תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אנסה להסביר בצורה פשוטה. המחשב מחובר בכבל PL3.5 (אוזניות) לרסיבר. ברגע שאני מגביר מעל עוצמה ממוצעת יש רעש סטטי חזק מהרמקולים כמו כמו "HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM" לא משנה איפה שה PL נוגע בברזל של המחשב (או בכלל שהוא מחובר לכרטיס הקול) הרעש הזה בוקע מהרמקולים. חיברתי את ה PL לפלאפון ואין רעש סטטי הממיר של הוט מחובר לרסיבר - אין רעש סטטי רק שאני מעביר למחשב.. ניסיתי כבל חשמל חדש \ שקע חשמל אחר \ מפצל אחר (לכולם יש הארכה) וזה לא עזר. יש רעיונות נוספים? זה בריחת חשמל בעצם? מה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, המחשב מפיק רעש של טרקטור מידי פעם ובשאר הזמן רעש חזק מהרגיל. פתחתי את המחשב ושללתי את המאווררים כמקור הרעש. להערכתי הרעש מגיע מהכרטיס מסך, אך יכול להיות שהוא מגיע מהספק כוח. דגם כרטיס מסך radeon 5870 דגם ספק כוח- cougar 550 וואט. 1) כדי לשלול סופית את הספק כוח, האם יש להוציא את כרטיס המסך מהסלוט שלו? או שמספיק להוציא רק את החוטים שמחוברים אליו? 2) האם יש עוד חלקים במחשב חוץ מאלה שהזכרתי שיכולים להפיק רעש כזה? 3) מה הגורמים הנפוצים שגורמים לרעש הנ"ל ואיך ניתן לטפל בהם? אלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שאני שומע שהתנתק התקן מהמחשב הבעיה היא שלא ניתקתי שום דבר ושאני לא שומע שמתחבר חזרה זאת אומרת שגם אם הייתה לי בעיה באחד מה USB ההתקן היה מתחבר ומתנתק ואצלי אני שומע רק ניתוקים יש למישהו מושג איך אני יכול לעקוב אחרי הרשימת התקנית שנותקו ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי לכולם .. יש לי בעיה ... כל פעם שאני משחק במשחק לא משנה איזה אחרי כמה שניות יש רעש של סירנה מהמחשב... יש לציין כי כל החלקים לא מתחממים (ז"א הטמפרטורות נמוכות יחסית) ......... אשמח לקבל עזרה... המפרט הוא... p4 2.6C Abit IC7 MAX3 Tyan R9600PRO WINXP יש לציין כי גם אם OC ובלי המחשב עדיין מצפצף
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע שעבר היה לי את הכיף לשמוע רעש כיפי של פיצוץ מהמחשב שלי, מאז אני לא הדלקתי את המחשב מסיבות מובנות מה הסיכויים והיה לי מזל ורק הספק שלי מת? ניסיתי לפרק את המחשב ולמצוא את הרכיב השרוף לפי חוש הריח הלא כל כך מפותח שלי, מצד אחד חבל לקנות ספק ולגלות שהבעיה לא שם ומצד שני אני לא הייתי רוצה להדליק את המחשב מאחר ובמקרה ואכן מדובר בספק הכוח אז שהמחשב שלי לא יפגע יותר. בקיצר יש למשהו כאן רעיון יעיל לפתירת הדילמה שלי? נ.ב. - הפיצוץ אירע בכיבוי המחשב, לאחר שראיתי המעבד הגיעה לחום של 70 מעלות על כן, אני מפחד שמדובר בבעיה גדולה יותר.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום! שלשום קניתי מחשב חדש ומהרגע הראשון יש לי רעש של פיצוצים קטנים מהרמקולים רק בזמן שהם מנגנים/משמעים משהו בהתחלה חשבתי שהבעיה ברמקולים, ניסיתי לחבר רמקולים אחרי וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה חשבתי אולי יש לי בעיה בשקע החשמל. ניסיתי שקעים אחרים ואפילו העברתי את המחשב לחדר אחר והבעיה ממשיכה. אחרי זה חשבתי שאלו הדרייברים או מערכת הפעלה...שניהם הוחלפו והבעיה ממשיכה. משהו ששמתי לב אליו- בזמן שאני מעתיק מכרטיס זיכרון(שמחובר בUSB למארז של המחשב) הרעש מפסיק עד סיום העתקה ובנוסף גם בזמן משחק הרעש נעלם לגמרי. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לרעיונות נוספים מה לבדוק לפני שאני מכניס את המחשב למעבדה(אני מנסה להמנע מזה כי המחשב משמש אותי לעבודה ולא בא לי לחזור לעבוד על המחשב הישן) ת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נשמע מכיוון המחשב ,מאזור החלק האחורי שבו, רעש של זמזום בצליל גבוה ..(מהמעצבנים האלה..) חשבתי זה מאחד המאווררים. ניסיתי לנטרל אותם אבל זה לא נובע מהם. הרעש מתחיל מיד עם טעינת הווינדוס. ראיתי באינטרנט שרוב הסיכויים מדובר בספק . יש איזושהי דרך לוודא את זה? תודה וחג שמח!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני בניתי א ת המחשב שלי בערך לפני כשבועיים והוא עושה רעש מוזר של קצר די מלחיץ אני לא יודע למה אשמח לעזרה אצרף סירטון New WinRAR archive.rar
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כ-4 שנים, לא אפרט את המפרט כי הוא לא רלוונטי למעט הפרט הרלוונטי היחיד לצורך הבעיה שהוא מארז של ANTEC עם ספק 400W (אם אינני טועה מאוורר קדמי ומאוורר אחורי). בעיה מוזרה שנתקלתי בה- כשאני יושב מול המחשב, כלומר במצב הרגיל, אני שומע רעש מציק של המחשב עובד. כאשר אני מתכופף למטה לכיוון המארז אני לא שומע את הרעש, הוא שקט. האם יכול להיות שכתוצאה מפוזיציה של המחשב יש רעש? איך אפשר לסדר דבר כזה? בנוסף- אם יש דרגות של עוצמה במאווררים, איזו דרגה אני צריך- החלשה-בינונית-גבוהה? תודה רבה מראש, עידן
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
רעש מוזר שאפר להגדיר כתקתוקים שמגיע מספק כח, (ספק 520W לא ג'נרי) זה לא מגיע מהמאוורר שלו, הספק נקנה לפני שנה בערך, מוזר, אולי ישנו עוד מאוורר פנימי יותר בספק ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. מאז שקיבלתי את המחשב שלי שמתי לב שהוא תמיד משמיע את הרעשים האלו בכל פעם שאני מדליק אותו. רציתי לברר מה בדיוק עומד מאחוריהם, והאם יש סיבה כלשהי לדאוג. מקווה שתוכלו לענות לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חברים הרמקולים משמיעים רעש סטטי חלש וכל מיני קליקים, בעיקר כשהמחשב מבצע פעולות או חושב - למשל בתנועות עכבר, הרעש ממש מלווה את התנועה. אין קשר לעוצמת הקול - גם כשאני משתיק לגמרי, או אפילו מחבר אוזניות, זה עדיין שם (לא דרך האוזניות). הדרייברים עדכניים וזה מחשב חדש לגמרי עם לוח אם ברמה גבוהה מאוד אז אני לא מבין מה הבעייה כאן. עצות, רעיונות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משחק ב GTA ולאחר כמה דקות פתאום יוצא צליל של אמבולנס מהמחשב. ב- Task Manager רשום שה- CPU Usage ממש גבוה, קרוב ל- 100% איך אני יכול להוריד את ה- CPU Usage ???
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול onboard הוא עבד תקין עד לפני חודשים, פתאום משום מקום הוא התחיל להשמיע רעשי לוואי. יש רעש כזה סטטי מאוד חלש וכשיש מוזיקה אז שומעים פשוט חרא ממש כמו פול ווליום ברמקולים ממש זולים. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? נ.ב. הרמקולים נבדקו (מן הסתם) הם לא הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול מסוג avermedia 009 חיברתי ממיר של חברת HOT התמונה לא הכי איכותית אבל עם זה אפשר להתמודד.., יש רעש רקע קבוע כל הזמן, למה זה? האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לא יודע מהיכן להתחיל לשאול. זה ממש רעש של תקתוק אחיד, וזה קורה בכל פעם כשהמסך לא מזוהה. אז עכשיו אני עם מסך לא מזוהה... בעיה של החיבור, של כרטיס המסך? של המסך? DELL U2415 תודה מראש למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול של חברת NATIVE INSTRUMENTS שעובד ביחד עם תוכנת TRAKTOR. לפני כמה זמן התחילו לי רעשי רקע כאשר אני מנגן מוסיקה.כאשר שלחתי מייל לחברה הם טוענים שזה מגיע מהמחשב שלי נתנו לי כמה עצות לבדיקה כולל 2 תוכנות. כאש הרצתי את הבדיקות באמת הן הראו לי שהמחשב גורם לזה. ובתוכנה אחת היא גם מראה מה גורם לזה.דרייברים שהתקנתי על המחשב כמו: usbports.sys dxkrnl.sys storport.sys wdf01000.sys hdaudbus.sys בבדיקות שעשיתי ניתקתי את כל מה שמחובר בUSB ואני לא צריך(חוץ ממקלדת עכבר והכרטיס קול) הראה לי שיש עדיין משהו שמעמיס ניתקתי אז את הכרטיס קול וזה הראה שהדרייבר הזה כבר לא מראה קפיצה. ניטרלתי את הכרטיס רשת עידכנתי גירסא לכרטיס מסך שום דבר לא שינה. עוד אני אציין שכבר מלכתחילה הס…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי ציפצופים מוזרים כאלה מהרמקולים של המחשב וכשאני אני גם מחבר אוזניות לחיבור הקידמי של המחשב ..מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי דיסק קשיח של Western Digital SATA 160GB 8MB Buffer הבעיה שבזמן האחרון הוא משמיע רעשים חזקים של סיבובי מנוע. הדיסק קשיח עובד מצויין ומהר כרגיל אבל הרעש מעצבן עד אין סוף. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ואיל ניתן לתקן זאת? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להקליט דרך כרטיס הקול שלי - M-Audio FW 410 שמחובר דרך FW PCI ללוח האם - Gigabyte p965-s3. כשאני מנסה להקליט מתקבל רעש בהקלטה שלא מאפשר הקלטה נורמלית. דוגמא: http://www.geocities.com/o_mendels/try.wav http://www.geocities.com/o_mendels/try.mp3 כשמקשיבים למיקרופון (מוניטורינג) בלי הקלטה, הכל נשמע טוב. כשמקליטים מכרטיס הקול הON BOARD גם כן נשמע טוב. ניסיתי לשנות כל מיני דברים, כולל בביוס - HPET וגם PCI latencey timer אבל כלום לא עזר. אשמח לרעיונות ותודה, עמרי.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו אצלי רעשים כמו תיקטוקים או גימגומים בזמן צפיה בסרטונים מהיוטיוב לא בעיה של מהירות ההורדה ,זה קורה גם כשאני נותן לסרטון לרדת עד סופו הבעיה רק ביוטיוב אצלי במחשב הסאונד נישמע טוב מאוד גם אין בעיה בצפיה בסרטים מהמחשב הפלאג שוקוווב מעודכן וביטלתי כפילויות יש רעיון למישהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[table][tr][td] שלום, חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה. ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות. תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כונן קשיח מסוג MAXTOR DIAMONDMAX PLUS D740X - מספר דגם 6L0J02 - התחיל להשמיע רעשים, כמו של מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה, אותם רעשי SPIN UP שמושמעים כאשר מדליקים את המחשב. האם להתחיל לדאוג, או שזה בגדר שחיקה רגילה (הדיסק כבר בן למעלה משנתיים)...?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
??? שלום חברים, כבר לא מעט זמן המחשב שלי עושה רעשים ממש בלתי נסבלים, כמו איזה מכסחת דשא או אופנוע 500 סמ"ק. זה נמשך כמה דקות ויותר, ואז נפסק לכמה דקות ומתחיל מחדש, וככה כל הזמן. הבנתי מאנשים שסיפרתי להם את זה שזה כנראה מאווררים מלוכלכים ולא משומנים. אז קניתי ספריי לחץ אוויר, לקחתי שמן מכונות ופתחתי את המחשב והתחלתי לנקות אותו. המאווררים אכן היו מלוכלכים אבל ניקיתי כמה שיכולתי ואני חושב שגם שימנתי, כמו שרשום במדריך פה באתר. בכל אופן, זה הוריד את הטמפרטורה של המעבד בכ-10 מעלות, אבל לא פתר את הרעש. מה עוד זה יכול להיות? מה עושים במצב כזה? ??? :'( המחשב איתי כשנתיים. תודה מראש ומקווה לעזרתכם, ניר.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-