תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,307 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני פונה אליכם בתור עובד עצות ברשותי מחשב חדש ומשופר ומערכת ויסטה אן לימיט אתמול המחשב עבד מעולה אך לאחר הורדת עדכוני אבטחה אחרונים של ויסטה וכמה עדכונים נוספים כיבה המחשב את עצמו והחליט שלא לזהות את הארד דיסק(לא בטוח שזה בגלל העדכונים) אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שההארד דיסק לא מגיב ויש סיכוי די גדול שנמחקו רוב הקבצים שהיו בו (הבדיקות היו - בדיקה בBIOS: לא זיהה, החלפת מחברים:לא זיהה, ניסיון לפרמט:לא זיהה, חיבור הארדיסק נוסף: זיהה את הנוסף אך לא את הקיים, RECOVERY דרך הביוס: לא זיהה) מה עושים? ??? נ.ב - יש לציין שהמחשב\מערכת הפעלה חדשים ועבדו מעולה לפני המקרה ולא הראו סימני אזהרה מה גם שעושה רושם שהל.א מנסה לזהות את ההארדיסק משום שלוקח לו יותר זמן לעלות ול…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי חברה שלוש שאלות: 1. האם בכל המקלדות של ניידים הבקסלאש נמצא מעל המקש של האנטר בניגוד למקלדות רגילות שהוא נמצא משמאל? 2. האם הגודל של המקשים בנייד שונה ממקדלת רגילה? קשה לי מאוד עם הקלדה עיוורת כי מרגיש לי שהמקשים בגודל שונה. 3. מה ההבדל בין הסויצ'ים (אני מקווה שזה המושג). הלחיצה בנייד שונה. אני עוד לא בטוח אם זה נוח יותר או פחות. האם ההקלדה אמורה להיות נוחה יותר בנייד ביחס למקלדת לא איכותית?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי ראוטר DLINK 6850U, הוא משמש כראוטר עיקרי, זה שמחובר לאינטרנט יש לי בנוסף ראוטר DLINK 2760U שמוגדר כ-AP אני כבר אובד עצות, עבדתי לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בתפריט הראוטרים איפה אני רואה את ה MAC שלהם? האם זה ה-BSSID בתפריט ה wireless? כשהגדרתי השתמשתי בזה כי לא מצאתי MAC באף אחד מהראוטרים) בראוטר 6850 - הפכתי את התפריטים מכל כיוון אפשרי ולא מצאתי שום איזכור ל WDS או wireless bridge תודה מראש למי שיכול לעזור, כבר יומיים מתעסק עם זה ללא הצלחה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה, ואשמח לעזרה בפתרון / אבחון. מדובר במחשב ישן מאוד (בן 10 או 11), שמריץ windows 7. מדי פעם, הדפדפן נתקע ולא ניתן לגלוש יותר. נראה ששאר הדברים במחשב עובדים, אבל הדפדפן הוא הדבר העיקרי שהמחשב הזה מריץ. לפעמים הדפדפן יכול לעבוד רצוף במשך ימים והכל בסדר, ואז פתאום להתקע. שמתי לב שהפעלת סרטונים ביוטיוב היא טריגר לתקיעה, וגם סגירה ופתיחה של הדפדפן מספר פעמים. הדפדפן שאני משתמש בו הוא כרום. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, וזה לא פתר את הבעיה. כאשר התקלה קורת, יש תהליך של כרום שאני לא מצליח להרוג דרך ה- task manager. כשאני מנסה להפעיל את הדפדפן שוב הוא עדיין תקוע (אני לא זוכר בדיוק אם יש הודעה או משהו כי זה לא קרה כבר כמה שבועות…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש את המשחק WATCH DOGS וראיתי שהוא צריך מינימום 6GB RAM ולי יש 32BIT עם 3GB RAM בשביל להתקין 64BIT אני צריך להתקין וינדוס של 64BIT ? איך אני קונה כרטיס RAM של 8GB או עוד לפחות 4GB RAM שיהיה לי בערך 7 או 8 RAM בכללי ? לוח אם: MSI X58 PRO-E MS-7522
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, אז על מנת לקצר ולא לייגע בכתיבה אקצר ואגיד שמדובר על מחשב מאוד ישן עם מעבד AMD Athlon xp2400 דגם מדוייק כמו שמופיע על המעבד זה: AXDC2400DKV3C שיושב על לוח EPOX EP-8RGM2I הבעיה היא : המחשב נדלק חשמלית אבל נכבה כעבור ממש שניה -שתיים . מה עשיתי עד כו : 1. ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרון,כרטיסים,כבלי IDE) כדי לשלול משהו אחר שאולי מקצר 2. הוצאתי את המעבד לבדוק אולי הוא מקצר.. ובאמת החשמל לא כבה כשלא היה מעבד..עד שלא הוצאתי את הכבל חשמל 3. ניסיתי CLR CMOS שהמעבד לא בתוך התושבת ...לא עזר, הוא גם לא ציפצף ...סתם עבד חשמלית. 4. בדקתי את כל הבדיקות השיגרתיות אם הקבלים נפוחים או נוזלים ..למעט אחד שהיה קצת עם כיפה מזערית..לא מצאתי קשר לזה בקיצור אני פונה אליכם .…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב מחליט לפעמים להדלק מעצמו, לכבות את עצמו... מה לעשות?(חוץ מלהחליף ספק) המפרט בצד.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה בגוגל כרום לאחרונה שאני מנסה לחזור אחורה בדף ואו שלוקח לו המון זמן או שהוא פשוט טוען ושום דבר לא קורה.. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש.. בIE זה לא קורה לי בכלל ועובד בסדר..
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD DURON ( tm ) PROCESSOR 1.30 GHZ 224 MB RAM רציתי לדעת איך המחשב הזה אם הוא טוב ולאיזה פנטיום זה נחשב 3 או 4 ???? תענו לי דחוף
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת איזושהיא פקודה שנועלת את הראשים של הדיסקים הקשיחים לפני שמעבירים אותם בדרך חתחתים?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב ומותקן בהם מס של דפדפנים איך אני יכול לדעת אם יש או אין בהם התנגשות ?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
---------- קיבלתי את התשובה מחיפוש ברשת .
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, סוף סוף קיבלתי את הX1950 . אני רוצה לחבר אותו לספק כוח, זה PCI-E והחיבור הוא 6 פינים של 3 על 3. לפי התרשים החיבור בא מהספק, חיפשתי ואין כזה דבר. בא עם הכרטיס איזה מאריך לא ברור שכתוב עליו CROSSFIRE. לאן מחברים את החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מטריצה למסך נייד האם חנות מחשבים יכולים רק לחבר את הרכיב הזה?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מסך מחשב 19 WIDE הוא מחובר בחיבור VGA הוא כל הזמן מאבד פוקוס וחוזר ..... מה זה יכול להיות ?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי הערב כרטיס מסך, sapphire radeon r7 250x 1gb gddr5, הכול עובד טוב מאוד כרגע, רק שהאייקונים על שולחן העבודה מופיעים הפוך, כמו במבט דרך מראה. אשמח לעזרה בעניין, תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מנסה להחליף את ה SSD בלפטופ HP PROBOOK G6 450 , אבל לא מוצא מברג מתאים. רשום במדריך שדרוש פיליפס HP1, אבל ניסיתי את כל מברגי ה HP1 ו HP0 ועוד המון סוגים שיש לי, ואף אחד לא מתאים לו. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, במחשב בן כמה שנים של אחי בעל לוח אם MS7095 (כרטיס מסך OB)התחילו בעיות לפני כמה חודשים. בהתחלה המסך היה מראה שאין אות והמחשב נראה כאילו הוא ממשיך לעבוד. כאשר ניסיתי לסדר את העניין והשכבתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו גם זה לא עובד. המסך מראה שאין שידור גם כאשר אני מנסה לשים כרטיס מסך AGP ישן ולראות דרכו. העניין שלעיתים זה כן עובד ואני לא מבין מה העניין. בדקתי קבלים שרופים או כל פגם פיזי נראה לעין ולא הבחנתי בכלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהלוח אם סיים את הקריירה? כדאי ללכת לטכנאי וזהו, או שביקור אצלו יעלה לי כבר כמו לוח אם חדש? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, חובה סימפטום זהה בשני לפטופים שונים, ומה שמפתיע - גם בשני עמדות שונות כמובן עם מקלדות שונות. לפעמים קופאת לי המקלדת החיצונית כשהנייד מחובר למפצל USB עם מקלדת, עכבר, אוזניות, חיבור רשת, כבל טעינה ועוד. בעמדה השניה יש דוקינג תואם את הנייד והתופעה חוזרת על עצמה. כלומר גם עם מקלדת אחרת ואפילו עם מחשב אחר מדגם שונה (מדובר בנייד של לנובו בשתי המקרים). * זה קורה רק כשיש הרבה חיבורי USB בו"ז. השכלתי לחבר כבל מתח למפצל, לא ממש עוזר.. כאילו יש מגבלת יכולת הספק חשמלית לעד 5 מכשירים אפילו כשמדובר במפצל חיבור Type-C עם Thunderbolt 4 באחד המחשבים, אין חידוש. זה פשוט מתחיל לגמגם. אותיות נתקעות, פתאום ה-Backspace נתפס לך מוחק לך כליל כל מה שכתבת פשוט טיורף. למישהו יש ר…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, לפני שבועות בודדים אבי רכש לפטופ לצורך העבודה באילת . בלפטופ נקנה באילת ושולם על ידו והכסף הוחזר מהעבודה . עכשיו הצלחנו להגיע הביתה ולקחת את הלפטופ הישן ולכן בעבודה רוצים שיביא את החדש לחברה. אנחנו מעוניינים לנתק כל מייל ששומש (משתמש ms ולנובו וכו) וכל פרט מזהה או אישי כי הלפטופ הולך לחברה ולא מעוניינים בצרות בהמשך. בקיצור מעוניין לדעת איך לעשות זאת?
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
-
לאחרונה רכשתי כונן נוסף למחשב וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכונן הקיים. המחשב שלי בעל שני חריצי IDE - מחריץ מספר אחד יוצא כבל אשר מחובר לשני כונני הדיסק הקשיח אחד מהם MASTER והשני SLAVE. הכבל מהחריץ השני היה מחובר עד כה רק לצורב הישן אשר הוגדר כMASTER ועכשיו חיברתי אליו גם את הכונן הנוסף כSALVE אך משום מה המחשב המחשב לא קיבל את החיבור ולא זיהה את הכוננים הקשיחים כשהדלקתי את המחשב. רק לאחר שניתקתי את הכבל שמחובר לחריץ 2 מהכונן DVD החדש המחשב עלה. איך עלי לחבר את הכונן הנוסף בצורה שהמחשב יוכל לעבוד עם 2 כוננים צורבים ושני דיסקים קשיחים באמצעות 2 כבלי IDE???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד חדש של אסוס מדגם U36SD עם דיסק קשיח SSD 160GB מעבד I5 ו-4 ג'יגה ראם. המחשב עבד סבבה והכל, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו עולה לי ישר הביוס, ולא משנה מה אני עושה אני לא עובר את המסך של הביוס. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא רושם לי שום שגיאה או משהו כזה, פשוט עולה הביוס, וכשאני יוצא בלי לשמור הוא לא יוצא, ועם שמירה הוא יוצא ומיד חוזר חזרה.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-