עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by em28,

המחשב הישן שלי (P3 667MHZ 256MB) עבד לו לאיטו, עם מעט תקלות מעצבנות. כשניסיתי להוסיף לו זיכרון (SDRAM 256MB) המחשב עבד הרבה יותר חלק. א ב ל ...... פעם ביום ללא הודעה מוקדמת המחשב קפא, שום דבר לא זז. :s05: העכברים והמקלדת מוארים כאילו הם מחוברים אבל לא מגיבים, המסך נתקע על התצוגה, HD לא עושה כלום. הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לרסט אותו פיזית (לחיצה ארוכה על ה-OFF). בדקתי טמפרטורות עם אברסט: מעבד 32-36 מעלות, HD 42-46 מעלות, והלוח עומד על 9-15 מעלות !?!. :s05: בדקתי ברישום הארועים, אין משהו מעניין. ניסיתי להפעיל את המחשב עם רק עם הזכרון החדש - עובד, רק עם הישן - עובד, שילוב של שניהם ולא משנה באיזה סלוטים- קופא. בהדלקה לאחר קפיאה שכזו קובץ ה-SYSTEM ברגיסטרי נדפק ו…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by tomerk25,

שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by Pancakes,

היי, קניתי מחשב חדש (מינוס כ"מ וssd שהיה לי ממחשב קודם ועבדו מצוין יום לפני), ומהרגע שהוא אצלי הוא לא מפסיק לקפוא, לקרוס עם bsod או אפילו בלי שום הודעה. המחשב קופא בהתקנה ווינדוס 10, בעדכונים של הווינדוס, בביוס, בsplash screen של לוח האם ובערך בכל מקום אחר שניתן לדמיין. הואיל ורכשתי אותו מחנות מוכרת עם מוניטין טוב פה בפורום, אני מנסה לשלול באופן חד משמעי בעיות תוכנה או גורם צד שלישי אחר (קשה לי להאמין שלא נעשתה שום בדיקה לפני שמסרו לי את המחשב) הערות השגיאה במסכים הכחולים הצביעו על בעיה בזיכרון אך מהבדיקות שהרצתי נראה שהוא תקין (memtest86 וwindows memory diagnostic) ניסיתי 3 הפצות שונות של חלונות 10, על hdd ועל ssd, וגם הטמפרטור…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by soundf,

האלן אני ממחשב של חבר הבעיה שלי זה שהכרטיס מסך לא מזהה את המסך.. כלומר המסך תקין אם אני מוציא את הכבל הוא רושם שאין סינגל מחובר... כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך בצבע כתום ,כלומר אינו נידלק ואני לא רואה.. אין לי שמץ של מושג למה זה ככה בכל מקרה המפרט שלי בצד <------- תודהההה רבה חברה זה חשוב אגב נ.ב האם כדאי לשלוח את המחשב לחברה (בחיפה -נועה מחשבים) בישביל הבעיה הזאת??? אני מבאר שבע זה בלאגן או שלתת לאיבורי או חברה אחרת לתיקון ??? (אגב מישהו מכיר מישהו אמין בבאר שבע)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by Galperez5,

יש לי כונן חיצוני 1 טרה גיביתי עליו דברים כגון תמונות סרטונים התקנות וכו', אתמול הורדתי התקנה של ווינדוס מהאתר של מייקרוסופט לכונן החיצוני לאחר שההתקנה ירדה מופיע הכונן בתור 31 גיגה בלבד ורק ההתקנה מופיעה, איך אני מחזיר את כל הקבצים הקודמים שהיו לי ואיך אני מחזיר את הכונן להיות 1 טרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by omer.b,

יש לי מחשב AMD3000 512MB של A-DATA X800XL מארז מאוד מאוורר-4 מאווררים:2 מאחור אחד בדלת ואחד מקדימה. ספק כוח Enermax470W לוח K8NF מצטער אם זה נחשב הקפצה פשוט עכשיו המידע הרבה יותר ספציפי. לאחר הורדת Sisfot Sandra גילית שיש לי טמפ' של 70 מעלות ב-Power/Aux Temp מה זה בדיוק? אולי חיישן טמפ' שהצבתי איפשהו במארז?ואיפה אני מקבל בתוכנה מידע על טמפ' מכרטיס מסך? יש לציין שמדובר במארז מאוד מאוורר והמעבד נח לו ב-25 מעלות. עוד דבר-במיוחד בשביל ספק אנרמקס מפריע לי מתחים לא יציבים שאני מקבל ממנו-בעיקר במתחי - שיכולים לקפוץ בלי בעיה ב1.5V לפי התוכנה-זה נראה לכם סביר?לי זה נשמע מתחים ממש דפוקים במיוחד בשביל כזה ספק איכותי.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by leon2810,

לאחרונה המחשב שלי מפיק צליל מעצבן(ולא זה לא מהרמקולים) המערכת הפעלה עובד והכול אם היו ספקות אך פתאום באמצע השימוש המחשב מתחיל לעשות צליל ארוך ומעצבן ואני צריך לשחק איתו(לתת לו מכות להזיז אותו וכו' ולוקח זמן עד שזה נירגע קצת) אבל אז שום מתחיל מחדש... מה זה הדבר הזה? שווה לנתק את הרמקול אם זה במקרה זה?או שזה מאוורים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by palad1n,

הי, יש לי מחשב ומסך חדש. מרגע השימוש הראשוני יש בעיה שכשאני מדליק את המחשב יש ריבוע שחור שרשום dvi no signal. המסך עולה לאחר 10-15 שניות, שזה לפי הבנתי זמן ארוך לווינדוס שרץ על ssd. חוץ מזה משהו "בגרפיקה" מרגיש לי חסר פוקוס... גם בסרטונים ביטויוב על fhd רואים לא משהו. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי בבית 2 מחשבים, שניהם P4 אחד 1.5 והשני 2.4 באחד יש לי דיסק קשיח של 30G ובשני של 80G ואני רוצה להחליף בינהם. השאלה היא: האם אני אצטרך לעשות פורמט אחרי ההחלפה למרות שיש על כל אחד מהדיסקים אותו וינדוס (XP) ? או שהוינדוס יזהה את הרכיבים החדשים כמו מעבד ולוח אם לבד ויעבוד עם הוינדוס שכבר מותקן על כל דיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by The Burglar,

יש לי בעיה במחשב , המסך לא נדלק (מנורה כתומה) הוא לא רושם שום דבר ניסתי בכמה מסכים החלפתי את הכרטיס מסך ולא עזר . פעם אחת נגעתי בחיבורים מאחורה של המסך והוא נדלק ועבדתי בו כרגיל אבל יותר זה לא עזר .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, הסיפור מעט ארוך, אז אודה לכם על הסבלנות. הסיפור החל לפני מספר חודשים, עם הבארטון 2600 שהיה לאחי. כל פעם אחרי שהיינו מפרמטים, מערכת הקבצים הייתה נדפקת, והווינדוס לא היה עולה. כשהייתי מכניס דיסק הפעלה של ווינדוס, הוא היה מראה לי את הכוננים, ותחת הכונן הראשי כותב כי המערכת הקבצים היא לא ידועה (unknown היכן שאמור לבוא NTFS). חשבתי שמדובר על דיסק קשיח, אז החלפתי את הכונן לכונן חדש של 500ג'יגה שרכשתי במיוחד למטרה זו. לדעבוני, הבעיה המשיכה. לכן, החלפתי לכונן ה-250ג'יגה שהיה עד אז במחשב האישי שלי כיוון שידעתי שהוא תקין לחלוטין, והבעיה המשיכה. לבסוף, ויתרתי על העניין, אמרתי אולי בקר ה-SATA של הלוח מפגר. החלפתי ללוח אחר (DFI NF3 LANPARTY ומעבד 64ביט של AMD). התקנתי הכל,…

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by מאיר 37,

אני נוהג לערוך מצגות ולהפוך אותם לסרטונים. בזמן האחרון, כשאני עורך מצגת שתזמנתי אותה לדקה היא מוצגת במשך כ5 דקות, למרות שתזמנתי אותה והקלטתי אותה בזמן של דקה. וכך גם כאשר אני מייצא את המצגת (והופך אותה לסרטון). אני משתמש באופיס 365 (של סטודנטים). האם לדעתכם יש איזה קשר לזה? הקובץ של המצגת עצמה הוא כ30 מגה. כסרטון זה שוקל 90 מגה (לאחר ייצוא). האם הבעיה יכולה להיגרם בגלל הגודל של המצגת? (בעבר ערכתי מצגות פי כמה יותר גדולות ולא היתה לי הבעיה הזו) האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה ישתנה? בעבר לא היתה לי בעיה כזו, ועכשיו הבעיה הזו חוזרת על עצמה בכל פעם שאני מכין מצגות, כך שהמצגת יוצאת פי 5 זמן מהזמן שהיא אמורה להיות. עוד שאלה שיש לי, זה …

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? הרכיבים חדשים cpu-amd athlon 3000 am2 לוח am2nf6g-vsta אין לי כרטיס מסך(אני רוצה לעבוד עם המובנה) האם צריך לעשות משהו מיוחד בשביל לעלות עם כרטיס מסך מובנה? או שהבעיה היא בספק שיש לי שהוא 300w ואין לו את היציאה של ה 4 פינים רק את ה 20 פינים

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  14. שלום היום כאשר השמשתי במחשב הוא נתקע לי כמה פעמים אז כיביתי אותו ואחרי שהדלקתי לאחר שעה הוא אומר לי במסך איפה שיש אפשרות כניסה לביוס שהאובר קלוק שלי שגוי ואני לא עשיתי אובר קלוק מה לעשות[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:03:00 ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by xena,

זה הלוח שלי:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#manual ואני מנסה להוציא אות מה HDMI המובנה. בנוסף יש לי GTX460 דרכו אני מחובר למסך המחשב. השאלה היא האם יש דרך להוציא אות וידיאו+אודיו דרך ה HDMI המובנה (לא זה שעל הכרטיס מסך), ועדיין לראות תמונה במסך המחשב דרך הכרטיס מסך הלא מובנה? כלומר, שיצא אות כפול. ראיתי במפרט של הלוח שהוא תומך באות כפול אם מחברים לשתי יציאות במקביל שמובנות על הלוח (נניח, HDMI ו DVI), אבל לא ברור לי אם מה שאני מבקש אפשרי. הנה מה שניסיתי ולא הלך: הגדרתי בביוס שתהיה תמיכת וידאו מובנית, וכאשר המחשב עלה, הוא זיהה חומרת וידיאו חדשה. הורדתי והתקנתי דרייבר, והכול נראה תקין. אבל אני לא מוצא, למשל, את ה HDMI באפשרויות קול (Playback Devic…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by kibub,

היי יש לי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך (7900GTX) שאני יוצא ממשחק (כל משחק) אני רואה את השולחן עבודה מהבהב בלי הפסקה ולא ניתן לעשות כלום רק RESTART אם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון אודה מאוד ???

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. Started by USERone,

שלום חברים יש לי לוח Ga b250m gaming ואני לא מצאתי אופציה לעשות לו רייד מידהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי. ברשותי מחשב די חדש וחזק כמו שניתן לראות בתמונות המצורפות. משום מה המחשב מרגיש לי כאילו אני על מחשב i3 מלפני 8 שנים ואני לא מבין למה אם יש לו כאלה נתונים. הרצתי בדיקה על הכוננים הקשיחים עם התכנה CrystalDiskInfo ויצא שה SSD במצב טוב (93 אחוז) וגם הכונן השני במצב טוב. מיותר לציין שהווינדוס מותקן על ה SSD. ניסיתי גם את CCleaner אך עושה רושם שהוא לא עוזר יותר מדי. מצורפות שתי תמונות ממנהל הישומים, אולי מישהו כאן יאיר את עיני. תודה. https://imgur.com/a/pzUBJyt

19. Started by Omer DA,

לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא לא נפתח נורמלי ופשוט נתקע על מסך מוזר כזה תמונה להמחשה: המחשב כולו באחריות וחדש אז אם זאת בעיית חומרה תגידו

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by BaChoni BaChoni,

שלום לאחרונה קבלתי הודעת על אתר מסוים ( בשני דפדפנים ) " connection is not secure " ניסתי המלצה לשנות " security.enterprise_roots.enabled " מ "false" ל - "true" לא עזר ... יש רעיון ? נתוני המחשב שלי ... מערכת WIN 7 , דפדפנים פיירפוקס , כרום DNS 8.8.8.8.8 תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם..! זו הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט יום שבת עכשיו ואני לא יכול להתקשר לחנות ולהכנס בהם על מה שקורה אצלי כאן. קניתי לא מזמן מחשב חדש לעריכת מוסיקה - התלבטתי הרבה זמן, זה לא הכי רלוונטי לנושא, אבל בגדול הוא כולל: Conroe E6600 2x1GB Geil 4-4-4-12 800MHz ASUS P5B Deluxe TT Big Typhoon התלבטתי בקשר לההארדדיסקים בסוף החלטתי להשאר עם מה שיש כדי לחסוך קצת כסף, והתחלתי לחסוך כדי לקנות איזה מארז נחמד של Antec ו-Enermax Liberty 500W. בסוף, הזמנתי את המארז P150 של Antec שכולל בתוכו ספק שלהם, Neo HE 430W אם אני לא טועה. אחרי שלוש שעות של העברת כל הרכיבים מהמארז הישן לחדש, הגיע הרגע לחבר לחשמל, ו-הופס, שום דבר לא קורה. אפילו המנורה הכחולה הקטנה שנדלקת ברגע שמחברים את הMain…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Sandman61,

המחשב של אתמול הפסיק לעבוד פתאום... המסך הפסיק בעיקרון לפעול אבל הוא דלוק (הוא מהבהב). עכשיו ברגע שכאילו "המחשב נכבה" אבל הוא היה דלוק הוא עשה ציפצופים כאלה בהפרש של 2-3 שניות. גם אחרי שעשיתי ריסטרט והפעלתי מחדש המחשב עדיין עשה את הציפצופים והמסך מראה כאילו אין תמונה... כלומר המסך פועל אבל המחשב מכובה. אחרי שעשיתי ריסטרט בפעם השלישית נראה לי או רביעית המחשב התחיל לעבוד, עבד ללא בעיות ובלילה כיביתי אותו. למחרת (היום) הדלקתי את המחשב ושוב אותה בעיה והפעם זה לא מפסיק... מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

אז ככה כול פעם כשאני מפעיל משחק חלש כמן CS אומי שמכיר TACTICAL OPS ואחרי זה אני יוצא ורוצה לשחק במשהו אחר כמו NEED FOR SPEED MOST WANTED אז אני נכנס למשחק והמסך מתחיל לרוץ עליו קווים מוזרים או שהוא מתחיל להבהב בדקתי את זה ב2 מסכים בשניהם היתה אותה הבעיה... הכרטיס מסך שלי הוא:6600GT XFX איך אפשר לסדר את זה? והוא לא מתחמם טמפרטורה של 50 מעלות

25. Started by frenzy,

[attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.