עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yogbob,

שלום, יש לי לפטופ גיימינג בן כ-שנה (בדיוק נגמרה האחריות לפני כחודשיים). מדובר ב- AsusROG zephyrus M. יש לי תקלה שנמשכת הרבה זמן והיא לא מתרחשת באופן קבוע מה שמקשה על מציאת הפתרון - המקלדת מפסיקה פשוט לעבוד כלל. שללתי את כל הצד התוכנתי וזה כולל עדכון דרייבים, פרמוט של הווינדוס כמה פעמים והכי חשוב הבעיה מתרחשת גם בביוס ובאתחול של boot חיצוני ככה שזה לא תוכנה בוודאות. כשהמקלדת עובדת היא עובדת בצורה מלאה ותקינה ושהיא מפסיקה לעבוד כלום בה לא עובד. התאורה במקלדת כן עובדת ולא מפסיקה. בהרצת דיאגנוזטיקת חומרה של האפליקציה של My Asus מופיע לי שיש בעיה במטען והסוללה. לא נתון מידע מעבר ל: "there may be an issue with the batte…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by samocha3,

יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. Started by ilanb0,

אני יודע שיש הרבה עכברים, מחפש המלצה על משהו שמחזיק הרבה זמן ומתאים במיוחד לטאבלט הזה.

4. Started by d10,

לאחר שמדליקים את המחשב ועל המסך מופיע שם של לוח אם מרגע זה המחשב נתקע ומסך מתחיל להבהב (נכבה/נדלק). לאחרונה המסך הפסיק להידלק בכלל. מה ניתן לעשות במקרה הזה? האם זה כרטיס מסך שנשבר? אציין שזה מחשב ישן (בערך 9 שנים) עם כרטיס מסך מובנה ולא נפרד. האם זה אומר שצריך להחליף את כל לוח אם? ניתן בכלל להשיג לוח אם שמתאים למחשב ישן כזה ולהחליף לבד? כדאי ושווה להזמין טכנאי בשביל זה? תודה.

5. Started by 34N1A1N79,

היי, בעבר השתמשתי בתוכנה של PC WIZERD היא לא תומכת בוווננדווס 10, השאלה האם יש בווינדווס 10 כבר את הפיצ'ר הזה מובנה שאפשר לראות את הרכיבים של המחשב במלואם, או שצריך להתקין תוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS מחקתי את הססמת המשתמש (bios) בנייד ועכשיו אני לא מצליח להכנס למחשב

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב amd 3200 וכרטיס 6600gt כאשר אני נכנס למשחק כל שהוא הטמפ' קופצת תוך דקה מ 40 מעלות ל70 בכרטיס ובמעבד. וכעבור זמן קצר מתחילות גם נקישות נראה לי מכיוון הכרטיס מסך. אגב המחשב בן 3 חודשים.ואני לא יודע מה לעשות,ישלי 4 מאוררים במארז עצמו בנוסף על המאוררים שיש על כל רכיב. מבקש עזרה . תודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by erjerjerj,

קניתי שטיח ריקוד שמחברים ליציאת ה USB. הבעיה היא שלמשטח יש רצונות משלו, כלומר הוא "לוחץ" עצמאית על מקשים (אני יכול לצאת מהחדר וכעבור זמן מה המשטח ילחץ בעצמו) לפי דעתי הבעיה קשורה לזיהוי שגוי של המשטח או משהו כזה מפני: 1. לפניו היה לי שטיח מדגם פחות טוב שעבד כרגיל 2. אם אני מחבר את המשטח למחשב הישן שלי win 2000 pro - celron 850 הוא עובד כמו שצריך עד עכשיו עדכנתי את הדרייבר של ה USB ושל ה צ'יפסט, וגם הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנת הריקוד המחשב שלי הוא: win xp pro athlon 64 1GB RAM gigabyte k8nf מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by GALR,

זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by davidsystem,

אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שבמסך אחד (+עכבר ומקלדת אחת) יהיה אותו מחשב ? במקום לעבור כל שניה ממחשב למחשב ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by tintin,

יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…

13. Started by Skippy,

שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

14. Started by haim1440,

שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע ובטעות התקנתי את הווינדוס על C וגם עלD. לאחר מכן מחקתי את הווינדוס מכונן D אבל כאשר אני פותח את המחשב עדיין מופיעה לי בחירה של ווינדוס. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by rafool,

BIOS מזהה את ה HD אבל אין לי גישה אליו דרך ה Win או דרך DOS (אני לא מקבל את הנתיב של ה HD), בפרוט החומרה ובמנהל ההתקנים במחשב ניתן לראות את HD כיצד ניתן לגשת אליו ? או לגבות חומר ? תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by mz155,

פתחתי על זה כבר אשכול בפורום "לוחות ומעבדים", ואמרו לי להעביר לפה... אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה תודה mz155

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  17. הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי באמת הגיעו אבל אין מערכת הפעלה על אותו מחשב אז איך אפשר לבדוק? אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו.. פשוט לא ידעתי איפה לשים...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. שלום אתמול הרכבתי מערכת חדשה הבנויה מ: 625W MODU ENERMAX E8400 P5E 2x2GB 1066 OCZ REAPER 4870 כבר מההפעלה הראשונה היו בעיות, נתחיל מהראשונה ועד לאחרונה: עוד בהתקנת הויסטה64 ההתקנה קרסה עוד בשלב מתקדם של ה expanding files למי שמכיר. אחרי מאמצים רבים וחשדות הצלחתי להתקין את הויסטה כשכל המערכת עובדת על הגדרות סטוק: 2 הסטיקים של הזכרונות בסלוטים הצהובים בלוח CHA1A+CHA1B על 1066. ממש בהפעלה הראשונה עוד לפני הדרייברים, הארד דיסק שקניתי לפני שבוע וחצי שעשה לי בעיות מהיום הראשון, מת, הוגדר בביוס כ0MB (מתוך 320 ג'יגה) והויסטה בכלל לא הגדירה אותו, בדקתי במחשב אחר - אותו דבר, הדיסק נפטר, ועליו כל הדרייברים מהאינטרנט שהורדתי לכבוד המחשב החדש. אחרי התקנת הדרייברים ללוח אם …

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  19. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by tberger,

שלום, ניסיתי להתקין כרטיס לכידת וידאו מסוג Pico 2000 על מחשב מבוסס AMD. הכרטיס מופיע כ"פועל כשורה" ברשימת ההתקנים אולם כאשר אני מחבר מקור וידאו ומפעיל את תוכנת הצפייה/הקלטה לא רואים שום דבר במסך. האם מישהו הצליח להפעיל כרטיס דומה? האם הכרטיס לא פועל עם לוח האם שלי של חברת Gigabyte? האם יש איזו דרך לבדוק האם פועל? האם יש כרטיס אחר שכן מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by Zeev86,

קיבלתי את ההודעה לאחר שיצאתי ממשחק: (במקרה גם everest עבד אז תפסתי גם את הטמפרטורות של המעבד והכרטיס, והם לדעתי בסדר) אני רוצה להוסיף גם שלפני השגיאה היו לי כל כמה שניות fps drops נוראיים. מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים שלי מעדכנים.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. Started by 1337Din,

הלך לי ההארד דיסק..בנתיים לקחתי את של אחי כדי לחבר,הכול טוב ויפה,הווינדוס עולה כמו שצריך אבל כשהמסך נכנס לשולחן עבודה אז העכבר נכבה. אין לי בעיה בחיבורים מכיוון שגם בזמן טעינת הווינדוס והעלת המחשב היה בו אור ורק כשהשולחן עבודה עלה אז הוא נכבה פתאום. יש סיכוי שאני אצטרך להוריד דרייברים ללוח אם לפני שאני מחבר אותו אצלי ואז הוא יעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by mskladman,

המפרט של המחשב הוא P4 2.8 לוח אם MSI עם צ'יפסט PT880 של VIA 512MB DDR 400MHZ הכרטיס מסך הוחלף מ FX5200 ל HD2600 PRO 512MB.(AGP עם הכרטיס מסך הקודם המשחק עבד כרגיל לא נתקע אבל באיכות נמוכה מאוד. לאחר החלפת הכרטיס המשחק תמיד נתקע באמצע. בדקתי זכרונות עם MEMTEST, הרצתי 3D MARK 06 , ניסתי לשים את ה AGP על X4 בלבד , ניסיתי דרייברים של OMEGA, דרייברים מהאתר של SAPPHIRE, ומהאתר של ATI ושום דבר לא עוזר המשחק תמיד נתקע באמצע ורק ריסטרט למחשב משחרר אותו. המחשב מריץ משחקים אחרים כמו MOH RISING SUN בקלות ונתקע רק במשחק הזה. אני אובד עצות. יש למישהו רעיון מה עוד נותר לעשות שלא עשיתי עדיין?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  25. המערכת היא Logitech x-530 הסנטר, הסאב והאחוריים עובדים יופי אבל הקידמיים לא מוציאים קול בכלל, לא בסרטים לט במוזיקה לא קולת של וינדוס, כלום. תודה

דיונים חדשים בפורומים