עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. כאמור התקנתי את הווינדוז 7 ישירות מהתקנה נקייה ללא הXP וכאשר אני מנסה לעשות אקטיביזם לווינדוז הוא מציג לי הודעה שלא ניתן לעשות זאת מכיוון שהווינדוז לא הותקן דרך השידרוג אלא כהתקנה נקייה, נסתי לעשות פורמט ולהתקין ווינדוז XP אך בהתקנה של הXP אני מקבל לפני ההתקנה מסך שגיאה כחול.. למישהו יש פתרון בקשה לבעייתי?!? תודה... ???

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  4. אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  5. עכשיו כאשר יש לי גם את ה SMASUNG 128 DDR 2100 ו LD 256 DDR 2100 אני לא יכול להגדיר ב BIOS מצב TURBO כי אז המערכת ההפעלה לא פועלת! או שלפעמים המחשב ניתקע בשלב של הבדיקת סידירום וכל החומרה בהתחלה!!! זה בסדר או לא?? אבל כך ב NORMAL הכל אחלה!!! ומה דתעכם על LD?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  6. Started by swisaavi,

המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. הזכרונות הקודמים גרמו למחשב לקרוס וכו' אז החלפתי אותם. יש לי עדיין את הזכרונות הישנים ורציתי לדעת אם זה אפשרי לשים אותם בחזרה... זה יגרום למחשב לקרוס? זה יהרוס את הזכרונות האחרים? או שזה יוסיף עוד קצת?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  8. אתמול אחר הצהריים קניתי חלקים חדשים למחשב את החלקים הבאים: Intel® Core2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ EVGA Gforce 8800GTS 320mb Superclocked ENERMAX LIBERTY 500w ועכשיו השאלות שלי הם: 1. עכשיו שהמחשב עלה אני נכנס לאברסט ורוב הפרטים מוסתרים לי כך: וגם ב CPU-Z זה ככה אני יודע שזה קשור לאיזה הגדרה בביוס אבל אני לא יודע איפה לחפש אותה אז תעזרו לי בבקשה?! 2. כל פעם שאני מפעיל תמחשב לוקח לו כמה שניות מהרגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה לרגע שהמאווררים מתחילים לעבוד והמחשב נדלק אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה בגלל הלוח או הספק?! 3. חיברתי את המחשב עכשיו אני לא יודע אם חיברתי נכון כמה חיבורים של החשמל בלוח יש תמונות שימו …

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  9. קניתי לוח אם של abit is7-v2 מעבד celeron d 533 fsb 2.4 ghz חיברתי ספק כח ושמתי כרטיס מסך וזיכרון כשאני מנסה לגוע במברג ב power שיידלק כלום לא קורה . יש אור מהלוח אם רק שהוא מחובר לחשמל? חשבתי לקנות מחר עוד חלקים לוחאם ומעבד שיהיה לי כדי שאני אוכל לדעת מה הבעיה . מה אתם מציעים לקנות לוח אם ומעבד שהיה לי לניסויים של פנטיום? ולמה לא נדלק לי? קראת הכל בלוח אם..עברתי אבל לא מצאתי מה לעשות אלא רק לקנות עוד חלקים ולבדוק מב דעתכם? תודה..

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  10. הכל מחובר משחה טרמית קירור, זיכרון, גימפור והכל. לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D יש 4 מנורות LED שהן אמורות להיות סטטוס, כולן דולקות באדום.... מחר אני נוסע למעבדה, אבל אם אפשר לחסוך, למה לא? בתודה מראש, אבי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול' להיות וזה גורם לו בעומס לקרוס? או שיכול להיות טמפ'? איך אני יכול לדעת מה גורם לזה?

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  12. קניתי כונן קשיח חדש והוא מתחבר עם SATA2 הכונן הישן הוא בחיבור ישן (PATA) השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הכונן הישן ככונן נוסף ולהשתמש בחדש ככונן עיקרי (כאשר מערכת ההפעלה מותקנת אליו)?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  13. שלום, קניתי כרטיס+כבל+דיסק מכאן והוא קורא אותו ב-device manger (את הכרטיס) ואז חיברתי את המצלמה והוא מציג אותה ב-devices and printers בכפתור ההתחל (Panasonic NV-GS25) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, שם דבר לא קופץ ולפי דעתי צריך לעשות משהו עם הדיסק, יש שם מלא התקנות של תוכנות ואני לא יודע מה להתקין ואיך עובדים עם זה, זה מה שיש בדיסק, מה אני אמור לבחור: Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  14. קניתי כרטיס PCI USB וקיבלתי איתו דיסק דריבר.צריך להתקין תדריבר או שזה רק לWIN98?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by smoke_man,

ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. קניתי GTX 1060 ועכשיו הרזולוציה חורגת מהמסך והוא קצת מטושטש, לא חד. 1920X1080

17. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי... קניתי כרטיס מסך e-GeForce 7300 GT (כרטיס מסך חמוד...) בכל מקרה הרכבתי אותו על המחשב התקנתי את הדרייבר ואז זה התנגש לי עם הכרטיס מסך של הלוח (GeForce 6300 או 6100 לא זוכר בדיוק עכשיו...) , אז ביטלתי אותו... עד פה הכל היה סבבה פחות או יותר אבל אז.... נעלם לי הקול... הוא אומר שהדרייבר לא מותקן והוא כן... ולא מופיע שום דבר שם שלא מותקן מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  18. קניתי ביום שלישי כרטיס מסך inno3dtornado geforce 2mx-400 ומקוגם היה לי voodo3 ועכשיו יש לי בעיות. 1.אני לא יכול לראות קטעי ווידאו במשחקים 2.יש משחקים שאני בכלל לא רואה את הmain manu ואת המשחק עצמו. :bash:

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי כרטיס מסך חדש אתמול ושאני מתקין את הדרייברים המחשב שלי מתכבה* קניתי אתמול* geforce TGX650 GV-N650OC-2GI עכשיו אני בsafe mode וכשאני מחוק את הדרייברים המחשב עובד אבל לא יעבדו המשחקים אתקנתי את הגירסה הכי חדשה וגם את 310.90 ולא עבד ו גם 306 וגם לא עבד. כשאני מסיים להתקין את הדרייבר זה אומר לי לעשות ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב נידלק והוא מתכבה אחרי שה-WIN 7 כותב לי welcome</blockquote> תודה לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. שלום לכולם השבוע קניתי כרטיס מסך חדש שהוא AMD SHAPPIRE R7 240 מסדרת RADEON (עוד נתונים : 2GB DDR3 חיבור PCIE ) והמוכר בחנות אמר שהוא יתאים ללוח אם שלי שהוא ASROCK WOLFDALE1333-D667 R2.0 כשהגעתי הביתה חיברתי את הכרטיס רק ללוח אם כי לא מצאתי לו חיבור גם לספק וגם בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו מסתובב (זה שעל הכרטיס מסך) אבל כשאני מדליק את המחשב רק הכרטיס ONBORAD עובד לי. ושיניתי את ההגדרה של זה בביוס לPCI וPCIE עדיין כלום ואז שמתי לב שבמנהל התקנים הוא בכלל לא מראה לי אותו וגם כל פעם בסוף ההתקנה של בדרייבר הוא רושם שההתקנה הושלמה אבל יכול להיות שהיה איזה בעיה ובקובץ LOG של ההתקנה רושם שזה הצליח. אני כבר 3 ימים שובר את הראש לגבי זה. אשמח לתשובה שתעזור. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by matanor5,

אני קניתי כרטיס מסך gtx 650 ti 2gb ויש קבל מסוים שצריך לחבר ואין לי מקום מתאים לחבר אותו לספק כח שיש לי מה אני אוכל לעשות? עריכה הוספתי תמונות הקטע הוא שהקבל שיש לי שחבר הביא לי לא מתאים למה שיש לי בספק כח מישהו יכול לומר לי איזה סוג קבל אני צריך לקנות כדי להתאים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היום קניתי את הכרטיס אך איני מבין למה המסך לא מצליח לעשות auto/set בחיבור DVI אלה רק בחיבור vga התמונה מתושתשת לחלוטין בחיבור DVI התקנתי את הדריבירים החדשים גם לכרטיס וגם למסך lg wide 5ms 8800 gts 320 letack בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

25. if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... רניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... תודה יקיר

• 12 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.