עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכל מחובר משחה טרמית קירור, זיכרון, גימפור והכל. לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D יש 4 מנורות LED שהן אמורות להיות סטטוס, כולן דולקות באדום.... מחר אני נוסע למעבדה, אבל אם אפשר לחסוך, למה לא? בתודה מראש, אבי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול' להיות וזה גורם לו בעומס לקרוס? או שיכול להיות טמפ'? איך אני יכול לדעת מה גורם לזה?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  3. קניתי כונן קשיח חדש והוא מתחבר עם SATA2 הכונן הישן הוא בחיבור ישן (PATA) השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הכונן הישן ככונן נוסף ולהשתמש בחדש ככונן עיקרי (כאשר מערכת ההפעלה מותקנת אליו)?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. שלום, קניתי כרטיס+כבל+דיסק מכאן והוא קורא אותו ב-device manger (את הכרטיס) ואז חיברתי את המצלמה והוא מציג אותה ב-devices and printers בכפתור ההתחל (Panasonic NV-GS25) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, שם דבר לא קופץ ולפי דעתי צריך לעשות משהו עם הדיסק, יש שם מלא התקנות של תוכנות ואני לא יודע מה להתקין ואיך עובדים עם זה, זה מה שיש בדיסק, מה אני אמור לבחור: Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  5. קניתי כרטיס PCI USB וקיבלתי איתו דיסק דריבר.צריך להתקין תדריבר או שזה רק לWIN98?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by smoke_man,

ערב טוב היום קניתי את הכרטיס 6850 של ג'יגבייט מ-ksp איך אני מחבר אותו למחשב הגיע איתו כבל עם פיצול לשני חיבורים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. קניתי GTX 1060 ועכשיו הרזולוציה חורגת מהמסך והוא קצת מטושטש, לא חד. 1920X1080

8. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי... קניתי כרטיס מסך e-GeForce 7300 GT (כרטיס מסך חמוד...) בכל מקרה הרכבתי אותו על המחשב התקנתי את הדרייבר ואז זה התנגש לי עם הכרטיס מסך של הלוח (GeForce 6300 או 6100 לא זוכר בדיוק עכשיו...) , אז ביטלתי אותו... עד פה הכל היה סבבה פחות או יותר אבל אז.... נעלם לי הקול... הוא אומר שהדרייבר לא מותקן והוא כן... ולא מופיע שום דבר שם שלא מותקן מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  9. קניתי ביום שלישי כרטיס מסך inno3dtornado geforce 2mx-400 ומקוגם היה לי voodo3 ועכשיו יש לי בעיות. 1.אני לא יכול לראות קטעי ווידאו במשחקים 2.יש משחקים שאני בכלל לא רואה את הmain manu ואת המשחק עצמו. :bash:

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  10. שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי כרטיס מסך חדש אתמול ושאני מתקין את הדרייברים המחשב שלי מתכבה* קניתי אתמול* geforce TGX650 GV-N650OC-2GI עכשיו אני בsafe mode וכשאני מחוק את הדרייברים המחשב עובד אבל לא יעבדו המשחקים אתקנתי את הגירסה הכי חדשה וגם את 310.90 ולא עבד ו גם 306 וגם לא עבד. כשאני מסיים להתקין את הדרייבר זה אומר לי לעשות ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב נידלק והוא מתכבה אחרי שה-WIN 7 כותב לי welcome</blockquote> תודה לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. שלום לכולם השבוע קניתי כרטיס מסך חדש שהוא AMD SHAPPIRE R7 240 מסדרת RADEON (עוד נתונים : 2GB DDR3 חיבור PCIE ) והמוכר בחנות אמר שהוא יתאים ללוח אם שלי שהוא ASROCK WOLFDALE1333-D667 R2.0 כשהגעתי הביתה חיברתי את הכרטיס רק ללוח אם כי לא מצאתי לו חיבור גם לספק וגם בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו מסתובב (זה שעל הכרטיס מסך) אבל כשאני מדליק את המחשב רק הכרטיס ONBORAD עובד לי. ושיניתי את ההגדרה של זה בביוס לPCI וPCIE עדיין כלום ואז שמתי לב שבמנהל התקנים הוא בכלל לא מראה לי אותו וגם כל פעם בסוף ההתקנה של בדרייבר הוא רושם שההתקנה הושלמה אבל יכול להיות שהיה איזה בעיה ובקובץ LOG של ההתקנה רושם שזה הצליח. אני כבר 3 ימים שובר את הראש לגבי זה. אשמח לתשובה שתעזור. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by matanor5,

אני קניתי כרטיס מסך gtx 650 ti 2gb ויש קבל מסוים שצריך לחבר ואין לי מקום מתאים לחבר אותו לספק כח שיש לי מה אני אוכל לעשות? עריכה הוספתי תמונות הקטע הוא שהקבל שיש לי שחבר הביא לי לא מתאים למה שיש לי בספק כח מישהו יכול לומר לי איזה סוג קבל אני צריך לקנות כדי להתאים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היום קניתי את הכרטיס אך איני מבין למה המסך לא מצליח לעשות auto/set בחיבור DVI אלה רק בחיבור vga התמונה מתושתשת לחלוטין בחיבור DVI התקנתי את הדריבירים החדשים גם לכרטיס וגם למסך lg wide 5ms 8800 gts 320 letack בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

16. if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... רניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... תודה יקיר

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  17. המחשב שלי מבצע REBOOT באופן אקראי אני מקשר את התופעה ל MSN MESSANGER אבל לא ממש בטוח. האם יש סיבה לעדכן את הBIOS בלי קשר לתופעה הזו .

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  18. לפני יומיים שלוש הלכתי לPCH לקחת את המארז שהזמנתי...... אחרי כל הדרך הארוכה שעשיתי באוטובוסים מת"א לרמת גן ובחזרה.... הרכבתי את המחשב והרכבתי הכל אבל על הצג של הLCD רשום H וכשהוא לא בין הHSF רשום L. בכל אופן, אני בטוח ב100% שהבעייה היא בחיישן הטמפרטורה אך זאת בעייה בשבילי ללכת עד לPCH בשביל שיחליפו לי את כל המארז.... והמחשב שלי כבר מורכב על המארז וזה ממש מרגיז לפרק ולהרכיב את כל המארז שוב רק בשביל חיישן הטמפרטורה הקטן הזה שבטח היה עולה גרושים אם היה אפשר לקנותו לבד. השאלה שלי: האם ניתן להחליף רק את החיישן עצמו מבלי שאביא את כל המארז עד לחנות?? האם יש מקום כלשהוא שבו מוכרים רק את החיישן? (לפי ידיעתי - לא). שאלה לPCH: האם יש אפשרות שתחליפו לי את המארז במקום? (הכל עובד טוב ע…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. קניתי מחשב בחלקים וניסיתי לחבר אותו, יש לי כמה שאלות בקשר לזה.. יש בלוח אם שתי חיבורים לחשמל ATX2 ATX ניסיתי לחבר את במרובע הקטן..אבל המחשב לא עבד.. חיברתי רק את הגדול של ה 24 פינים? זה בסדר לא יעשה נזק ללוח? כאשר אני מפעיל משחק או סרט אז המחשב נתקע לי(המסך מתכבה) כאילו ניתקתי את החשמל... וזה קורה תמיד... יש למשהו מושג מה לא עשיתי בסדר? זה המחשב... Amd 64 3000+ S939 K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByte Adata 512Mb*2 DDR 400 PINE XFX Geforce 6600 256m W.D 160 Giga SATA 7200 RPM LG F700B Sony Cdrw 52*32*52 Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. זה המפרט הטכני של המחשב שלי : Processor Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz Manufacturer Intel Speed 3.6 GHz Number of Cores 8 Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Manufacturer NVIDIA Chipset GeForce GTX 750 Ti Dedicated Memory 2.0 GB Total Memory 3.9 GB Video Card 2 Intel® HD Graphics 4600 Manufacturer Intel Chipset Intel® HD Graphics 4600 Dedicated Memory 64 MB Total Memory 1.7 GB Memory 8.1 GB שחקתי ב- battlefield 4,assassin's creed black flag ועוד משחקים עם דרישות מערכת דומות. ובכולם הוא פשוט איטי ברמה זוועתית. אני רק פותח את המשחק, וכבר בכותרות הוא מתחיל לקרטע. במחשב הישן שלי המשחקים עבדו סבבה, ופה הם אמורים לטוס ואני ל…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. היי לפני כמה ימים קניתי מחשב לגיימינג מפרט - GTX 1080 24gb RAM 512gb ssd i7 6700H האם הוא יתאים גם לעריכות? לא יותר מידי כבדות אני רוצה לצלם משחקים שאני משחק בהם ולעשות מהם מונטאז׳, לא עריכות כבדות מידי... תודה :)

22. למרות שהדיסק של הWIN הוא בוטאבל, הוא לא מפעיל לי אותו.. איך אני יכול לעשות שיהיה לי כונן CD ROM? (מצטער שזה לא ברור..) תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. קניתי מחשב ואני רוצה שהביצועים שלו יהיו יותר טובים..מה אני יכול לקנות וזה ישפר לי את מיהרות המחשב.. הינה המפרט.. COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI TOWER CASE - no PSU THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS ZALMAN 7000 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II INTEL LEMONT (P965) - FIREWIRE - LAN 1000 - ATX Corsair 512MB X2 DDR2 667 VS1GBKIT667 LEADTEK - PX7600 GS EXTREME TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail Thermaltake SILENT CAT 120 מה אני צריך לקנות שהמחשב יהיה סוס יותר!!!???.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. קניתי מחשב: E8400 Box Gigabyte EP43 DS3L 4GB Ram Excelrem CoolerMaster Centrium 590 Hiper 425W והיה לי בבית דיסק קשיח 250GB ראם עם חיבור IDE שמותקנת בו מערכת הפעלה והכל וכרטיס מסך HD3850 256MB של Gigabyte עכשיו הרכבתי את הכל דווקא הלך לא רע עכשיו אני חיברתי את כל החיבורים הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק איך אני יכול לפתור את זה? אולי לא הרכבתי משהו טוב? אולי זה בגלל שהדיסק קשיח כבר עם מערכת הפעלה וקבצים ?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים