עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני אסביר, בתקופה האחרונה, נגיד בשנה האחרונה ככה, כל פעם שקורה מצב שהמחשב מתכבה בצורה לא נכונה או ריסטרט בצורה לא נכונה, כשאני פותח אותו מחדש הכוננים הקשיחים לא מזויים בכלל והוא רושם לי שהוא לא מוצא בוט למחשב. תמיד הייתי מחכה איזה רבע שעה והופה .. קסם .. המחשב עולה בלי בעיות. בשבוע האחרון המצב החמיר פצצות, המחשב נתקע לעיתים קרובות יותר ולא מספיק לחכות רבע שעה, עכשיו מדובר בשעות ואף ביום שלם עד שעולה מחדש. פתחתי את הקופסא של המחשב וראיתי שאחד המאווררים לא מסתובב בכלל, המאוורר נמצא ליד החיבורים של ה SATA של המחשב ( אם זה משנה משהו .. ) אז עכשיו אני מנסה לתקן את המאוורר או להחליף אותו ( אחד החוטים נקרע או משהו ) בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: למה דווקא כאשר יש ריסטרט…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. המעבד שלי בזמן האחרון עושה רעש כאילו הוא ממריא עוד 2 שניות והמחשב שלי נהייה איטי (למרות שזה 2000 מגהרץ ו512 RDRAM) וזה מאוד מעצבן...אה ודרך אגב מתי שאני עושה CNTRL+ALT+DELETE- פועל לי משהו RUNDLL32 ועוד משהו מוזר (יכול להיות שזה אומר משהו). עשיתי בדיקה עם התוכנה ADAWAER 6 והיא לא מצאה כלום בדקתי באנטי ווירוס ואין ווירוסים. ב-ב-ק-ש-ה.......מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה??????????? :-[

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lord69,

הורדתי מרינדה, ושאני עושה לו התחבר אני מקבל את זה: יש למישהו מושג מה עושים?? ואיך אני עושה שיראו במירנדה תרשימה של האיסקיו הקודם אני ממש אודה למי שיעזור!! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by alex542,

חבר שדרג את המחשב עם כרטיס מסך Radeon hd 7950 וספק איכותי של סיסוניק Seasonic M12II-620 620W Modular Bulk. בבדיקה בחנות שהמחשב עובד הספק גרם להפסקת חשמל והיו ניצוצות. הם החליפו את הספק לאותו אחד חדש ונדלק בסדר אבל בבית שוב היו הפסקות חשמל בהדלקה ואם המחשב הצליח להגיע לשולחן העבודה אז הוא המחשב ביצע כל הזמן ריסטרט. הבעיה כנראה בספק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by T3,

לפני שבועיים בארך המחשב התחיל לעשות לי בעיות לא אבנתי למה עשיתי format הכול כלום לא עזר הבעיה כזאת שיש תמונות זזות (כול מיני משחקים) המחשב מתחיל להיות איטי אחרי שהתמונה עוצרת זה חוזר לפעול טוב אני לא מבין למה זה קרא.. עכשיו אני בודק בתוכנה everest את המעלות של המחשב אולי זה הכרטיס מסך אבל לא הכרטיס על 37 מעלות והלוח אם הכול בסדר.. אבל המעבד על 72 מעלות אני לא יודע מה לעשות. אמרו לי זה יכול להיות עבק או שאולי המאורר לא טוב .. בבקשה אני צריך עזרה דחוף זה מעצבן מאוד אני לא יכול לעשות כלום ??? :-[ נ.ב אמרו לי לנקות את המאורר של המעבד אני לא יודע איך מוצאים אותו זה מאורר שקיבלתי אם המעבד והוא לא יוצא לחברים שלי יש מאוררים אחרים ואותם כן הצלחתי להוציא .. תודה לעוזרים ועוד…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Randy Orton,

יש לי מישהו שיש לו מחשב מובנה של HP עם סלרון 1000-100-256KB עם 128MB RAM ... העניין הוא כזה הוספתי לו זיכרון 128MB DS 16CHIPS SDRAM והמחשב עובד בכלל לא רע חשבתי להחליף לו מעבד לפנטיום 3 , 1000-133-256KB השאלה אם ירגישו הבדל בין באס של 100 ל 133 סה"כ 33 MHZ .. וגם חשבתי לקחת את הכונן הקשיח 5400 הישן שלו ולשים 7200 במקומו ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. היי קניתי את החלקים הבאים וחיברתי: gigabyte z77 ud5h i7 3770 4*4GB Gskill seasonic 620w SI12 antec p193 וכל המאווררים פועלים (המאוורר של הספק מופנה כלפי מעלה לא החוצה - לא יודע אם קשור..) ניסיתי להעביר את הכונן עם הווינדוס והכל מהמחשב הישן - ולא עבד. קראתי בפורום שלא תמיד ניתן לעשות זאת עם ווינדוס אז קניתי כונן קשיח WD caviar blue 1TB התקנתי ווינדוס ומדי זמן לא מוגדר המחשב קופא - אי אפשר להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl+alt+del או כלום. ואז אחרי מספר דקות הוא נכבה. הווינדוס מעודכן עד אחרון העדכונים. בדקתי טמפרטורה במספר תוכנות כל אחת אומרת משהו אחר : realTemp http://i45.tinypic.com/1zzlseo.jpg בסביבות 40 מעלות speedFan http://i48.tinypic.com/1o63wm.jpg בסביבות 20 מעלות Bios …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. רציתי לסגור כמה תוכניות שלא יעלו עם המחשב דרך הstartup ואז ראיתי משהו שנקרא ytdownloader עולה לי עם המחשב, ועוד זה מופיע לי פעמיים. מה זה? לא זכור לי שהתקנתי דבר כזה, ואיך אני נפתר מזה אם זה לא נחוץ? תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. זה נראה לי המקום הכי מתאים בפורום אז בבקשה אז ככה ב-2 התמונות למטה תראו אלו כבלים יש לי בבקשה בבקשה אנשים תסבירו מה לחבר ולאן...!!! תודה לעוזרים... http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535857.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535867.jpg מה לחבר ולאן!!!

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  12. יש לי ספק של 300W HEC ובאובר קלוק אני מקבל הודעת שגיה מעצבנת שעדיין לא הבנתי אותה , כבר פירסמתי פה את התמונה ואף אחד לא ידע להסביר אותה בדיוק. ולא משמן שמתי לב שלפעמים המתח של ה 12V יורד ל 11.6 אפילו!. (והסיבה להודעת שגיעה היא ממש לא הזכרון כי הוא היה כמעט 16 שעות ב MEMTEST86 ועבר בלי שגיאות) אני כבר מחבר חלק מהמאווררים לספק חיצוני כדי להוריד מעומס. והמפרט שלי דיי כבר אם כל המאווררים ככה שזה יפתיעה אותי אם הספק לא מחזיק את זה. זה המפרט (לעצלנים ): AXP 1700+ DUT3C 0310 xpwm Abit NF7 Rev.2 TwinMos 3200 ddr 400 512MB Radeon 9700 NonPro WD 80GB 8MB Buffer ATA100 7200 Quantum 20GB 2MB Buffer ATA100 7200 CD-RW Sony 24-10-40 Logitech MX-500 Creative In…

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by kalimero4,

ש לי בעיה במחשב שאני מנסה לפרמט מויסטה לXP... במחשב נייד מסוג LG RS10 המחשב לא נותן לי לפרמט ישר מויסטה לXP הבנתי שיש עם זה בעיה נפוצה וצריך להשתמש בתוכנה MHDD בקיצור צרבתי את התוכנה על דיסק היא עולה אבל זה לא מזהה לי את ההארד דיסק עדיין... ניסיתי לשנות בביוס מיליון ואחד הגדרות מהאינטרנט עדיין לא עוזר...לא מזהה הבנתי שיש בעיה עם משהו שזה מוגדר אולי SLAVE... אבל אני עדיין לא מבין מה צריך לעשות.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  14. ראשית שלום לכולם . אז ככה , ניסיתי לעשות UPDATE למערכת XP PRO בכמה מחשבים ובכל זאת הוא נכשל כל הזמן , מישהוא יודע למה , מה לעשות , אנא דחוף ביותר ...

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by IzikDude,

אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פרסמתי שאלה ל הכרטיס מסך... (היה לי FPS נורא נמוך על ההגדרות הכי נמוכות) בקיצור, הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך פועל טוב אבל יש בעיה עם המעבד, שמתפקד ממש גרוע !!! עשיתי בדיקה ב - 3D MARK 05 קיבלתי ציון של 5500 בגרפיקה אבל 2000 ב CPU בדקתי והוא אמור לקבל ציון של בערך 5500 ~ (AMD A X2 +3800) יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה ????

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום, לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה. במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר. אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tzatza,

המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  18. המחשב שלי עבד מצויין, עד שחיברתי מסך נוסף. 2 המסכים DELL 2209 (מקסימלית 1680* 1050) ותודה ל- :About:Blank! עומס עבודה - משרדית כבדה. מאז שחיברתי המסך הנוסף, המחשב לא מפסיק ליפול. המצב מחמיר, ועכשיו יש בעיות גם בהפעלת המסך הראשון לבדו. האם לדעתכם הסיבה היא לוח האם (המחשב בן שנה וחודשיים), או כרטיס המסך? אולי שניהם? מפרט קיים: מעבד אינטל 3.00GH 6mb core 2 duo e8400 לוח אם G31M4-FI ארבעה חריצי זיכרון + FireWire כרטיס מסך Nvidia Geforce 9400GT 1G HDMI MSI דיסק קשיח פנימי - ONE TERA SATA2 32 MB Samsung זכרון DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור צורב מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING ספק כח PFC SPIRE 12 CMfan 550 w spire מארז 25CM Fan EZcooL 1. זאת …

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by RayZ,

בכל פעם כשאני מעביר את גלגלת הדפדפן \ התיקיות במחשב אני שומע רישרושים חלשים מתוך ההארדיסק. זה לא רק עם העברת גלגלת,זה גם קורה עם מזעור והגדלת חלונות ,העברת תפריט וכל מיני דברים כאלה. אני כמעט בטוח שזה ההארדיסק כי זה מגיע מהכיוון שלו. ההארדיסק: Seagate 7200rpm Serial-ATA 120GB הרשרושים האלה ממש מעצבנים.

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by AmL1,

חלק מהמחשב שלי כתוב בג'יבריש במקום בעיברית נגיד באאוטלוק או בדפדפן למטה כתוב במקום "אינטרנט" בג'יבריש ובתפריט של הבלוטוט' חח קיצר בהרבה מקומות....מישהו יודע מה עושים עם זה?? תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. ??? קניתי מחשב חדש כרטיס מסך 3850 ומערכת הפעלה ויסטה 32 BIT לצערי כמעט בכל יום שהמחשב פועל מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה ATIKMDAG הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה" במיקרים מסוימים המחשב כבה לאחר קבלת ההודעה ונדלק שוב או שתצוגת המסך קופאת . בבקשה תסבירו לי מה הבעיה והיכן ומה אני יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by assaf990,

תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ב יש לי XP ולוח אם Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) כנראה שזה הלוח http://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3I עריכה כאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל. העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by גיא_בס,

המחשב שלי מרעיש בצורה מוגזמת וזה לא קשור למאורר מה עושים?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by user1552,

בוקר טוב, יש לי מחשב ישן כבן 5. הבעיה היא כזאת מאז ששדרגתי לווינדוס 10 המחשב קורס וקופא . פשוט יש ליד השעונים סימן של משולש אזהרה צהוב. פעמים רבות אחרי שימוש במחשב או לחילופין שהוא דלוק ואני לא נוגע בו . הוא פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום. אני אוסיף תמונות: זה המפרט שלי: אני עדכנתי את מנהלי התקנים. בעיקרון זה המפרט של המחשב שלי: אשמח לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ? נ.ב המחשב במצב בטוח לא מראה את הבעיה הזאת. …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by daphne_n,

אהלן לכולם, היום רכשתי מתאם IDE שמחובר להארדיסק פנימי של WD 120 ג'יגה, ומצדו השני מחובר לUSB 2.0. העניין הוא ככה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON. אני לא מבינה מה הבעיה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי האינטרנט מתנתק ברגע שאני מנתקת האינטרנט חוזר, אני לא ממש מבינה מה לעשות.. זה לא שהוא מופעל חשמלית על ידיי היואסבי יש לו חיבור חשמלי נפרד. מה עושים? למה החיבור של היואסבי 2 של ההארדיסק עולה על שאר החיבורים? תודה על כל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.