עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoniby,

ככה, אני מדליק מחשב השני שיש לנו, מחשב ישן, שאני לא נוגע אבל משמש אותנו לכתיבת מסמכים וכו', בקיצר, כשנפתח, מבצע קולות בחישה חזקים.... אחרי כמה שניות ( 15 בערך ), זה מפסיק, הקולות ממש מפחידים ואני רוצה לדעת מה זה.... תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by yoniby,

אהלן, לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)... בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות, מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל... יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות? או שמשו בחומרה נדפק? מחכה לתשובות. תודה יונתן.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  3. שלום, יש לי הארד דיסק של 250 ג'יגה מבית סמסונג שעושה קולות מוזרים שהתחילו לפני כמה ימים. הקולות הם בזמן מאמץ, לא במצב IDLE. אני מבין במחשבים ויודע להבחין בין קליקים רגילים לבין הקולות שיוצאים מדיסק הקשיח עכשיו. צירפתי למי שרוצה הקלטה של הקולות בזמן מאמץ, הקולות דומים למעין גירוד (מקווה שלא רק אני שם לב אליהם). כבר סרקתי את ההארד דיסק לראות אם יש bad sectors והכל בסדר. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by Nuker,

טוב אז ככה בזמן שאני במשחק מסויים הSPEAKER שבמארז עושה קולות בהתחלה זה היה צליל יחיד פעם ב... עכשיו זה עושה לי מנגינות, עכשיו אני יודע שאפשר פשוט לנתק את הספיקר אבל סתם הוא לא יצפצץ,נכון? בקיצור מה שאני רוצה לדעת זה בעקבות אילו נסיבות הספיקר יכול לפתח צלילים עוד הערה,הכל רץ כרגיל אין שום בעיות חום המעבד נורמלי (50C) שוב אני מזכיר רק כשאני נכנס למשחק, בדסקטופ אין צלילים. תודה מראש. ???

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by gtx980sli,

אני שומע מדי פעם טיקים מהמארז זה מזכיר לי צליל של HDD דפוק אבל הקול לא גורם לכלום. המחשב פועל רגיל מה זה יכול להיות?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by edi17,

שלום לכולם!!! הבעיה שלי כל כך מעצבנת שאין לכם מושג!!! הקולות שיוצאים מהמארז מעצבנים - הם חזקים כל כך!!!! יש לי פנטיום 3 עם כרטיס מסך גיפורס 2 והארד דיסק של מקסטור 60 ג'יגה... החלפתי ספק, החלפתי מאוורר למעבד וגם ניסיתי להחליף את את המאוורר שעל הכרטיס מסך - אבל הבעיה ממשיכה - צליל חזק ורעש מעצבן!!! אני כבר לא יודע איך לפתור את הבעיה - כי בספק שלי הישן (300 וואט) לא הייתה לי בעיה כזאת!!! אשמח אם למשהו יהיה רעיון איך לתקן את הבעיה!!!! תודה לכולם! אדי

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  7. המחשב שלי מחליט פעם בכמה זמן להשתגע לחשוב שהוא אמבולנס.. פתאם ללא כל סיבה הוא מתחיל להשמיע קולות מספיקר הפנימי של מחשב. אין לי מושג מזה בדקתי טמפ' הכל תקין אחרי כיבוי או בזמן הכיבוי הקולות מפסיקים, יש למישהו רעיונות? מצורף קובץ שהקלטתי עם רשמקול (אולי מישהו יזהה) סוף שבוע טוב וחג שמח, טל עריכה: מצרף log של hijackthis עריכה נוספת: הוסר ה log כי הבנתי שכאן מתעסקים רק עם חומרה וחבל על עומס בהודעה כמו כן הוא נבדק ונמצא נקי ע"י ברק דהן בפורום תוכנה אם יהיה צורך אני אעלה מחדש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום יש לי COMPAQ DESKPRO EX P-3 MHZ-1.0 מערכת ההפעלה צריכה הפעלה ACTIVATE (וינדוז) הפעלתי את המחשב עם מערכת הפעלה מדיסק חי UBCD4W ואחרי כמה זמן של פעילות תקינה , הוא קפא הפעלתי מחדש ולפי קוד הציפצופים הבנתי שיש בעיה בזיכרון הוצאתי והכנסתי את שני הזכרונות והפעלתי מאז הוא לא עולה וגם אין ציפצוף סימפטומים : איו ציפצוף של סוף פוסט-אין ציפצוף בכלל יש אור בלוח יש רעש תקין מהדיסק הקשיח וכונן הדיסקים שמסתובב והמאווררים עובדים הנורה של הכח POWER דולקת ונורת הפעילות שלידה נדלקת רק ברגע שמדליק, ומייד ניכבת כך גם שלוש הנורות של המקלדת והאור של העכבר על המסך לא מופיע כלום-גם לא ביוס-כלום! נסיונות : בדקתי וניתקתי והרכבתי אחד אחד את כל רכיבי החומרה-כוננים מעבד זיכרונות עכבר מקלדת החלפת…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. זהו המשך מהדיון שהתחיל ב13-8 באותו שם הבאתי סוף-סוף את הפנטיום-3 השני שלי וחיברתי לו את הספק והמעבד של הקומפק הבעייתי שלי ,(שלא מציג כלום על המסך ולא מצפצף (פוסט)), והP-3 החדש עבד בצורה תקינה לגמרי מזה אני מבין שהבעיה היא לא בספק ולא במעבד וכאמור לא בזכרון, אלא בלוח האם או בכרטיס הוידאו המובנה (להזכירכם שניסיתי ללא הצלחה שני כרטיסי וידאו בחריצי הרחבה (PCI ו AGP) (וכאמור-אני לא ידע לבטל(אם צריך) את הכרטיס המובנה כי בלי תצוגה אין לי גישה לסט-אפ של הביוס) האם אני מבין נכון? האם יש רעיונות מה לעשות הלאה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by online,

לאחרונה גיליתי את נפלאות ניקוי המחשב באוויר דחוס. קניתי ספריי ומאוד התרשמתי מהיעילות שלו. אני מתכוון לקנות עוד בקבוקי ספריי כאלה, אבל חשבתי שאולי כבר כדאי לקנות קומפרסור כדי לחסוך הוצאות נוספות בעניין בעתיד. בקבוק מספיק לי לחודשיים ומחירו 39 ש"ח ללחץ גבוה (לא לחץ רגיל). מה כדאי לעשות? האם יש קומפרסור מסוים שתמליצו עליו מבחינת התאמה לשקע חשמל ביתי (לא רכב) ואביזרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 לוח אם http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS הארד דיסק המליצו לי על מפרט וזה היה גם במפרט עכשיו רציתי לדעת אם ההארד דיסק יתאים ללוח אם כי הבנתי שצריץ SATA משהו אני לא בטוח אתם יכולים להגיד לי. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

אתמול נדפק לי הוינדוס2000, אבל לא על זה אני מדבר. כשהתקנתי בדצמבר את הדריברים של ATI לDX9, עם הקונטרול פאנל בזמנו, בקטע של הכיבוי\ריסט, כשהמחשב עושה SAVING YOUR SETTINGS, זה לוקח משהו כמו שתיים-שלוש דקות. אתמול, אחרי שנדפק לי הוינדוס והתקנתי אותו מחר עם DX8.2, החזרתי את DX9 והפלא ופלא, המחשב מתכבה במהירות. התקנתי את הדריברים 3.2 ושוב, המחשב נכבה במהירת. התקנתי את הקונטרול פאנל של הדריברים, ומאז- המחשב נכבה לאט, ככה שבודדתי את הבעיה. עכשיו, כשאני מתקין את הקונטרול פאנל אני מתקין אותו כMODIFY. האם זאת הבעיה??? זה לא משהו רציני, אבל אשמח אם זה יפתר. הדריברים והקונטרול פאנל כרגע זה PBA 3.2, אבל זה גם היה לפני הגוסט, ז"א בBBA 3.2, וזה התחיל רק מגרסאת CATALYST 3 תודה.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. שלום , יש לי COMPAQ EP מקורי, עם פנטיום III 550 ו bx CHIPSET . החלפתי את המטרוקס המקומי שלו ב RADEON 9000 PRO של גיגהבייט - אבל זה לא עובד. יש ציפצופים במהלך ה POST והבהובים... יכול להיות שיש קונפליקט בין ה CHIPSET הזה (BX - שהוא הראשון שיצא ל PENTIUM III אם אני לא טועה) ל RADEON ? ד"א, למחשב יש ספק של 100W - יכול להיות שזה לא מספיק ? תודה !

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, אז זאת היא בעייתי: כאשר אני משחק במשחק Command & Conquer Generals, לאחר כמה דקות משחק, המחשב פשוט קופא - נתקע, לא זז! מה זה יכול להיות? אגב, פירמטטי את המחשב, עם הווינדוס הקודם, הייתה אותה בעיה, אבל אחר כך היא הסתדרה מעצמה ... יש לי את הדרייברים הכי חדשים של כ. המסך ודיירקט X 9.0C ... אגב, העניין לא במטפרטורות כי הטמפרטורה נמוכה. המפרט שלי כזה: P-4 2.6GHz HT 512MB RAM

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by lightning,

אני בא לשחק במשחק כלשהו ואחרי דקה שתיים קופא לי המסך גם זה קורה לי לפעמים שאני מפעיל תוכנות איך אפשר לסדר את זה ? ;[

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by iveco,

הגיעו היום אלינו טכנאים של בזק לבניין ושמו בארון תקשורת ובקומה ראשונה קופסא לבנה שכתוב עליה בזק APPLETEC LTD שכבל כחול נכנס ויוצא ממנה זה סיבים אופטיים ?

18. לי יש הWINDOWS המקורי (מצורף צילום). אז למה מקבלת את ההודעה הזאת ? אומנם יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכלל במחשב מאז עברתי מספק בזק לאקספון (על תשתית בזק ). השאלה היא :מה לעשות ? אודה לכל מענה .

19. כשאני נכנסת לאינטרנט או פותחת סרט וכאלה אז למפעמים קופצת לי הודעה שהזכרון לא יכול להיות written וכשאני לוחצת אישור הישום הפתוח נסגר תעזרו לי בבקשה מה לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by kobt,

פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  21. היום קיבלתי את קורא הכרטיסים המיוחל של חברת סאנדיסק, בתקן USB II עם תמיכה, כאמור, ב 12 סוגים שונים של כרטיסי זכרון. מפרט המוצר - http://www.sandisk.com/retail/im-12in1.asp לוח האם שברשותי מופיע מימין, כמו כן גם שאר המפרט. חיברתי את הקורא כרטיסים לאחד ממחברי ה USB האחוריים במארז, בשעה שהמחשב רץ. הכל פעל כמו שצריך... ההתקן זוהה, כל הכוננים הרלוונטים התווספו והיה ניתן להעתיק ולכתוב לכרטיסי ה SD ו CF שהיו ברשותי, ללא כל בעיה. בא הריסטרט, לפתע אני נתקל בצפצופים צורמניים ומעיקים ולאחר מס' שניות מתקבלת הודעה שה CMOS התחרפן, המחשב התחיל לחפש את כונני הדיסקטים ובשלב הזה נתקע. ניתקתי את קורא הכרטיסים והפעלתי את המחשב לחדש. כל הביוס התאפס... הגדרתי הכל מחדש והמחשב עלה כמו ש…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. ברשותי מחשב נייד חדש של אסס, סדרת zenbook דגם ux3301 לאחרונה קורא הטביע אצבע לא מגיב ולא פתח את המחשב, ניסתי להגדיר מחדש את האצבע שלי אך הוא בכלל לא מגיב לשום מגע ובשום צורה, לא הבחנתי במשהו שקדם לגך - אולי היו אילו עדכוני תוכנה / ווינדוס שעדכניתי, אך בכל מקרה נראה שההתקן מזוהה ומותקן תקין ללא שגיאות או הערות, אף על פי שלתחושתי משהו ברמת הדרייברים השתבש. מערכת הפעלה win10 HOME תודה

23. שלום, קניתי קורא כרטיסי זכרון המתחבר לUSB וכל כרטיס שנכנס ויצא מהמכשיר נהרס... כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותב CARD ERROR 132F ואי אפשר לצלם... מצד שני אפשר להעביר מהכרטיס הזה תמונות למחשב.. הכרטיס הוא מסוג SMART MEDIA... מצלמת אולימפוס אם זה משנה... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  24. קניתי קורא כרטיסים וישר דחפתי לשם את הSD 1GB שלי רק כדי לגלות שהוא לא כותב(רק קורא). בעזרת חברים בדקתי את הכרטיס בקורא אחר וניסיתי עליו עוד 4 (!) כרטיסים אחרים. יש רעיונות או להחזיר את המכשיר?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by ilanb0,

לא יודע מה קרה, פתאום התכנה שלי (Foxit pdf creator) הודיעה לי שאני במסלול של שבועיים שתמו היום. החלופה החינמית של foxit - 150 מגה גודל קובץ. איפה הימים שהיית צריך רק פותח קבצים קל משקל? היש אחד כזה בנמצא?

דיונים חדשים בפורומים