עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי לפטפופ DELL LATITUDE D505 , עכשיו הכרטיס רשת שבו פשוט לא רץ.. לא בעיה ב SERVICES לא בעיה בכלום.. התקנתי כל דרייבר אפשרי והכרטיס רשת פשוט לא פועל, בטח בעיה באחד הקבצים אבל אני לא מוצא שום פתרון ברשת.. הדרייברים הם הדרייברים פה: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=5&impid=-1&servicetag=&SystemID=LAT_PNT_PM_D505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex= עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לקנות כרטיס רשת שלא של DELL - כרטיס רשת של כל חברה כלשהי והאם אפשר יהיה לפתוח את הלפטופ ולהתקין את הכרטיס רשת ?? האם הדבר יתמוך בכלל ויתאים למערכת? או ששווה לקנות כרטיס רשת USB.... תודה.

2. Started by e_type,

שלום לכולם נתחיל במפרט, יש לי P4 1500 עם 256 MB RDRAM ו HD של 30 GB קניתי היום HD של 160 GB. השאלה שלי היא האם כדאי להשאיר את ה HD הישן מחובר גם כן כמעיין מחסן לתמונות או שעדיף לוותר עליו? הבנתי שאם הוא נשאר מחובר הוא מאיט את המחשב כי המחשב כשמחפש משהו ניגש גם אליו כל פעם. רציתי להבין כמה זה משמעותי והאם אכן זה משפיע בכל פעולה שלי או רק בדברים מסויימים כאני עושה המחשב מחפש גם ב HD הישן. תודה על העזרה אלעד

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by tamir70s,

שלום. קניתי זיכרון חדש למחשב שלי, 4GB DDR3 של חברת CORSAIR. התקנתי והכל תקין. השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הישן שהיה לי 2GB DDR2 של KINGSTON? וכך יהיה לי 6GB RAM? או שזה לא אפשרי... תודה מראש תמיר

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by maoros,

אז ככה בקרוב יהיה לי את המחשב הבא: Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB Kingston*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W/ sapphire Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 ואני רוצה להתקין גם וויסטה וגם XP והשאלה שלי אם התקנת שני מערכות התקנה מאטות את המחשב??? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by תמיד מחייך,

אח שלי התקין צורב DVD חדש במחשב שלנו אך לא חיבר את הצורב לספק כח לפי טענתו. הצורב עובד אך קראתי שצריך לחבר את הצורב אל ספק הכח. האם יש השפעה על איכות הצריבה?

6. שלום לכולם, לאחרונה עקב תקלה בלוח אם, החלפתי אותו, כולל מעבד וזיכרון. קודם היה לי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA-X48-DS5 OCZ2T800C44GK Titanium Edition 2GB X 2 החלפתי למפרט כזה: Intel Core I5 4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Kingston HyperX Blue KHX1600C9D3 4GB יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 1GB שהשארתי אותו. לפני ההחלפה, המחשב הראה שיש לי 3.25GB זיכרון שאפשר להשתמש בו (מותקן לי 32BIT). אחרי ההחלפה, הוא הראה לי 2.2GB. הלכתי לביוס וכיביתי את הכרטיס המובנה של Intel Graphics, נהיה לי 2.9GB הכרטיס של אינטל נעלם ממנהל ההתקנים ורשום עכשיו במאפייני תצוגה shared video memory 0MB השאלה שלי היא למה יש הבדל בין מה שהיה קודם? לא התקנתי ווינדוס מחדש אפילו, רק התקנתי דרייברי…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by FordF13,

קניתי מחשב עם מעבד G2020 זיכרון DDR3 2GB 1333 מערכת הפעלה WIN7 64 PRO ובמנהל משימות הזיכרון תמיד תפוס 60 אחוז - עד 80 , למה הוא תופס כל כך הרבה ? והמוכר אמר לי " אתה לא רוצה 4GB ? " חשבתי ש 2 זה מספיק ... יש לי זיכרון " שרת " 2GB 1333 וזה הלינק - http://www.ncix.ca/products/?sku=44156 הוא יתאים ללוח אם שלי ? דגם לוח אם GIGABYTE H61M-S1

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי במחשב 8 גיגה 4X2 של חברת פטריוט 1333 DDR3 העניין שהזיכרון עף מהר בקלות אני מגיע ל 50 - 100 אחוז ניצול ברגע שהורדתי את ה V מהניהול האוטומטי של PAGE FILE הרגשתי שיפור ניסיתי לבדוק איך קובעים ידני את הזיכרון הוירטואלי ראיתי 100 עצות וכל אחד אומר אחר למה מופיע לי במחשב במנהל משימות זיכרון פיזי 8155 מגה בייט ? צריך להיות רשום 8192 לאן ההפרש הלך ? אין לי כרטיס מסך OB יש לי כרטיס מסך חיצוני GTS450 בהתחלה רשמתי גודל התחלתי 8155 וגודל מירבי פי 2 אחר כך ראיתי שיש כאלה שרושמים לפי " זיכרון מומלץ " מה שרשום למטה למשל 12232 אז בשתי השורות התחלתי ומירבי רושמים 12232 איך באמת רושמים ידנית ? עכשיו שמתי לב למשהו חשוב הזיכרון הפיזי 8155 + הזיכרון הוירטואלי 8154 SWAP יוצר זיכרון ויר…

9. Started by Alex89,

מצאית בעזרת MEMTEST שיש לי זיכרון פגום. הזיכרון שלי במחשב מורכב מ 256X2 ומ 512X2 : איך אני יכול לאתר בדיוק את הצ'יפ הפגום? אם אני יעבוד רק עם 3 צ'יפים אז לא יהיה בעיות ?(הבעיות אצלי שתוכנות ומחקים קורסים)

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים של HWZONE. יש לי מחשב עם לוח אם שתומך ב-סוגי זכרונות עם מתחים 400 ו-333 MHZ. אצלי מותקן עכשיו זכרון בתדר 333MHZ ואני מעוניין להרחיב אותו עם זיכרון נוסף. האם אני חייב לקנות זיכרון בתדר 333 שיתאים לשאר הזיכרונות או שאפשר להוסיף גם של 400 (בהנחה שהוא לא יעבוד במהירות המקסימלית) אשמח לקרוא מתגובותיכם. בתודה מראש. ניר

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by amitbl,

יש לי את לוח האם Gigabyte K8NS-939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939 רציתי לקנות זכרון Kingston hyperX 512MB CL2 DDR400 המוכר בחנות אמר לי שחלק מלוחות האם לא תומכים בCL2 אלא רק עד CL2.5/3, ושכדאי שאני אבדוק קודם אם הלוח שלי תומך בו. חרשתי את האתר של ג'יגה-בייט ואת החוברת של הלוח אם שלי, לא מצאתי שום דבר כזה. נראה לי שהמוכר בחנות לא יודע על מה הוא מדבר (לפי דעתי אם זה DDR1 אז הוא יעבוד על כל לוח אם DDR1... לא? ) האם הלוח שלי יעבוד איתו? בנוסף, אם יש לי שני סטיקים CL2, אחד של קינגסטון ואחד של קורסייר, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל למרות שהם מחברות שונות? :s05: בבקשה אני צריך תשובה מהר, אם מישהו…

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by arthur16,

יש לי 3 סלוטים של זכרונות ושלושתם מלאים עכשיו אתמול החלפתי דיסק קשיח, פירמטתי וכל זה אני מדליק תמחשב ובמקום 384 ראם המחשב מראה לי 256 טוב הוצאתי את הזכרונות, הכנסתי וזה בהתחלה עשה ציפצוף כזה כאילו משו מקצר והראה מסך שחור ניתקתי מהחשמל , החזרתי והכל ניהיה בסדר וחזר להיות 384 ראם עכשיו אני מרגיש שהמחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, לא בהרבה אבל יותר לאט ממה שהוא היה כשה היה עם 256 ראם יש מצב שזה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי מחשב P4 2.8 ולוח אם של אסוס P4S800D ציפסט אינטל. (נכון ישן מאוד אבל זה מספיק לי לבינתיים) רכשתי אתמול 1GB זכרון 512X2 מפני שיש בלוח אם DUAL CHANEL לזכרון. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הזכרונות האלו בתוספת של 512 שכבר יש לי (ככה שיהיה סה"כ 1.5GB) לפני שהWIN עולה הוא כותב לי שלא ניתן לעלות את המחשב בצורה תקינה וללחוץ F1 על מנת להיכנס לסט-אפ או F2 כדי להעלות את הWIN ולבטל את הבדיקות מע' של לפני עליית הWIN... בנוסף ברגע שהיה מותקן 1.5GB זכרון המסך לא תמיד עלה ורק לאחר שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא עלה. ברגע שלחצתי F1 ונכנסתי לWIN המחשב עבד כרגיל בלי בעיות. כרגע אני משתמש רק ב1GB זכרון ויש לי 2 סלוטים פנויים שעובדים גם בDUAL. האם צריך לעשות עדכון ביוס ה…

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by PsyGhost,

כשMemtest מודיע על שגיאות בזיכרון אצלי האם זה אומר שבאופן חד משמעי הבעיה היא בסטיקים עצמם אם שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Natasha Grudsky,

יש לי לנובו יוגה 2 פרו, ששירת אותי נאמנה במשך כמעט חמש שנים. לפני מספר ימים היה פתאום ריח שרוף, והמסך הפסיק לעבוד. חיברתי את המחשב למסך חיצוני והוא עבד, אבל אז נהיה מסך בצבע סגול. לקחתי אותו למעבדה אחת, הטכנאי פתח את המחשב, וראה שיש המון קורוזיה ישנה על לוח האם, ושזו כנראה הסיבה לכך שהמסך הפסיק לעבוד. המחשב נטען ונדלק, הטכנאי אמר לי שאין מה לעשות, ואני תוהה אם יש מקום לקבל עוד חוות דעת, או שהמחשב הלך?

17. Started by amitbaz,

יש לי את לוח-אם הזה: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 ויש עליו 4 כניסות לram, שתיים אפורות ושתיים שחורות. אני יודע שיש הבדל בין הכניסות אבל אני לא יודע איזה הבדל. יש לי 3 כרטיסי ram, 1 של 8 גיגה ו2 של 2 גיגה כל אחד ואני רוצה לחבר את שלושתם. האם ישנה איזושהי דרך נכונה לחבר אותם מבחינת הכניסות או שפשוט אפשר לחבר אותם לכל כניסה וזה יהיה אותו הדבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erezb84,

שלום, יש לי את מדפסת: hp p1005 וראוטר: netgear gdn 2200 ראיתי בחוברת ההדרכה שלו שניתן לחבר את המדפסת לראוטר, אבל כשאשני מחבר אותה נורת ה USB לא נדלקת (לעומת זאת כשמחברים DOK היא כן נדלקת). מישהו מכיר את התקלה? בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם... יש לי לוח אם מסוג Foxconn P9657AA-8KS2H היה לי על הלוח כרטיס זיכרון של Twinmos 1024 667 ולאחרונה קניתי עוד כרטיס זיכרון של Team 1024 667. השאלה שלי איך אני מפעיל אותם ב Dual Channel? נאמר לי לחבר את שניהם לסלוטים הכחולים. ואיך אני בודק אם באמת עובדים בDual Channel? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by KF,

שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  21. שלום קניתי לוח אם וכמה חלקים נוספים נשארתי עם הספק הישן כשבאתי לחבר את הספק ללוח אם ראיתי שהחיבור קטן מדי (20 פינים כשיש מקום ל24 פינים) אבל זה מתחבר ופשוט נשארו 4 מקומות בפינה. האם זה בעיה? האם אני צריך להחליף ספק? אני מפחד לבדוק ולהדליק את המחשב. מה אתם אומרים? תודה. מחכה לתשובה. (הרושם חבר של בעל המשתמש).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ובכן..בגלל שעם הלוח של המחשב החדש שלי, הגיע רק IDE אחד, מלבד ה-IDE של הכונן דיסקטים, נאלצתי לחבר את ה-WD 400JB החדש שלי לצורב החדש LiteOn 52X24X52, כאשר ההארדיסק מסטר והצורב סלייב האם זה פוגע בביצועי המהירות של ההרדיסק שלי (הוא ATA100), והאם אפשר לקחת IDE ממחשב ישן ישן (פנטיום 200) ולהשתמש בו בתור החיבור של הצורב?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ArZi17,

יש לי זיכרון 1G 667 שבא עם המחשב ולא מזמן קניתי עוד 1G 667 ורציתי לדעת איך אני מחבר אותם שיעבדו בDual Channel? הינה תמונה של הלוח אם http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2006/2133/foxg965_top.jpg אם תשימו לב יש לי 4 חיבורים של זכרונות - 2 בצבע צהוב ו2 בצבע כחול. בנתיים 2 הזיכרונות מחוברים אצלי בסט אחד של כחול וצהוב...זה הדואל צ'אנל? ואם לא אז לאן לחבר את הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? חוץ מזה הכרטיס מגיע עם המפצל אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by roeybarl,

אני עומד לרכוש חלקי מחשב ולהרכיב אותו לבדי, רציתי לשאול אם יש מדריך מסודר לנושא הזה, ודבר שני - אם מעבר לחלקים עצמם אני צריך לקנות כבלים מסויימים, או דברים נוספים בשביל זה.. רק אציין שהמפרט דומה למה שמומלץ בסעיף " מפרטים ", שמתאים למחשב לגיימרים ב4500 ש"ח המון תודה על כל תשובה..

• 5 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים