תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רב לאחר פתיחת המחשב (חיבור כבל מתח לכמה דקות) המחשב עבד, כיבתי, ניתקתי את הכבל מהכונן, סגרתי את המחשב. המחשב לא ממשך לוינדוס ונשאר תקוע, וגם לא ניתן להכנס לביוס, (כרטיס) החלפת כרטיס מסך לאחר המחשב מעלה. תודה *** כנראה שקשור לביוס, לאחר התקנה עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למעבדת תיקונים למחשב נייח מקצועית בתל אביב בגלל חשד לבעיה חומרתית (בספק או בכרטיס מסך) ובגלל זה נדרשת מעבדה עם מולטימטר או יכולת מדידה אחרת של חשמל. יש למישהו ניסיון טוב עם מעבדה בתל אביב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רב, עזרתכם תתקבל בברכה. אני חדש כאן ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. ברשותי טאבלט בעל מקלדת נשלפת עליו מותקן WINDOWS 10 HOME EDITION בשם ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-012 בכל פעם כשה-WIFI דולק, ה-BLUETOOTH מתנתק (בין אם זה אוזנייה, רמקול, מקלדת וכו'). בהתחלה חשבתי שה-BLUETOOTH פשוט מתנתק אקראית, אך גיליתי זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את ה-WIFI כמשחק, לראות מה יקרה. בכל פעם כשה-WIFI כבוי, ה-BLUETOOTH נשאר מחובר כל הזמן. בנוסף העירו לי שמדובר בבעיה בדרייבר של מכשירי ה-BT אבל מדובר במדיות מוזיקה (רמקול נייד AC BTS-F7 ואוזניות sennheiser HD4.40) שהם לא זקוקים לדרייבר. בנוסף ניסיתי להתקין מחדש ולשחק עם ההגדרות הקיימות במנהל ההתקנים …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עובר לדירה שכורה עם אילוצים של מיקום דברים. האם יש דרך לעבוד בין נייח למסך המחשב באופן אלחוטי? ידוע לי שבנייח אפשר להכניס כרטיס אלחוטי. אבל המסך הוא לפני מספר שנים ולא חושב שיש לו אופציה אלחוטית. ( אם בכלל יש דבר כזה במסכי מחשב- יודע שיש בטלויזיות חכמות).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז חודש שלם שהמחשב עבד מעולה, פרמטתי אותו מסיבה כלשהי ושוב נהיה ריסטרט אחרי יום אחד שהוא דלוק ככה באמצע עבודה מה אני יכול לעשות? בעיה חומרתית אין לא במעבד, לא בכרטיס מסך, לא בספק כח ולא בראם, כל אלה עברו בדיקת מעבדה החלק היחיד שנשאר חשוד חומרתית הוא הssd אבל הריסטרטים לא היה בחודש שלם לפני הפרמוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעיה בקשר למחשב נייד לנובו שעודכן ל - Windows 10, לפני חודש בערך קיבלתי עדכון תכונות ל Windows 10, והסכמתי לעדכון, לאחר מכן בכל הפעלה של המחשב לאחר כמה דקות המחשב קרס (הופיעה המסך הכחול של ווינדוס) והופעל מחדש וכך הלאה, בשיחה עם מיקרוסופט ישראל הוסבר שיש לחזור לגירסא הקודמת ולפנות ללנובו ישראל לצורך קבלת עדכון ביוס ועדכון צ'יפים, פניתי ללנובו ישראל, אך שם נאמר שהם אינם יכולים לתמוך במחשב משום שהאחריות הסתיימה, כעת מערכת ההפעלה מחייבת לעדכן את המערכת, כשמתכוונים לכבות את המחשב יש רק עדכן וכבה אין אפשרות לכיבוי ללא עדכון, המחשב הוא מחשב נייד מחברת לנובו G710. אשמח לקבל פיתרון למצב. תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב ויש עדכון שלא מתעדכן לי, זה: • 2018-01 עדכון מצטבר עבור מערכות המבוססות על Windows 10 Version 1709 עבור x64 (KB4056892)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המיקרופון שלי החליט להפסיק לעבוד למרות שב100 אחוז הוא תקין חיברתי עוד מיקרופון אחר למחשב בישביל ליבדוק שהוא באמת תקין וגם הוא מסרב לעבוד ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר למרות שהמחשב קולט שהמקרופון מחובר הוא לא עובד משהו יודע למה כזה דבר יכול לקרות? עריכה: אוקי עכשיו המקרופון כן עובד אבל זה תקלה שחוזרת על עצמה כל הזמן שהוא מפסיק לעבוד ואז אחרי כמה זמן חוזר מעצמו אז בכל זאת אשמח לתשובות אם משהו יודע למה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי. כרגע יש לי הארד דיסק ssd שעליו מערכת הפעלה של windows 10, מערכת ההפעלה עדיין מתעדכנת על המחשב שלי כל כמה זמן ואני לא יודעת איך להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק החדש בלי לגרום למערכת ההפעלה להפסיק להתעדכן... אני עוד לא קניתי הארד דיסק חדש, אני רוצה לוודא שיש פתרונות לכל הבעיות שלי לפני שאני קונה אחד חדש. תודה מראש ? (אני אשמח להסבר מפורט כי אני לא כל כך מבינה בזה ?)
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אולי זה לא המקום הנכון,אבל זה נראה לי פחות או יותר הפורום הכי קשור... אם לא-העבירו אותו הלאה בבקשה. תודה. יש לי מייל מאז ומעולם של 012 (אינטרנט זהב) ואני רוצה להתנתק מהם ורק בגלל המייל שלהם "נתקעתי" איתו עד היום. יש לי שם המון רישומים לפורומים וסיסמאות ושחזור סיסמאות אליו וכו', לכן עדיין לא עברתי לג'ימייל למשל. לעניין: תחת "חשבונות וייבוא" בג'ימייל, אני רואה 2 אופציות- יבא דואר ואנשי קשר מידע נוסף יבא מ-!Yahoo, Hotmail, AOL או דואר אינטרנט או חשבונות POP3 אחרים. יבא דואר ואנשי קשר או בדוק דואר מחשבונות אחרים: מידע נוסף הוסף חשבון אימייל …
-
- 0 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
כיצד משחזרים מיילים שנמחקו מגמייל כולל מסל אשפה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כבל רשת שרץ מטרים בתוך הקיר. כרגע אין לי סבלנות להחליף אותו. אמרו לי שאפשר לחבר את המחשב הנייח לראוטר עם מתאם כנ"ל. עד שאחליט סופית מה אני עושה עם הכבל, איזה מתאם מומלץ ומה העלויות?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי נייד של Dell Latitude E6420. I5 2540M 4GB RAM 500GB HD הוא היה מעולה ואני עדיין חושב שהוא טוב לדרישות שלי. יש לו כמה בעיות ואני מתלבט אם שווה להשקיע בו את הכסף של התיקונים (אני אתקן הכל בעצמי). יש לו רמקול אחד שלא עובד - עלות באיביי כ-120 ש"ח סוללה גמורה - יכול להתחבר רק לחשמל מטען גמור ולא עובד. אני רוצה להוסיפ לו SSD של 128GB - אשמח להמלצות מתאם ל-HD במקום ה-CDROM - כ-20ש"ח לא בדקתי מחירים להכל, אבל הניידים בשוק עם נתונים בערך כמו הDell שלי יכולים להגיע ל2500 ש"ח תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בהמשך למה שהיה שם - אחרי ריסט לביוס המחשב עבד כרגיל (אבל לקח לו הרבה זמן לעלות, ומאז לא הצלחתי לגשת לביוס, זה כאילו מדלג על השלב בבוט שמאפשר לי להכנס לביוס ויש בזמן הזה מסך שחור). קבלתי דיסק קשיח חדש לפני כמה ימים כדי להחליף את הזה המזדקן שלי. החלפתי את הדיסק - מחשב לא עושה בוט. החזרתי לדיסק הקודם - מחשב לא עושה בוט. מאז זה רנדומלי לחלוטין, המחשב יכול לעשות בוט ויכול לא לעשות בוט, לא הצלחתי לעלות על שום דבר עקבי ובדקתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. את הספק לא בדקתי, אבל הרצתי בנצ'מארקים עם הכרטיס מסך על 100% ומעבד 60-70% ולא הייתה שום בעיה של חשמל, אז כנראה שלספק חשמל לבוט זו לא בעיה. האמת, אני מת לסיים עם זה כבר, אבל אני אפיל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל יש לו בעיה מתי שאני מנסה לחבר מסך ללוח אם הוא לא מציג לי כלום על המסך אני יודע שזה משהו בביוס יש פה מישהו שיכול להסביר לי מה לעשות שם שאני יכול לחבר מסך ללוח אם וזה יעבוד? תודה! נ.ב לא לכתוב פה שאני יחבר את מסך דרך הכריטס מסך!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi הכל עבד מצויין בלי שום תקלות , קניתי מגבר עם כניסות hdmi איכשהו אחרי מאבקים לא קלים הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, מישהו מתמצה בזה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הנייד: i7-8550u NVidia 940gmx 8gb ram יש לי בעיה לנגן את הקובץ הזה (וקבצים דומים) ideo ID/String : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format_Profile : Main 10@L5.1@High CodecID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration/String : 2 h 17 min BitRate/String : 17.4 Mb/s Width/String : 3 840 pixels Height/String : 1 600 pixels DisplayAspectRatio/String : 2.40:1 FrameRate_Mode/String : Constan…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היו איזה 6 מחיצות שונות לפני, שמחקתי את כולן ונשארה רק מחיצה אחת, יש לי רק ssd אחד של 250gb. אז כנראה המחיצות שמחקתי היו שייכות למערכת של המחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנו לוח אם GigaByte H77-D3H. לפני יותר משנה הלך כרטיס קול. לקחתי כרטיס קול חיצוני מאוד דומה לזה. עם הזמן באוזניות נעלם קול באוזן אחת. ניסיתי כמה סוגי אוזניות ביניהם חדשות מהמחבילה - יש מקרים שיש קול בשניהם אבל זה נעלם תיכף וחוזר להשמע רק באוזן אחת. האם הבעיה בכרטיס הקול הזול ויש להחליפו, או האם הבעיה באוזניות הזולות? כמו כן אשמח להמלצה לגבי כרטיס הקול ולגבי אוזניות פשוטות אך אמינות..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-