה - בדיקת ה drive בעת הפעלה - הרצת Ccleaner - בדיקת ה drive באמצעות WinDirStat שאמור לדווח גם על כל הקבצים הנסתרים - בדיקת וירוסים באמצעות avast גם בהפעלה, וגם רגילה (בדיקה מעמיקה), כולל בדיקת הרשת האלחוטית * קבצי הגיבוי שלי בכונן אחר בכלל אז זאת לא הבעיה. המון המון תודה מראש למי שיוכל לעזור לי! וגם למי שינסה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. או קיי אני אתחיל עם כל הסיפור, לפני כחודש היה אצלי ווינדוס אקס פי וראדיאון 9600 פרו, הכול עבד יחסית חלק באף פי אס גבוה(משחקים ותוכנות גראפיות למיניהן) לאחר תקלה במחשב שלי שגרמה לקריסת הרשת אצלי בבית, נאלצתי להחליף לווינדוס 2000... לאחר שהתקנתי את הווינדוס אלפיים ואת הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, שמתי לב לירידה משמעותית באף פי אס(מ250 בערך ל20) אז תיארתי לעצמי שהבעיה היא בווינדוס, אז התקנתי שוב את ווינדוס אקס פי, ושוב לאחר התקנת הווינדוס מחדש והדרייבר של הכרטיס מסך, שמתי לב שלא חל שום שינוי באף פי אס... זה הניחוש שלי למקור הבעיה: זה מה שזה מראה לי כשאני מראה את נתוני המערכת שלי למישהו במירק:12(CPU12) 1-AMD Athlon XP 2100+, 1750MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 132/25…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by Lol10k,

יש לנו 2 מחשבים בבית,מחוברים למודם אחד. במחשב אחד מסך CRT ובשני LCD. כאשר האינטרנט מחובר בLCD,הוא מרצד חושילינג :-X ושאני גולש בCRT בדפים לבנים,המסך עושה רעשים מחדירים בתדרים גבוהים שמפוצצים לי את המוח. מה יכולה להיות הבעיה? (ד.א התקשרתי עכשיו להוט והם פשוט נפנפו אותי,למרות שזה ברור שבמקרה של הLCD זאת בעיה שלהם)

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by ophir555,

פין מתח של אחד מכבלי הספק העודפים שבלט מתןך מעטפת הפלסטיק שמגנה עליו נגע בחלק מתכתי במארז. הפין וכמה חוטים סביבו נחרכו, עלה קצת עשן וזהו. המחשב ממשיך לעבוד כרגיל.יש לציין שהמחשב חדש. האם כזו תקלה שנובעת מפגם ביצור (פין בולט) יכולה לבטל אחריות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.