תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש בעיות במחשב ורציתי לבדוק את הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלו אז התקנתי לו everest ויש לו משהו שקוראים לו Aux, מה שאין במחשב שלי. אני רוצה לדעת איזה רכיב זה Aux. מה זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי חומרה לא מזוהת במחשב ושמה "בקר אפיק SM" אם מישהו יודע מזה הוא יכול בבקשה להביא דרייבר לזה, חיפשתי באינטרנט לא מצא לי כלום! תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 25.7k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב נייד בעל יציאת VGA אני מעוניין לחבר אותו למסך 42'' בעל יציאת HDMI (יש גם VGA במסך) מה אני צריך לעשות על מנת לחבר אותו ושתהיה איכות צפיה טובה? הבנתי ש VGA לא תומך בסאונד או משהו כזה ועל איזו רזולוציה מומלץ לשים תודה, אורן
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, בעיה של מעט מקום בכונן SSD לאחר פרמוט. איך יכול להיות שמערכת הפעלה במשקל כזה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב זה המפרט הנוכחי והאם הספק יחזיק ת 8800GT DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM ספק ומארז גנרי אני רוצה לשדרג ספק הרד דיסק כרטיס מסך וזיכרון כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB2GV כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ספק כח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W ¤130 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PS-05 סה"כ …
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב יחסית ישן בן 7 ככה מעבד: intel core i5 3470cpu 3.2GHz לוח אם: gigabyte H77-D3H עם 4 כניסות לכרטיס זיכרון כרטיס מסך: RX 470 4GB זיכרון ראם: 2X4GB שזה סה"כ 8GB במהירות 1600MHz תזמון 9-9-9-24. האם אני יכול להוסיף זיכרון של 8GM כרטיס בודד במהירות 3000MHz כשהתזמונים שלו שונים בערך 15-16?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לנהל שיחות טלפון מהמחשב אבל דרך הקו של בזק (לא שיחות Voip). פשוט לחבר איכשהו את המחשב לקו הטלפון ולהוציא שיחות דרך אוזניית בלוטוט. חשוב לציין שהחיבור שלי לאינטרנט מתבצע דרך קו אחר מזה שדרכו אני רוצה לבצע את השיחות. אין לי בעיה לקנות עוד כרטיס רשת או כרטיס קול או משהו כזה כדי שאני אוכל לחבר איכשהו גם את הקו השני. בסך הכל בסופו של דבר המטרה היא לבצע שיחות רגילות פשוט דרך המחשב ולהשתמש באוזניית בלוטוט. אשמח לכל עזרה בנושא (חומרה,תוכנה וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הוצאתי לאחרונה את הכרטיס מסך שלי [5770] בגלל בעיות ואני רוצה להמשיך להשתמש במחשב. איך אני מחברת את הספק ללוח אם שיפעיל את הכרטיס מסך או לא יודעת, או שאני צריכה פשוט להפעיל כרגיל? אם אפשר בבקשה לענות במהירות, זה דיי סבל לעבור ממחשב חדש וטוב למחשב יישן ואיטי DX בתודה, הילה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למה זה קשור? http://img532.imageshack.us/img532/7598/aaaatxc.jpg (באדום) , מה משפיע על זה וכו'..האם יש קשר עקיף או ישיר לזיכרון פנימי? תודה מראש עם אפשר קצת בהרחבה על הPF
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
נוספה לי אזהרה כזו (ראה תמונה) אשר לא היתה קודם, מה זה אומר? מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
פיצלתי את הדיסק קשיח שלי במחשב ל 2 כוננים שונים בעזרת התוכנה Paragon Partition Manager Professional ומאז מופיע לי סימן של "הוצאת חומרה באופן בטוח". והשאלה שלי היא מה יקרה אם אני ילחץ על ה"הוצאת חומרה באופן קבוע"?? הכונן השני ימחק?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קודם כל השאלה החובבנית , סלחו לי.. איך אני מנתק מהמחשב כרטיס PCI שהוא לדעתי PCI EXPRESS 2 - גדול יותר מהרגיל, יושב עליו כרטיס מסך גדול וכבד, מאוורר וכו', בקצה הסלוט יש מין פלסטיק קטן, שכאילו תופס את הכרטיס במקום.. הכרטיס מתנתק מהסלוט כרגיל אבל בקצה האחורי שלו (כיוון פנימה של המחשב) נשאר כאילו תקוע במקום.. זה בטח משהו ממש פשוט אבל איך משחררים את זה? חוצמזה, תקלה ואבחון, לשיקולכם אולי יש רעיונות אחרים: המחשב נדלק ומייד לאחר הלוגו של הביוס הוא נכבה - אם אני מנתק את כרטיסי הזיכרון - לגמרי (כל השניים..) המחשב לא נכבה כשהוא נדלק אבל אין שום תצוגה במסך . אם אני מחזיר אותם ומנתק את כרטיס המסך לגמרי - אותו הדבר, המחשב רץ ולא נכבה. לדעתי הבעיה היא או בכרטיס מסך , או בלוח האם\סלוט …
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נכון כשהמחשב עולה יש מסך כזה שרשום שם כמה זיכרון יש לי לוח אם מעבד וכ'ו.. מישהו יכול לעזור לי אולי איך אני מקפיא את המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישו יודע מה זה ומה מחברים לשם?? (מה שיש בעיגול האדום)
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-7VT600 1394 System BIOS : 06/20/2003-KT600-8237-6A6LYG0SC-00 Chipset : VIA KT400/A, KT600 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Bank4/5 - A2 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT8377 Apollo KT400/A/600 CPU to PCI Bridge Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 2x 167MHz (334MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ב WIN XP יזייף לי כי הוא מזייף לי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם. התקנתי ללקוח שלי לוח אם של GIGBYTE DS4 עם מעבד קונרו E6300 השאר לא חשוב. לאחר התקנת מערכת ההפעלה+הדריברים של הלוח אם נסתמנה בעיה מוזרה:כאשר מכניסים דיסק ריק לכונן יש הפניה של שגיאה שאומרת שאי אפשר לפנות לכונן הנ"ל אך כאשר דיסק מלא אין בעיה... סדר פעולות שעשיתי: התקנתי שוב מערכת הפעלה, החלפתי צורבים שונים גם סוגים שונים, החלפתי צמה IDE, עידכנתי ביוס לגירסה חדשה F8 כל זה לא עזר לי להגיע לפתרון. השאלה היא: אם למישהו יש מושג או שנתקל בבעיה או איזה עדכון של החברה אני אשמח לדעת???? כרגע התקנתי לו צורב SATA והכל עובד. בתודה מראש אייל
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעיות בעלייה. שמתי ספק חלופי והוא עבד בסדר, אבל לספק החלופי אין את ה-4P בחיבור המתח, יש לו רק 20 פינים. ניסיתי את הספק שלי בלי ה-4P וגם הוא נראה בסדר בינתיים. מה בעצם התוספת של ה-4P ומה יקרה אם המחשב ירוץ בלי זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול לגבי פתיחת כרטיסיה(לשונית) כאשר פותחים דף של גוגל כרום יש מצד ימין למעלה סמן שהיה מופיע כפלוס + כעת הוא ללא ה: + לאן הוא נעלם? העלתי תמונת מסך לצורך העניין..סימנתי בריבוע אדום. אשמח אם תוכלו לענות לי על כך.. האם זה באג או שינוי של גוגל? הנה התמונה: http://www.ufu.co.il/files/zamfjkss97i6tmh81l25.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
חבר שלי שהוא טכנאי ב ... אמר לי שהם מתקינים את הגוף קירור שהלוח לא מחובר למארז ואחרי זה הם מחברים את הלוח עם הצלעות קירור למארז ככה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אפשר לחבר את הלוח gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 למארז Compucase 6A19 בעזרת ברגים נכון?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-