תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברשותי מערכת רמקולים של לוגיטק דגם z5500 כל פעם שיש איזה מפל מתח או הפסקת חשמל הפיוז נישרף האם מגן ברקים יכול למנוע מהפיוז להישרף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לפרמט את המחשב , כי בחודש וחצי האחרון מישהו מנצל את ה ICQ וה SKYPE על מנת לשלוח לי ובשמי הודעות נאצה ואיומים יש לי שני הארד דיסקים , ראשי ומשני , העברתי את החומר מהמשני לראשי ופירמטתי אותו כעת אני רוצה להחזיר למשני את החומר השאלה שלי היא כזאת , יש לי קבצי EXE של תוכנות , מאחר והפריצה מתבצעת כנראה דרך טרויאן שאני לא מצליח לאתר האם אני לא לוקח סיכון בזה שאני מחזיר את הקבצים להארד דיסק ואח"כ פותח אותם כדי להתקין אמנם הנורטון אמור לזהות אותם כ bloodhound אם אכן היה שינוי בחתימה , אבל עדיין
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם פירמוט הוא מוריד מהיכולת של הארד דיסק??? אם כן... במה הוא מוריד??
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שמעבד AMD עם קירור טוב, פעם יפעל ופעם לא יפעל? זה מה שקורה לי במחשב, וגם אם זה פועל זה נתקע כל כמה שניות, ואני תוהה אם זה הלוח לא תקין, או המעבד... זיכרו: קירור טוב למעבד.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה קורה ? אז יש לי בעייה! נמאס לי להוריד מקאזה ואני רוצה לפתוח פורטים של eMule כי יש לי ראווטר עם פייר וול מובנה! אז איזה טווח פורטים אני צריך לפתוח ?
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב ימאהה עם בקר סקסי וארדיסק 10 גיגה אני רוצה לחבר תארדיסק כארדיסק שלישי למחשב וחשבתי אם אני יקח תבקר סקסי ויחבר תארדיסק אליו ויחבר תצורב לקבל IDE של ה DVD שיש לי.. ורציתי לדעת אם הצורב יעבוד בלי הבקר ואם הארדיסק יעבוד עם הצורב..
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב ניד . לפני כמהימים הוא פתח את המחשב בצורה לא הכי זהירה ובגלל זה נשבר הציר שמחבר את המסך ללפטופ. המחשב הוא של לנובו עם אחריות של IBM. בIBM אמרו לו שהציר עולה להם 100 שקל , האנטנה של הקליטה לטענתם גם ניזןקה וגם היא עולה 100 שקל. על העבודה עצמה הם רוצים 800 שקל!! ז"א 100+100+600!!! יש אפשרות לתקן מחשב נייד לא בחברה לה הוא שייך? יש טכנאים פרטיים שמתקנים? מישהו מכיר? נראה לי סכום ממש מוגזם הIBM האלו דורשים
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום קראתי באיזה פרום את הדבר הבא: רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם קשקוש כי המחשב שלי לא משמיעה כלום והוא חדש!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב.. (שהוא כבר ז"ל ) היו היה יום ששיחקתי לי להנאתי במחשב, פתאום נפל החשמל ואחרי שהרמנו את המתג המחשב כבר לא פעל, שאני מדליק אותו נשמע צפצופ ארוך (שזה בדיוק אותו צפצוף ששומעים שמדליקים את המחשב אבל הוא קצר..) אחריו בדיוק אותו צפצוף פעם שנייה ואחרי זה בכלל מתחילה תזמורת, הצפצופים האלה נשארים קבועים באותו אורך ואותו קצב ומצטרפים אליהם עוד צפצופיפ מהירים בטון שונה.. בבקשה אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב? האם נשרף לי הלוח אם? המעבד? תודה.. אני לא חושב שזה הלוח כי אני רואה שהוא עולה.. היה לי AMD XP2500+ EPOX 8RDA תודה קובי ???
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
על ספק הכוח במחשב שלי כתוב 400W, עכשיו זה אומר שבשעה זה צורך את כול ה-400W או לא? נ.ב המסך לא מוחבר לספק הכוח במחשב.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי יש לי מסך lcd ורציתי לדעת אם אני מגדיר לו בצריכת חשמל שיכבה אחרי 5 שעות האם זה יגרום לו נזק תודה לכל העוזרים ???
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "מפרטי מחשב")
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה לתיקון קצת הריענון בכרטיס הריידון שלי עכשיו רציתי לדעת מה יוצר טוב? שהקצב ריענון יותר קטן או יותר גדול? ואיך לכוון את זה פה? כדי לקבל את הביצועים הכי טוביםםם שאפשר http://loading.co.il/uploads/219417792.JPG חשוב לציין שיש לי מסך של AOC והרוולציה שלי בשולחן עבודה היא 1200 על 1600
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את קצב הריענון של המסך ל- 100 הרץ כלומר ההרץ של המסך אני לא יכול לבחור אפילו מה איפשר לעשות בנידון תודה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש 21 אינט' ולא כמו המסך הקודם הוא על רזולוציה גובוהה ולכן שאני משחק עכישו משחקים גם הם על רזולוציה גבוהה והמשחקים לא רצים לי חלק כמו פעם ושאני משחק אני צריך להוריד רזולוציה השאלה שלי היא אם אני צריך לשפר את כרטיס המסך שלי או את המעבד? כרטיס מסך שלי: radeon 6450 1gb מעבד: amd triple core 3.3 ghz
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני חושב שהרעש הזה מגיע מהספק שלי זה כעש כמו שהמחשב עושה שהוא נדלק או שהוא עושה ריסט פעם עשיתי קצר בטעות במסילה של ה 12V והיה את אותו רעש משהו מבין אותי ויודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תשמעו עשיתי שיחזור מערכת למחשב כי כשהדלקתי את המחשב וזה פתאום לקח לו הרבה זמן לעלות וזה ועל השולחן העבודה הופיע רק הסל מיחזור וזה ואז עשיתי שיחזור מערכת והכל היסתדר ועכשיו אני רוצה לדעת עם הבעיה שהייתה לי תחזור??
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף 256 מ"ב זיכרון + כרטיס מסך כנראה 256 מ"ב ולהוסיף 20 ג'יגה להארד דיסק. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8 GHZ שמעתי ממישהו שאם אני יוסיף את כל מה שכתבתי זה יפגע בביצועים של המחשב. נכון?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אם יש לי תיקייה עם מאה קבצים ואני רוצה לשנות את השם של כל קובץ מ1 עד 100 יש דרך מהירה לעשות את זה? במקום לשנות אחד אחד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם , מבקשת מדריך לתפקיד של התוכנה ושימושה . האם יש לתוכנה הזאת קשר לתוכנה ProcessExplorer ? תודה לעוזרים. שנה טובה
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מדגם INTEL PENTIUM D 950 3.4GHZ DUAL CORE עכשיו בתוכנה איפה שכתוב ה-CORE SPEED הוא כותב לי:2.399 יש לי שני שאלות 1.האם זה בסדר (תקין)? 2.השאלה השניה שלי היא אם הוא לא אמור לכתוב-3.399?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי תפייברבוקס של הוט בבית וכל סרט בפורמט mkv שאני מנגן דרך הממיר (ודרך הסרביו שעל המחשב) פועל בלי קול,מדוע זה? שאר הסרטים עובדים עם קול.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-