עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LordEnlil,

דגם dell 9550. אני שומע רעשי "pop" יוצאים מתוך המחשב, מהחלק התחתון בעיקר ככה זה נשמע: https://dbree.org/v/5df562 מבדיקה של סרטוני יוטיוב זה האזור שבו נמצאת הבטריה. האם זה מסוכן להמשיך להשתמש במחשב? הרעש קורה גם לאחר כיבוי המחשב. מבדיקה באינטרנט יש סוללות מתנפחות, שבדרך כלל גורמות לבעיה עם הTOUCH PAD (קשה ללחוץ עליו ויוצא מהמקום). זה לא קרה לי, ואין ריח שרוף. ממש אודה לעזרה תודה

2. Started by amirhe,

היי לכולם, מקווה שמישהו יוכל לתת לי רעיון לגבי הבעיה שמיד אפרט. יש לי מחשב שנרכש בשנה האחרונה. בחודש האחרון התחילו רעשים שנשמעים כמו "קליק" והם מופיעים אחת לכמה זמן. הזמן בין קליק לקליק משתנה אבל הם לא רצופים מאד. אלו לא המאווררים מכיוון שהקליקים האלו מופיעים גם כשהמחשב כביכול סגור. בהתחלה חשבתי שאולי זה הספק (ספק של LIBERTY 500) ואז ביצעתי את הפעולות הבאות : 1. העברתי את שקע החשמל של המחשב לתקע אחר 2. כיבית את הספק מהמפסק שיש על הספק עצמו. למרות זאת עדיין הופיע אותו קליק. חשבתי אולי יש משהו נוסף שמזין את המחשב כמו שקעי USB . יש לי כרטיס קול חיצוני איתו אני עובד להקלטות מוזיקה ומקלדת מידי, נתקתי את מקלדת המידי כי חשבתי שאולי היא שולחת פקודות כלשהן למחשב אבל זה לא עזר. נשמ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברי הפורום היקרים. ברשותי מחשב ASUS 1000HE מחודש שנרכש ב26.4.10 מרונלייט. המחשב עדיין באחריות. לאחרונה המקלדת התחילה לעשות רעש "קליק" חזק כאשר לוחצים בעוצמה מסויימת על המקשים: א, ר, ק, W, Q, ע, כ, ג, ד, ש, ס, ז, 1, 2, 3, 4, 5. יש לציין כי אני שומר על המקלדת שלי בתנאים הכי טובים שאפשר. ארצה לדעת מה לעשות בנידון, והאם דבר כזה הוא בר תיקון. בנוסף מה כבר יכול לגרום לבעייה שכזאת? האם היא מכוסה על ידי האחריות? תודה, אור כהן.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by shay4383,

שלום לכולם, בזמן האחרון מדיי פעם נובע מהכייון של מארז המחשב רעש של "קליק" שמופיע בתזמונים אקראיים ולפעמים לא מופיע כלל. כשפתחתי את המארז (שנשאר פתוח בשל החום הכבד השנה) לא ממש הצלחתי לאתר מהיכן בדיוק מגיע הרעש. *בשנה האחרונה החליפו לי ספק כוח וכרטיס מסך (את הכרטיס מסך לפני הספק). תודה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by hichcock,

יש לי כרטיס מסך מדגם hercules radeon 9800xt 256mb. בזמן האחרון המחשב עושה רעש של מאוורר שעומד לשבוק חיים, פתחתי את המארז הדלקתי את המחשב וראיתי שזה המאוורר של הכרטיס מסך. הוא לעיתים מסתובב חלק אבל לפעמים עוצר למאית השניה וממשיך ועושה המווווווווווווון רעש (שלא אמור לעשות) ולעיתים נדירות מפסיק לעבוד מה שגורם למחשב לקרוס (כדי להגן על הכרטיס). הוצאתי את הכרטיס, פירקתי אותו לגורמים, ניקיתי את כל האבק, גם ניקיתי את המעבד של הכרטיס ושמתי משחה טרמית חדשה - לא עזר בכלום. למישהו יש רעיון? :-\ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. רעש הבזזר הופיע לאחרונה בהדלקה או ביציאה מ stndy ונמשך מס' שניות ברצף. בצעתי נוהל RTFM אבל לא מוזכר שם דבר ה mobo הוא 965P-S3 rev3.3 בן שנה וקצת מישהו יודע מה פשר הבזזזר הזה? האם יתכן שמקור הבזזר הוא בכלל מהמארז (ANTEC SONATA ) ? תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  7. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם יש לי בבית מגבר סטריאו. אני מכניס אליו 3 כניסות - ממיר הוט, PC, נגן CD. הבעיה - כאשר 3 הכניסות מחוברות, הכניסה מה-PC מייצרת רעש רקע של בזזזזז. אם אכניס למגבר רק את הPC, בלי 2 הכניסות האחרות, לא יהיה רעש. הדבר קורה גם אם אני מנסה מגבר אחר, כך שהבעיה אינה במגבר, והיא גם אינה כבל, ניסיתי להחליף. לבסוף החלפתי את הPC בלפטופ - הכנסית למגבר את הלפטופ במקום הPC ואין רעש. כלומר, הרעש מגיע ספציפית מהPC. מישהו יודע להסביר לי ממה זה נובע? האם זה בעית כרטיס הקול? אם כן, למה זה לא מרעיש כאשר אני מכניס רק את הPC למגבר ? האם זה קשור להארקה של מחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. קודם כל שלום. אממ יש לי בעיה בילתי נסבלת של רעש בזמן האחרון, פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוררים פתחתי את הספק, ניקתי את המאורר שלו, שימנתי את כל המאוררים, הם מסתובבים מעולה.. אבל עדיין יש רעש. שמתי לב שרוב הרעש הוא מהמאורר של המעבד, עכשיו הוא עובד מעולה, יכול להיות מצב שהוא עובד חזק מדי? O_ם ועוד בעיה מוזרה, המחשב איטי בזמן האחרון, אני מדליק אותו, בהתחלה הוא עובד טוב, ואז מתחיל להיות איטי זה נראה בלאגים במשחקים וכד'. לא נראה לי שהמחשב מתחמם מדיי, 55~ מעלות במאמץ זה הרבה? למעבד הכוונה.. יש לי המחשב שנה וחצי, והוא תמיד עבד מעולה, לא נראה לי תקופה מספיק ארוכה בשביל שהרכיבים עצמם יגרמו לזה, אבל גם על זה חשבתי.. בכל אופן, מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by Albetron,

נשמע רעש מאוד לא נעים מהמארז 70 אחוז מהזמן ובמיוחד כאשר אני מריץ משחקים, הטמפרטורות מאוד נמוכות. עכשיו לצורך העניין כשנשמע הרעש המעבד על 23 מעלות והכרטיס מסך על 37. והמארז 25. בזמן הרצת משחקים כל הטמפרטורות עולות ב8 מעלות מקסימום. *ד"א - אין לי איך לפתוח את המארז..המפתח פשוט לא עובד..אבל מבחוץ ראיתי שהמאווררים עובדים בסדר ובעצם זה לא נשמע בכלל כמו רעש של מאווררים. כמובן אחפש ביוטיוב רעש דומה ומקווה שאמצא להעלות אותו לכאן. בינתיים פשוט אני לא יכול לסבול את הרעש הזה

• 36 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by kuBBia,

קניתי בשבוע שעבר את המפרט הבא AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Sapphire ATI Radeon 5830 1GB GDDR5 HDMI קירור משופר צורב LG GH24 SATA x 24 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z [seaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze בזמן מנוחה או שימוש לא מאומץ הוא יחסית שקט, הבעיה מתחילה בזמן שהמחשב במאמץ אפילו לא גדול מידי (משחקים בפייסבוק גורמים לזה) אני לא יודע אם הבעיה היא שמארז מלא חורי אוורור ולכן שומעים את המאווררים בטירוף או שיש כאן משהו תקול זה פשוט לא נשמע לי סביר כמות הרעש שיוצאת מהמ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Hawie,

שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by שמעון 17,

חברה יש לי מחשב והוא עושה רעש איום ונורא אני לא יכול להשאיר אותו דלוק בלילה וזה קרה רק בזמן האחרון יש לי אותו שנה אז רק בחודש הזה הוא התחיל להרעיש אז מה אני עושה בקשר לזה ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה במחשב קודם כל הוינדוס עולה אחרי 10קווים בטעינה והוא עושה רעש ד"א החלפתי כבר מאורר שלא היה טוב . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by TNT,

המחשב מחובר למערכת שמשמשת לרמקולים. כשאני מגביר את הווליוום במערכת אז אני שומע רעשים כאלה- בסססססססססססססססססססססססססססססס. משהו יודע מה הבעיה ואיך ניפטרים ממנה?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by tidan27,

שלום ברשותי רמקולים 5.1 של לוגיטק z5500 הרמקולים מחוברים באמצעות כבל אופטי שיוצא מהמחשב למגבר מדי פעם אני שומע טיקים ברמקולים גם במצב שהווליום נמוך עד הסוף מה הסיבה לתופעה הזאת?

17. שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה (מפרט בצד). שמתי לב שכאשר אני עושה פעולה כלשהי במחשב שכרוכה בניגון סאונד מסויים (אפילו קליקים על תיקיות בווינדוז) הרמקולים משמיעים צליל "פיצוץ" שכזה, כמו שמדליקים רמקולים, או מחברים רמקולים למכשיר פועל. (מקווה שהתיאור מספיק מובן). לאחר שזה קורה, הכל עובד מצויין ואין רעשים נוספים. רק אם לא ינוגן עוד שום צליל והכרטיס קול לא יהיה בשימוש התופעה תחזור על עצמה. אני מניח שזה כרוך באיזשהו מנגנון של חיסכון בחשמל שמכבה את הכרטיס קול, אבל חיפוש באינטרנט לא העלה תשובות לגבי הפיתרון של הבעיה. *בדקתי את התופעה גם על רמקולים אחרים. **הרמקולים מחוברים ליציאה האחורית בלוח האם. באזניות שמחוברות לפרקים ביציאה הקדמית של המארז לא הבחנתי בתופעה. אשמח אם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. היי, העברתי Fortissimo III 7.1 ממערכת ישנה לחדשה, שנמצאת כעת בדיוק באותו מקום של הישנה, והתגלתה בעיה רצינית באיכות הקול. גם באופטי וגם בקואקס איכות הקול ירודה מאוד ויש "ססס" בצלילים גבוהים והפרעות נילוות. הכרטיס עבד מצוין בערכת הישנה. בהפעלת הסאונד דרך לוח האם אין הפרעה באופטי או בקואקס (כמובן שבאותו הזמן מופעל רק כרטיס הקול או רק ה APU). ישנה הארקה למחשב, ככול שאני יכול לדעת, וכרטיס הקול נמצא הרחק מכרטיס המסך ככל האפשר (פירוט במפרט מחשב). מה עלול לגרום לבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by donAM,

היי אני חדש פה אחלה אתר אחלה פורום יש לי בעיה מרגיזה כבר קרוב לשבוע פשוט כך יום אחד התחילו להופיע לי ארטיפקטים על המסך לרוב כשהמחשב היה עמוס (בזמן גלישה באיטנרנט+הורדה) וגם במזמן מחשק והיום יש לי גם רעשים של שלג מהרמקולים שוב גם אחרי שהמחשב עמוס זה הגיעה למצב שהיום רק כשאני אני מדליק את המחשב ואת הטלויזה אז גם שם התמונה קופצת.... התקנתי כבר דריבריים חדשים ובכל זאת יש לי מין שינוי בצבעים ברקע מידי פעם כאילו שהכרטיס עושה ריפרש.... בדקתי את הכרטיס אצל חבר (אותו לוח ) הוא עבד מצויין.... המחשב לא מתחתם לדעתי 42 לוח ב 50 מעבד ...... יש לי ATI RADEON 9600 PRO תודה ...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. חברי הפורום שלום. אולי כמה מכם זוכרים את הבעיה שהייתה לי עם הקבלים שמתנפחים על הלוח. בקיצור אחרי שהחליפו לי 3 או 4 לוחות מאותו דגם (7VAX של Gigabyte), בסוף (לפני 4 ימים, אחרי שהמחשב היה בחנות 3-4 שבועות) נתנו לי את דגם 7VA, שלא כולל כרטיס רשת מובנה (ואין בו גם ביוס כפול או DIPs לשינוי המכפלה, אבל חוץ מזה הלוחות דיי זהים), בטענה שיש בעיה בסידרה של ה 7VAX וב 7VA אין את הבעיה הזו (קבלים אחרים). בכל מקרה - אני צריך 2 כרטיסי רשת במחשב - אחד לחיבור מודם הכבלים (אינטרנט) ואחד לשיתוף למחשב השני בבית. כרטיס אחד חיצוני כבר היה לי - כרטיס פשוט של Realtek שעבד בסדר גמור. מכיוון שבלוח שקיבלתי לא היה כרטיס רשת מובנה, נתנו לי כרטיס רשת נוסף. בהתחלה שמו עוד כרטיס של Realtek, אבל למזלי בד…

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  21. היי, לכולם. יש לי מעבד i7 9700k שקירור האוויר שהיה לי לא קירר טוב (הגיע לכמעט 100 מעלות!) עקב כך, הרכבתי קירור מים corsair hydro h45. בגלל מגבלות מארז לא הייתה ברירה אלא למקם את הקירור במקדימה של המארז בחלק העליון. בימים הראשונים הכל היה בסדר, היה רעש סביר כיאה לקירור מים יחסית זול. לאחרונה התחיל רעש זמזום קיצוני (כנראה מהמשאבה?) מהקירור. זה די בא והולך. לפעמים זה חזק יותר ולפעמים זה חלק יותר. יכול להיות יום שלם של שקט, ואז יום שלם של רעש. יש לציין שהמשאבה מחוברת ללוח האם לחיבור SYS_FAN 2, כמובן 4 פינים. המאוורר של הקירור מחובר כמובן ל- CPU FAN. השאלה שלי היא האם יש בעיה בקירור ולנצל אחריות? מה גורם לרעש הזמזום הנו…

22. Started by Fire_Trooper,

יש לי בעיה קצת מוזרה... כשאני מדליק את המחשב, לא מייד אלא אחרי שהווינדווס מתחיל לעלות, מתחיל רעש חזק מאוד (כנראה של מאווררים). הקטע המוזר הוא שכשאני מכבה את המחשב ממש מייד ואח"כ מייד מדליק שוב הרעש נחלש מאוד ועם הזמן ממש נעלם (חוזר הרעש השגרתי של המאווררים). מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaked be,

אהלן, לאחרונה יש לי רעש ממש חזק מהמאורר בלפטופ. השתמשתי באוויר דחוס להוציא אבק וגם פתחתי את הלפטופ וניקיתי כמה שאפשר את המאוור ובאיזור של הגוף קירור. יש סיבה לרעשים האלה חוץ מאבק ואיך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש) אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר. הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל) אני ממש נואש למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by stingeR-,

היום בבוקר פתחתי את מחשבי החדש(במפרט המחשב הראשון) ופתאום יש רעשים מאוד מאוד חזקים מהספק. לאתחל את המחשב(כאילו לסגור ולפתוח)לא עזר. רק אחרי כמה פעמים שפתחתי אותו היה לי רעיון אולי לנסות לדפוק על הספק מאחורה... עשיתי זאת , הספק שב להיות שקט... אבל מה הבעיה שם? מעניין שזה גם קרה לי עם המחשב הישן וגם שם רק דפיקות על הספק עזרו , וזה תמיד קורה לאחר לילה חורפי אחרי הקיץ... כאילו בעונות האלו(קניתי את המחשב מאייבורי ובדקתי שהספק לא משומש והוא חדש.)

דיונים חדשים בפורומים