עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by honda coupe,

יש לי מחשב AMD DURON ( tm ) PROCESSOR 1.30 GHZ 224 MB RAM רציתי לדעת איך המחשב הזה אם הוא טוב ולאיזה פנטיום זה נחשב 3 או 4 ???? תענו לי דחוף

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avigdo,

האם קיימת איזושהיא פקודה שנועלת את הראשים של הדיסקים הקשיחים לפני שמעבירים אותם בדרך חתחתים?

3. Started by יוסי 7071,

יש לי מחשב ומותקן בהם מס של דפדפנים איך אני יכול לדעת אם יש או אין בהם התנגשות ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by hai555,

---------- קיבלתי את התשובה מחיפוש ברשת .

5. Started by bluz,

היי, סוף סוף קיבלתי את הX1950 . אני רוצה לחבר אותו לספק כוח, זה PCI-E והחיבור הוא 6 פינים של 3 על 3. לפי התרשים החיבור בא מהספק, חיפשתי ואין כזה דבר. בא עם הכרטיס איזה מאריך לא ברור שכתוב עליו CROSSFIRE. לאן מחברים את החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Xx Gg666,

קניתי מטריצה למסך נייד האם חנות מחשבים יכולים רק לחבר את הרכיב הזה?

7. Started by anafi,

שלום יש לי מסך מחשב 19 WIDE הוא מחובר בחיבור VGA הוא כל הזמן מאבד פוקוס וחוזר ..... מה זה יכול להיות ?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by Hender75,

התקנתי הערב כרטיס מסך, sapphire radeon r7 250x 1gb gddr5, הכול עובד טוב מאוד כרגע, רק שהאייקונים על שולחן העבודה מופיעים הפוך, כמו במבט דרך מראה. אשמח לעזרה בעניין, תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אני מנסה להחליף את ה SSD בלפטופ HP PROBOOK G6 450 , אבל לא מוצא מברג מתאים. רשום במדריך שדרוש פיליפס HP1, אבל ניסיתי את כל מברגי ה HP1 ו HP0 ועוד המון סוגים שיש לי, ואף אחד לא מתאים לו. אשמח לעזרה, תודה!

10. שלום רב, במחשב בן כמה שנים של אחי בעל לוח אם MS7095 (כרטיס מסך OB)התחילו בעיות לפני כמה חודשים. בהתחלה המסך היה מראה שאין אות והמחשב נראה כאילו הוא ממשיך לעבוד. כאשר ניסיתי לסדר את העניין והשכבתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו גם זה לא עובד. המסך מראה שאין שידור גם כאשר אני מנסה לשים כרטיס מסך AGP ישן ולראות דרכו. העניין שלעיתים זה כן עובד ואני לא מבין מה העניין. בדקתי קבלים שרופים או כל פגם פיזי נראה לעין ולא הבחנתי בכלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהלוח אם סיים את הקריירה? כדאי ללכת לטכנאי וזהו, או שביקור אצלו יעלה לי כבר כמו לוח אם חדש? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by furyanaor,

היי, חובה סימפטום זהה בשני לפטופים שונים, ומה שמפתיע - גם בשני עמדות שונות כמובן עם מקלדות שונות. לפעמים קופאת לי המקלדת החיצונית כשהנייד מחובר למפצל USB עם מקלדת, עכבר, אוזניות, חיבור רשת, כבל טעינה ועוד. בעמדה השניה יש דוקינג תואם את הנייד והתופעה חוזרת על עצמה. כלומר גם עם מקלדת אחרת ואפילו עם מחשב אחר מדגם שונה (מדובר בנייד של לנובו בשתי המקרים). * זה קורה רק כשיש הרבה חיבורי USB בו"ז. השכלתי לחבר כבל מתח למפצל, לא ממש עוזר.. כאילו יש מגבלת יכולת הספק חשמלית לעד 5 מכשירים אפילו כשמדובר במפצל חיבור Type-C עם Thunderbolt 4 באחד המחשבים, אין חידוש. זה פשוט מתחיל לגמגם. אותיות נתקעות, פתאום ה-Backspace נתפס לך מוחק לך כליל כל מה שכתבת פשוט טיורף. למישהו יש ר…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. Started by Hod Ksig,

שלום, לפני שבועות בודדים אבי רכש לפטופ לצורך העבודה באילת . בלפטופ נקנה באילת ושולם על ידו והכסף הוחזר מהעבודה . עכשיו הצלחנו להגיע הביתה ולקחת את הלפטופ הישן ולכן בעבודה רוצים שיביא את החדש לחברה. אנחנו מעוניינים לנתק כל מייל ששומש (משתמש ms ולנובו וכו) וכל פרט מזהה או אישי כי הלפטופ הולך לחברה ולא מעוניינים בצרות בהמשך. בקיצור מעוניין לדעת איך לעשות זאת?

13. Started by what the fuck,

טעות, אפשר לנעול את הדיון

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. לאחרונה רכשתי כונן נוסף למחשב וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכונן הקיים. המחשב שלי בעל שני חריצי IDE - מחריץ מספר אחד יוצא כבל אשר מחובר לשני כונני הדיסק הקשיח אחד מהם MASTER והשני SLAVE. הכבל מהחריץ השני היה מחובר עד כה רק לצורב הישן אשר הוגדר כMASTER ועכשיו חיברתי אליו גם את הכונן הנוסף כSALVE אך משום מה המחשב המחשב לא קיבל את החיבור ולא זיהה את הכוננים הקשיחים כשהדלקתי את המחשב. רק לאחר שניתקתי את הכבל שמחובר לחריץ 2 מהכונן DVD החדש המחשב עלה. איך עלי לחבר את הכונן הנוסף בצורה שהמחשב יוכל לעבוד עם 2 כוננים צורבים ושני דיסקים קשיחים באמצעות 2 כבלי IDE???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by uri1,

1.הדיסק הקשיח עובד לאט ואני מקבל הודעה דרך המאפיינים שהדיסק עובד במצב תאימות לדוס כיצד אני מתקן זאת? 2.פתאום נעלם לי כונן (הצורב) ומןפיע לי במחשב רק כונן a :-\ו c

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  16. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד חדש של אסוס מדגם U36SD עם דיסק קשיח SSD 160GB מעבד I5 ו-4 ג'יגה ראם. המחשב עבד סבבה והכל, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו עולה לי ישר הביוס, ולא משנה מה אני עושה אני לא עובר את המסך של הביוס. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא רושם לי שום שגיאה או משהו כזה, פשוט עולה הביוס, וכשאני יוצא בלי לשמור הוא לא יוצא, ועם שמירה הוא יוצא ומיד חוזר חזרה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  17. הי, כשאני חוזר למחשב לאחר זמן מה (אחרי שהמסך נכבה והמחשב עבר ל sleep) , החלון נהיה קטן יותר - זה מראה בפינה שלו, בכפתור האמצעי (להגדיל / להקטין) , שהוא מתנהג עדיין כאילו הוא על מסך מלא (ראה תמונה) וכל פעם, שאני חוזר למחשב, אני צריך להקטין ולהגדיל אותו שוב, שיחזור למסך מלא... אני עובד עם הרבה חלונות, וזה ממש מעצבן.... יש למישהו מושג מה זה, למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור אתזה? תודה

18. Started by nmy,

מדובר על נייד LENOVO 3000 N100 1. איך אפשר לכבות את המסך באופן יזום (בלי לכבות את המחשב) 2. למחשב יש יציאת SVIDEO, כאשר חיברתי את זה לטלויזיה (SVIDEO TO SCART), אני רואה תמונה אבל בשחור לבן, מדוע ? איך אני מתקן את זה שיראו צבע ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. Started by eliv12,

שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by Nimrod14,

אז קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והמסך לא הראה שום תפריט היה רשום פשוט No signal ואפשר לראות את התפריט של המסך. ניסיתי גם להיכנס לBIOS דרך del/F2/F10F11F12, שום דבר לא עבד. אפשר עזרה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by PuppEDogg,

יש לי את הבעייה הזאת כבר הרבה זמן, כשאני משחק והתמונה זזה מהר מידי אז יש מין שבירה כזאת של התמונה כאילו זה לא זורם חלק ואני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. בהגדרות אני משתדל לא להכביד על המחשב למרות שהוא די חזק ואני לא מפעיל פילטרים כאלה ואחרים וגם את הg-sync אני מבטל (אולי זאת הבעיה). יש לי כרטיס מסך r9 280x של MSI ומסך של דל מדגם U2312HM

22. היי, בעת כיבוי המחשב והתעוררות ממצב שינה מתקבל מסך כחול DRIVER_POWER_STATE_FAILURE מדובר במחשב חדש : זו החומרה :Intel Core i7 5820K Corsair Hydro H100i - מחובר בUSB לתוכנה corsair link MSI X99S SLI Plus - ביוס מעודכן לאחרון G.Skill Ripjaws-4 4x4GB NVIDIA GeForce GV-N970G1 Seagate 1TB Desktop Sata Samsung 840 EVO 256gb TP-Link TL-WN781ND 150Mbps PCIE Seasonic 750W 80 Gold X-750 מערכת הפעלה 8.1PRO מעודכנת עד לאתמול, כנ"ל לגבי הדרייברים של המחשב. פרטים : קבצי הDMP שלי לקריסה : https://drive.google.com/folderview?id=0B0ePeBp72Nyuc0RBYXFJaUk5X2s&usp=sharing [TABLE] [TR=bgcolor: #e0e0e0] [TH]Dump File [/TH] [TH]Crash Time [/TH] [TH]Bug Check String [/TH] [TH]Bug C…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by עומר,

עברתי פורומים רבים ומרובים בשאלתי ואמרו לי להגיע לכאן ... אז ככה : ברשותי מחשב מסוג AMD 1700M וכרטיס מסך GeForce 3 Ti 220 ו- Windows XP . מדי פעם כשאני משחק במשחקים (כל משחק ) נופל לי המחשב תוך הצגת מסך כחול בו רשום שהקובץ שמפיל את המחשב הוא הקובץ cmuda.sys אמרו לי שזהו קובץ של הדרייבר של כרטיס הקול . הסרתי את הדרייבר ,שיחקתי בלעדיו ,ועדיין המחשב נופל ... האם למשהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ?????

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by amitey,

שלום . קניתי HD חדש וחיברתי אותו במקביל ל HD הישן שלי(עליו היתה מערכת ההפעלה). התקנתי גם על החדש מערכת הפעלה זהה. כשניתקתי את הHD הישן המחשב לא עלה לי ונתקע במסך של לוח האם (המסך הראשון שעולה אצלי באיתחול). ניסיתי לשנות ב BIOS את סדר עליית הדיסקים אבל לא הצלחתי . מה אני אמור לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.